![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzamy sie po ciąży/-ach
hej dziewczyny
u mnie też zastój już dobry miesiąc bedzie ![]() to już mój 3 pierwszy miałam przy 68kg jakies 3 tyg trwał, później przy 65 i ledwo spadło do 64 to znów to samo diety raczej nie zmieniłam ale za to wiecej ruchu i siłowe dorzuciłam i nic nie pomaga troche już mnie to podłamuje, próbuje sie doszukać co jest nie tak i jakoś nic mi na myśl nie przychodzi a miałam nadzieje zejsc do 59 do końca czerwca już widze że lipa bedzie straszna ![]()
![]() |
#92 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może tkanka tłuszczowa zeszła na rzecz mięśniowej.A jak wiadomo męśnie więcej ważą od tłuszczu.Takie info mam od kuzynku która robi AWF. ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
ale to dopiero początek, ważne żeby wytrwać ja mam 159 cm, wiec te 6 z przodu to i tak marny sukces....[/QUOTE] Ale zawsze to jakiś sukces ![]() Cytat:
![]() ****************** A u mnie spadek dzisiaj był znowu -0,3kg.
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
delikatnie w obwodach mi zeszło głównie z tyłka i troche uda. jak sie sobie przyglądam to niby widze lepsze umiesnienie na girach (ale ja zawsze miałam dość solidnie umiesnione) i brzuchu. waże 64 ale podobno wyglądam na 5-pare ![]() ![]() ale tłuszczyku też troche jest głównie siedzi w dole brzucha w ciąży tak czułam że mi sie sadło pod brzuchem robi ![]() głównie chce sie własnie odtłuścić nie mam jakiegoś strasznego parcia na cyferki. chce sie doprowadzić do stanu który będzie sie nadawał na bikini ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym ciastem to ok, jakbym czytała, że coś ktoś je, ale jest ble, jednak pomęczy sie z nami dla dobra wagi, to ok
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
może ten mój zastój to właśnie ochrona laktacji
![]() z 69 na 61 spadło mi właściwie bez żadnych specjalnych starań i nie miałam jakoś wiele ruchu. Teraz od około miesiąca zwracam uwagę na to, co jem, dużo ruchu mam, a waga ani drgnie ![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
I jak towarzyszki niedoli?
Nadal zastój ? U mnie też , pogoda robi swoje, jestem bardziej apatyczna. Rower z braku czasu mi od poniedziałku nie wychodzi. Niech to szlag... ale nie poddaje sie !
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dalej zastoj, a nawet troche poszlo w gore- podejrzewam zblizajacy sie okres jako winowajce, ale nie wiem nie wiem. Z nosa mi kapie i nie chce mi sie nic, najchetniej zakopalabym sie pod kocyk przy jakims dobrym filmie, ale niestety... małą trzeba sie zajmowac
![]() Udanego dnia ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
A umnie szok, kolejne 0,2kg w dół
![]() Tak bym chciała zmienic pod koniec tygodnia cyferkę na suwaku ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() Ja nawet jak schudnę, to o bikini mogę zapomnieć. Moje "maleństwo" ważyło ponad 4 kilo, więc brzuch mi się rozciągnął w ciąży niesamowicie (tym bardziej przy moim wzroście), no i zostało mnóstwo rozstępów pomimo kremówi itd ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Aga ja mam to samo z rozstępami... a zrobiły się mendy 2 tygodnie przed porodem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Natalia mój brzuch położne skomentowały słowami "kurcze, ale harmonijka"
![]() Też mi się marzy taki zabieg, zniosłabym każdy ból byle je chociaż trochę zmniejszyć ale to na razie nie na moją kieszeń. Może kiedyś ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A umni dzis postep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz juz waze 58 ![]() ![]() ![]() ale znajac zycie teraz bedzie znowu ciezko o nastepny kg heeh !!! Roztepow nie mam na brzuchu wogole, mam gladziutki jak pupcia niemowlaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
sensuel to ja chyba jednak nie będę wydziwiała z tymi słodkościami, najwyżej zjem mniej zwykłego
![]() Mnie roztępy delikatne wyszły wkurzyłam się, teraz już ich prawie nie widać, zresztą przy moich skokach wagi ciesze się że tylko takie malutkie zimnaaga harmonijka no ładnie, ale tak chamsko czy z dystansem to powiedziały? a nie ważycie się zbyt często dziewczyny? 300g to u mnie żaden spadek wagi, nie wiem ja jestem sceptyczna nawet wobec kilogramowych spadków i ważę się raz w tygodniu, monte masakra tyle kasy marcia może ochrona laktacji, ale 8kg spadłaś u mnie prawie nic nie ruszyło poza tym co przy porodzie zjechało z 80kg do 73, potem trzy a potem wściekle stało na 70,3 teraz 2,4 kg spadło a nie karmię od 17 marca edit:zelka teraz tak czytam twoje wymiary i za tego tłuszczaka powinnas w rzyć oberwać, masz minimalne wymiary a jestes wysoka, chyba raczej ćwiczenia i masaże niż odchudzanie pomogą ci zredukować brzuszek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez seyla Czas edycji: 2010-05-25 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
No mnie najlepiej sie odchudzalo podczas karmienia piersia nic nie robilam i chudlam kg za kg bardzo szybko.Zreszta wiadomo ze podczas karmienia ,dziecko wyciaga z nas 500-600kalorij dziennie a to duzo.Jak przestalam karmic waga stanela.I teraz musze zacisnac pasa jem 3 malutkie posilki i co rano sie waze zeby zobaczyc roznice.Jestem ciagle glodna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj miałam zwyżkę +0,1 ale spoko.To przez brak wizyty w kibelku ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
![]()
to ja moze tu dolacze
![]() bede sie odchudzala z wami... od jutra zaczynam proteiny... do czerwca cos musze zrzucic a po ciazy 10 kg zostalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja sie nie zrażam ani zastojami ani tam innymi psikusami tego typu. mój organizm już mnie nauczył że na wszystko potrzebuje czasu czasu i jeszcze raz czasu. wyrosłam już z tego że chce już teraz tak nie da rady. schudne!!! choć może to potrwa nawet rok te marne niby 5kg co zostało. wydaje sie tak niewiele. a rozstępami sie tak nie przejmuj to tylko nam ich właścicielkom wydaje sie że są takie widoczne. zauważyłam że na opalonym ciele dużo mniej je widać. wiec trzeba sie jakimś samoopalaczem namaścić najlepiej ![]() i pisząc bikini to w sumie chodziło mi o stój 2 częsciowy nie o jakieś 2 mizerne trójkąty i stringi ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() u mnie ta waga to chyba też zasługa ciężkich gnatów i wielkich łydek ![]() czemu ja mam takie łydki jak sie rozglądam na mieście to widze że nawet często troche większe kobitki maja te łydeczki takie zgrabniusie malusie całe życie chodziłam w długich spodniach aby je ukryć ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- a co do chudniecia w czasie karmienia to ja schudłam w sumie tylko dzięki karmieniu karmiłam 2 lata a dziecko miałam takie żarte że schudłam jakieś 26kg jedząc wszystko i nie ćwicząć. pizza to i 2 razy w tyg była. mogłam ciagle jeść. moja cycocholica to do końca nawet w nocy sie budziła na żerełko. myślałam że jej nigdy nie odstawie że mnie zje dosłownie ![]() po odstawieniu ważyłam miedzy 68i 69 przyszły świeta i sylwester i w tym czasie dobiłam do 71,5. i od tego progu walcze sama bez pomocy małego odsysacza tłuszczu ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
zazdroszcze mozliwosci karmienia
![]() wydaje mi sie ze gdybym mogla to napewno po karmienu bym zrzucila... a teraz musze sie meczyc;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ************************* *********** Zabieram się za ćwiczonka,bo się najadłam pomarańczy.Były słodziudkie i takie pyszne ![]() Uwielbiam je ![]() Coś czuję,że jutro znowu wzrost wagi będzie ![]()
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2010-04-28 o 21:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Seyla one raczej nie były złośliwe. Myślę, że były szczerze zdziwione i nie pomyślały jak ja mogę odebrać taki tekst ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
no to jak już sie tak chwale (teraz mi waga stoi to se chociaż podniose tak morale
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() a jakbyco to se też strzele jednoiczęściówke ![]() mi sie m,arzy jakis fajny strój z szortami wiecie o co mi chodzi? bym sie tak bezpieczniej czuła. ale ciężko jest coś takiego dorwać. jak już to same drogie lub 1 model na krzyż (albo ja nie umiem szukać)
![]() |
![]() |
#111 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakimi ? ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
gratulacje !!!!
