bezczelna siostra TŻ.. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-22, 10:18   #91
kasiuncia
BAN stały

Dot.: bezczelna siostra TŻ..

Miejmy nadzieję, że komórka jajowa i plemnik tej pary nie obraziły się na siostrę i nie będzie tak, że dzieci będą ciocie nienawidzić od urodzenia

A tak na serio: Stosunki w poszczególnych rodzinach zawsze są różne i pozostawiają wiele do życzenia. Sama wiem po sobie, jak czasem odnosimy się do siebie z bratem Co prawda, nie nawymyślałabym mu, jak to opisuje autorka-foch tematu, ale jednak wymiana zdań, owszem jest
Najlepiej nie robić sobie wrogów w rodzinie TŻ , skoro planuje się nawet już z nim dzieci. Czasem od zwykłej głupotki tworzą się wielopokoleniowe kłótnie. Nie warto tracić nerwów.
Zresztą siostra nie obraziła autorki wątku, ale kłóciła się ze swoim własnym bratem, na pewno nie pierwszy i nie ostatni raz. A z drugiej strony skoczyli by za sobą w ogień, jak to rodzeństwo.
kasiuncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 12:33   #92
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Napisane przez eternitymoment Pokaż wiadomość
byc moze dziewczyna ma swietny kontakt z mama? ktorego wiekszosc dziewczyn niema? moze dlatego powiedziala? ile z Was chcialo by miec lepszy kontakt z wlasna rodzicielką? to tyle,dajcie sobie juz spokoj.
no i niech sobie mają, na zdrowie, za to mamusina empatia objawiająca się wściekłością jest... No taka córeczkowa. ;-)

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
< ona akurat wtedy myla naczynia rzecz jasna z wielkim fochem bo musiala je umyc>
z ciekawosci, ale Twój TZ też zmywa? czy zamierzasz w przyszłości zmywać sama i nazywać swoją niechęc do tego fochami? ^^
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 14:57   #93
Wiwianna
Zadomowienie

lacrimachristi, siostry naszych chłopaków już tak mają. Są zazdrosne i złośliwe, bo okazuje się, że inna kobieta ma wpływ na ich brata. Siostra mojego partnera nie grzeszy urodą, miała z tego powodu kompleksy (opowiadał mi o tym mój TŻ), dlatego wścieka się na mnie, zwłaszcza gdy ładnie wyglądam, wtedy jest mistrzynią w dogadywaniu "na boku" (robi to jak mój chłopak odejdzie gdzieś dalej). Jestem dla niej miła, nie daję się sprowokować a ona aż kipi ze złości, bo w takiej sytuacji nie ma powodu, by się na mnie poskarżyć.
Nie przejmuj się!

Edytowane przez Wiwianna
Czas edycji: 2010-02-22 o 15:06
Wiwianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 15:14   #94
rare bird
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiwianna Pokaż wiadomość
lacrimachristi, siostry naszych chłopaków już tak mają. Są zazdrosne i złośliwe, bo okazuje się, że inna kobieta ma wpływ na ich brata. Siostra mojego partnera nie grzeszy urodą, miała z tego powodu kompleksy (opowiadał mi o tym mój TŻ), dlatego wścieka się na mnie, zwłaszcza gdy ładnie wyglądam, wtedy jest mistrzynią w dogadywaniu "na boku" (robi to jak mój chłopak odejdzie gdzieś dalej). Jestem dla niej miła, nie daję się sprowokować a ona aż kipi ze złości, bo w takiej sytuacji nie ma powodu, by się na mnie poskarżyć.
Nie przejmuj się!
Niekoniecznie.

Ja mam świetny kontakt z siostrą mojego TŻ - wszystko zależy od ludzi
Stary 2010-02-22, 16:19   #95
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Są zazdrosne i złośliwe, bo okazuje się, że inna kobieta ma wpływ na ich brata.
ja tu widziałam zwykłą kłótnię pomiędzy rodzenstwem, ale spoko, każdemu wolno kochać.
Cytat:
Siostra mojego partnera nie grzeszy urodą, miała z tego powodu kompleksy
nie martwi Cię, że to może trafić na Twoje dzieci? Ja bym się zmartwiła.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 16:25   #96
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Nie przejmuj się!
Jakich "waszych"? Za kogo sie wypowiadasz ?

Co do reszty: coz za brzemie niesiesz.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-22, 20:16   #97
amore89
Przyczajenie

GG do amore89 Send a message via Skype™ to amore89

Generalnie cały temat mocno mnie rozbawił xD

Bożesz, ja z moim bratem wyzywaliśmy się od kretynek czy idiotów codziennie, (teraz rzadziej, bo ja wyjechałam na studia do innego miasta;p) niejednokrotnie przy moim TŻ, czy jego, w sensie brata, dziewczynie i jakoś żadne z nich się z tego powodu nie wściekało czy nie płakało ;p Wręcz przeciwnie, dziewczyna mojego brata jest moją przyjaciółką, razem chodzimy na imprezy czy na babskie ploty, często mi się nawet skarży na niego i radzi o coś w związku z nim, a moj narzeczony z moim bratem naprawiają razem auta, czy jeżdzą na ryby

Następnym razem jak się spotkam z nimi to zapytam, na kiedy planują swoje Parchatki xD

Edytowane przez amore89
Czas edycji: 2010-02-22 o 20:19
amore89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-24, 13:37   #98
Wiwianna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
ja tu widziałam zwykłą kłótnię pomiędzy rodzenstwem, ale spoko, każdemu wolno kochać.

nie martwi Cię, że to może trafić na Twoje dzieci? Ja bym się zmartwiła.
Nie bardzo Mój chłopak odziedziczył urodę po swojej mamie a jego siostra po drugim mężu mamy TŻ. Jako rodzeństwo w ogóle nie są podobni. Martwi mnie raczej zachowanie siostry i taka chora zazdrość.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Jakich "waszych"? Za kogo sie wypowiadasz ?

Co do reszty: coz za brzemie niesiesz.
A tak się odniosłam do sióstr mojej i Wątkotwórczyni.
Stary 2010-02-24, 16:23   #99
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A tak się odniosłam do sióstr mojej i Wątkotwórczyni.
Znasz siostre chlopaka autorki watku?

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-24, 17:15   #100
tofaniutka
Zadomowienie

ja cię nie rozumiem, ja bym nie wyszła po tej sytuacji tak po prostu zapytałabym ją "że co?", jakby powtórzyła to bym jej powiedziała kilka słów... Mój chłopak też ma siostrę. Czasem się z nią kłócilam , głównie o to że mój chłopak wozi ją i odwozi na dyskoteki akurat wtedy kiedy ja jestem z nim i mamy konkretne plany. Rozumiem ją że była zła itd. ale ja też miałam do tego prawo... Sytuacja zaogniona ale wyjaśniona...
tofaniutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości