![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Damskie perfumy jak feromony, szukam
Wy się tu chichracie, a tymczasem zdaje się to obecnie jeden z najbardziej obleganych wątków na Perfumowym... MUSI te feromony działają również wirtualnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
http://www.kacikpupila.pl/ceva-feliw...wy-p-5069.html
Może takie zadziałają? Hormony chyba nie zależą od gatunku ![]()
#94 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Choć nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mam nadzieję, że autor cytatu pozostanie ślepą uliczką ewolucji...
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-02-05 o 21:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
yyyy...raczej chyba zależą...bo inaczej ludzie lecieliby na koty, koty na owady.....o matko co by sie podziało ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Amen Pieknie powiedziane ( tzn my to wszystkie wiemy żeby nie było, ale tylko Layla to powiedziała ) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A latem to lecą na mnie meszki i komary... O, a czy są jakieś antyferomony? A jeszcze jak do mieszkania wleci jakaś wściekła, ociekająca feromonami ćma, to mój kot dostaje szału i też na nią leci... Edytowane przez gidran Czas edycji: 2010-02-05 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wesoły ten wątek ale chłopak pewnie się zraził uszczypliwościami i nie zajrzy tu już
![]() Co powiecie na to, że ponoć do avonowskiego Perceive oraz różowej Paris Hilton dodano ludzkie syntetyczne feromony? Tak zapewniają producenci ![]() Osobiście w to nie wierzę - interesując się biologią od lat wiem że każdy osobnik ma swój garnitur genów i chemia działa, gdy spotyka kogoś o najbardziej różniących się genach - wtedy jest możliwość najzdrowszego potomstwa. Nieuchwytny zapach ciała z pewnością jest tu wabikiem. Jednak u ludzi dominują uczucia wyższe, zatem zakochujemy się nieraz w kimś kto z początku nas odrzuca, by potem wiazać się z nim na stałe i rozmnażać ![]() Oksytocynę zaś zaaplikowano mi podczas porodu w celu wzmożenia skurczy - nie widzę zatem związku ![]() Oto anegdota i zagadka!!! 6 lat temu eksperymentalnie użyłam drogich i pięknych perfum Lure z sex-shopu - efekt... BYŁ: jeden z moich kotów po prostu nie dał mi spokoju tego dnia, to było straszne... co do reakcji ludzkich, słyszałam tylko tego dnia: "o, jak dzisiaj ślicznie pachniesz, tak słodko - co to za perfumy?" No i co Wy na to ![]() Edytowane przez kroliczek190 Czas edycji: 2010-02-05 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Do Paris, w ramach promocji, Paris nawet wlasne feromony by dodala, byle się sprzedało
![]() Sama się zastanawiam nad zakupem takowych, bo slyszaam sporo tak, jak mówisz kroliczku, że są bardzo ladne. Mam 3 kocury i huska jednakże, więc jak się towarzystwo za mnie weźmie to nie wiem ![]() Co do zwierząt, to pies mojej znajomej, kiedy ona ma comiesięczne trudności, nie daje spokoju, a raczej jej dolnym partiom ![]() ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-05 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
oszukali Cię! lekarze wstrzykują pacjentkom oksytocynę gdy chcą aby one na nich poleciały ![]()
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak coś w tamtych perfumach sexshopowych musiało być, bo ów kocur jest wyjątkowo niemrawy a wtedy nie mogłam się opędzić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
O ludzie, co za wątek! Chyba uległam jego podejrzanemu urokowi
![]() Co do Victoria's Secret to ja bym była sceptyczna. Kiedyś zamówiłam zestaw perfumetek tej firmy - no oczywiście nie wszystkie zapachy - ale z 5 czy 6 sztuk chyba. Były ładne, ale feromony biły głównie z nazw, zaś same perfumy raczej nietrwałe i takie średniopółkowe. Niestety, zostawiłam pudełko z tymi perfumetkami w pracy i najprawdopodobniej zakosiła mi je nasz pani sprzątaczka ![]() ![]() ![]()
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
no czyli Wasze przykłady sexszopowych perfum i nie tylko świadczą że to wszystko zwierzęce, działające na zwierzęta - a może to taki chwyt reklamowy że producent pisze - zawiera syntetyczne feromony ( nei pisze że zwierzęce bo i po co) to słowo robi swoje ( przykład co porobiło na wizażu
![]() a producenci jak wiadomo zapewniają również likwidaję zmarszczek i biel bielszą od bieli ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
gamma Orionis
|
Hm. Wątek zboczył zdecydowanie nie tam gdzie powinien.
Typy zostały podane, a dyskusja o feromonach już była. Tutaj. Temat uważam za podwójnie wyczerpany, więc - zamykam.
Swung by Seraphim whose foot-falls tinkled on the tufted floor... avatar: Edward Okuń "Noc" Edytowane przez Bellatrix Czas edycji: 2010-02-05 o 23:31 Powód: popr. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.