![]() |
#92 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: !!!Pachnidła i kosmetyki :)Ed Hardy,Guerlain,Lirene ,Bvlgari... Zapraszam!!!!
Nie no, oczywiście, że nie sama mgiełka...poczekam, może coś fajnego dołożysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Dot.: !!!Pachnidła i kosmetyki :)Ed Hardy,Guerlain,Lirene ,Bvlgari... Zapraszam!!!!
nisiu odżywka pantene jest juz w trakcie negocjacji z inna wizazanka. Poza tym chciałabym wymienić ja na inny nowy pełnowymiarowy produkt.
ok nie ma problemu ja pierwsza moge wysłać paczuszkę, bo mam tylko jedna przekupke. No i dołącze puste pojemniczki. Pasuje Ci nasza wymiana? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
powiedz mi Kochana czy diorowy bronzerek ma drobinki? jeśli nie ma, to jestem chętna na niego plus korektor vichy za mój bronzer
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
podobaja mi sie perfumy baby doll ale nie pamietam do konca jak pachna, pozniej bede w miescie to skocze do sephory i wtedy dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ok pasuje mi. Nie mam zbyt wielu próbek ale postaram sie, żebyś była zadowolona. A Ciebie bym prosiła, żebyś do odlewek dołączyła karteczki z dokładna nazwą, opisem i sposobem używania
![]() Teraz czekam na PW pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Niestety nic nie wybrałam. Na siłę nie chcę się wymieniać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
podoba mi się Lolita Lempicka edp 26/30ml
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
1)YSL Baby Doll 20ml odlane w szklanej buteleczce
coś u mnie? byłaś kiedyś zainteresowana ESTEE LAUDER
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
hmm moze i bym cos znalazla, a masz dkny ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
aha to nie, mnie intresuje zielone dkny
![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- no mam probke i tak mi sie spodobal ten zapach ze musze go miec ;D tylko ze mi chodzi o ten zielony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
niestety to co mnie interesuje już oddałaś... może innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Hej !
szukam: -balsamów do ciała -płynów do kąpieli ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Póki co nic mnie widzę u Ciebie, szukam rzeczy których potrzebuję na bieżąco. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
mi się u Ciebie podoba 5th Avenue ale to trochę dużo jak na sam tusz... może chciałabyś ode mnie coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Lolita Lempicka za Eternity i cosik jeszcze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Niedoczytałam u siebie w watku,że chciałaś 2 zapachy Secret Obsession i Eternity.One oba sa do wziecia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
up...
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- up... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
jest ladny, sprawdzalam, ale ja mam za duzo juz takich slodziakow. poza tym oddalam troche rzeczy ktore chcialas to wymiana nie bylaby nawet adekwatna...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nie znam tych zapachów, możesz porzucić mi nuty zapachowe?
I od razu pytam co bys chciała w zamian. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Nie no ja takiej czystej wanilii nie szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się tylko: Balsam Lirene Brązująco-ujędrniający z kompleksem slim w odcieniu cafe mocha
Jak widzisz wymiankę? ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- nic więcej nie widzę ![]() a gucciego tak łatwo nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- a nie chciałabyś wymienić tego balsamu lirene za żel micelarny lub odżywkę dove?
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21436641
Najbardziej byłabym zainteresowana bluzką białą z napisem stop and think i bransoletkami. Pierwszy raz się wymieniam i jeszcze nie wszystko do końca łapie. Dwie z tych rzeczy mogłabym oddać. Nie wiem może masz dla mnie jaką propozycje? Nie wiem ile ta bluzka jest warta, jaki jest jej stan, bo słabo widać na zdjęciu. Masz jakieś jej wymiary> Mi chodziło o te bransoletki te okrągłe co maja jakieś cyrkonie? Musze wyjść na chwile, ale bede niedługo to może jakoś się dogadamy. a Ty co byś chciała za bluzkę? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Ok. Mogę dać albo puder albo C-thru co wolisz. Edytowane przez kasianiuniakotek Czas edycji: 2010-08-17 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.