![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólna noc :D?
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- nie wiem czemu ta wypowiedź do mnie. Były w tym uczucia więc nie ma w tym nic złego dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Moj przyjaciel pewnej nocy na imprezie w akademiku poszedl do lozka z nowopoznaną dziewczyną.
Dziś są razem prawie 3 lata. Opowiadal mi pozniej, ze jak rano się obudzil i na nią spojrzal, to po raz pierwszy w zyciu poczul, ze mu na kimś zalezy i ze chcialby sie tak budzic codziennie. A przedtem byl takim raczej podrywaczem, nie świnia wykorzystującą dziewczyny, ale nie wiązal sie i korzystal z życia. Wiec generalnie ja tam do lozka nikomu nie zaglądam ![]() A co do rozmow o seksie, ze swoim na 1 randce o tym gadalam, tak jakos nam zeszlo, temat jak kazdy inny ![]() Co do reszty się nie wypowiem, bo jakoś się zgubilam.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Ponieważ napisałaś tak, jakby po tak krótkim czasie uczuć nie mogło byc.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
nie dlaczego ? można wiedzieć po jednym wieczorze że to ten .. dla mnie chore jest jak robi się to bez uczuć .. ja bym tak nie mogła... wiele ludzi tak robi i wiem o tym ale ja siebie w takiej sytuacji nie wyobrażam.. ja znam mojego TŻ całe życie i jak zaczęliśmy być razem to tak byłam w nim zakochana że nie chciałam czekać i to jest naturalne
aż przeczytałam dla ciebie to drugi raz co napisałam i nadal nie wiem czemu tak to odebrałaś :P może nie ten fragment zacytowałaś bo jedyne co może źle przeczytać to to Dla mnie kobieta która kocha się ze świeżo poznanym facetem nie za bardzo się szanuje. Ja uważam swoje ciało za skarb i nie będę go rozdawać na lewo i prawo. Sex przeznaczony jest dla osoby mi bliskiej i kochanej. Ale zaznaczyłam tutaj że kochanej osoby więc nadal nie wiem :P Może chodziło ci o pierwszą cześć myśli. Mi świeżo poznany kojarzy mi się że idę na dyskotekę tańczę z facetem kawałek i ciągnę go do łazienki. Nie ma tu uczuć ni nic. Edytowane przez Ilena Czas edycji: 2010-05-19 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie rozumiem za to podejście typu oddawanie się, szacunek wynikający z ilości partnerów itp. nie rozumiem też oceniania czegoś jako chore tylko dlatego, że samemu się czuje inaczej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś chce uprawiać seks, to niech uprawia. Ale jeśli szuka "przyzwolenia" na forum i kombinuje tylko jak wyjść z tego z obronną ręką, to coś nie tak. Ciężko o takiej osobie powiedzieć, że się szanuje. Trzeba być pewnym czego się chce i po co się to robi. Najgorzej właśnie wygląda taka, co chce udawać kogoś innego. Wg mnie tylko pewne, zdecydowane kobiety, wiedzące po co uprawiają seks i nie wstydzące się tego, a przede wszystkim nie zaprzeczające samej sobie dobrze z tym wyglądają.
Ja osobiście nie przespałabym się z facetem po kilku, kilkunastu randkach, ale to moja świadoma decyzja i zasada, i nie potrzebuję pytać na forum jak to wygląda i upewniać się, że właściwą zasadę sobie przyjęłam. Edytowane przez Price_less Czas edycji: 2010-05-20 o 02:21 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I dodam jeszcze tyle: mądry mężczyzna zawsze odróżni wartościową kobietę od puszczalskiej. A jeśli facet chce tylko seksu, to poczeka nawet pół roku na kobietę, zeby ją rzucić gdy tylko dostanie to czego chciał. Czasem lepiej się przekonać o tym po miesiącu, niż po pół roku...
![]() |
![]() |
#99 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I my Ci mamy powiedzieć? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Szugarbejb wyluzuj, czy to forum to jakaś Twoja świętość, że tak objeżdżasz wszystkich którzy ośmielą się zadać głupie pytanie? To TYLKO forum w internecie daleko tu do 100% realności...
Cytat:
Uwierz, doskonale sobie jak dotąd radziłam bez takich rad, więc nie przejmuj się, że coś ze mną nie tak i szukam poparcia dla swoich czynów w internecie bo napisałam pierwszy raz z ciekawości co dziewczyny mi powiedzą i z małą nadzieją, że więcej głów to więcej interpretacji i nowych punktów widzenia... Czy jest coś w tym dziwnego, że zastanawiam się co zrobić bo nie kieruje się jednym schematem? Edytowane przez bojkotka Czas edycji: 2010-05-20 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [ Cytat:
Dyskusja wyszla od tego, ze pisalas bzdety na pokaz o tym, ze sie szanujesz, chcesz wyjsc na szanujaca sie, a tu taka wolta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na swój porąbany sposób podoba mi się ta rozmowa:p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko doradzę, żebyś nie szła do obcych ludzi na noc. Różnie w życiu bywa, wprawdzie gwałt zbiorowy jest wątpliwy, ale właśnie z takich "wątpliwości" często się tragedie biorą.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do tematu: ja bym nie szła do ludzi, których praktycznie w ogóle nie znam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.