Damskie perfumy jak feromony, szukam - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 20:49   #91
Vilga
Raczkowanie

GG do Vilga
Dot.: Damskie perfumy jak feromony, szukam

Wy się tu chichracie, a tymczasem zdaje się to obecnie jeden z najbardziej obleganych wątków na Perfumowym... MUSI te feromony działają również wirtualnie!:brzyda l: Tyle nas tu (samic) się zleciało i gadamy całkiem od rzeczy, no wypisz wymaluj zachowania żywcem wyjęte z opisów z feromonowego forum
Vilga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 20:54   #92
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o boszsz ! brzmisz jakbyś uzupełniła się o brakujący element osobowości !
tak podejrzewałam, ze za słodką zasłoną Pin Up kryje się Wiedźma
Cytat:
Napisane przez Vilga Pokaż wiadomość
Wy się tu chichracie, a tymczasem zdaje się to obecnie jeden z najbardziej obleganych wątków na Perfumowym... MUSI te feromony działają również wirtualnie!:brzyda l: Tyle nas tu (samic) się zleciało i gadamy całkiem od rzeczy, no wypisz wymaluj zachowania żywcem wyjęte z opisów z feromonowego forum
to działa nawet przez kable
Stary 2010-02-05, 20:55   #93
iloneczka1
Wtajemniczenie

http://www.kacikpupila.pl/ceva-feliw...wy-p-5069.html

Może takie zadziałają? Hormony chyba nie zależą od gatunku
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 20:56   #94
Layila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pietrevv Pokaż wiadomość
Nie rzucają się, raczej są chętniejsze do rozmów, bardziej otwarte, zainteresowane. Zapachu feromonu nie powiązują z samym jego zapachem ale z osobą. Działają na podświadomość. Dlatego jeśli jest wogóle bardziej zainteresowana np. kolegą to będzie jeszcze bardziej to potęgowało zainteresowanie kolegą niż tobą, mimo że ty się wypsikałeś feromonami. Takie moje spostrzeżenie, które gdzieś usłyszałem i się potwierdziło.

Nie rozumiem skąd w was taka zjadliwość i sączycie jad. Nie obchodzi was temat to dajcie spokój. Nie po to zakładałem ten wątek.

Pytałem o perfumy!
Dziękuję za odpowiedź. Pytałam z ciekawości, bo po pierwsze nie wierzę w działanie tego typu specyfików, po drugie nie chce mi się wierzyć, żeby inteligentny człowiek potrzebował takiego "tuningowania" w celu nawiązania kontaktu z innym inteligentnym człowiekiem. Nie ma w tym jadu, co najwyżej duże rozbawienie - nie bierz tego wszystkiego tak do siebie Wydaje mi się, że jeżeli feromony działają na czyjąś podświadomość, to tylko i wyłącznie osoby używającej - staje się bardziej otwarta, pewna siebie itd. A wiara jak wiadomo, czyni cuda

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o boszsz ! brzmisz jakbyś uzupełniła się o brakujący element osobowości !
To chyba będzie cytatem miesiąca. MEGA
Choć nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mam nadzieję, że autor cytatu pozostanie ślepą uliczką ewolucji...

Edytowane przez Layila
Czas edycji: 2010-02-05 o 21:18
Layila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:00   #95
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
http://www.kacikpupila.pl/ceva-feliw...wy-p-5069.html

Może takie zadziałają? Hormony chyba nie zależą od gatunku

yyyy...raczej chyba zależą...bo inaczej ludzie lecieliby na koty, koty na owady.....o matko co by sie podziało
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:06   #96
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tak podejrzewałam, ze za słodką zasłoną Pin Up kryje się Wiedźma
Z wielką brodawą.................. ............... na nosie
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:08   #97
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź. Pytałam z ciekawości, bo po pierwsze nie wierzę w działanie tego typu specyfików, po drugie nie chce mi się wierzyć, żeby inteligenty człowiek potrzebował takiego "tuningowania" w celu nawiązania kontaktu z innym inteligentnym człowiekiem. Nie ma w tym jadu, co najwyżej duże rozbawienie - nie bierz tego wszystkiego tak do siebie Wydaje mi się, że jeżeli feromony działają na czyjąś podświadomość, to tylko i wyłącznie osoby używającej - staje się bardziej otwarta, pewna siebie itd. A wiara jak wiadomo, czyni cuda