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
czy tylko ja nie chudłam karmiąc, no to peszek
zelka ja mam łydki dośc małe a mam do tego chude na maksa kostki i nadgastki a reszta brombka ![]() tez się nie mogę zmobilizować do regularnego masowania, zanim się zimno na maksa zrobiło to mąż mi kremiki wcierał i masował ![]() hej edzia ![]() zimnagaa to luzik, ja się naczytałam o chamskich i złośliwych normalnie aż w szoku byłam że tak można komuś psuć radoche z macierzyństwa ![]() a co polecasz na cellulit? właśnie co na rozstępy, podobno tych białych się nie usunie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez seyla Czas edycji: 2010-05-25 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
![]()
zaczynamy
![]() na sniadanko serek wiejski... ![]() czytam te wszytkie posty i to mobilizuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
no, ja - 1 kg
czyli 71 kg ![]()
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na celulit... ![]() Teraz właśnie chce kupić jeszcze jakiś krem z tych, które tu dziewczyny wyżej wyszukały no i zapisac się wreszcie na ten vacu well i mam wtedy zamiar zapomnieć o celulicie raz na zawsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobietki
![]() Gratulacje w spadkach, u mnie dalej postój, może kiedyś coś w końcu ruszy... Za to wczoraj kupilam sobie bikini i zamierzam w nim wystapic tego lata- moja motywacja, bo naprawde jest fajne ![]() Kupilam tez wczoraj taki zestaw i go wyprobuje: http://www.allegro.pl/item1004812466...ajacy_4_1.html A ten na rozstępy powiem, że mi nawet fajnie działa, z tym ze smaruje sie nim 2 razy dziennie ![]() Oto i on: http://www.allegro.pl/item1021434039..._rozstepy.html
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Zelka-jak schudłaś te ponad 30 kg??
Mój synek tylko w szpitalu pił z piersi a jak wróciliśmy do domu to też wogóle nie chciał.. żałuje teraz,że go nie zmusiłam bo może bym schudła a tak to teraz ciężko jest. Dziewczyny ważycie się rano czy w ciągu dnia??? rano ważę mniej niż później. czyli jaka jest moja waga ta ranna mniejsza czy ta późniejsza?????
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Natalia Ty tez o bikini...jesteś po prostu...
![]() ![]() Dzięki za linki, skorzystam z tego na rozstępy, a z tymi drugimi to poczekam najpierw na efekty u Ciebie ![]() Misiulkaa najlepiej ważyć się rano i przed śniadaniem, wtedy waga nie jest zafałszowana tym co zjadłaś.
![]() Edytowane przez zimnaaga Czas edycji: 2010-04-29 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkie kobietki!!! Zazdroszczę Wam dziewczyny i życzę kolejnych ogromnych sukcesów!!! Może trochę do Was nie pasuje bo jestem w siódmym miesiącu ciąży, ale narazie tylko śledzę Wasze postępy i juz wiem ze będą dużą motywacją dla mnie. Jestem w 7 miesiącu a ważę już 92 kg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a to cudo do biustu też nabyłam pięknie pachnie normalnie sie nawąchać nie moge ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.