|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Decoupage - moje prace
o tak konwaliowe jest cudnie pocieniowane ! brawa !!!!!
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak świątecznie się już zrobiło!Bardzo ładne.Ale troszkę puste.Na tym drugim też bym jakiegoś zawijaska zrobiła konturówką.
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie!!! I bardzo dziękuję za liczne odwiedziny
Chwilę mnie nie było bo uczyłam się do obrony, a że już jest po wszystkim, to znalazłam czas na "zdecoupażowanie" kilku rzeczy Na razie chciałam Wam pokazać mój pierwszy zegar. Nie jest on do końca idealny ale muszę powiedzieć, że jestem całkiem zadowolona Taki wiosenny![]() Na kolejnych zdjęciach etui. Wczoraj je skończyłam a dziś zauważyłam u któreś na wątku podobne z tym samym motywem i chciałam powiedzieć, że nie zgapiałam
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu, zegar prześliczny, pięknie go pocieniowałaś
. W etui góra mi się bardzo podoba . Natomiast ten dół różowy trochę mi się z nią gryzie, jakoś nie pasuje mi do tych malowanych różyczek, mimo że tonacja może i ta sama .---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Aaa ... i gratuluję obrony |
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak, pieknie zegar pocieniowany
|
|
|
|
|
#96 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Oj tak, zegar bardzo ładny
Co do etui to mam uwagi takie jak Marta, zdecydowanie róż mi na dół nie pasuje zdecydowanie lepsza moim zdaniem byłaby zieleń, ale to już kwestia gustu |
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
obie pracki mi się podobają
ten róż na dole też
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ładny zegar! Taki wiosenny, radosny.
A dół etui jak najbardziej mi pasuje, mimo, że podobnie jak Basia, nie jestem fanką różu. |
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Zegar świetny, pięknie pocieniowany
![]() kl aski:.Etui bardzo ładne, kolor rózowy mi nie przeszkadza ![]() kla ski:.pozdrawiam Ania |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
No zegarek jest super ! cieniowanka śliczne, a do etui mam podobne zastrzeżenia - za różowo tu
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Prześliczny ten zegar! wszyscy zachwycają się cieniowaniem,ja tylko mogę przyklasnąć.A etui jak Ci pasuje tak różowiutko to mi nie przeszkadza i tak jest urocze.
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
No żeby dziewczyny nie lubiły różu
![]() Ja tam też tak za nim nie szaleję ale też nie jest tak że go nie lubię. Tak mi jakoś pasował na tym etui![]() Dzięki za miłe opinie i bardzo się cieszę że zegar się Wam spodobał |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Zegar śliczny, i rzeczywiście tak pięknie pocieniowałaś, że hej
![]() A może na etui w miejscu różu, czyli na dole z szabloniku odbić jeszcze jakieś esy floresy, jasno-kremowe, złagodziłoby różowiznę. Albo przemaluj na kremowo i na rogi odrobinę patynki lub ochry, tylko na kanty i wsio. Ascetycznie ale ładnie. Buziaki |
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Witam po długiej, a nawet bardzo długiej nieobecności! Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zajrzy, ale chciałam pokazać kilka prac (całe trzy), które ostatnio wykonałam i nie zapomniałam uwiecznić na zdjęciach. Na usprawiedliwienie mam tyle, że zawsze jak coś stworzyłam to oddałam i nie zrobiłam zdjęcia
Teraz mam nauczkę ![]() Teraz wyszły trochę wielkie
Edytowane przez Magdalinne Czas edycji: 2012-08-28 o 18:18 |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, trzeba mi było najpierw tytuły wątków przejrzeć...
![]() Madziu, witaj raz jeszcze Pudełeczka śliczne I lecę jeszcze raz sobie fotki Twoich prac powiększyć... ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- A, zapomniałam... mogłabyś wklejać większe zdjęcia ?
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Śliczne wszystko. Zegar zdecydowanie bosko pocieniowany
Etui z różem świetne- uwielbiam ta serwetkę. a pudełeczka urocze z tymi perełkami, śliczny ten motyw z okiennicą![]() klask i:
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście fajne te okiennice(z czego motyw?) I to chyba otwierane bo to jakaś szafeczka bo zawiaski widzę....
Fajnie wykorzystany efekt pereł przy damie
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
śliczności
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Rosier - również się cieszę, że powróciłam do świata decoupagu
![]() Dzianga - zegar i etui jeszcze z zeszłego roku, stare prace. Bardzo dziękuję! ![]() Jambolaja - okiennica i damulka z różą to papiery i wykonane na zwykłych pudełkach ![]() Cycol - bardzo dziękuję! |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Śliczny motyw ten z okiennicą i wykonanie perfekt
![]() ![]() klask i:Ta dama też mi się podoba - czy to pudełeczko???? |
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki Aguś
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze raz tu sobie przyszłam i widzę, że zdjęcia powiększone
Pooglądałam znowu... dokładniej A to piękne
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
I ja też zajrzałam czym prędzej, co tu się święci... a święci się i to jak!
Jak dla mnie najładniejsze jest pudełeczko z damą i perłami wokół. Jak z bajki. Reszta prac też bardzo, bardzo. I rzeczywiście okiennice- fajny motyw. Czekam na więcej i częściej! Zdrad nie akceptujemy! |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, aż się zarumieniłam od tych pochwał! Wielkie dzięki
Martuś, tak to ja na mojej kochanej orłowskiej plaży![]() Wrzucam jeszcze jedno malutkie smakowite truskawkowe pudełeczko i pierwszą herbaciarkę (pokazuję ale wcale nie jestem z niej zadowolona Spójrzcie na nią z przymrużeniem swoich wnikliwych oczu ![]() Truskawkowe pudełeczko jest malutkie, tylko na zdjęciu wydaje się ogromne
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Truskaweczka talka taka ładna malunia
fajnie pokropkowana Nie wiem co chcesz od tej herbaciarki ja tam nic złego nie widzę
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Aldonko
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Truskaweczka bardzo apetyczna
a herbaciarka hm ... tak jak Aldona pytam się co jest w niej nie tak? Jak dla mnie jest bardzo ładna A co do lakieru to fakt niektóre zażółcają zwłaszcza jak masz końcówkę jakiegoś. Wtedy lepiej malować nowym a tą końcówkę trzymać do prac ciemniejszych
|
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
|
No i co ja mam napisać?
Że pudełeczka super-zwłaszcza z damą i oknem, że truskawka smakowita, że herbaciarka świetna. To wszystko już zostało wczesniej napisane ![]() Po prostu zdolna z Ciebie dekupażystka
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie narzekaj Madziu, nie narzekaj...
Powiem tak: w herbaciarce bardzo, bardzo podoba mi się ten czajniczek wewnątrz i całe kropeczkowanie, i patynka w rogu, a może farbka, ale świetnie przyciemnione . Wierzch broni się sam, bo ta serwetka z filiżanką jest śliczna A truskaweczka urocza
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Orłowska plaża?
To ta do ktorej mam 15 minut drogi ![]() Może sąsiadkę tu spotkałam ![]() Dawno mnie tu nie było, a tu się dzieeje! Perelki w płynie koniecznie, koniecznie zakupić muszę!
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.

)

.
zdecydowanie lepsza moim zdaniem byłaby zieleń, ale to już kwestia gustu 

kl aski:.