![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Pachnące, a nieperfumowe...
sklepów
![]() Napaliłam się na masło Spiced Vanilla z The Body Shopu, bo na hasło 'spiced vanilla' już się ślinię ![]() ![]() Pięknie za to pachnie żel pomarańczowo-czekoladowy Yves Rocher - byly takie czekoladki w kształcie pomarańczek, oblane czekoladą. To dokładnie ich zapach,mniam. ![]() No i lushowy Glogg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Ja również!!!
![]() Bardzo lubię zapach mydła w płynie Palmolive Cherry Blossom ![]()
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Fajny wątek
![]() Mój absolutny faworyt to peeling Yves Rocher Tradition de Hammam - jeden z najpiękniejszych orientalnych zapachów - jest po prostu upajający ![]() ![]() Aha, pamiętam, że baaardzo podobał mi się zapach mleczka do ciała Ziaja Herbika Plant do skóry mało elastycznej, w bladoróżowym opakowaniu, ale od dawna już go nie widuję w drogeriach. Odrobinę obok tematu, ale może komuś się przyda - kiedy pierwszy raz wąchałam Addict Eau Fraiche byłam przekonana, że pachnie niemal identycznie jak krem do ciała Dove - ale może powinnam sobie odświeżyc pamięc... Edytowane przez teclo Czas edycji: 2010-12-11 o 22:27 Powód: dodanie linka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze dopiszę żel pod prysznic Lirene Dermoprogram z oliwką z bawełny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety przyszły tylko 2 razy,teraz przychodzą już tylko różane,owoce leśne i tropikalne ![]() a zapach był piękny ![]() ![]() dorwałam jeszcze małe świeczki "sugar & spice" w Carrefurze, które pachną jak Cinnamon Bun ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja lubię jeszcze balsam do ciała z Avonu czereśnia i gałka muszkatołowa, poza tym zapach żelu do mycia twarzy Ziaja Calma. No i uwielbiam olejek do kominka kwiat tytoniu The Body Shop. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Swiece pierikowa kupilam w Rossmannie, od piatku beda nawet w promocji. Jest kilka zapachow zarowno z Brise jak i Air Wick i innych marek.
Polecam miodowa Brise ![]() Wklady elektryczne tez byly w Rossmannie, w Auchan tez ich pelno, pewnie w innych hipermarketach rowniez. Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-12-14 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Nocna Straż
|
Ułowiłam się w Ikei święcę zapachową Thindra (czy jakoś tak, bo nalepkę już wyrzuciłam)- biąłą - zapach bitej śmietany, białej czekolady i nie wiadomo jeszcze czego - smacznego. Zapach obłędny
![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2010-12-14 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
![]()
tak, słyszałam, że nie perfumowane, ale np. balsam Fergie z Avonu jest świetny. kocham również wszelkie zapachowe balsamy i żele pod prysznic tej firmy. powtórzę wiele wypowiedzi, ale faktycznie Farmona wymiata.
![]() |
#103 |
BAN stały
|
To jeszcze tak świątecznie polecę świeczkę air wick o zapachu "imbirowe pierniczki ze szczyptą wanilii"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
To ja :)
|
Cytat:
Od tej pory zawsze między masą innych odżywek do włosów, muszę mieć i tę ![]() Poza tym pięknie pachnie cała seria Alfaparfu Nutri -cośtam, taka fioletowa... I jeszcze... Preparat antycellulitowy ROCa, taki w niebieskiej buteleczce z atomizerem.
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Wy tu kosmetycznie, to ja polecę gospodarstwem domowym.
Przejrzałam wątek i nikt nie wspomniał o Lenorach Perfumelle - ja wielbię Magnifique i Seduisante. Mam zawsze zapas. W ubiegłym roku w Kaufandach królowała limitowana edycja mojego ulubionego płynu do naczyń Pur - był waniliowy balsam i zwykły (czytaj: przeźroczysty) jabłko-cynamon; w tym roku nie znalazłam. W Castoramie można kupić spray cynamonowy Merida do dozowników przemysłowych pasujący również do Air Wick X-press. 3000 psiknięć za 28 zł. Polecam bo boski jest i trwały diabelnie. No i olejki Regent House. Wypróbowałam Angel Wings naprawdę pachnący Angelem, Baby cośtam pachnący niemowlakiem i Linen cośtam pachnący świeżym, suszonym na wietrze praniem. Czekam na paczkę z kolejnymi, tym razem świątecznymi wydaniami. Olejki z Vera Nord: jabłko-cynamon i owoc pasji. I na koniec, ponieważ nastał czas smażenia ryb, co nos perfumiarski rani, więc polecam babciny sposób na pozbycie się woni z kuchni: pogotować na wolnym ogniu wodę z: garścią majeranku, garścią mięty, łyżeczką czarnego pieprzu i kilkoma/nastoma goździkami - pachnie cudnie. A zupełnie na koniec: ponabijać pomarańcze goździkami i porozkładać gdzie się dam - świąteczny nastrój gwarantowany.
