![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: bezczelna siostra TŻ..
Miejmy nadzieję, że komórka jajowa i plemnik tej pary nie obraziły się na siostrę i nie będzie tak, że dzieci będą ciocie nienawidzić od urodzenia
![]() A tak na serio: Stosunki w poszczególnych rodzinach zawsze są różne i pozostawiają wiele do życzenia. Sama wiem po sobie, jak czasem odnosimy się do siebie z bratem ![]() ![]() Najlepiej nie robić sobie wrogów w rodzinie TŻ , skoro planuje się nawet już z nim dzieci. Czasem od zwykłej głupotki tworzą się wielopokoleniowe kłótnie. Nie warto tracić nerwów. Zresztą siostra nie obraziła autorki wątku, ale kłóciła się ze swoim własnym bratem, na pewno nie pierwszy i nie ostatni raz. A z drugiej strony skoczyli by za sobą w ogień, jak to rodzeństwo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
lacrimachristi, siostry naszych chłopaków już tak mają. Są zazdrosne i złośliwe, bo okazuje się, że inna kobieta ma wpływ na ich brata. Siostra mojego partnera nie grzeszy urodą, miała z tego powodu kompleksy (opowiadał mi o tym mój TŻ), dlatego wścieka się na mnie, zwłaszcza gdy ładnie wyglądam, wtedy jest mistrzynią w dogadywaniu "na boku" (robi to jak mój chłopak odejdzie gdzieś dalej). Jestem dla niej miła, nie daję się sprowokować a ona aż kipi ze złości, bo w takiej sytuacji nie ma powodu, by się na mnie poskarżyć.
Nie przejmuj się!
Wiwianna Edytowane przez Wiwianna Czas edycji: 2010-02-22 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam świetny kontakt z siostrą mojego TŻ - wszystko zależy od ludzi ![]()
![]() |
![]() |
#95 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do reszty: coz za brzemie niesiesz.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Generalnie cały temat mocno mnie rozbawił xD
Bożesz, ja z moim bratem wyzywaliśmy się od kretynek czy idiotów codziennie, (teraz rzadziej, bo ja wyjechałam na studia do innego miasta;p) niejednokrotnie przy moim TŻ, czy jego, w sensie brata, dziewczynie i jakoś żadne z nich się z tego powodu nie wściekało czy nie płakało ;p Wręcz przeciwnie, dziewczyna mojego brata jest moją przyjaciółką, razem chodzimy na imprezy czy na babskie ploty, często mi się nawet skarży na niego i radzi o coś w związku z nim, a moj narzeczony z moim bratem naprawiają razem auta, czy jeżdzą na ryby ![]() Następnym razem jak się spotkam z nimi to zapytam, na kiedy planują swoje Parchatki xD
Kosmitka o twarzy anioła. Diabelskie nasienie wykreowane pożądaniem. Edytowane przez amore89 Czas edycji: 2010-02-22 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- A tak się odniosłam do sióstr mojej i Wątkotwórczyni.
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Znasz siostre chlopaka autorki watku?
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
ja cię nie rozumiem, ja bym nie wyszła po tej sytuacji tak po prostu zapytałabym ją "że co?", jakby powtórzyła to bym jej powiedziała kilka słów... Mój chłopak też ma siostrę. Czasem się z nią kłócilam , głównie o to że mój chłopak wozi ją i odwozi na dyskoteki akurat wtedy kiedy ja jestem z nim i mamy konkretne plany. Rozumiem ją że była zła itd. ale ja też miałam do tego prawo... Sytuacja zaogniona ale wyjaśniona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.