|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Też się pochwalę, a co :D
Podobają mi się u ciebie zwłaszcza długie kolczyki, nigdy nie myślałam nad takim rozwiązaniem ale całkiem fajnie to wygląda, po za tym widać że masz własny styl jeśli chodzi o biżuterię owijaną oraz zwyklaczki, jak by to nazwać styl różności, od razu widać że prace są dobrze przmyślane. Pozdrawiam i życze dużo inspiracji.
moje biżu na blogu => http://joasiaart.blogspot.com/ wymiana biżuterii hand made => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=616773 Edytowane przez Jo asia Czas edycji: 2009-12-07 o 12:57 |
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
zazdroszczę wyobraźni...
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Marta1977, Jo asia, Gusiak23, Bialymotyl - dziękuję za miłe słowa
![]() Długo nic nie wrzucałam, kiepsko u mnie z czasem ostatnio, do biżuterii siadam kiedy tylko mogę, ale to i tak za rzadko. Wrzucam 4 pary kolczyków i może od razu napisze o zdjęciach - szaro dziś u mnie i ponuro, dlatego i zdjęcia są takie sobie rozjaśniłam je i tyle - nie mam dziś cierpliwości do fotoszopa 1 - miały wyglądać zupełnie inaczej, ale ciesze się, że tak mi wyszły ![]() mają tylko jeden mały mankament - urywają uszy ![]() 2 - podobne do 1, ale już dużo lżejsze ![]() 3 - tymi kolczykami chwaliłam się już wcześniej ![]() 4 - a to sposób na pozbycie się nadmiaru wstążki
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Piękne są te urywające uszy jak i ich lżejsza odmiana. Bardzo mi się podobają te spreżynki!
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugie bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Obejrzałam sobie twoje prace i faktycznie są bardzo kolorowe i optymistyczne
![]() Podobają mi się kolczyki ze sprężynkami i ta bransoletka. Taka w moim typie |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1261585809 a niech se urywają uszy
piękne sąEdit: a i pomysł na wstążkę świetny
Edytowane przez kasia_kati Czas edycji: 2009-12-23 o 23:32 |
|
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Łał!! Wstążeczkowe kwiatuszki są rewelacyjne!!
Widzę, że wstążeczka jest bardzo ładnie wykończona i zastanawia mnie - opalałaś ją czy obszywałaś może??
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Te pierwsze fajne
{} na ucho: rób tylko ściślej loopiki przy koralikach
|
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Śliczne te Twoje prace, masz talent
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Dwaslonca - dziękuję
i te urywające uszy jednak wcale uszu nie urywają, ha! Długo nie chodziłam w kolczykach i jak je ubrałam za pierwszym razem to myślałam, że będą strasznie ciężkie, ale na szczęście się pomyliłam ![]() Sunnyskies - ![]() Monka1123 - ostatnio mam sprężynko-manię strasznie spodobał mi się ten sposób zawijania drucików ![]() Kasia_kati - hehe, dziękuję ![]() Rossali - wstążeczkę opalałam zrobiłam tyle tych kwiatków, że chyba bym oszalała gdybym miała każdy kawałek wstążki obszyć ![]() Ayumi88 - te pierwsze już drugi dzień non stop noszę i nie zdejmę chyba, że zrobię ładniejsze a wrapki - mi też na początku wydawały się puste. Ale na zdjęciu nie widać tego, że te kolczyki są bardzo duże (w moim przypadku to żadna nowość )nie wiem ile dokładnie mają cm, ale sięgają mi do ramion. Robiąc je kombinowałam jakby tu zapełnić ten środek, ale na końcu doszłam do wniosku, że będą wyglądać za ciężko, nie dość, że są bycze to jeszcze pełno w środku by było - no jakoś tak mi to nie spasowało i już ![]() Naila - ajjj, wiem, wiem - walczę z tymi loopikami ale jak robię je całkiem blisko koralika to mi jakieś krzywulce wychodzą muszę jeszcze poćwiczyć ![]() Paramore -
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Świąteczny komplet
![]() Wisior robiłam w wigilię, chyba dlatego jest taki... przesycony teraz wydaje mi się, że jest zbyt bogaty a kolczyki wydłubałam wczoraj, dużo skromniejsze, miały być tylko dopełnieniem całości. W ogóle to moje pierwsze starcie z gronkami, takimi jak powinny wyglądać... chyba (chodzi mi bardziej o te na kolczykach) ogólnie to wiadomo - lepiej wyglądają jak wiszą, a nie leżą I zdjęcia... szaro-bure, wiem
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Wisior faktycznie bardzo bogaty, ale wierzę, że mógł wyglądać ciekawie w połączeniu ze skromnym strojem
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Zgadzam się z zuterią
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Słodko-kwaśna, ja stoję murem za tymi urywającymi ucho
poważnie są aż tak ciężkie?![]() kolczyki od kompletu świątecznego super moje kolory ale nie materiały...ale każdy ma swoje ulubione czekam na więcej
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisior może i jest bogaty ale na pewno nie przesadzony. Jest bardzo ładny
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Wisior bogaty i bardzo , bardzo udany
i kolczyki do kompletu idealne![]() P.S. w wisiorze pewnie udzielił Ci się nastrój po bardzo bogatym Gwiazdorze i stąd powstał taki a nie inny ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Wisior robi wrażenie - bardzo ciekawa forma
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Co zauważyłam w Twojej biżuterii? Zdecydowanie lubisz przepych. Kolczyki robisz ładne, ale taka koleżeńska rada, czasem warto odjąć jeden element.
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Ach i jeszcze jedno - masz bardzo bogatą wyobraźnię. I jesteś utalentowana. Nie zaniedbaj tego. |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo podobają TE, szczególnie z tym gronkiem, bo te niebieskie już gorzej. Bardzo fajny i ciekawy pomysł. Co do ostatniego kompletu, to kolczyki są śliczne, bardzo ładnie się prezentują. Do naszyjnika mam mieszane uczucia, prawdopodobnie z daleka bardzo ładnie wygląda i na szyi też, z bliska nie umiem go rozgryźć ;P ale i tak ciekawy pomysł.
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
ten komplecik "wigilijny" ładniutki, aczkolwiek wydaje mi się, że za bardzo "przepełniony" taki bardzo bogaty, co nie zmienia faktu, że podoba mi się i na pewno znajdzie szybko swoją właścicielkę
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
o matko jakie tu śliczności!
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Daaaawno mnie tu nie było
![]() Dziękuje, za wszystkie komentarze no i dowiedziałam się o sobie czegoś nowego - lubię przepych ![]() Cały czas coś tam dłubię, tylko nie bardzo mam czas na robienie zdjęć, potem biżu się rozchodzi, a ja nie mam co Wam pokazać ![]() Ostatnio zaczęłam bawić się z ogniwkami, fajna sprawa, tylko chyba brakuje mi cierpliwości (a przede wszystkim umiejętności ) na jakieś trudniejsze sploty więc wrzucam to co mam ![]() na 5 zdjęciu jest naszyjnik, jeszcze bez zapięcia, związany prowizorycznie wstążką. Już go wykończyłam, ale nie mam niestety zdjęcia ![]() a dalej broszka ![]() coś mi w niej jeszcze nie gra, muszę ją dopracować ![]() na końcu takie zwyklaczki, zrobione na własne potrzeby, do sukienki
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogniwkowe prace wyszły Ci wyjątkowo ładnie
Może jednak skusisz się na coś bardziej skomplikowanego?
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Widzę ,że ogniwka kusza coraz więcej bizuteryjek
ślicznie ci wyszły i naszyjnik bardzo fajny
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo uroczo delikatne
|
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Ogniwkowe prace przepiękne. Też się za nie zabieram, już mam ogniwka i jakieś tutoriale, ale czekam na narzędzia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

rozjaśniłam je i tyle - nie mam dziś cierpliwości do fotoszopa 

piękne są
i inne tworki bizuteryjne
jestem również

Długo nie chodziłam w kolczykach i jak je ubrałam za pierwszym razem to myślałam, że będą strasznie ciężkie, ale na szczęście się pomyliłam