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
polecam masło farmony liczi i rambutan.
![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam żele i balsamy firmy Korres z serii Kings and Queens (dostępne w Douglasach). Najpiękniejszy zapach: Cinnamon and Orange! Ach, jakiż on smakowity!
![]() ![]() Acha - mój ulubieniec cynamonowo-pomarańczowy ma złote drobinki, a miodek - srebrne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Od dziś plyn do kąpieli Apartowy Figa i Enanti, pachnie tak Womanitowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
to ja polecam olejek zapachowy do pomieszczeń The Body Shop o zapachu Sandalwood & Ginger. wygląda jak zwykły olejek do aromaterapii, używam go do kominka aromaterapeutycznego. pachnie po prostu bosko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Matka buldoga
|
Ja ostatnio kupilam tlighty w biedronce. Firma La Rissa (czy jakos tak). Cena ok 4.70 za hmm za 24 szt albo 18 (juz nie pamietam). Zapach Vanilla. Ale cudo
![]() Byly jeszcze pomaranczowe i na nie tez sie skusze, bo pachna jak waniliowo-pomaranczowe lody ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Moje ulubione
![]() JESIEŃ/ZIMA - masło do ciała Farmony karmel i cynamon ![]() - olejek pod prysznic i do kąpieli pomarańcza i cynamon Bielendy - żel pod prysznic o zapachu kawy Yves Rocher - mydło pod prysznic kakaowe Ziaja - świeca zapachowa cynamonowe jabłko przy wieczornym kominku Air Wick - mleczko do ciało Powitanie z Afryka Bielenda WIOSNA/LATO - mus do ciała kokosowo-bananowy Farmona - kocham ![]() - masło do ciała Awokado Bielenda - płyn do kąpieli o zapachu bzu Joanna Ponadto: - seria jajeczna do włosów Joanny - nie pachnie jajkiem ![]() - mleczna maska do włosów Wax - palmowy olejek do ciała Sephora - bardzo subtelny i elegancki - seria Gliss Kur z jedwabiem ![]() - peeling gruboziarnisty Ziaja w czerwonym opakowaniu - bardzo mocny zapach ziół z anyżkiem na czele |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
spin doctor
|
Ostatnio odkryłam te płyny do kąpieli https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...je.html&next=1
mają rewelacyjne zapachy ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
seria kremów do rąk Bielendy inspirowana jest zapachami Chanel: mam fioletowy który pachnie jak Allure , dziś kupilam czerwony - Chanel 5, wąchałam też zielony i to chyba dziewiętnastka
![]() ![]() http://bielenda.pl/in-vitro-roslinne...-rak-anti-age/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://bielenda.pl/witamina-e-soja-i...-rak-anti-age/ musze sprobowac ![]() http://bielenda.pl/q10-idealny-krem-do-rak-anti-age/
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugiego fioletowego nie znam, ciekawe do czego podobny - obstawiam coco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno wyprobuje, jak go znajde ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
No i moja kolejna miłość zapachowa, czyli olejek myjący z BU drzewko różane
![]() Od razu mówię, że z różą nie ma nic wspólnego, a z drzewkiem może odrobinę, ale takim bardzo młodym, zielonym jeszcze... pachnie generalnie jak mocna herbata Earl Grey z odrobiną cytryny i cukru ![]() Genialnie świeży, lekko zielony, pozytywny z earlgryowską nutką...cudo ![]() Macie może koncepcję, czy perfumowego coś może podobnie pachnieć, bo olejkiem do twarzy się cała nie wysmaruję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
A wie ktoś, jak pachnie żel YR wetiwerowy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ewcia, to na zlocie niedzielnym będzie szansa na poniuchanie Earl Grey demetrowego, co o nim melk prawi ![]() ![]() A zapachowych zauroczeń byłoby wiela, ale mam jedną miłość, od której dostaję gęsiej skórki i psioczę, że nie ma takich perfum: balsam do ciała AA Ciało Wrażliwe Herbaciana Róża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.