Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-26, 10:17   #91
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Witanko poniedziałkowe
Tradycyjnie połowa mi się nie zacytowała
Więc proszę się nie gniewoszyć
Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
[b]Kasieńka[/] trzymam kciuki za nową lepszą pracę
A co do zakupków to widziałam dzisiaj w Reserved przepiękne brązowociemne kozaki na obcasie... ja je chcę więc proszę nie wykup mam nadzieję że wykupię niedługo
Jak byśmy się kiedyś tak w kupie spotkały z tą Twojąmelonową aparaturą mogłoby być zaciekawiście
Moniu- kochanieńka nawet tam nie właziłam- więc Ci ich nie wykupię! a wiesz, że o rezerwacie nie pomyślałam? <gupek ze mnie>
Łaziłam po tych sklepach i żadnych ciekawych kozorów nie znalazłam

A na zaciekawistą faję wodną zapraszam o każdej porze dnia i nocy
Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam
Nie śmiało tutaj zaglądam, niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie?? PM z 23.08.08
Długi okres czasu nie zaglądałam na wątek i widze, że dość dużo mnie ominęło.
Gratuluję dzieciaczków

Pozdrawiam
hej ho witam <i pamietam>

Paulinko- gratki z okazji znalezienia mieszkanka i dobrze, że spałowałaś pszczołę
Iza- umarłam ze Zbysia!! kocham go! umów mnie z nim- plis plis

Moje kochanieńkie
Zakupiłam jedynie 3 rzeczy <walczę z chorobą>
1- sweterek czarny z długim rekawkiem rozpinany- taki na jakim mi zalezalo- 89,90 zł - 20 %= 71,92 zł w Top Secret. Mam go dziś na sobie i jest wypasiony <chyba tam wrócę i poszukam innego kolora jeszcze>
2- sukienkę w Renomie zakupiłam w nowo otwartym sklepie TK Maxx <czy jakos tak> swietny sklep! sukienka taka jakby dzianinowa grubsza, za kolano odcinana pod biustem - smieją się ze przyszłosciowa- bo miejsca na brzuch pod dostatkiem za 109.90 ma kolor morski i wyglądam w niej naprawdę fajnie <skromnośc>
3- naturalnie buty wiem wiem <słabo walczyłam> kozorków nie znalazłam, ale nie mogłam się powtrzymać przed kupieniem brązowych butków w aldo- z odkrytymi paluszkami- na przyszła wiosne z wyprzedazy za 155 zł <skórkowe-cudne>. Pół roku szukałam brązowych butów i nie mogłam znaleźć i w końcu się udało i to dosyć atrakcyjnie.

We środę znów jadę na zakupy,bo jest jeszcze jeden sklep który zamierzam nawiedzić w związku z zamiarem zakupu kozaków.
Czarnych i brązowych- w bród! A ja chcę fioletowe albo granatoweeeeeeeeee! a ni ma!

Dziś dostałam @@@ <jak w zegareczku- dziwne po takiej zmianie klimatu> i umieraaaaaaaam
Pożarłam własnie bułeczkę z biedronkową pastą z łosia czy tam tuńczaka i się relaksuję.
Miłego dziona koziczki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:21   #92
katarzinka
Wtajemniczenie

witam!
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość

Dziewczyny a nas coś na macierzyństwo bierze
no to do roboty - 2010 to już nie długo

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
oo szybko

super imprezy zycze i Agatka bedzie jutro aniolkiem bez grzechu
buziak dla niej od mojego aniolka
u nas chrzicny są raz w miesiącu w ostatnią niedzielę, wiec skoro Agatka zdrowa to stwierdziliśmy, ze nie ma po co czekac

dziękuję w imieniu Agatki za życzenia ciociom

A wszystko udało się pieknie i pogoda była ładna, wiec ciocie i wujki i dziadki wyjeździli się z Agatką , a ona sama pieknie całą mszę przespała
łypnęła tylko grooźnie okiem na księdza jak ją wodą polewał (bo co ją budzi) coś tam pogadała po swojemu do niego i poszła spać dalej
ogólnie było superkowo

zdjęcia wiecie - tradycyjnie poźniej

buziaki dla wszystkich
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:55   #93
monai
Rozeznanie

GG do monai

Witam ;*

Cytat:
Witam
Gratuluję dzieciaczków

Pozdrawiam
pamiętamy i witamy ponownie zaglądaj do nas

paulinaizabela no nie po kolejnej historii z pszczołą chyba zacznę mieć awersję do ubierania się ;p dobrze, że nic Ci się nie stało

agunia82 oświetlenie na przedpokoju baaardzo mi się podoba

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Moniu- kochanieńka nawet tam nie właziłam- więc Ci ich nie wykupię! a wiesz, że o rezerwacie nie pomyślałam? <gupek ze mnie>
Łaziłam po tych sklepach i żadnych ciekawych kozorów nie znalazłam

A na zaciekawistą faję wodną zapraszam o każdej porze dnia i nocy

Moje kochanieńkie
1- sweterek czarny z długim rekawkiem rozpinany- taki na jakim mi zalezalo- 89,90 zł - 20 %= 71,92 zł w Top Secret. Mam go dziś na sobie i jest wypasiony <chyba tam wrócę i poszukam innego kolora jeszcze>
2- sukienkę w Renomie zakupiłam w nowo otwartym sklepie TK Maxx <czy jakos tak> swietny sklep! sukienka taka jakby dzianinowa grubsza, za kolano odcinana pod biustem - smieją się ze przyszłosciowa- bo miejsca na brzuch pod dostatkiem za 109.90 ma kolor morski i wyglądam w niej naprawdę fajnie <skromnośc>
3- naturalnie buty wiem wiem <słabo walczyłam> kozorków nie znalazłam, ale nie mogłam się powtrzymać przed kupieniem brązowych butków w aldo- z odkrytymi paluszkami- na przyszła wiosne z wyprzedazy za 155 zł <skórkowe-cudne>. Pół roku szukałam brązowych butów i nie mogłam znaleźć i w końcu się udało i to dosyć atrakcyjnie.
1) uff czyli powinnam je zastać przy najbliższej wizycie jeszcze ;p
Co prawda nie kupowałam tam jeszcze butów ale te mi się podobają naprawdę, no spójrzcie tylko (na żywo kolory są ciemniejsze sporo zarowno obcasu jak i cholewy - bardzo ciemny brąz)
2) to Twoje "tylko" jest mega udane a wiesz co ja się nie zadowalam opisem, chcem zdjęcia

Ogólnie to ja po weekendzie właśnie wypoczywam, bo ie dość że była masa gości (wczoraj to małe tornado przeszło przez mieszkanie w postaci 1,5 rocznego Kacperka - kochany jest ) to jeszcze nie mogłam się doczekać w sobotę nie mogąc się doczekać poneidziałku kiedy to obiecywałam sobie kupno książki wampirowej, znalazłam w necie e-booki i wciągam właśnie pierwszą część... już niewiele zostało, na szczęście druga w pogotowiu... książka skłoniła mnie do przemyśleń... doszłam do wniosku że mam coś z wampira książkowego, jak mnie coś wciągnie to nie oderwę się aż nie skończę, czasami zdażało się że czytałam książkę bez przerwy dopóki nie dotarlam do tylniej okładki - z wielkim żalem ze to już koniec na szczęście potrafię już się powstrzymywać, jak Ewdard dobra to ja wracam do lektury

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2009-10-26 o 13:58
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:08   #94
izka19855
Zadomowienie

HEJ MYSZKI!!!
Cytat:
Dziewczyny a nas coś na macierzyństwo bierze
i prawidłowo Martuś.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!
Mnie też, Martusiu Tylko TŻ na razie jednak nie chce.
Zmykam na zakupy.
asiuk i mnie...heh ale jeszcze może roczek poczekamy.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A ja mam dla Was niespodziankę, pokażę Wam jakie oświetlenie sobie w przedpokoju wymyśliliśmy (nie pytajcie ile kosztowało, jakbym wcześniej wiedziała to bym mojego męża Ale że efekt mnie zachwycił, to mu wybaczyłam ) Na drzwi nie zwracajcie uwagi, one idą do wymiany
I mały bonusik jeszcze daje, szaleństwa naszego malucha
http://www.youtube.com/watch?v=sxgr1mkn4Ng
aguniu super to oświetlenie...
A psinka super się wygłupia...
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
Zapomnialam wczoraj napisac ze mialam podobna sytulacje jak Izka z pszczola... na szczescie mnie nie uzadlila Wczoraj ubralam moj siwy swterek (kiedys wrzucalam fotke) i ta menda siedziala mi w kieszeni a zobaczylam ja gdzies po godzinie od ubrania jak bylam juz w pracy... gramolila sie w kieszeni jak ja zobaczylam to az krzyknelam bo od razu przypomniala mi sie Izy historia. Jej zywot zakonczyl sie pare sekund pozniej Wredna byla taka ospala i pewnie tez juz na zime wybrala sobie cieplutki i mieciutki sweter Najwazniejsze ze zdazylam ja zabic zanim mnie dopdla...
paulinko to na pewno ta "moja" była, może ją za mało zmaltretowałam Dobrze, że Cię nie dziabnęła.
Cytat:
Witam
Gratuluję dzieciaczków
Witamy witamy..opowiadaj co u Ciebie biedronko.
Cytat:
izka19855 a co Ty w tej szkole robisz bo coś przegapiłam chyba ;p jakies praktyki? staż?
Strasznie przykro kiedy odchodzi ktoś bliski, ze względu na te dzieciaczki 100kroć bardziej, brak słów.

a u mnie ostatnio dużo pracy było bo w ten weekend mamy gości
dzisiaj byli moi rodzice, jest brat M jutro drugi brat przywiezie rodziców M i swojego synka... odwiedzają nas żeby obejrzeć zdjęcia z wakacji no i na imieniny męża przy okazji, więc wiadomo musiałam mieszkanie na błysk ;p a że mąż momentami się jakoś nie wyrywał do pomocy to się wpieniłam wczoraj na maksa grrr... musiałam się odstresować - obejrzałam Zmierzch i pod prysznic kupiłam sobie malinowy pilling, bardzo fajnie pachnie... dzisiaj już w miarę, mąż dostał ode mnie płytę z muzyką i czekoladę gorzką z ostrą papryką - taką sobie życzył ;p
Ogólnie dzień udany, z mamą obskoczyłam Arkadię - butów szukała, a sama znalazłam kozaki - dołączyły na listę rzeczy które muszę mieć... stoją obok zmierzchowych książek i turkusowej tuniki z butiku którą ostatnio wyhaczylam na koleżance z pracy
a tutaj popatrzcie sobie z ukraińskiej edycji dziewczyna jakie cudeńka robi - wygrała
http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg
Monai jestem na praktykach. To jedynie 45 godzin do odrobienia. Bardzo fajnie się czuję w tej szkole. Wcześniej byłam w innej szkole, ale nie bardzo mi się podobało.
Niezła jest...obejrzałam też inny filmik, bo to wciąga. Genialnie to robi..
Cytat:
a mam dla was niespodzianke oto Wercia gadajaca z mamusia
http://www.youtube.com/watch?v=96DeqxA0f2o
czekladinko rozpłynęłam się...zbierzcie mnie później i odstawcie..:l ove:
Słodka niespodziewajka...
Cytat:
Iza- umarłam ze Zbysia!! kocham go! umów mnie z nim- plis plis
Moje kochanieńkie
3- naturalnie buty wiem wiem <słabo walczyłam> kozorków nie znalazłam, ale nie mogłam się powtrzymać przed kupieniem brązowych butków w aldo- z odkrytymi paluszkami

A ja chcę fioletowe albo granatoweeeeeeeeee! a ni ma!

Dziś dostałam @@@ <jak w zegareczku- dziwne po takiej zmianie klimatu> i umieraaaaaaaam
1. kasienko to super chłopczyk, mój ulubiony, najulubieńszy i nie oddam. Od razu, po pierwszej obserwacji na zajeciach wpadł w moje oko. Jest niesforny i podobno bardzo uparty-z opowiadań pani wiem.
2. Pokażesz te zakupki, co??
3. Też tylko takich kolorów szukałam. Ale granat wygrał.
4. Witam w gronie @. Wczoraj umierałam, dobrze, ze wróciłam z uczelni po 14, bo padłabym.
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
u nas chrzicny są raz w miesiącu w ostatnią niedzielę, wiec skoro Agatka zdrowa to stwierdziliśmy, ze nie ma po co czekac

dziękuję w imieniu Agatki za życzenia ciociom

A wszystko udało się pieknie i pogoda była ładna, wiec ciocie i wujki i dziadki wyjeździli się z Agatką , a ona sama pieknie całą mszę przespała
łypnęła tylko grooźnie okiem na księdza jak ją wodą polewał (bo co ją budzi) coś tam pogadała po swojemu do niego i poszła spać dalej
ogólnie było superkowo
zdjęcia wiecie - tradycyjnie poźniej
katarzinko ode mnie jeszcze buziaczki dla ochrzczonego aniołka.

Jutro znowu prowadzę lekcje w IIIklasie.

W piatek mają wycieczke i pani wpadła na pomysł, żeby te dzieci, które nie jadą przyszły do szkoły, bo będa miały ze mną zajęcia...na co dzieci z wielka uciechą i podskokami,(te, które zostają) że nie jadą, bo ja będę siedziała z nimi. Jak ich nie lubić?

Dziś miałam tylko obserwacje i byłam u 5-latków...co za oczyska na mnie wywalały...heh, słodziaki.

A to mój płaszczyk.
Załącznik 2609981
Trochę za ciemny na zdjęciu wyszedł.
A był jeszcze jasny i czarny.
Załącznik 2609990

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-10-26 o 15:20
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 17:31   #95
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hejka

Ja już dziś trochę lepiej się czuję. Ale cały weekend przeleżałam w łóżku dopiero w niedzielę wieczorem się zwlekłam z łóżka. Dziś w pracy byłam taka osłabiona że z ledwością wytrwałam do końca. Mam nadzieje, że choroba chyli się ku końcowi.

Paulinka - gratuluję mieszkanka

Katarzinka - super że Agatka spisała się na chrzcinach

Marta - gratuluję podjęcia decyzji o planach powiększania rodzinki

Cytat:
Anusia doktorowohausowowampirowo maniaczko jak ja chcę też już wiedzieć co się wydażyło w naiocie w 4 części
Mam nadzieję, że ważne rozmowy w pracy przebiegły po Twojej myśli...
Musiałam se zacytować bo mi się spodobało to określenie Jakże trafne określenie mojej osoby A ty widzę walczysz również
czekoladka-ale słodko sobie gaworzy Weroniczka

biedronka19876 - się nie znamy więc się przedstawiam

agunia - niesamopwityu efekt wyszedł z tym oświetleniem A Shiro - znalazł sobie pochłaniające zajęcie

kasieńka - a gdzie fotki zakupków ?
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 19:56   #96
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Napisałam mega pościora i wszystko mi zeżarło, chyba z 20 minut pisałam Brak wizażu w pracy mnie wykańcza
Szamie właśnie chlebek gorący z masełkiem. Wiem, że to kaloryczne ale co tam, raz można

Izunia współczuję. Śmierć kogoś znajomego to nigdy nic przyjemnego. Trzymaj się
Kasiku nie wierzę, że brak Ci sweterków co to to nie. Pokazuj Aldaki a kozory zobacz może w venezji
Katarzynko jak impreza???
Asiuk i Marta do roboty. Później będziemy mogły na kinder balach się spotykać
Kotekk dobrze, że się zrelaksowaliście, może teraz choroby pójdą w cholere a zrelaksowanie fasolkowaniu sprzyja
Monai Ty mój następny wampirku wiesz, że jeżeli chodzi o całą sagę to też nabyłam Edwardową umiejętność i potrafię się powstrzymać

Kurcze więcej nie pamiętam, jak kogoś z czymś pominęłam to i em very sorry
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:12   #97
mooonik
Zakorzenienie

