|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zdjęcia dwóch kreseczek!
no i pieknie
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że kłótnia zażegnana szkoda tylko, że załorzycielka już nie zagląda przez to durne PO CO i zaczęcie czepiania się... ja nie mogę... dla mnmie to można nawet załorzyć wątek rozstępy w ciąży i je wklejać... Ale po co wtedy któś kto ich nie ma miałby komentować?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki!!
Wątek superowy! Popieram i wszystkim kibicuję!! Złośliwiec wielkie za bana dla Cosmy, nalezy się nareszcie, bo nie da się czytac już tych złośliwości i wrednych opinii.Rinoa kochana ![]() Alexa ![]() No to i ja sie chwalę moimi II kreseczkami z 16 listopada 2009 i moim 37 tygodniowym brzucholkiem ![]() Trzymam kciuki za wszystkie II kreseczki, niech fasolinki rosną zdrowo
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Pozostaje mi tylko współczuć założycielce wątku, bo dziewczyna chciała stworzyć radosne miejsce gdzie każdy mógłby się podzielić tą szczęśliwą nowiną a tu przez niektóre osoby wszystko zostało zniszczone ![]() Cosmaa i inne dziewczyny krytykujące skoro zarzucacie założycielce wątku brak konkretów czy rozwinięcia tematu to co miało znaczyć pytanie "Po co?" To też nie jest zbyt rozbudowane zdanie i ktoś mógłby się czepiać. Zresztą już nic nie komentuję. Uważam że ten wątek to bardzo dobry pomysł. Szczególnie gdyby można było dopisywać np. jaki długi był okres starań. Widok 2 kreseczek na pewno będzie świetną motywacją dla staraczek, które nie mogą sie doczekać własnego bobaska. Na wątkach staraczkowych owszem, są wklejane zdjęcia testów, ale wątków jest bardzo dużo i zdjęcia wklejane są w różnych miejscach. Trudno by było przeszukiwać kilka wątków w poszukiwaniu zdjęcia. Tutaj mogłyby pisać dziewczyny z różnych wątków. Gdybym chciała "podładować akumulatory" starankowe to na pewno weszłabym na taki właśnie wątek. Autorko wracaj kochana i nie przejmuj się komentarzami!! Swój test niestety wyrzuciłam, zresztą druga krecha była tak blada że pewnie na zdjęciu nic by nie było widać teraz te dwie kreseczki biegają mi po domu w postaci 20-miesięcznego Adaśka Za dwa lata kolejne staranka - taki mam plan
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
oto moje najpiękniejsze II krechy w życiu....za drugim podejściem, bo najpierw był cień krechy
![]() i propozycja: te dziewczyny co mają ochotę niech wklejają, a te co nie mają niech się udzielają na innych wątkach ![]() ja tam chętnie obejrzę wasze foty!! bo zobaczenie tych dwóch kreseczek to chyba jeden z najpiękniejszych momentów w naszym życiu!!! |
|
|
|
|
#96 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
sliczne ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
Teścik zrobiony 2 dni temu
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
PATRYCJA GRATULUJE
WATEK JEST BARDZO FAJNY...ZE WZGLEDU TAKIEGO,ZE WSZYSTKIE MAMUSIE MOGA SIE TU ZJEDNOCZYC .......i fajnie,ze oczyscila sie atmosfera ![]() ja swojego niestety nie zostawialm tesciora,co teraz bardzo zaluje....ale chcialam sie pochwalic,ze moje dwie kreseczki za 4 dni beda mialy az 3 miesiace
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!!!
Myślałam, że wątek umarł, wchodzę a tu taka jazda!!! Bardzo dziękuję dziewczynom, które stały za mną murem Jeśli kogoś uraziłam tymi babami to przepraszam, ale naprawdę nie miałam nic złego na myśli, przecież jesteśmy babami a nie chłopami Więc nie pozostaje mi nic innego jak wkleić mój teścior! Mam nadzieję, że będziemy tu mogły porozmawiać o wrażeniach podczas robienia testów ciążowych, o emocjach związanych z poinformowaniem rodzinki o ciąży, o 9 miesiącach noszenia dzidzi pod brzuszkiem, o strachu przedporodowym i o wychowaniu naszych kruszynek! Buziaki dla Was!
Edytowane przez mariiina Czas edycji: 2010-06-22 o 16:58 |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
O nowinie wie tylko mąż ale już niebawem poinformuję najbliższych o moim wielkim szczęściu
![]() Dziękuję Wam dziewczyny Moim zdaniem temat bardzo fajny...miło popatrzeć na dwie kreseczki mamusiek lub przyszłych mamusiek
|
|
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Alexa dziękuje Ci bardzo już niedługo sie nacieszę moim wielgachnym brzucholkiem ale już się też nie umiem doczekać Filipka po drugiej sronie![]() Patrycja gratuluję serdecznie! Rośnijcie zdrowo!!!!!!!!! Marina piękne grubaśne krechy, ja ta niedawno je zobaczyłam a tu finisz dbaj o Was! A opiniami takimi jak Cosmy nie ma co sie przejmować, niektóre lubia się wtryniać między wódkę a zakąskę nie mając pojęcia o czym mówią i jak mogą wiele z nas zranić. Wąteczek się przyjął jak widzisz i te zdjecia II kreseczek to najpiękniejsze zdjecia na swiecie!!!!
