![]() |
#91 | |
A cobra on my left...
|
Dot.: Kolorówka, Pielęgnacja, Minerały
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie Róż Planete Blush BELL, nr 105 (80%), ale akurat wymieniać się za jedną, tak tanią rzecz, wg mnie się nie opłaca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
odpowiem tak : ogólnie poszukuje jasnych oliwkowych podkładów(masz może jakieś poza wątkiem?) ,w sumie zainteresowała mnie też odsypka Come what may... no i może jakaś kostka do twarzy z Lush (tylko tą herbalism masz?) a Burżuja się chętnie pozbęde... nawet za coś o mniejszej wartości niż on.
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Hej, przypominam się
![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
hej
![]() wymyśliłam tak ... że chce ten róż bell,próbkę Come what may i jakieś jasne oliwki z EGM za to jestemw stanie oddać burżuja (jak masz może jakiś jasny korektor albo ładny róż ale nie z EDM to też możesz dorzucić ,chętnie potestuje minerałki ![]() ![]()
Zaczynam wszystko od nowa ! Gotuję! Wciąż szukam... ![]() Edytowane przez krolowa zurawin Czas edycji: 2010-10-14 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Benefit wycofalam, poniewaz to podrobka, wiec nie wiem czy nadal jestes zainteresowana.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
hej
![]() więc chce róż bell,odsypkę come what may i jasne oliwkowe podkłady,możesz też dorzucić jakąś próbkę jasnego korektora (nie EDM). w zamian proponuje burżuja i jeżeli chcesz (nie znalazłam próbek LPR) 2 próbki Clareny 50+
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
http://bellissima.net.pl/sklep//Clar...ker_50-16.html na kwc nie ma go. była bym w stanie wysłać jutro, bo mam wolne na uczelni
![]() a jeśli chodzi o róże to raczej delikatne-jestem bladziochem (mogą być zarówno te brzoskwiniowe jak i zimne-narazie poszukuje różu idealnego) ,a i bez drobinek raczej.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hej u Ciebie znajdę oczywiście ale nie wiem czy będziesz chciała oddać coś z tego za żele.
Jestem zainteresowana pędzelkami do oczu i olejem kokosowym ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może to i sporo ale choćby część tego
![]() Lakier fluorescencyjny CONSTANCE CAROLL (85%) róż mozaikowy NYX -odcień Cafe, 2 razy użyty, ale troszkę się ukruszył w tranporcie (stan, jak na zdjeciu) i dwie próbki podkładów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
antycellulitowa sól do kąpieli Swedish Spa Minerals ORIFLAME (nowa i nieużywana)-napisalam ,co mi sie u ciebie podoba ,a nie ze nic nie dorzuce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() niestety na razie nic mnie nie zainteresowało, pozdrawiam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
A cobra on my left...
|
Zdjęcia dla lemtecua
![]() Swatche róży -od lewej: Come What May (słabo widoczny), Emerald Bay, Turret Arch. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Witaj,
pytałam się kiedyś o olejek monoi i Oval cencealer - miałaś poszperać u mnie, więc się przypominam ![]() Masz jeszcze miejsce na zamówienia Lucy? Pozdrawiam !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Hej,
teraz nie mam, ale mogę mieć. Wygrzebię też u siebie jeszcze troszkę olejowej wit.C , próbkę Voluplus, mam też Golden Fair EDM - próbka w prawdzie, jednak nie w woreczku a plastikowym pojemniczku, wiec można odsypać do BIGa bez babrania i straty a zawsze kilkanaście użyć więcej. Mam też próbkę bronzera z EDM w strunie. U Ciebie podobają mi się róż Bollywood (odsypka) i pędzlek. Ten pędzlek ovali w jakim jest stanie? Sesnitię w sumie też bym przygarnęła...Hm? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Czy wymianka książki, płynu i odsypki za żel pod prysznic "Honey" Kings & Queens lub krem Iwostin i odsypkę Jane Eyre byłaby ok ?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-11-15 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie :krem IWOSTIN Sensitia 75 ml ,puder True match L'Oreal ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Czy za mini olejek nuxe 10 ml ,
LL miniatura nowa pasta do zębów wybielająca Elgydium i zielona kredka L'oreal byłabys sklonna oddac i iwostin i loreal ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ok,rozumiem ,pzdr
![]() Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2010-11-16 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
A cobra on my left...
|
a jak inaczej widzisz tę wymiankę? Czy nowy puder za używany sztyft chłodzący Ci pasuje? Albo może znajdziesz sobie u mnie coś mniejszego za samą pastę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę żel, krem też bym chętnie przy okazji przygarnęła, jeśli byś coś u mnie jeszcze za niego wyszperała, a jeśli nie, to pozstaniemy przy dotychczasowych ustaleniach.
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Z mojej strony Vichy i pasta(dołożę gratis kredke zieloną ) z twojej puder l'oreal i wszystkie 11 próbek podkładów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
To ja poproszę w takim układzie krem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
post nr 1 ,foto ostatnie 3 probki podkładu ,
post nr 58 ,foto osttanie 8 próbek ![]() chyba ,że sa juz wymienione może byc LL ,nie ma sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Pasta może być otwarta 24 m., wprawdzie zdarłam tę nakleję gdzie to było napisane, bo mi się odklejała, ale sprawdziłam wcześniej, bo sama dla siebie byłam ciekawa, zaczęłam jej używać latem i brak gdzieś z 1/3 produktu.
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Tak, zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Hej, nadal jestem zainteresowana i balsamem i żelem, daj znać jakie książki Cie interesują
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:46.