...
ja wprawdzie nie ksionc ale powinien tu przyjsc i podpisac

Amen

Pieknie powiedziane ( tzn my to wszystkie wiemy żeby nie było, ale tylko Layla to powiedziała )
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 21:10   #98
gidran
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
yyyy...raczej chyba zależą...bo inaczej ludzie lecieliby na koty, koty na owady.....o matko co by sie podziało
Ja czasem lecę na mojego kota, zwłaszcza jak robi do mnie maślane oczka, staje się rozmowny i odsłania brzucho co by po nim miziać, nie mogę się oprzeć
A latem to lecą na mnie meszki i komary... O, a czy są jakieś antyferomony?
A jeszcze jak do mieszkania wleci jakaś wściekła, ociekająca feromonami ćma, to mój kot dostaje szału i też na nią leci...

Edytowane przez gidran
Czas edycji: 2010-02-05 o 21:12
gidran jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:15   #99
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Dziękuję za odpowiedź. Pytałam z ciekawości, bo po pierwsze nie wierzę w działanie tego typu specyfików, po drugie nie chce mi się wierzyć, żeby inteligenty człowiek potrzebował takiego "tuningowania" w celu nawiązania kontaktu z innym inteligentnym człowiekiem. Nie ma w tym jadu, co najwyżej duże rozbawienie - nie bierz tego wszystkiego tak do siebie Wydaje mi się, że jeżeli feromony działają na czyjąś podświadomość, to tylko i wyłącznie osoby używającej - staje się bardziej otwarta, pewna siebie itd. A wiara jak wiadomo, czyni cuda
dobrze powiedziane
Stary 2010-02-05, 21:56   #100
kroliczek190
Zadomowienie

Dziewczyny, wesoły ten wątek ale chłopak pewnie się zraził uszczypliwościami i nie zajrzy tu już

Co powiecie na to, że ponoć do avonowskiego Perceive oraz różowej Paris Hilton dodano ludzkie syntetyczne feromony? Tak zapewniają producenci

Osobiście w to nie wierzę - interesując się biologią od lat wiem że każdy osobnik ma swój garnitur genów i chemia działa, gdy spotyka kogoś o najbardziej różniących się genach - wtedy jest możliwość najzdrowszego potomstwa. Nieuchwytny zapach ciała z pewnością jest tu wabikiem. Jednak u ludzi dominują uczucia wyższe, zatem zakochujemy się nieraz w kimś kto z początku nas odrzuca, by potem wiazać się z nim na stałe i rozmnażać

Oksytocynę zaś zaaplikowano mi podczas porodu w celu wzmożenia skurczy - nie widzę zatem związku

Oto anegdota i zagadka!!!
6 lat temu eksperymentalnie użyłam drogich i pięknych perfum Lure z sex-shopu - efekt... BYŁ: jeden z moich kotów po prostu nie dał mi spokoju tego dnia, to było straszne... co do reakcji ludzkich, słyszałam tylko tego dnia: "o, jak dzisiaj ślicznie pachniesz, tak słodko - co to za perfumy?" No i co Wy na to

Edytowane przez kroliczek190
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:00
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:07   #101
iloneczka1
Wtajemniczenie

Do Paris, w ramach promocji, Paris nawet wlasne feromony by dodala, byle się sprzedało

Sama się zastanawiam nad zakupem takowych, bo slyszaam sporo tak, jak mówisz kroliczku, że są bardzo ladne. Mam 3 kocury i huska jednakże, więc jak się towarzystwo za mnie weźmie to nie wiem .
Co do zwierząt, to pies mojej znajomej, kiedy ona ma comiesięczne trudności, nie daje spokoju, a raczej jej dolnym partiom , nie idzie się opędzić. To olbrzymi terier, więc ma kobieta problem z odpędzeniem
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........

Edytowane przez iloneczka1
Czas edycji: 2010-02-05 o 22:13
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 22:09   #102
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gidran Pokaż wiadomość
Ja czasem lecę na mojego kota, zwłaszcza jak robi do mnie maślane oczka, staje się rozmowny i odsłania brzucho co by po nim miziać, nie mogę się oprzeć
A latem to lecą na mnie meszki i komary... O, a czy są jakieś antyferomony?
A jeszcze jak do mieszkania wleci jakaś wściekła, ociekająca feromonami ćma, to mój kot dostaje szału i też na nią leci...

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość

Oksytocynę zaś zaaplikowano mi podczas porodu w celu wzmożenia skurczy - nie widzę zatem związku

oszukali Cię! lekarze wstrzykują pacjentkom oksytocynę gdy chcą aby one na nich poleciały
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:16   #103
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
A co do zwierząt, to pies mojej znajomej, kiedy ona ma comiesięczne trudności, nie daje spokoju, a raczej jej dolnym partiom , nie idzie się opędzić. To olbrzymi terier, więc ma kobieta problem z odpędzeniem
Wszystko jest możliwe
Jednak coś w tamtych perfumach sexshopowych musiało być, bo ów kocur jest wyjątkowo niemrawy a wtedy nie mogłam się opędzić
Stary 2010-02-05, 22:18   #104
OlaVS
Zadomowienie

O ludzie, co za wątek! Chyba uległam jego podejrzanemu urokowi!

Co do Victoria's Secret to ja bym była sceptyczna. Kiedyś zamówiłam zestaw perfumetek tej firmy - no oczywiście nie wszystkie zapachy - ale z 5 czy 6 sztuk chyba. Były ładne, ale feromony biły głównie z nazw, zaś same perfumy raczej nietrwałe i takie średniopółkowe. Niestety, zostawiłam pudełko z tymi perfumetkami w pracy i najprawdopodobniej zakosiła mi je nasz pani sprzątaczka. I nie zauważyłam, aby nagle przybyło jej wielbicieli:brz ydal:.

OlaVS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:30   #105
Miaua
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość

Oto anegdota i zagadka!!!
6 lat temu eksperymentalnie użyłam drogich i pięknych perfum Lure z sex-shopu - efekt... BYŁ: jeden z moich kotów po prostu nie dał mi spokoju tego dnia, to było straszne... co do reakcji ludzkich, słyszałam tylko tego dnia: "o, jak dzisiaj ślicznie pachniesz, tak słodko - co to za perfumy?" No i co Wy na to
Jeden z moich kotów nie posiada się z miłości do mojego nagarstka gdy psiknę sobie Joop! Femme. A te, według Fragrantica, zawierają cybet. Tylko czy w sex-shopowch pachnidełkach można spotkać cybet?
Miaua jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-05, 22:55   #106
rachell111
Zakorzenienie

no czyli Wasze przykłady sexszopowych perfum i nie tylko świadczą że to wszystko zwierzęce, działające na zwierzęta - a może to taki chwyt reklamowy że producent pisze - zawiera syntetyczne feromony ( nei pisze że zwierzęce bo i po co) to słowo robi swoje ( przykład co porobiło na wizażu

a producenci jak wiadomo zapewniają również likwidaję zmarszczek i biel bielszą od bieli

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Miaua Pokaż wiadomość
Jeden z moich kotów nie posiada się z miłości do mojego nagarstka gdy psiknę sobie Joop! Femme. A te, według Fragrantica, zawierają cybet. Tylko czy w sex-shopowch pachnidełkach można spotkać cybet?
ale że chcesz podrywać koty ? ten tego ?????????????
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 23:01   #107
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miaua Pokaż wiadomość
Kto wie! Może nawet składniki zwierzęce w takich perfumach są naturalne i stąd ich ogromne ceny - pamiętam maleńki flakonik Lure i te złociste perfumy, trwałe na pół doby... Anyway COŚ w nich musiało być skoro ten KOT oszałał
Stary 2010-02-05, 23:13   #108
Bellatrix
gamma Orionis

Hm. Wątek zboczył zdecydowanie nie tam gdzie powinien.

Typy zostały podane, a dyskusja o feromonach już była. Tutaj.
Temat uważam za podwójnie wyczerpany, więc - zamykam.

Edytowane przez Bellatrix
Czas edycji: 2010-02-05 o 23:31 Powód: popr.
Bellatrix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości