![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Cytat:
![]() ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaa,wróć! pudło ciastek cynamonowych mam prawie zawsze ale też tylko dla Igi. no i małż się przy niej częstuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iga jak zwykle urocza ![]() Kasiunia, Ty w jakimś dziwnym miejscu mieszkasz chyba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT Biedny Piter ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2010-07-01 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Oj widać, że coś bidulę męczy. Może faktycznie zęby
![]() A ja się pochwalę jaki to prezent dla Mati wykonał TŻ własnoręcznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja Iga prawie wcale nie rysuje. aaa,tu nie zęby ją męczyły. koniecznie chciała na kolana do kompa żebym jej zdjęcia pokazywała ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-07-01 o 22:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Zdrowka dla Piotra!!!!
Kasiulka nic tylko w morde...albo haka podtsaw ![]() ![]() Jowiszku, ale skodkosci Iga, nic tylko ja usciskac i wycalowac ![]() Cestia, ja tez takie chce!!!! Mario to rysuje po wszystkim byle nie po kartkach ![]() ![]() Takusna, to my sie tez wpraszamy na trampoline.. kiedys pracowalam w barze w osrodku wypoczynkowym i mielismy trampoline..potrafilam godzinami skakc ![]() Anis jak chcesz rybki swiezej, to moj Mario juz Ci wybral ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Mati kreśla non stop
![]() ![]() ![]() ![]() A mina w takim razie zrozumiała. Wyrodna matko Ty... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Marti, zaprzęgnij TŻta do roboty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
tia. niestety wyrodna bywam
![]() ![]() ![]() no ale, pomijając powyżej, młodą oczywiście ubóstwiam. a od 3 mcy czyli odkąd mówi to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Moja mama też nauczycielka z bodajże 25letnim stażem
![]() ![]() ![]() A z tym, że uwielbiasz jej gadanie, wcale się nie dziwię ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
biedny Piterek znów się pochorował
a u nas też się wkrada choróbsko ja chodzę od wczoraj kicham i smarkam gardło mnie boli dziś Krystian pociągający i kichający z chusteczką się nie rozstawał Karolek od kilku dni też pokasłuje tyle że jemu już chyba przechodzi Mina Igusi wszystko mówi za siebie u mnie to też ja jestem tym wyrodnym rodzicem //niestety // cestia śliczna ta tablica i jakie ładne malowidła u mnie Karolek pisze wszystkim i wszędzie //jemu wszytsko jedno co dorwie i tam gdzie akurat stoi to musi namalować kotka i auto Kasiulka ale masz tych sąsiadów ale wiesz co to chyba tak jest jak się jest za grzecznym i się od razu nic nie odburknie na odczepnego raz byś coś powiedziała to by może baba się więcej nie wtrącała moja rada unikanie babsztyla ci nic nie da powiedz coś babie następnym razem może w końcu zrozumie bo inaczej te dobre rady będziesz słyszała do tego czasu aż Ola wyjdzie za mąż i się wyprowadzi |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Sialalalala... jako wzorowa taboretowa - będę pierwsza
![]() Kochany Mikołajku ![]() ![]() ![]() Życzy meblowy i narzeczona Matylda ![]() ![]() ![]() Sezon składania życzeń uznaję za rozpoczęty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego Mikołajowi
![]() Biedny ten Piotruś, przyznam że dziwi mnie że tak często ma anginy... musi być jakiś powód... ciekawe... Taka Sobie, daj linka do trampoliny ![]() Idę spać, bo wcześniej skonczyłam więc zamiast tu siedzieć to już dawno powinnam korzystać i spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
hello
Miki dziękuje za życzenia całusy dla swojej narzeczonej śle ![]() 2 lata jak z bicza mi strzeliły ale dzieciaki jak dla mnie to koło półtora roku wzwyż są dopiero takie fajniutkie Miki non stop mega wkurzający, ale usprawiedliwieniem tego stanu są klujące się 5 już widziałam jedną plattofmę w iluś procentach na wierzchu ![]() ale te nasze dziewuszki utalentowane i z mojej synowej jaka malarka , fiu , fiu ![]() a miałam ostatnio Wam powiedzieć, że Miki jak ma nerwa to specjalnie piszczy, z całych sił, jakby go ktoś ze skóry obdzierał , pisk że prawie bębenki mi pękają ![]() no i z gadaniem się powoli rozkręca, coraz chętniej coś powtarza oczywiście ciut po swojemu, ale super usłyszeć taki głosik milutki ![]() no i uwielbiam się przytulać do jego malutkiego ciała ![]() wcześniej to zawsze był zawsze dla mnie bobas, którego utulam, ale teraz jak świadomie zarzuca ręce mi na szyję to wymiękam, to jest cudne dla mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ale fajnie, sezon urodzinowy się zaczął
![]() Uściski i buziaki z okazji 2-gich urodzin Miki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego dobrego dla Mikiego.....
![]() Mati jaka kochanaaaa......A jaki mąż zdolny..... Moja Lila nie lubi malowac.Kupilam jej kredki farbki bloki a ona nie chce ![]() Zdrówka życze Piotrusiowi... ![]() Dzisiaj mielismy pierwsza noc bez smoka ![]() Położźyłam ja wczoraj zaczeła sie drzec tak pojeczała z 5 min a pozniej juz zaczeła słuchac jak jej spiewam i usneła....Przebudzała sie 2 razy w nocy i krzyczała "daj""daj" ale sie nie poddała...Dałam jej sie napic i Padła....Ciekawe jak to bedzie dzisiaj ![]() Kasiula współczuje ze masz takich sasiadów...Ja tam ze swoimi nie gadam...tzn z wiekszoscia bo wiekszosc stanowia stare wredne baby to mam spokój.... Młodych jest dosłownie garstka....którzy sa mało konfliktowi... |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Dobre...: Przyjaciolko droga mam do Ciebie prosbe ale prosze nie zawiedz mnie idz 4 lipca na wybory i zrob wszystko co mozesz aby w niedalekiej przyszlosci w czasie spotkan dyplomatycznych pierwsza dama nie szczala do kuwety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
co to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
ale z kad ty to wynalazłaś?o to mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() Miki sennie dziękuje oj Judi niezłe ![]() wczoraj przejrzałam we wproście jak to ludzie głosowali to padałam ze śmiechu jak sobie ktoś na liście wyborczej dopisywał Lady Gaga i stawiał krzyżyk albo jeszcze tam piszą ludziska różne uwagi w stylu ta k...., ten ch..... komisje wyborcze to chyba po nogach leją z takich wstawek i wyjaśnien ![]() martwi mnie troszkę, że moje strony mocno kaczkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() u nas minimalna poprawa, goraczka na poziomie 37.8-38, wiec nie jest zle... poza tym zupelny brak apetytu czy pragnienia ![]() malo tego nie umie zrobic kupki, jak g cisnie to placz i robi wszystko by kupa nie wyszla... ![]() nie wiem jak mu w tym pomoc... mam czopek glicerynowy, rozwazam czy mu dac? zycze zdrowka Mikiemu, niech rosnie i ladnie sie rozwija ![]() ![]() ![]() echh mam dola....
#112 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja ze świata kichających
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MIKOŁAJKU STO LAT ![]() ŻYCZĘ CI BY RODZICE SPEŁNIALI TWOJE MARZENIA // OCZYWIŚCIE W GRANICACH ROZSĄDKU // to kichanie i katar mnie chyba wykończy zresztą Krystianek wygląda tak samo dziewczyny powiedzcie mi czy to może być alergia jeśli tak to co mogę kupić bez recepty //co mi szybko pomoże // a ktoś kiedyś pisał że tabletki na katar ma jakieś lepsze od sudafet jak pamiętacie co to były za tabsy to proszę napiszcie Anisia to zależy ile dni nie robił kupy bo jak tylko jeden dzień to może jeszcze się wstrzymaj z czopkiem może on płacze bo go brzuszek boli a nie to że nie umie zrobić kupy albo daj mu do picia/zjedzenia co może go troszeczkę rozrzedzić albo kiedyś mówili że można odbyt posmarować kremem lub mydłem wtedy łatwiej wychodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Kristi ja zażywam disophrol - to nie jest na alergię ale na katar generalnie. w przeziębieniu też stosuję.
