![]() |
#91 | |||
JESTEM ONA
|
Dot.: Kosmetyki Nowe i Tylko Testowane. Zapraszam
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
![]() Nie bardzo opłacałoby mi się wymienic 50 ml wody na 30 ml. 5th Avenue to extract perfum 3,7 ml w kartoniku- tylko test, Splendor jest ok 17-20 ml / 30 ml i lub mogę dołozyc użytą raz lub 2 wodę Avon Celebre 50 ml w kartoniku. A Jil raczej odpada. ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Dołoże jeszcze kilka próbek różnych zapachów. edit: zapomniałam, ze mam jeszcze Yrię Y. Rocher 30 ml w kartoniku , testowana. ![]() ![]()
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2009-09-21 o 22:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Apaszka to nie typowa chusta , tylko szal szeroki i długi sztywna raczej nie jest, tyle, ze zauwazyłam malutka dziurkę ( wypaloną ), więc raczej odpada wymiana. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Przejrzę Twój watek w wolnej chwili i dam odpowiedź. ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny
![]() ![]() To co, wymiana ![]()
![]() |
#95 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() W takim razie zapraszam na PW. ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam. ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
To moze w takim razie za Euphorie - E. A. Splendor i Yrie? (Celebre juz kiedys mialam i nie bardzo chce do niego wracac).
Plus Puma za Lady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() I udało się Tobie nawet taką kombinację stworzyc ![]() ![]() Tylko czy Euphoria ma kod wybity pod spodem flaszki?- Taki sam powinien równiez widniec na kartoniku ![]() ![]() Jesli tak,to jestem ZA i zapraszam na PW w celu wymiany adresów. ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Nie bardzo sie znam na tych kodach, ale na spodzie butelki na naklejce i na pudelku jest taki nr: NY 10016, mam nadzieje, ze to o ten chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Zatem -wymiana ![]() ![]() Oczywiście jak wczesniej ustaliłysmy , poprosze Ciebie o wysyłkę jako pierwszą. I prosze pamiętaj Miła o dobrym zabezpieczeniu flaszek. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
JESTEM ONA
|
Nusia
![]() Jesli masz cos z mojej listy 'szukam"- to chetnie wymienię te kosmetyki ![]() Z wątku raczej nic mi się nie przyda. ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
coś ode mnie za kuleczki ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1251292715
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
JESTEM ONA
|
Tygrysku
![]() Nie szukam ubrań. ![]() Z pozdrowieniem ![]() Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
JESTEM ONA
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Kaprysiku
![]() ![]() ![]() A u mnie wszystko ok, poza tym, że nie mam na nic czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
*Avon lakier do paznokci kolor Cotton Candy, *L`oreal Glam Bronze Minerals powder pearls Blonde Puder mineralny w kulkach, nr 101,16g 1x test *L`oreal Blush Minerals róż mineralny sypki, nr 40 Tentre Rose/ Soft Rose, 2-3x użyte*Revlon Colorstay podkład mini 5ml,cera normalna i sucha 04 Nude nowy,zafoliowany *Y. Rocher Pomadka Luminelle , nowa zafoliowana, kolor 'niewinny róż' *Y. Rocher Maseczka nawilżająca z sokiem z winogron , 50 ml , użyta 1x, nienapełniona do końca *Chanel No 5 ok.2/3 poj. z 5 ml w atomizerze Także nowe stringi czarne Next z metką roz. 8 /36,
![]() |
#116 | |
JESTEM ONA
|
Luskap
![]() Przejrzę Twój wątek i dam odpowiedź. ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#117 |
JESTEM ONA
|
Luskap
![]() Wpadła mi w oko tunika/ sukienka z kapturem- jaki to rozmiar i jaki materiał? Z kosmetyków wstepnie tylko krem Olay nowy, ale jeszcze przejrze - chyba , ze masz moze cos jeszcze poza wątkiem i/lub z mojej listy'szukam' ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Hej! tunika jest z dobrej jakościowo bawełny z elastyną, rozmiar myślę, że uniwersalny, będzie dobry zarówno na S-M i L. Poza tym ma złote obszycia na kapturze.
![]() |
#119 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
A możesz podac dokładniejsze wymiary , bo jednak to , że dobre też na L przeraziło mnie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Tunika w panterkę jest raczej luźna,w biodrach dopasowana(ja noszę S-M) na L byłaby po prostu całkiem obcisła) troszkę sportowa, bo z kapturem i ze złotymi akcentami. Świetnie wygląda jako minisukienka np do kozaczków. dł.86 cm, rękaw 49cm(od pachy)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.