![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak się do tego ustosunkować?
Cytat:
dokładnie ![]() nie ma co robić problemu ja się jeszcze nigdy nie spotkałam z imiennym zaproszeniem, tylko zawsze osoba towarzysząca ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Moim zdaniem jestes po prostu przewrażliwiona. Do wesela moglibyście się rozstać i wtedy pisałabyś, że kuzynka popełniła nietakt zapraszając Ciebie i TŻ.
Co do wysyłania taśmowych zaproszeń: U mnie w rodzinie jest normą. Po prostu nikt w gorączce przygotowań ślubnych nie ma czasu na ręczne podpisywanie zaproszeń z uwzględnieniem narzeczonych, chłopaków, dziewczyn itd. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzeniona
|
Boziu. Dobra, mogłaś się poczuć lekko urażona, ale żeby uważać to za zniewagę? Daj spokój... Ja zawsze dostaję zaproszenie z osobą towarzyszącą, mimo że z TŻ-tem jestem od 4,5 roku. Ale pomyśl - wypisaliby Twojego TŻ-ta z imienia i nazwiska a okazałoby się, że Twój TŻ nie może jednak iść (różne sytuacje się zdarzają). I co, zaprosiłabyś kolegę i poszła z nim, chociaż nie na niego było wypisane zaproszenie? Nie wiem w ogóle, po co dziury w całym szukasz... Nigdy nawet nie zastanowiłam się nad tym, w jaki sposób należy wypisywać pary. Małżeństwo zaprasza się razem i wypisuje - OK. Ale osoby w niezalegalizowanym związku? Czasami taka para rozstaje się z dnia na dzień, a tu zaproszenie na wesele z imienia i nazwiska obojga wypisane... I co wtedy? A jeśli naprawdę, autorko, jesteś tak do głębi znieważona i masz stroić fochy, to nie idź na to wesele i tyle. Ja problemu żadnego nie widzę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, ja to w sumie bym się cieszyła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.