![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy: Ck, boss, joop!, lancome, sergio tacchini, puma
Pedzle sa bez firmy
![]() ![]() Z zapachow, to niestety juz nic na wydaniu nie mam. Moglabym jesczez rozwazyc oddanie emporio night i tyle ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
hmm lolita +the one?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
coś za winged butter?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za Hugo?
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u was w wątkach ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie znalazłam:
*Hugo Boss Femme EDP, pojemność wyjściowa 50ml, stan obecny na zdjęciu *Sergio Tacchini Feel Good Woman EDT, pojemność wyjściowa 30ml, stan obecny na zdjęciu Ponieważ Halloween jest prawie pełne (mogę wysłać Ci zdjęcia), chciałabym na pewno Femme ( ile tam może być około 20 ml czy więcej ? ![]() ![]() ![]() Gdybyś napisała wczoraj to bym wzięła Light Blue, ale dziś już dogadałam wymianę z inną wizażanką i właśnie będzie mi wysyłała Light Blue. A nie masz jeszcze jakiegoś zapachu poza wątkiem? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-03-30 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Za Feel Good nie mam co zaproponować z flakonów, jedynie odlewki takie jak w wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- A ile byś chciała? Mogę zrobić np 15 ml Fleur Defendue ( w atomku 5 ml i 10 ml) oraz 5 ml LL (z racji tego, że L de Lolity mam już sporo mniej niż Fleur ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że da się zrozumieć, to co ja tu popisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Ja Feel Good też nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ok L de Lolita może być 15 ml i 10 ml Fleur, ale co do Halloween to mogę Ci zrobić malutką próbkę około 1 ml ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Ok, 15 ml LL, 10 ml Fleur, 5 ml Princess i 0,5 ml Halloween? ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Tak, zapraszam na pw.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA
* Dermika Body De Luxe Limited Edition ( perfumowany krem ujędrniajacy do ciała z witaminami) 100ml - niewielkie zużycie, może dwukrotna aplikacja na małe partie ciała.
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za lancome i dermikę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#103 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,niestety, Smashbox już leci do kogoś innego,a wanilii mam ok. 15 ml. To jest odlewka w takim ładnym , szklanym,czarnym z zewnątrz atomku z seph. (sam atom kosztował ok.30pln
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Może jednak zdecydujesz się na coś ode mnie za LB?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej;sorry za to (przedświąteczne) niekomunikowanie się;sprawa wanilii się tak przedstawia,że ona jakoś wydaje mi się nie za bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za Light Blue ? pozdrawiam ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Hypnotic dziś własnie poleci do innej Wizażanki ( przepraszam zapomniałam wyszarzyć). Co do Flowerbomb to jest wolne, Wanilia też (ale tu w grę chodzi odlewka - tylko ile byś chciała? ) pozdrawiam ![]() aha mam jeszcze małą odlewkę Sephory Wanilia z Mango 5 ml to mogę dorzucić i może znajdę (jesli gdzieś jeszcze mam 5ml Wanilia z Karmelem) ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Oczywiście rozumiem ![]() Hmmm... to może tak : Wanilię mogę ostatecznie oddać we flakonie będzie ponad 50/100ml + Flowerbomb + te mniejsze odlewki Lub jutro, pojutrze dam znać co jeszcze wymyślę ![]() ![]() ![]() Tymczasem obwąchaj Pure Poison - rezerwacja to jeszcze nie wymiana ![]() ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-04-12 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
*Puma I'm Going EDT, pojemność wyjściowa 40ml, stan obecny na zdjęciu.
Coś u mnie za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
niewiem czy zzauwazylas
ale calego flakonu nie wymieniam tylko odlewke z mojej 100ml ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
widocznie nie zauważyłam ;] trudno.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() A co byś powiedziała na : Flowerbomb + DKNY Red Delicious 28/30ml + odlewka 22 ml Wanilii + odlewka 5 ml Wanilii z mango + odlewa 4,5/5 ml Miss Dior Cherie edt ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() Na chwilę obecną mam wolne Flowerbomb, Cat Deluxe i Red Delicious oraz wspomniane odlewki ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- aha i mam jeszcze euphorię Calvina Kleina jakieś 8/15ml, więc może sobie coś z tego wszystkiego wybierzesz ![]() oraz odlewka Nina - ricci nina 4/5ml ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- A i jeszcze coś mam ![]() Gucci Envy Me 2 - miniaturka 2,5/3ml Perfumetka z Sephory - zapach jakiś taki morski Pacific Curacao 9/10ml ![]() Więc może tak : Flowerbomb(flakonik) + Gucci(miniaturka)+ Euphoria (flakonik) + Wanilia (odlewka) + Sephora Pacific (perfumetka/flakonik) + Nina Ricci(odlewka) ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Ło matko ![]() dopiero teraz doczytalam Twojego posta Ok to rezerwuję, a Ty sobie przemyśl wszystkie zaproponowane przeze mnie opcje ![]() pozdrawiam ![]() Aha i to jest czerwone jabłuszko ![]() Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2010-04-13 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Za cień podziekuję
![]() ![]() a Lancomem jestem zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- A możemy wymienić się Lancome za lolitę? ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Przepraszam, ale rodzice pojechali do Krakowa i zabrali aparat, a telefon robi mi z fioletu kobalt ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- http://farm3.static.flickr.com/2430/...8575443f_o.jpg lakier w zewnętrznym kąciku, na górnej powiece. Na mokro efekt jest dużo mocniejszy, kolor staje się mocno intensywnym fioletem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Niestety, Orange Fizz zarezerwowany jest.
A szukasz czegoś konkretnego? Mam kilka rzeczy poza wątkiem. Mogę Ci zaproponować DKNY Red Delicius 30 ml, ubytek minimalny. Mam 2 tubki Juicy Tubes, obie mają niewielki ubytek. Podkład Inglot YSM Crean Foundation kolor 41. No- scar, kilkakrotnie użyty ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Dobrze, dogadamy się jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() przemyślałam sprawę i chyba jednak obawiam się wymiany na perfumy, których kompletnie nie znam, nie chcę wymieniać się na siłę ![]() mam nadzieję, że kiedyś uda nam się wymienić ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- U kapryski miałam 'dług', zresztą stwierdziłam, że chyba jednak nie chcę w ciemno wymieniać zapachu wcześniej. Mam nadzieję, że się nie gniewasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.