|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zupełnie nowy wątek - głównie xs, s - zarpaszam
odp
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- * sweterek czerwony - kamikayla - za tunike stradi +++++ * pasek w panterkę / fioletowy sweter - wink737 - za promod na haftki / ksiażkę +++ *lipcowa87 - fishbone na stroj ++++ *sexysoul w falbanki bluzka na spodenki hawajskie lub bizuterię ++++ *aleksandra188 - buty kratka i worek brazowy - bluza XXL ++++ *spódniczka topshop brenda_21 * frostyangel moja bizuteria na nietoperz x2 lub torbę...??? * japonki/staniczek tequila na spódnica w pepitkę - ??? * justra nietoperz fioletowy, na razie nic * torba marynarska - wiola706
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-02-03 o 11:40 |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Podaję Ci Kochana wymiary sweterka:
szer. paszki - 41 cm dł. całkowita - 63 cm rękawek jest taki 3/4 Ten wzorek nie jest bardzo prześwitujący ale jednak trzeba by chociaż topik założyć pod spód...
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
no szczerze mówiąc to troche jest poniszona , na pewno trzeba ją wyprać (ale to jesli się zdecydujesz na wymiane to ją wypiore) , ma malenką dziurkę i poniszczone uchwyty , nie wiem czy da sie to zamalować ani nic bo nie chce ci nic obiecywać w ciemno... mysle ze się da ale sama wiesz... nic wiecej ci nie potrafie o niej napisac
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
no niestety juz nic wiecej nie upatrzylam, tylko ta bransoletkę i ta tunikę, także jak by się zwolniła to daj znac.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
* sweterek czerwony - kamikayla - za tunikę stradi +++++
* pasek w panterkę - wink737 - ksiażka +++ * sexysoul w falbanki bluzka na komplet ++++ * aleksandra188 - buty kratka i worek brazowy - bluza XXL ++++ * brenda_21 kiecka topshop na tunika stradi, bardotka, bransoletka * frostyangel moja bizuteria: komplet + bransoletka na nietoperz x2 lub torbę...??? * japonki/staniczek tequila na spódnica w pepitkę - ??? * justra - nietoperz fioletowy * wiola706 - torba marynarska * lipcowa87 - japonki w panterkę
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-02-03 o 14:55 |
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
te spodenki beda na mnie mega obcisle wiec musze z nich zrezygnowac
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Co do klapek to podeszwa składa się trzech elementów, na samym spodzie jakieś tworzywo, potem jest mały koturn z 2,5 cm robiony na imitację drewna/korku i wierzchnia część powleczona jakby ceratką o wzorze korka. Przy podpiętkach w jednym bucie widać trochę ślad po kleju bo nie udało mi się przykleić idealnie tak jak było. Poza tym nie mają żadnych wad itp.
Jeżeli byłabyś nimi zainteresowana to poproszę wymiary spódniczki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Chyba pomyliłaś wątki nie mam takiej spódnicy u siebie w wątku. Pozdrawiam!
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
* sweterek czerwony - kamikayla - za tunikę stradi lub cos innego ?++
* pasek w panterkę - wink737 - ksiażka +++ * sexysoul w falbanki bluzka na komplet ++++ * aleksandra188 - buty kratka i worek brazowy - bluza XXL ++++ * brenda_21 kiecka topshop na tunika stradi, bardotka, bransoletka * frostyangel moja bizuteria: komplet + bransoletka na nietoperz x2 lub torbę...??? * japonki/staniczek tequila na spódnica w pepitkę - ??? * justra - nietoperz fioletowy * wiola706 - torba marynarska * lipcowa87 - japonki w panterkę
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
moze jutro zaloze nowy watek i dodam pare rzeczy bo ten mi zlaczyl moderator ze starymi i jest pomieszany;/ chyba ze zostaniemy na tym bluza za komplet, tylko on jest chyba strasznie krotki?
Edytowane przez sexysoul Czas edycji: 2010-02-03 o 15:19 |
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
mam uczulenie na takie rzeczy, ale gdy nosze je dosyc dlugo takze tym sie nie zrazam ze to nie srebro. Tylko chodzi oto, zeby nie bylo juz takie jakby brazowe
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
mozesz podac
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- bedzie dobry ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a czego szukasz? bo ja piatek/sobota nie bede miala czasu wejsc na wizaz zeby sie dogadac. |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
* sweterek czerwony - kamikayla - za tunikę stradi lub cos innego ?++
* pasek w panterkę - wink737 - ksiażka +++ * aleksandra188 - buty kratka i worek brazowy - bluza XXL ++++ * brenda_21 kiecka topshop na tunika stradi, bardotka, bransoletka * frostyangel bransoletka na nietoperz x2 lub torbę...??? * japonki/staniczek tequila na spódnica w pepitkę - ??? * justra - nietoperz fioletowy * wiola706 - torba marynarska * lipcowa87 - japonki w panterkę
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-02-03 o 16:14 |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
moge wymienic:
mojego nietoperza stradi za bransoletke ( z tym,ze on jest nowy jednak bez metek) podoba mi sie jeszcze ta bluzeczka : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1264935405 i za nia moge Ci oddac nietoperza ze srebrna nicia ale musialabys mi dolozyc jakis drobiazg, np te branosletki z tego zdjecia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1264897248 co Ty na to? jesli pasuje CI taka wymianka to powiedz czy bluzeczka i bransoletki i brns. orsay maja jakies wady?
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się
10. Biała tunika z falbankami - Stradivarius - S - NOWA
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
* sweterek czerwony - kamikayla - za tunikę stradi/hawajskie ?++
* pasek w panterkę - wink737 - ksiażka +++ * aleksandra188 - buty kratka i worek brazowy - bluza XXL ++++ * brenda_21 kiecka topshop na tunika stradi, bardotka, bransoletka * frostyangel bransoletka na nietoperz x2 lub torbę...??? * japonki/staniczek tequila na spódnica w pepitkę - ??? * justra - nietoperz fioletowy * wiola706 - torba marynarska * lipcowa87 - japonki w panterkę
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2010-02-03 o 20:32 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wymieniam sie za drobiazgi, bo to sie nie oplaca, pozdrawiam
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
tego sweterka już nie ma
znajdziesz cos innego? |
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Podobają mi się te spodenki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1264894950
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie jedynie bransoletka orsay, a za nia bluzeczki nie wymienie
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
No niezbyt Kochana
Bo te spodenki nie podobają mi się aż tak bardzo żeby za nie oddać sweterek Jeśli nie chcesz wymienić tuniczki to mi napisz po prostu
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Ok
W takim razie czekam na odpowiedź A może masz poza wątkiem coś podobnego do tej tuniczki co mogłabyś mi zaproponować za ten sweterek?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

ZNAJDŹ MNIE NA YOUTUBE

Bo te spodenki nie podobają mi się aż tak bardzo żeby za nie oddać sweterek