|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jagienkoowy haft koralikowy ;)
Sliczne dzieła. Jakie to musi być pracochłonne. Najpiękniejszy jak dla mnie ostatni
Cudne!!!!
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Poice, obyś tylko za każdym razem kończyła wszystkie te jednocześnie rozpoczęte projekty
Mam nadzieję, że nic nie pójdzie w kąt. Twoje prace za każdym razem już mnie intrygują, bardzo lubię onyks, dlatego też dziś wpadł mi w oko trzeci wisior Chciałam też powiedzieć, że bardzo podoba mi się wykończenie Twojej biżuterii. Plecki zarówno broszki jak i wisiora wyglądają bardzo elegancko, widać w nich wielką dbałość o szczegóły
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
No i jak zwykle wszystko pięknie....onyks kusi czernią nocy a kwiatowa broszka ciepłem jesiennego poranka.....
btw... odpowiedź na Twoje pytanie- brązy lub czernie.... trzy amonitki już spakowane tylko nie wiem jakie kolory agatów byś chciała
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
popieram w całości to co napisała Reverie1
i jesienny kwiat i czarna onyksowa kusząco piękne, gdybym miała wybrać pomiędzy nimi nie wiedziałabym na którą się zdecydować. robisz cuda... z tych maleńkich koraliczków |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Piękne prace. Znowu jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej twórczości. I zazdroszczę talentu.
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Twoje prace zauważyłam jakiś czas temu na digarcie. I tutaj powtórzę, że bardzo mi się podobają. Są bardzo efektowne i pomysłowe, a do tego tak starannie wykonane.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Cudeńka. Podoba mi sie jak dobierasz kolory. Lubie takie , czernie, brązy, rudości, wszystko wydaje mi sie bardzo eleganckie
![]()
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zwykle same cuda!!!
Z poprzedniego wrzutu kolczyki z zielonymi perełkami, bo to mój kolor, a z ostatniego nie jestem w stanie wybrać faworyta... I ta Twoja dokładność.... tak równiutkie szycie na "lewej" stronie. Po prostu słów brak... Super precyzja, po prostu
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
o oryginalność w komentowaniu Twoich prac jest tu bardzo trudno- więc nie będę oryginalna- PIĘKNE!!!
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Zachodzę w głowę ile czasu trzeba spędzić, żeby uzyskać taki efekt. Piękne to wszystko
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
szczęka opada.. prześliczne! podziwiam Cie za to dłubanie naprawdę
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
swietna brocha
taka optymistycznie jesienna
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Poice - zachwycające te Twoje koralikowe plecionki....wszystko piekne....
Pierwsza brosza super, ciepłe, przyjemne kolorki jesienne..... Wisior ciemność - cudooo, taki elegancki, chętnie bym zalożyła..... ![]() Podziwiam za precyzję i cierpliwość do tej drobnicy |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Jeden taki dodatek -szczegolnie brosza- i załatwia sprawę .
Keep goin'
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
bajeczne rzeczy tworzysz. jestem pod wielkiem wrazeniem !
to - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1255976736 - jest cudowne
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Rewelacyjne są Twoje prace.
Bardzo misterne i dopracowane. Musisz być baaaardzo cierpliwa wykonując takie cudeńka.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Kwiat jesienny i ciemność - iba wspaniałe. Dodatkowo ten pierwszy plus za kolorystykę. Bransoletk stawiam na trzecim miejscu podium, bo wszystkie trzy to mistrzostwo świata.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Powalająca, śliczna, dopracowana,ach cudna ta twoja biżuteria![]() Niesamowite ile musisz miec do tego cierpliwości "oczopląsu" nie dostajesz od tych drobnych koralików chyba bym nie dała rady![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1253704087 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1255976736 |
|
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
nie będę słodzić, bo wszystko już było, ale jestem wierną fanką i okropnie mi imponuje twoja precyzja
oraz łączenie koralików z innymi materiałami - dla mnie nawet przypięcie bigla to problem ![]() czekamy na kolejne twory! ))
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję prześlicznie:
Sol89 hanka2501 zuteria gusiak23 Reverie Lilnut falling in love Figamaga hexak ewasko Rusa48 marta 1977 heurek maximaa kofeinaa poppppy yuki23 dagus_gd choice pastek1 101Milka kasia_kati kocuria Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... Zaniedbałam się nieco na wizazu ostatnio, ale w niedoczasie ciągłym ostatnio jestem, niestety. Całe szczęście święta niedługo... Poniżej efekty dłubaniny ostatniej. Bądźcie łaskawe ![]() 1 i 2 kontynuacja "Ciemność" do wisiora z poprzedniego wrzutu 3 Bransoleta do broszki z poprzedniego również 4 wariant drugi Kwiatka Jesiennego 5 i 6 Oko Nocy komplecik mały 7, 8, 9 Kwiaty mnie opentały ostatnio (a to jeszcze nie koniec) 10 Irina, Masza i Olga - trzy siostrzane wisiorki |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
11, 12, 13 Ciemna Strona Księżyca z lawą wulkaniczną
14, 15 Kwiaty tym razem w fioletach i z agatami 16 Turkusowy zawrót głowy, niestety z howlitem tylko uff... mam nadzieję, że nie za dużo tego |
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
fioletowa i zielona bransoletka spowodowaly, ze zaczelam sie zastanawiac nad formami przekupienia cie za nie
![]() sa.. idealne. to juz nie jest piekno, to po prostu ideal kim ty jestes, cyborgiem? :Pbtw, z ciekawosci - ile czasu schodzi ci np na jedna bransoletke? <33 |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
O mamo, a ja myślałam, że dłubanie serwetek na szydełku wymaga cierpliwości... Chylę czoła przez ogromem pracy, nerwów i wytrzymałości przy tych wyszywankach...
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Oko Nocy - komplet i ostatnie kwiaty w fioletach i z agatami zaczarowały mnie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
fioletowy komplet przepiekny, zreszta jak wiekszosc prac
jeszcze brazpwy kwiat jesienny i czarna bransoletka sa baaardzo w moim guscie |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
ciemna strona księżyca zdecydowanie wspaniała.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Cudne!!!!

Mam nadzieję, że nic nie pójdzie w kąt. Twoje prace za każdym razem już mnie intrygują, bardzo lubię onyks, dlatego też dziś wpadł mi w oko trzeci wisior

chyba bym nie dała rady

jestem również