poszłam do jubilera oddać bransoletkę do zmniejszenie a w tym czasie listonosz był, faaaaak. nie spodziewałam się dziś bo dziewczyna wysłała wczoraj późnym popołudniem. czeka mnie jeszcze jedna wycieczka na zamknięcie w te same dalsze rejony. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Zdrówka, zdrówka dla Pierwszego Dwulatka!!! i jego Mamy, bo to ona w końcu dwa lata temu pociła się najbardziej!
Kurczak, biedny Piotrek... cholercia.. współczuję Anisiu i niech Twój urwis szybko wraca do zdrowia. Może teraz wychoruje limit i potem będzie już miał luzzz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
zrobił w koncu kupkę, nie byla specjalnie twarda... spina posladki, jak mu chce wytrzeć kiszkę stolcową, jakby go bolała
![]() dałam mu czopek przeciwgorączkowy i on też troche pomógł.. gorączka spadła, poprosił o "am" zjadł 3 łyżeczki jogurtu, dobre i to.. ![]() Po anginie zaczynamy kurację wzmacniającą jakaś doustną szczepionką, przez pół roku.. w sumie piernicze, jak ma mu pomoc to niech pomaga.. on ma kontakt z dziećmi przedszkolnymi, dlatego ciągle coś łapie.. bo raczej nie ma się gdzie przeziębić... a dziwne te chorowanie, bo ani kataru ani kaszlu bordowe gardlo i goraczka no i brak apetytu ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny dajcie jakieś przepisy na fajne sałatki, ale szybkie. jutro jedziemy po południu na działkę do znajomego z pracy mojego męża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
sałatkę z pora jadłaś?
#118 |
Zakorzenienie
|
nie.
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- spadam zaraz bo moje dziecko jeszcze nie usnęło przez godzinę więc drzemki nie będzie. zła bym była na nią gdyby nie fakt,że w międzyczasie wstała do mnie na siku i kasztana ![]() ![]() jak wam coś wpadnie do głowy to piszcie, dopiero po południu kupię składniki i coś wymodzę. a może podpowiedzcie jakiś prosty szaszłyk, co można nabić - ale żeby nie spadło bo tam to chyba jednak ognisko a nie grill ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
ANISIU MOŻE TE CZOPKI NA GORĄCZKĘ MU ODBYT PODRAŻNIAJĄ //sory za capslocka nie chce mi się pisać drugi raz//
u mnie tak był przy najstarszym nie mogłam mu dawać czopków bo go podrażniały |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla Mikusia!!! zdrowka radosci duzio ziabawek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anis ja czopkow na kupke nie daje, bo czopki glicerynowe bardzo szczypia. W PL kupilam taki plyn lewatywke, ktora jest bardzo algodna i Mario wiesz jaki on ejst chetny do kupki, od razu po niej robi - ENEMA Jowisz moja mama robi swietne salatki, generalnie wrzuca wszystko co ma pod reka, ale ostatnio zrobila cos fajnego - salata nasza z dzialki, rzodkiewka, szczypiorek nasz, pomidorki i ogorki pokroic w kawaleczki, a do tego kawaleczki surowego kalafiora (dodaje chrupkosci), kurczak z przyprawa gyros podsmazony, do tego dodala majonez z oliwa peperoncino i troche jogurtu naturalnego (mozna oczywiscie na bardziej lekko typu oliwa sama). Pycha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.