|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy, mocno wzbogacony i ostro skondensowany WSZYSTKOWĄTEK;-)
udalo mi sie zrobic nie jest ono zbyt piekne i przepraszam za brudne lustro;p
oczywiscie na zywo sie lepiej prezentuje |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
z książek interesuje mnie Balsam dla duszy..a z reszty to wzięłabym tylko to serum.. to może znalazłabyś coś innego za te dwie rzeczy? bo sama spódniczka jest z jakiejś sieciówki nie pamiętam dokładnie,chyba z H&M,kosztowała mnie bardzo dużo bo 79zł ale musiałam szybko kupić więc wzięłam
sukienka i tnika to raczej też za dużo jak za dwie te rzeczy ps.a czy ten lakier i płyn micelarny jest już wymieniony? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- czyli oddałabyś serum, ksiazkę i lakier za spódniczkę,dobrze rozumiem? z rozmiarami będzie problem bo jestem na wakacjach do soboty, ale ja nosze zazwyczaj m i jest dobra..jest też troche rozciagliwa bo to delikatny materiał..kurcze, ona ogólnie jest przepiękna,żal mi oddawać mimo że to nie mój styl za bardzo.. nie wiem czy się zdecydujesz mimo braku dokładnych romiarów?---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- to ja jednak zrezygnuję..sukienka z H&M kosztował 69zł i jest nowa a spódniczka jeszcze droższa a załozona raz więc w idealnym stanie..a takie serum kosztuje tylko 16,90..więc mi sie to zupełnie nie opłaca. może znajdziesz coś u mnie za samą ksiazkę? jakiś kosmetyk lub cos innego? ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- to musiałaś ją mierzyć na przecenie a ja mam ja już długo..pozdrawiam. |
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
to trudno za atamte kosmetyki nie oddam tuniki
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- niestety nic, ja mam ogolnie 165 cm wzrostu i ten long jest taki jak na zdjeciu, to jest typowy long, wiesz chcialam za neigo jakis fajny ciuszek, bo w sumei go lubie i nie musze wymieniac ale na tym plynie mi zalezalo i bym mogla sie tak wymienic ,ale jak nei dostane fajnej propozycji to pewnie go zostawie sobie ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- a moglabys mi dac znac do wieczora? ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- polozylam na ziemi i zmierzYlam bez rozciagania a do zdjecia poprostu ubralam normalnie nie naciagalam ubrania to nosze s/m, zalezy mi na czasie bo wyjezdzam w nd i chcialabym jak najwiecej wymienic i zeby m iprzyszlo wszystko do pt |
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Kochana znajdziesz coś u mnie za
książka BALSAM DLA DUSZY nowiutka i śliczna, w twardej oprawce?? ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- i jeszcze może 21). NOWY płyn micelarny VICHY??? Jak pojemność?? |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
;-)
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma wad, ona jest lekko taka wlochata tzn nie ze ma kudly czy cos ale to jest taki sweterkowy material, ja wyjezdzam w nd i wracam dopiero 28 a kiedy moglabys najwczesniej wyslac i prosilabym jak cos o priorytet
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
3). podkład Max Factor Lasting Performance, kolor honey beige (108), użyty może 5 razy. 6). naturalny balsam do ust kokosowy Bielenda - testowany max 5 razy 9). książka BALSAM DLA DUSZY nowiutka i śliczna, w twardej oprawce 10). Książka Joanne Haris "Dżentelmeni i gracze". Także nowa;-) 8). śliczna kosmetyczka brązowo-złota NOWA
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ok no to wymiana
zaraz napisze na prv
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ok, a powiedz mi zegarek chodzi?
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie wybiore jednak
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
cos za:
4). płynny cień do powiek Max Factor, brąz/beż NOWY (ten ostatni na zdjęciu) 9). Podkład Margaret Astor Perfect Stay nr 200, tylko raz minimalnie przetestowany (dla mnie okazaół się za ciemny;-()
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
szminka Sweet Kiss Naturel BOURJOIS Celludestock. Intensywna kuracja zwalczająca Cellulit i zbędne centymetry NOWY |
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
cos za vichy antycell?
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za vivhy na cellulit i leginsy a la jeans?
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
cos za vichy z dokladki?
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- a wymienilabys te 2 rzeczy na ta kuracje? ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- torba jest w stanie bdb , jej wymiary to długość ( bez raczek) 49 cm szerokość - 51 cm . Portfel jest w stanie takim jak na zdjęciach , nie jest on mocno zniszczony ![]() A co do bluzki to jest duża , ja noszę rozmiar 40 i dla mnie jest sporo za duża wiec nie wiem czy jest sens podawac wymiary.
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zapraszam do obu wątków
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
a co Ci sie podoba u mnie, mi wpadł w oko : Celludestock. Intensywna kuracja zwalczająca Cellulit i zbędne centymetry NOWY
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
jeśli masz micel vichy to micel + Celludestock. Intensywna kuracja zwalczająca Cellulit i zbędne centymetry NOWY moze być za top z frędzlami
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
podobaja mi sie :
7). Pantene Pro-V Nature Fusion - serum wzmacniające do włosów cienkich i delikatnych NOWY 8). Celludestock. Intensywna kuracja zwalczająca Cellulit i zbędne centymetry NOWY + legginsy ONLY. |
|
|
|
#117 |
|
BAN stały
|
jak propozycja Ci nie pasuje to pisze się "nie dzięki" a nie "no coś ty" z szokiem ;p pisząc o bluzkę trzeba było również przeczytać, że kosztowała 99zł i nie wymienię jej za jeden kosmetyk, połowę tanszy. Pozdrawiam
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
pomylka
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
A co ze mną ?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

sukienka i tnika to raczej też za dużo jak za dwie te rzeczy

*
Październik