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
carol ten test to mój "stary" test
Ja już mam dwóch synków przy drugiej ciąży nie robiłam, bo okazało się u lekarza, że jestem w ciąży, więc mam tylko jeden. Na razie dzieci nie planuję, z dwójką smyków mam dobrze może za jakieś 5 lat się zdecyduję..
|
|
#106 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
i jest bardzo fajny,udalo sie go ocalic ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
jak Ci sie udalo utrzymac to w tajemnicy ja nie wytrzymalam i od razu cala rodzinke poinformowalam ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Marinaa a to takie buciki to gratuluję 2 smyków super, ja czekam na 2 pociechę, mam już córkę 12 letnia![]() Alexa ja niby mam na 15 lipca, ale tydzien temu ciąża była już donoszona, a mały wazy 3 kg więc czekamy, wiem, ze szybciej się rozsypię i już się nie umiem doczekać
|
|
|
#108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
to juz w kazdej chwili ![]() ale bedziesz miala slodko,takie malutkie stopeczki do calowania |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
To ja się również pochwalę
. Zdjęcie robione koło 28 listopada . A teraz już 34tc...
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek super
![]() Tylko te komentarze na poczatku niepotrzebnie psuły atmosferę.. Ja zdjęcia testu nie mam niestety. Robiłam we wrześniu. Dziś moje dwie kreseczki kończą miesiąc
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie Same dobre nowinyHonolinka gratki!!! Kardashi i tutaj pogratuluje miesiąca skończonego! Mariiina pomysł fajny i sympatyczny to musial się obronić
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-22 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20186563]To ja się również pochwalę . Zdjęcie robione koło 28 listopada . A teraz już 34tc... [/QUOTE]To juz blizej niz dalej jak to sie mowi,gratuluje
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
alexa1307 oby szybciej niz dalej
. Dzieki
|
|
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20189485]alexa1307 oby szybciej niz dalej
. Dzieki [/QUOTE]Zobaczysz,nim sie obejrzysz to malenstwo bedzie z Toba ![]() ja uciekam spac kobietki ,dobrej nocki . |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Tytuł wątku nie jest dość trafiony. Ale jeśli mamy tu wklejać zdjęcia testów brzuszków i ogólnie ma być duuużo zdjęć to ja jestem na tak
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
z tego, co przeglądałam zdjęcia, to brzuchol rośnie od 17 tc?
bo ja jestem w 12 tc i mam wrażenie, że mój brzuchol zrobił się lekko wystający i twardy. ale widzę, że już za 7 tyg. to będzie ogromniasty! jeszcze 6 m-cy.. właściwie to ja już bym chciała mieć 2 letnie dziecko, podobają mi się wakacje z małymi dziećmi, jak się kąpią w basenie i bawią, fajnie już się nie mogę doczekać. ja pamiętam, że cały czas gotowałam jakieś zupy z piasku i tak mi zostało, lubię gotować.
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Alexa i Zeberka dziękuję
na pewno zdjecia pojawia sie od razu A Wasze bejbiki już takie duże i śliczne!Hanolinka to Ty też już na finiszu super, rośnijcie zdrowo!Kardashi juz mówiłam, ale się powtórzę, Blaneczka jest przepiękna! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
jeszcze będziesz miała ogromniasty jak ja
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
witam dziewczynki, wątek super... kurde jak ja już bym chciała mieć dwie krechy
ślub za 6 tygodni i od razu robimy staranka, mam nadzieję, że niedługo wstawię zdjęcie dwóch kreseczek trzymajcie kciuki...
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Witam kolezanki
![]() ja tu jestem nowa,nie mam niestety zdjecia swojego testu ale mam juz rezultat 2 kreseczek przy sobie
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Carol77 sama zobaczysz jak czas leci i ani się obejrzysz jak będziesz miała już dużego niemowlaka
Dzień za dniem lecą jak szalone!Cytat:
?Cytat:
![]() Layla mój był widoczny ok. 20 w 16 to małe wzdęcie było ![]() Aliczka no ba
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-06-23 o 09:55 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

za bana dla Cosmy, nalezy się

już niedługo sie nacieszę moim wielgachnym brzucholkiem

jeszcze 6 m-cy.. właściwie to ja już bym chciała mieć 2 letnie dziecko, podobają mi się wakacje z małymi dziećmi, jak się kąpią w basenie i bawią, fajnie 
trzymajcie kciuki...
?