|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ferg wymienia: Guerlain, Givenchy, Benefit, Prada, minerały i inne....
em jakiego shina ? a co to ?
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie chce prady,bo kiedys ja sprawdzalam i byla dla mnie za ciezka....
idylle jest w tej chwilii mojej wish...wszystkie zapachy na wish sa przeze mnie poszukiwane, a innych nie znam, nie lubie lub nie sprawdzalam, wiec bedzie ciezko mnie przekonac.... z Twojego watku podobaja mi sie 4 rzeczy: - kulki beige chic - kulki mythic - idylle - byc moze dkny czy widzisz jakas mozliwosc wymiany za 4 powyzsze i moje 4 guerlain i/lub 5 diora? |
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nadmiar perfum chowasz między majtki . Jak facet nie zboczony tzn. nie zakłada Twoich stringów, ja nie ma cię w domu, to nie znajdzie i jest git
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za paletkę opia?
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vilandra ze mną nikt się nie chce wymieniać, ja nie wiem, czy ja jaką zaraze mam czy co ![]() u mnie to nigdy nie ma takiego ruchu ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- viki a po co Ci 01 jak własnie je wydałaś
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci co chwile skaldam oferty, a Ty nic nie chcesz oddac |
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podkladzik bym chciala w formule intensive
co do serum to ja niezauwazylam jakis wielkich zmian podczas jego stosowania,ladnie sie wchlania I smierdzi apteka(co mozna wywnioskowac po analizie skladu),nie uzywam tylko dlatego bo leniuch ze mnie I nie chce mi sie serum a pozniej kremu wklepywac no wlasnie serum to bomba witaminowa ale dodatkowo musisz jeszcze nawilzac.Chcesz serum za blusche???bo jesli tak to musze sie zaaaastanowic
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
telefon
Cytat:
Dobrze,konkrety. W takim razie Beige Chic(zegnajcie ) za 5tki Diora..? Może być ?Uzyję jeszcze raz Idylle, miała być tylko na odlewkę do 10ml, ale jesli przezyje bez niej to ewentualnie jeszcze dorzucę Idylle za 4ki Guerlaina. Co myślisz o tym? Cytat:
![]() ale co jeśli szafka na majtki wypchana jeszcze bardziej niż toaletka Boże.. Mam na imie ferg i jestem uzalezniona Pamietaj o moim zenku |
||
|
|
|
#99 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
och, fergie, ja tak pragne tego benefita... choc na dkny tez bym sie polakomila
ale ten benefit mnie wola... przemawia do mnie, rozumiesz
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
lg shine ??
a jakbys wtedy wymianke widziała ?chociaz bardziej mi sie prada podoba ale nawet jakbymz tuszu zrezygnowała to i tak za mało ![]() aa blusche odpada bo ewcia chce ten sam co ja XD a jak ty masz taki komis u siebie to moze masz mp 3 jakas ?? bo ja swoja własnie wyprałam w pralce ze spodniami
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() Cytat:
Bo Ty jesteś twardy negocjator ![]() Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze taka wymianka by mi odpowiadala....a ile jest idylle? bo nie wiem ze zdjecia jaka byla wyjsciowa pojemnosc i nie podalas w opisie, wiec nie wiem? a kulki beige chic sa po odsypkach czy nie? jaki jest ich stan faktyczny? a jesli chodzi o prade, to ja mialam na mysli perfumy mysle ze z cieni bylabys zadowolona...zawsze warto przetestowac cos nowego...zwlaszcza ze akurat moze byc z wymianki w stanie idealnym - guerlain to praktycznie nowka a diorek tylko testowany, mam kartoniki, welurki a pacynki nie byly uzywane. Edytowane przez viki79 Czas edycji: 2010-04-03 o 20:01 |
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc jak mam wymieniać jedną cześć-a i tak trzeba zamówić całą obudowę to mogę całą wymienić, chociaż jest w bardzo dobrym stanie, widać na zdjęciu Jesli jestes zainteresowana to możemy myślec Blusche mam dwa opakowania, Ewciaa chce intensive, a dla Ciebie może być matte ![]() a mp3... weźźźźź mnie nie denerwuj Wygrałam pięknego iPoda 4 generacji, 16GB, dałam tżtowi w prezencie, a on wogóle olał..nawet nie odpakował. Gdzies w Polsce u rodziców zostawił![]() Odbiore mu i tyle Cytat:
A ja go nawet nie uzywam.. Oddałabym Ci za tą Eau Parfumée Au Thé Rouge ale tak sie kręcę wokół tego zapachu jak pies wokół jeża no...Nie mam jak go wąchnąc..wszystko mi pasuje z opisu.. jedynie słowo "unisex" nie.. |
||
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja juz nic nie widze:-( a jaki Ty masz rozmiar tego podkladu??15 czy 35g??
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
oo taka mp3 to ja bym nie pogardziła
ale i tak nie miałabym czego za nia dać ![]() mi chodziło o taka ''zwyklejsza'' bo ja bez mp3 jak bez nogi lg shine - fajny on ?pomysl jeszcze czego za prade mam szukac moze jeszcze cos wygrzebie ale wstepnie shine bym chyba chciała ![]() fergie ale mi matt nie jest potrzebne bo ja jestem sucha trocina i sama w sobie jestem matowaXD
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beige Chic w stanie idealnym, musniete pare razy przeze mnie-dostałam je, więc nie mam kartonika. Komplet wszystkich kulek. Daj mi czas do jutra z idylle i mozemy przygotowywać przesylki
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
fergie a czy ja moge tak ogólnie prosic o bardzo wstepne rezerwacje mythicow i organzy ??
czy nie robisz rezerwacji ?
|
#108 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dodać więcej zdjęc Shina? Śliczny jest, mój ulubiony jak do tej pory, ale teraz już nie odzwyczaję się od iPhona.. Za pradę to musi mnie cos powalić ale Shina mogę oddać![]() Ty szczesciaro z naturalnym matem To sobie rozswietlisz kulaskami ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
zrób więcej zdjęc
![]() a jesli to matujący jest to mi buzi nie sciagnie ?? ja tez zyc nie moge bez muzyki - bede musiała sobie koniecznie cos kupic
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekam do jutra na ostateczna odpowiedzia i prosze jak mozesz wpisz sie u mnie w watku, bo stad znikam - za duzy tlok u Ciebie |
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
zatem bylabym zainteresowana 24 F Hermesa, w zamian oferuje Theorema Fendi esprit d'ete ok.30/50 ml plus cos z kolorowy ...
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ale ja teraz patrze ze ciemny on bedzie chyba:-( sprawdzalam odcienie I ja musialabym fair cool albo cos kolo tego.a mozesz
swatcha zrobic ![]() odleweczke czego??? A wiesz ze serum 15ml I uzywane??
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucam zdjęcia. Tyl ma slady uzytkowania, ale wymienie i bedzie jak nowka Bardzo porzadny telefon.Ale nie ma zwiazku między matowaniem a sciąganiem. To dobry podklad mineralnych z wartosciowym składem. Sporo osob rezygnuje z Sheer formuly bo daje zbyt sliny glow, nie chcialabym by czolo i nos mi sie tak swiecily. Od tego jest nablyszczacz i mozna wymodelować twarz by nie była plaska. Ale mialaś probki w sheer, i jak testy? |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za któres?
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zauwazyłam zadnego nadmiernego glow u siebie ja naprawde przez ta suchośc mam bardzo poszarzałą/zmatowioną cere ![]() ale skoro mówisz ze to fajne to bym chciała jednak tylko byleby za ciemny nie był ![]() telefon fajny wyczytałam gdzies ze on ponic ładne zdjecia robi ?
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
ja twardy negocjator
, wystarczy dać to co chcę i szybciutko oddaję ![]() wróce po świętach z jakimś cudeńkiem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze Viki Napiszę jutro u Ciebie![]() Cytat:
![]() Czuje to![]() jestes nadal zainteresowana pomadką Guerlaina? kolor jest na https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381274 tym wątku i pędzle/lakier ?Cytat:
zaraz poszukam swatchy a ile zostało z 15ml? |
|||
|
|
|
#119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chciałam oświadczyć wszem i wobec , że Pingwinek ma cud kosmetyki, nie zarażone![]() Sama się wymieniałam, i dostałam cud-cud-cudnego Aliena---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
) pokażesz |
||
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzucam swatch'a dla Ciebie i Ewci. Tylko ze tam jest gruba warstwa pędzelkiem, bez rozcierania, więc intensywność jest mniejsza. Tutaj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1253977889 na pewno jest Vanilia a nie pamietam jakie on zdjęcia robi, zawsze robilam aparatem.. Moge sprawdzić. Ale chciałabys jego i jak to widzisz ?Cytat:
tiaaaaa.. a po świętach u mnie wiatr będzie hulać
|
||
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.

(a boję się juz więcej kupować perfum bo "zupa będzie za slona"
. Nadmiar perfum chowasz między majtki
i jest git

nie chcesz oddac
co do serum to ja niezauwazylam jakis wielkich zmian podczas jego stosowania,ladnie sie wchlania I smierdzi apteka(co mozna wywnioskowac po analizie skladu),nie uzywam tylko dlatego bo leniuch ze mnie I nie chce mi sie serum a pozniej kremu wklepywac
no wlasnie serum to bomba witaminowa ale dodatkowo musisz jeszcze nawilzac.