Hej laseczki

jestem zaniemówiona
a poważnie to gardło mam tak zawalone, że ledwo ślinę przełykam, jedzenie przyjmuje tylko w postaci płynnej, no i mówienie też mi średnio wychodzi
chyba piątkowe wyjście na miasto dało mi w kość- wróciliśmy grubo po północy a że jak wychodziliśmy to było ciepło więc polazłam w samym polarku bez szalika, to efekty mam
masakra jakaś, jeszcze teraz smarkać zaczęłam
weekendowe plany mojego męża nie wypaliły- bo po 1-sze w sobotę zdychaliśmy pół dnia- mega kacor nas dopadł a po 2-gie wczoraj @ mnie zalała, więc z powodu okropnego bólu brzucha byliśmy tylko na rocznicowym obiadku w naszej ulubionej chińskiej knajpce i wieczorek spędziliśmy w domku.
ale jak to powiedział mój mężuś- co się odwlecze to nie uciecze

Paulinka, Monai dzięki za życzonka na nk

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
A tekst dnia!!!! Podchodzi Zbysiu do Adama i myrska po głowie kolegę, a po chwili nachyla sie do niego(bo Adaś siedział) i pyta "JAKIEGO BIERZESZ SZAMPONA, ŻE CI TAK WŁOSY PACHNĄ", na co mu odpowiada Adaś: "DO DOROSŁYCH". Dziewczyny! ..myślałam, że się posikam. Już nie moge się doczekać poniedziałku. Jedna z nauczycielek spytała, czy nie chciałabym zobaczyć jak 5-latki sobie radzą, no i dodam, że nie musiała mnie namawiać.
hahaha takie małe dzieciaki są genialne przynajmniej się nie będziesz z nimi nudzić

a płaszczyk fajny , tylko bez tego futerka przy kołnierzu byłby jeszcze fajniejszy

Cytat:
Dzis mialam zalatany dzien... no ale wybralismy mieszkanko Ladne, jasne i wystarczajaco duze dla naszej dwojki ma 2 sypialnie, lazienke ( z wanna zalezalo mi) i salon z kuchnia, jest dosc fajnie urzadzone, na zamknietym osiedlu i cena ok za 2 tyg przeprowadzka i jak juz sie tam urzadzimy to zrobie fotki i Wam pokaze najgorsze teraz przed nami pakowanie tych wszystkich klamotow - oj nazbieralo sie tego sporo trzeba bedzie ciezarowke zamowic i niby tu mieszkania, domy sa do wynajecia z wyposazeniem ale z czasem gromadzi sie tych sprzetow, i roznych bibelotow pelno
no to super że znaleźliście współczuje tylko tego pakowania ale chciałaś to masz
czekam na zdjęcia

Cytat:
a mam dla was niespodzianke oto Wercia gadajaca z mamusia
http://www.youtube.com/watch?v=96DeqxA0f2o
hahaha ale fajna mała gadułka Ci rośnie Czekoladko

Cytat:
Witam
Gratuluję dzieciaczków
witaj Biedronko miło Cię poznać zapraszamy częściej

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

Monikowi z okazji rocznicy chciałam życzyć wszystkiego co najlepsze i jeszcze wielu, wielu wspólnych, szczęśliwych rocznic

A ja mam dla Was niespodziankę, pokażę Wam jakie oświetlenie sobie w przedpokoju wymyśliliśmy

I mały bonusik jeszcze daje, szaleństwa naszego malucha

http://www.youtube.com/watch?v=sxgr1mkn4Ng
dziękuje Aguniu bardzo miło mi się zrobiło

oświetlenie robi wrażenie fajnie wyszło

a Shiro świetny

Cytat:
ogólnie było superkowo
no to super, że się udało dobrze wszystko
dla Agatki, że była grzeczna

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Ja już dziś trochę lepiej się czuję. Ale cały weekend przeleżałam w łóżku dopiero w niedzielę wieczorem się zwlekłam z łóżka. Dziś w pracy byłam taka osłabiona że z ledwością wytrwałam do końca. Mam nadzieje, że choroba chyli się ku końcowi.
oby przeszło szybko

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 20:53   #98
biedronka19876
Rozeznanie

Cytat:
Witaj
My tez czekamy na bociana ale jakos nie zna do nas drogi
Mam nadzieję, że wkońcu trafią na właściwy trop i do nas dolecą

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 1 za owocne starania
ad. 2 moje gratulacje
Kciuki się przydadzą starania trwają już 14 miesięcy... czekam z niecierpliwością choć wrzuciłam już na luz

Dziękuję za gratulacje

Cytat:
Witam ;*pamiętamy i witamy ponownie zaglądaj do nas
Będę zaglądać częściej

Monai butki śliczne
Jednak ja mam problem z kupnem butów. Mam szczupłe łydki i większość jest mi za szeroka Musze też wybierać modele na niższych obcasach bo mój mąż jest niewiele wyższy ode mnie a po za tym to by mnie jeszcze bardziej wydłużyły. Mam nadzieje, że znajde jakieś fajne i dopasowane.

agunia82 oświetlenie super, ale pewnie kosztowało kupe kasy. Ale efekt niesamowity

Miłych snów życzę

Edytowane przez biedronka19876
Czas edycji: 2009-10-26 o 20:57
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 20:58   #99
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

No i wszamałam ten gorący chleb i co...niedobrze mi, bo u mnie to jak zwykle odwrotnie niż u ludzi wszystkich, czyli jak babeczki mają mdłości z rana to Gosiaczek ma wieczorem
Właśnie przesłuchałam piosenki ze Zmierzchu (bo dostałam od męża płytę z samą muzyką, na co wczoraj focha zarzuciłam, bo chcę następną płytkę) i superzasta jest. Najbardziej mi się podoba Supermassive Black Hole i Linkin Park Leave out all the rest.
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
jestem zaniemówiona
a poważnie to gardło mam tak zawalone, że ledwo ślinę przełykam, jedzenie przyjmuje tylko w postaci płynnej, no i mówienie też mi średnio wychodzi
ojojoj no to kuruj się, może mąż pomoże...

Zapomniałam wcześniej o Anusi, dużo zdrówka

Ok spadam laski, muszę się pomasować, bo dbam o uda i dupkę w ciąży a później poczytam pap
Stary 2009-10-26, 22:01   #100
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Właśnie przesłuchałam piosenki ze Zmierzchu (bo dostałam od męża płytę z samą muzyką, na co wczoraj focha zarzuciłam, bo chcę następną płytkę) i superzasta jest. Najbardziej mi się podoba Supermassive Black Hole i Linkin Park Leave out all the rest.

co do podkreslonego to sikam jak to slysze
ano zrelaksowalismy sie i stwierdzam ze tego mi bylo trzeba teraz czekamy na @ a wlasciwie na jej brak hihi
a wogole to czesc z wieczora

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 08:37   #101
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

Cytat:
HEJ MYSZKI!!!

katarzinko ode mnie jeszcze buziaczki dla ochrzczonego aniołka.

Jutro znowu prowadzę lekcje w IIIklasie.

W piatek mają wycieczke i pani wpadła na pomysł, żeby te dzieci, które nie jadą przyszły do szkoły, bo będa miały ze mną zajęcia...na co dzieci z wielka uciechą i podskokami,(te, które zostają) że nie jadą, bo ja będę siedziała z nimi. Jak ich nie lubić?

Dziś miałam tylko obserwacje i byłam u 5-latków...co za oczyska na mnie wywalały...heh, słodziaki.

A to mój płaszczyk.
Załącznik 2609981
Trochę za ciemny na zdjęciu wyszedł.
A był jeszcze jasny i czarny.
Załącznik 2609990
no i super, że dzieciaki Cię tak lubią
buziaki przekazane

Cytat:
Hejka

Katarzinka - super że Agatka spisała się na chrzcinach

?
zdrowiej szybko

A Agatka musiala być grzeczna - przecież to kolejna wizażanka - a my jesteśmy grzeczne zawsze ;P

Cytat:
Hej. Napisałam mega pościora i wszystko mi zeżarło, chyba z 20 minut pisałam Brak wizażu w pracy mnie wykańcza
Szamie właśnie chlebek gorący z masełkiem. Wiem, że to kaloryczne ale co tam, raz można
e tam - kaloryczne czy nie - trzeba się trochę porozpieszczać, potem będziesz jadła sniadanie o 12tej, a zęby po sniadaniu myła o 15tej - wiec póki mozesz to się rozpieszczaj

Cytat:

jestem zaniemówiona
chyba piątkowe wyjście na miasto dało mi w kość- wróciliśmy grubo po północy a że jak wychodziliśmy to było ciepło więc polazłam w samym polarku bez szalika, to efekty mam
masakra jakaś, jeszcze teraz smarkać zaczęłam

no to super, że się udało dobrze wszystko
dla Agatki, że była grzeczna

oby przeszło szybko
zdroweij i Ty szybciutko

tez jestem z niej dumna

Cytat:
No i wszamałam ten gorący chleb i co...niedobrze mi, bo u mnie to jak zwykle odwrotnie niż u ludzi wszystkich, czyli jak babeczki mają mdłości z rana to Gosiaczek ma wieczorem

Ok spadam laski, muszę się pomasować, bo dbam o uda i dupkę w ciąży a później poczytam pap
nie ma co się martwić, ja też miałam mdłości wieczorne - co nawet było korzystne, bo nie przeszkadzało w pracy - mi na mdłości pomagała imbirowa herbata

buziaki dla wszystkich

musze iść, bo mały wysysacz pokarmu się budzi
ps. zgadnijcie jaki mam rozmiar biustu - przed ciążą było 75B, a teraz - 80D
mąż przynajmniej zadowolony z efektu wizualnego
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 09:22   #102
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Marta - gratuluję podjęcia decyzji o planach powiększania rodzinki
Dziękuję

Cytat:
Asiuk i Marta do roboty. Później będziemy mogły na kinder balach się spotykać
Ha ha fajnie by było .

Cytat:
musze iść, bo mały wysysacz pokarmu się budzi
ps. zgadnijcie jaki mam rozmiar biustu - przed ciążą było 75B, a teraz - 80D
mąż przynajmniej zadowolony z efektu wizualnego
Normalnie jak Pamelka ze słonecznego... ulalala

----------
Idę dzisiaj do lekarza na kontrolę na 18.30 zobaczymy co mi powie, czy mam jutro iść normalnie do pracy czy jeszcze do końca tygodnia pociągnąć zwolnienie. A tak się rozleniwiłam, masakra. Nie wiem jak ja w pracy wejdę na te same obroty co przed chorobą
Stary 2009-10-27, 10:08   #103
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc myszki

Ciesze sie ze podoba wam sie przemowienie Weroniczki-to bylo specjalnie dla was -cioteczek

Kurcze zawsze co zabieram sie za cytowanie do mala sie budzi wiec nie cytuje ale jestem na biezaco

Wszystkim przeziebionym zonkom zyczy zdrowka aa i malzowie mogliby bardziej grzac w lozeczku(z moim wlacznie)

My w tym tygodniu jedziemy z mala na bioderka-mam nadzieje ze nie bedzie gorzej tylko jakas poprawa a w przyszlym tygodniu na szczepienie wiec znowu bedzie placz

A u mnie spadek kg trwa -znowu 1kg za mna.....jeszcze zostaly mi 4 kg
ale wytrwale dziennie cwicze na orbim a dzis skusilam sie nawet na jagodzianke-ja czyli ta ktora ma wstret do slodyczy po ciazy

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i sle caluski

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 11:04   #104
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho
cytuje Was od rana i napisac nie moge
Cytat:
1) uff czyli powinnam je zastać przy najbliższej wizycie jeszcze ;p
Co prawda nie kupowałam tam jeszcze butów ale te mi się podobają naprawdę, no spójrzcie tylko (na żywo kolory są ciemniejsze sporo zarowno obcasu jak i cholewy - bardzo ciemny brąz)
2) to Twoje "tylko" jest mega udane a wiesz co ja się nie zadowalam opisem, chcem zdjęcia
1- rzeczywiście bardzo ładne a drogie?
2- foty cza zrobic, wrzucic na popsuty komputer i zamiescic w domu- w ktorym nie ma neta hmm... moze i da sie to zrobic- w koncu jestem McGyver
Cytat:
3. Też tylko takich kolorów szukałam. Ale granat wygrał.

A to mój płaszczyk.
1- pokazuj buciochy- bom ślepa- i chyba je przegapilam <jesli pokazywalas>.
2- płaszczyk mi sie podoba- nawet z futrzakiem
Cytat:
Kasiku nie wierzę, że brak Ci sweterków co to to nie. Pokazuj Aldaki a kozory zobacz może w venezji
poważka!
mam mega deficyt w zimowych ciuchach
to moj 2 sweterun- ten co go zakupilam <w tym jeden to taki krotki cieniowany>

Aldaki jak odpalę McGyverowski rozumek , a w Venezii kupa jest
Byłam , sprawdziłam, przymierzyłam, odrzuciłam...
Veni Vidi Vici itp.
Pozostaje mi Via Roma, Intershoe- za 499 zł , ew. nawiedzę Reserved i Zarę.
Się obaczy jutro. Bo pędzimy na zakupki

A bębzol boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii że ho ho

Kocieeeeeeeeeeeeee- co tam?

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2009-10-27 o 11:06
Stary 2009-10-27, 11:10   #105
asiuk
Zakorzenienie

Hej!

Dziś się tylko melduję cichaczem z pracy, mam trochę roboty. Piję właśnie kawę z ekspresu

Miłego dnia, kobietki!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 12:40   #106
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

Kocieeeeeeeeeeeeee- co tam?
a to chyba do mnie

czesc dziolszki

dzis dostalam pismo z Anglii ze dostalam zwrot, jeszcze tylko kasa musi wplynac na konto i mozna wyplacac akurat na zakupy bedzie bo mam troche wydatkow (urodziny malza,dziadka, przyjaciolki i nie mam kozakow i jakies spodnie i sweterek by sie przydal )

a poza tym ciagle szukamy pracy

Stary 2009-10-27, 12:42   #107
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem jakaś sennawa . Przed chwilą sobie włosy rozjaśniałam (pasemka rozświetlony popielaty blond tak pisało na opakowaniu w realu wyszły mhm. jasny blond, ale to może dobrze, że nie są popielate ).

Paznokcie sobie odżywką malnęłam (śmierdzi jak lakier i od tego odoru w głowie mi się zaczęło kręcić )

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-10-27 o 12:44
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 17:42   #108
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żoneczki

Niby choroba mi przeszła ale coś nie za bardzo się czuję chyba się walnę do łóżka z książką - już w sumie do końca się zbliżam 4 części wampirków. I cóż ja będę czytac potem ?

moonik - zdrówka Tobie również
katarzinka - no to rzeczywiście mąż chyba jeszcze bardziej zadowolony z twojego biustu niż Agatka
czeko - gratuluję spadku wagi
kotek - super że kasaka doszła prawie już

Zajrzę później ...
Stary 2009-10-27, 21:03   #109
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny mam jeszcze zwolnienie do piątku i kolejną serię antybiotyków do połknięcia .

A tak w ogóle to widziałam dzisiaj LilStar na forum (bo ja widzę wszystkich niewidocznych ) i nawet tutaj nic nie napisała .

Dobranoc wszystkim żonkom!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-27, 21:38   #110
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny mam jeszcze zwolnienie do piątku i kolejną serię antybiotyków do połknięcia .

A tak w ogóle to widziałam dzisiaj LilStar na forum (bo ja widzę wszystkich niewidocznych ) i nawet tutaj nic nie napisała .
Oj biedactwo
A Liloszek to powinna dostać za takie ukrywanie się. A właśnie Marta - a skąd masz taką fajną ikonkę w podpisie - my takiej nie mamy w zestawie

Lecem spać - buziole
Stary 2009-10-27, 21:42   #111
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Dzisiaj jestem po wizycie rodziców i teściów (męża urodziny) było ok, nie licząc faktu, że umowiliśmy się na 19 a teściowie wparowali o 18, 5 minut wczesniej podniosłam się z drzemki, dobrze, że się ubrać zdążyłam.
Poza tym to powiem Wam, że cycory moje ważą chyba z 10 kg, szok, chyba zacznę nawet spać w biustonoszu bo jak go ściągam nie jest za wesoło

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
co do podkreslonego to sikam jak to slysze
ano zrelaksowalismy sie i stwierdzam ze tego mi bylo trzeba teraz czekamy na @ a wlasciwie na jej brak hihi
Hmmm...no u mnie nie jest aż tak źle, nie zlewam się słysząc te kawałki, no może z lekka popuszczam
trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła małpa jedna

Cytat:
A Agatka musiala być grzeczna - przecież to kolejna wizażanka - a my jesteśmy grzeczne zawsze ;P

e tam - kaloryczne czy nie - trzeba się trochę porozpieszczać, potem będziesz jadła sniadanie o 12tej, a zęby po sniadaniu myła o 15tej - wiec póki mozesz to się rozpieszczaj
1. no ma się rozumieć
2. co to to nie, za dużo przytyć nie zamierzam, wprawdzie nie wiem jaki będzie efekt końcowy, ale opychać się nie będę

Cytat:
My w tym tygodniu jedziemy z mala na bioderka-mam nadzieje ze nie bedzie gorzej

A u mnie spadek kg trwa -znowu 1kg za mna.....jeszcze zostaly mi 4 kg
ale wytrwale dziennie cwicze na orbim a dzis skusilam sie nawet na jagodzianke-ja czyli ta ktora ma wstret do slodyczy po ciazy
1. Będzie ok
2. Jesteś moim guru

Cytat:
mam mega deficyt w zimowych ciuchach
ew. nawiedzę Reserved i Zarę.
też mam deficyt ale nie wszystko teraz opłaca mi się kupić, chociaż za dużo bym nie chciała przytyć, ale np jeansy sobie odpuszczam, odbiję to sobie za kilka miesięcy

w reserved widziałam fajne granatowe, ale płaskie a w Zarze takie bażowo brązowe to mi się w oczy rzuciły ale tak poza tym to...nie wiem
Cytat:
dzis dostalam pismo z Anglii ze dostalam zwrot, jeszcze tylko kasa musi wplynac na konto i mozna wyplacac akurat na zakupy bedzie bo mam troche wydatkow
fajnie, że jakaś kaska się trafiła, mam nadzieję, że praca szybko się nawinie

Cytat:
Przed chwilą sobie włosy rozjaśniałam (pasemka rozświetlony popielaty blond tak pisało na opakowaniu w realu wyszły mhm. jasny blond, ale to może dobrze, że nie są popielate ).
Paznokcie sobie odżywką malnęłam (śmierdzi jak lakier i od tego odoru w głowie mi się zaczęło kręcić )
chyba się do pracy wybierałaś co, a to zonk, przeczytałam, że dalej masz zwolnienie, a tam, przynajmniej sobie odpoczniesz.

Cytat:
już w sumie do końca się zbliżam 4 części wampirków. I cóż ja będę czytac potem ?
może ta babka - autorka by się ruszyła i piątą część napisała, prawda

Ok, uciekam coś pooglądam, może poczytam średnio na jeża się czuję więc muszę się położyć. Buziaki
Stary 2009-10-27, 23:02   #112
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Wczoraj niestety nie dałam rady Wam nic napisać, bo synek obudził się o 6 rano na jedzonko i nie spał aż do 11 normalnie cuda na kiju robiłam, żeby go zabawić, nawet nie miałam jak się położyć, bo czekała mnie popołudniówka w pracy, a po powrocie marzyłam tylko o kąpieli i łóżku za to dzisiaj synek to istny aniołek ładnie jadł, spał, bawił się i nawet nie marudził

Cytat:
taaa a świstak zawija je w te sreberka zakupy małe ilościowo, ale za to konkretne cenowo

Cytat:
ogólnie było superkowo
fajnie, że chrzciny się udały czekamy na obiecane fotki

Cytat:
oj dużo zdrówka życzę

Cytat:
Kciuki się przydadzą starania trwają już 14 miesięcy... czekam z niecierpliwością choć wrzuciłam już na luz
ja też w którymś momencie wrzuciłam już na luz i wtedy okazało się, że jestem już w ciąży

Cytat:
dzis dostalam pismo z Anglii ze dostalam zwrot, jeszcze tylko kasa musi wplynac na konto i mozna wyplacac akurat na zakupy bedzie bo mam troche wydatkow (urodziny malza,dziadka, przyjaciolki i nie mam kozakow i jakies spodnie i sweterek by sie przydal )

ad. 1 o jak fajnie kaski nigdy dość
ad. 2 za pracę

Cytat:
A tak w ogóle to widziałam dzisiaj LilStar na forum (bo ja widzę wszystkich niewidocznych ) i nawet tutaj nic nie napisała
a to niedobra
Stary 2009-10-28, 09:19   #113
kasienka1985
Zakorzenienie

hej krejzoleczki

Dziś jest dla mnie jakiś mega szczęśliwy dzień!!!
Głównie z powodu planów sylwestrowych... ale ciiiiiiiiiiii... żeby nie zapeszyć.
Okaże się w przyszłym tyg.czy to wypali!

W piątek kończę pracę tutaj i na 16 jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną do jednej z prac które mam na oku. Trzymajcie paluszki proszę
W każdym razie jeśli tamta nie wypali... to i tak od 1 listopada praktycznie mam pracę. <z głodu nie umrę i będzie się w co ubrać>

Dziś pędzę po kozorki- obym cosik znalazła.
Sukienkę moją nową możecie obejrzeć na nk- ale mało ją widać
Nie mam innego zdjęcia- to z sobotnich chrzcin małej Amelinki.

Wszystkim zdechlaczkom życzę powrotu do zdrówka
Malutka- Ty oprócz tego, że jesteś super-żonką widać stałaś się super-mamuśką ! gratulacje i ciumak dla małego nocnego marka
Kotuś- mam nadzieję, że praca sama przyjdzie do Ciebie! no i gratuluję przypływu kaski! juz bym wiedziala jak się nią zająć
Lilka- wstrętna kozo! biegiem nam tu pisac czemu się nie odzywasz???

No! to lecę wszamać 2 śniadanko

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2009-10-28, 09:28   #114
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
W piątek kończę pracę tutaj i na 16 jestem umówiona na rozmowę kwalifikacyjną do jednej z prac które mam na oku. Trzymajcie paluszki proszę
W każdym razie jeśli tamta nie wypali... to i tak od 1 listopada praktycznie mam pracę. <z głodu nie umrę i będzie się w co ubrać>

Lilka- wstrętna kozo! biegiem nam tu pisac czemu się nie odzywasz???
Kasieńko trzymam moooooooooooooooccccccccc ccccnnnnnnnnnnooooooooooo oo kciukasy, żebyś dostała tą pracę i za sylwestrowe plany jeszcze mocniej

podłączam się do pytania o Lilkę
Liluś gdzie Ty się podziewasz?? lepiej się pokazuj, bo jak nie, to urządzamy polowanie na Ciebie i czepanie futra

miłego dnia dziewczynki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 09:31   #115
malutka_24
Wtajemniczenie

Cześć Żoncie
U nas na razie pogoda w miarę i jest nawet ciepło chyba się wybierzemy na jakiś spacerek.

Cytat:
Głównie z powodu planów sylwestrowych... ale ciiiiiiiiiiii... żeby nie zapeszyć.
Okaże się w przyszłym tyg.czy to wypali!

Malutka- Ty oprócz tego, że jesteś super-żonką widać stałaś się super-mamuśką ! gratulacje i ciumak dla małego nocnego marka

ad. 1 to trzymam
ad. 2 za pracę też trzymam
ad. 3
ad. 4 ja super mamusia i super żonka
ad. 5 smacznego

miłej środy
Stary 2009-10-28, 09:45   #116
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Oj biedactwo
A Liloszek to powinna dostać za takie ukrywanie się. A właśnie Marta - a skąd masz taką fajną ikonkę w podpisie - my takiej nie mamy w zestawie
Moderatorzy mogą w podpisie umieszczać oprócz tekstu także obrazki, w tym ruchome. No i ja weszłam sobie wczoraj na jakąś stronkę i za pomocą specjalnych bb code umieściłam ten .

Cytat:

chyba się do pracy wybierałaś co, a to zonk, przeczytałam, że dalej masz zwolnienie, a tam, przynajmniej sobie odpoczniesz.
Nie wiedziałam co mi lekarz powie i tak jak mówisz jedną nogą przygotowywałam się do pracy. Podczas badania lekarz powiedział, że za długo mam mokry kaszel, obsłuchał mnie z każdej strony, spojrzał w gardło po ojojował i się spytał czy chce zwolnienie na kolejny cały tydzień czy tylko do końca tego. Szczerze mówiąc nie chciałam więcej, bo wydaje mi się, że już powinnam do niedzieli dojść do siebie. Poza tym w pracy mogliby na mnie krzywo spojrzeć, wiecie jak to jest.

W każdym bądź razie, kolejna stówka poszła w aptece... masakra.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
(...) za to dzisiaj synek to istny aniołek ładnie jadł, spał, bawił się i nawet nie marudził
Lubię patrzeć na Twój avek, gdzie jesteś z synkiem .

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Ja przed chwilą zjadłam sobie moje ulubione śniadanie, a więc:
-płatki śniadaniowe cheerios z miodem
- biały twaróg (tradycyjny, chudy) który kroję w kosteczki
-jedna stołowa łyżka miodu
wszystko ze sobą mieszam i zalewam mlekiem Łaciate o.5 %.

Pychota

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2009-10-28 o 09:36
m.a.r.t.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 10:45   #117
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

wlasnie wrocilam od optyka i zamowilam okularki o 15 beda gotowe (ciesze sie jak glupi do sera bo okulary sa wziete na mame bo z zakladu oddaja jej 300 zl, mialam w sumie zaplacic 329 ale ze mama jest "stala klientka" to mily pan opuscil te 29 wiec w sumie okulary mam za darmo ale ze mnie bestia hihi) moze dzis jeszcze podejde do fryzjera bom troche zarosla (malz na mnie siersciuch wola wiec chyba jest zle )

no i musze pomyslec o prezentach urodzinowych dla: malza, dziadka i przyjaciolki moze macie jakies pomysly

Stary 2009-10-28, 12:55   #118
biedronka19876
Rozeznanie

Kasienka trzymam kciuki za prace

Miłego dnia Wam życze
Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-28, 13:03   #119
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Kasienka trzymam kciuki za prace

Miłego dnia Wam życze
Pozdrawiam
I to tyle?

Biedronka, bo pasa wezmę albo pałkę . Pisać mi tu szybko co u Ciebie! (co robiłaś wczoraj, przedwczoraj, jakie masz plany na dzisiaj itp).
Stary 2009-10-28, 13:18   #120
agunia82
Zakorzenienie

Hej laski, spadam jak po ogień i zmykam.

Remont nadal trwa i końca nie widać... A ja już zaczynam mieć powoli tego dość. W pracy mam mega ważne tłumaczenie, które na dodatek jest fatalnie napisane, a do tego zmiana czasu całkowicie mnie rozregulowała. No i pogoda też swoje robi. Staram się jednak trzymać i nie poddawać temu wszystkiemu, choć bywa ciężko...
O a zakupach ubraniowych to ja sobie mogę tylko pomarzyć, a tak chętnie bym po sklepach pobuszowała

Nic, kończę smęcić i się zwijam, miłego popołudnia

martuś a gdzie Twój avek zniknął?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości