![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: SZCZUPŁA, PIĘKNA, ZDROWA I SEXI od 03/11:: potrzebuję Was!
Moja owsianka wygląda nastepująco:
Mam płatki owsiane górskie [tak, jak niezapomniana], wlewam do garnka 1,5 szklanki (tak na oko, może więcej) wody, a do niej wsypuje 2 łyżki płatków [płatek?] owsianych oraz odrobinę siemienia lnianego, wszystko razem gotuje, a jak przeleje do misecki to wsypuje garść p.kukurydzianych, mieszam i posypuje cynamonem ![]() ![]() No to tak: Pobiegałam sobie, zrobiłam troche ćwiczeń [brzuszki, rozciąganie, podnoszenia itp.], a teraz mykam wykąpac się, nabalsamować i spać ;P Dobranoc ![]()
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za przepisy
![]() Cytat:
tak jak już pisałam, ja nie stosowałam ale koleżanka z pracy wypróbowała 4 rodzaje tabletek- alli,linee, bio cla i cośtam jeszcze najlepsze efekty były po bio a ja mam moje mini mixy ![]() nie do zdobycia u nas i za granica tez trudno, ja wyszperałam ostatnie pudełko w magazynie w zaprzyjaźnionej aptece łykam 3 i nie mam ochoty na słodycze (w ogóle mogłabym po nich nie jeść) teraz mam taaaką ochote na kefir jutro chyba wypije z 2 litry albo zaraz sie zbiorę do tesco i kupie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Ja owsiankę robię tak: zalewam 3 łyżki płatków owsianych zwykłych wrzątkiem, czekam aż nasiąkną, dosypuję otręby i jakieś dodatki ( jabłko, rodzynki, bran flakesy, bakalie), zalewam jogurtem naturalnym albo serkiem homo naturalnym, posypuję cynamonem i gotowe
![]() BjutifulGerl - mamy praktycznie taki sam wzrost i wagę i takie same cele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Ja dzień zaliczam do w miare udanych, ale mogło być lepiej, zdjadłam loda takiego kupnego bez czekolady, posypek itd., zawartość tłuszczu 3% więc kalorii to chyba strasznie dużo nie miał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej widzę że masz mój wzrost i kilogramy z którymi zaczynałam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() Kolejny dzień czas zaczac.... ![]() Miłego dnia wam życze ![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Dobrze zaczęty dzień.
Śniadanko chleb razowy... Przerzuciłam się na taki bo zdrowszy ![]() 50 brzuszków. Chciałabym biegać ale pogoda nie pozwala Teraz wyginam śmiało ciało ![]() Życzę miłego dnia ![]()
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Ja też właśnie zjadłam śniadanie - bułeczka razowa z serkiem wiejskim
![]() Koło 12 sobie poćwiczę żeby się rozruszać, a potem na uczelnię... do 20.00 ![]() Miłego, dietetycznego dnia wszystkim życzę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||
Rozeznanie
|
Witam Was Kochane chudzielce
![]() Cytat:
![]() ![]() A arctic uwielbiam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zaraz sobie śniadano przygotuję ![]() Miłego dnia Kobitki ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() U mnie na dzień dobry 100 brzuszków i 200 powtórzeń różnych ćwiczeń na nogi i posladki ![]() ![]() miłego dnia kobietki ![]() PS picie wody zaprocentowało.... po 2 dniach zleciała ze mnie nagromadzona woda i jedzonko i już jest 1kg mniej...77,2kg
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Przejrzałam wątek i widziałam, że dla części z Was największym problemem jest porzucenie słodyczy, mam dla Was ciekawy zamiennik. ![]() Mianowicie, w diecie South Beach stosuje się różne zamienniki i można nawet piec ciasta, które są dużo mniej kaloryczne i bogate w białko. Podrzucam Wam link do tych przepisów (są tu różne, przejrzycie wątek, bo różne smakołyki są wplecione pomiędzy normalne dania): http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=black Bo kto powiedział, że na diecie nie można jeść sernika? ![]() Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
dzień dobry wszystkim pięknym i już-niedługo-szczupłym
![]() ![]() ![]() ale wiecie co Wam powiem? Właśnie powróciłam z Tesco z wielkich zakupów i doszłam do wniosku, że kocham moją dietę ![]() ![]()
Przygody! To znaczy: nieprzyjemności, zburzony spokój, brak wygód. Przez takie rzeczy można się spóźnić na obiad. J.R.R. Tolkien - Hobbit --- Konrad ![]() My ![]() Edytowane przez simplicity Czas edycji: 2009-11-04 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Witam Dziewuszki.!
![]() co prawda jest już 4 listopada, ale mam nadzieje, ze w dalszym ciągu mogę się do was przyłączyc ![]() ![]() ![]() powiedzcie mi dziewczynki, czy stosujecie jakąś konkretną dietę, czy po prostu unikacie słodyczy i bomb kalorycznych? ![]() Życzę wam wszystkim powodzenia, trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze wszystkie razem bedziemy sie wspierac nawzajem- tak jest przeciez łatwiej ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Zgrzeszyłam
![]() Zjadłam 50g wafelków. Wie ktoś ile takie no-name'owe wafelki wyglądające jak prince polo nie oblane czekolada mogą mieć kcal? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też kocham wafelki ![]()
Dobrze, jak nie za dobrze, nie zaszkodzi niepolepszenie, jak tylko można wytrzymać na głupi sposób swój... Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala, najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala. Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr ![]() [euc1]543150[/euc1] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
blackberry - jak dzisiaj poćwiczysz to nic się nie stanie
![]() ja już jestem po drugim śniadanku i niedługo szykuję obiad, bo muszę zjeść przed wyjściem na zajęcia... dzisiaj ostatni dzień jem takie typowo domowe rzeczy - kotleta panierowanego z piersi kurczaka i ćwikłę, ale od jutra muszę wymyślić coś zdrowszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś przekona,że ta biała bułka z masłem,szynką i musztardą to nie jest dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie nowe panie :P
moj dzien tez w miare pomyslnie, na sniadanie platki owsiane z mlekiem (bo chyba to jednak owsianka sensu stricte nie byla, chociaz namoczylam je w wodzie, wyszlo cokolwiek bez smaku, ale bede eksperymentowac dalej), potem maly kubek kakaa (niestety :/, ale bylo mi super zimno i nie mialam innych opcji ), gruszka, na obiad zielenina i troche szynki ![]() wieczorkiem oczywiscie fitnessik i zaraz troche herbaty. wafelki sa niestety calkiem kaloryczne, nawet takie light :/ pobiewgnij sobie dzis 10 min dluzej czy cos, ![]() blackberry8- ta kanapka to maskara jest, mowie serio. biala bulka- zadnych wartosci odzywczych, ani jedej! same cukry proste, wiec ci cukier skacze jak ta lala, a potem oczywiscie spada = uczcuie sennosci, ochota na cos do jedzenia. i do tego jeszcze musztarda :/ no i maslo, ktorego w oogle powinno przestac dla ciebie istniec, po co w ogole ludziom maslo? jedyne z tego zestawu co jest "jadalne" to szynka, o ile jest naprawde dobrej jakosci (czy wiecie, ze w miesach typu szynki/parowki, np morliny, jest max 25% miesa? nawet nie chcecie wiedziec, co oprocz tego...) Tak wiec KATEGORYCZNE NIE. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Zapchałam się warzywkiem
![]() Jeszcze te wafle muszę spalić, ale to w trakcie mego serialu. Kobietki, jesteście kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tylko że lenie się cokolwiek zrobić ..
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Fiorella - witamy, zaczynałam z podobnej wagi przy podobnym wzroście
![]() A powiedz mi ile czasu trwało nim zjechałaś do tej wagi, którą masz teraz??? Ja dziś o 6 wypiłąm herbatkę czerwoną, o 9 śniadanie - zupka mleczna - zacierki, 13 - ryba po grecku ![]() Dziś jest mój pierwszy dzień bez słodyczy.... Nawet nie wiecie jakie to ciężkie bo codziennie jak wracałąm z pracy to zachodziłam do kiosku przy przystanku i kupowałam sobie batonik... A dziś - na kiosk nawet nie patzryłam, żeby się nie złamać... ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zobaczysz że za jakiś czas w ogóle nie będziesz miała chęci na batona ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Fiorella - od połowy marca do lipca zjechałam z 71 do 58. Sporo ćwiczyłam, trochę biegałam no i dietka praktycznie wzorowa - rzadko mi się zdarzało zjeść coś niedozwolonego. Tylko, że potem w wakacje pracowałam, nie miałam czasu na sport, poza tym mama dogadzała mi jedzeniem i 4 kg wróciły, więc jest 62. A w wadze 58 czułam się naprawdę świetnie, więc chciałabym tyle osiągnąć do sylwestra, a potem zobaczymy co dalej. Dlatego wierzę, że i tobie się uda, skoro mi się udało, bo wcześniej byłam okrutnym leniem, w ogóle nie ćwiczyłam i jadłam co popadnie, a jednak się zmobilizowałam.
Kupiłam sobie dzisiaj karnet na fitness, jutro zamówię na allegro tabletki Therm Line II i zaczynam pełną parą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Marzeniatko dziękowaĆ
![]() Uwielbiam pichcić, ale musze mieć więcej czasu ![]() Witam nowe duszyczki ![]() Dzis zjadłam, jak na razie rano o 6:00 parę łyżek owsianki i malutkie jabłko [leciałam na autobus ![]() ![]() ![]() ![]() blackberry8 zgadzam się z dziewczynami, w tej byłce i w ogóle białym pieczywie nie ma nic wartościowego, robiony dla 'mas', żeby 'naród wypełnić' ![]() A tak może z innej beczki to znacie jakieś fajne domowe maseczki? ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie najgorzej z jedzeniem, bo obiady mam wykupione. A zupy sa straaaaaaasznie tłuste i na dodatek ze smietana. Dzis juz jej nie jadlam... A co sądzicie o drugim daniu - czy można jeść ziemniaki?
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
to znasz moj bol Fiorella22, bo ja mam WSZYTSKIE posilki wykupione, tylko ze sniadan sie wylamuje, i nikt mnie nie pyta czy mam ochote to jesc, czy nie i czy juz czy moze za dwie godziny :/ jak serwuja, to sie je i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.