![]() |
#92 |
BAN stały
|
Dot.: Pierwsza wymiana u Beluni! (Dior, Guerlain, Shiseido, Eisenberg, Filtry)
Interesują mnie:
tonik avene Toni&Guy, Finishing Shine Spray, for sparkling shine - użyty dwa razy oraz : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1300469039 Wypatrzysz coś w zamian? ![]() Zapraszam do obu wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Dodałam właśnie opisy, więc ponownie serdecznie zapraszam
![]() I zdjęcie eyelinerów shiseido i arden, które się nie zmieściło do głównego posta, oraz kompaktu clinique i korresa: Edytowane przez Belunia Czas edycji: 2011-03-21 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
hej, cos za:
Clarins Instant Eye Make-Up Remover - dwufaza do demakijażu oczu 125ml, otwarty w styczniu, jest kartonik, 007921 Lancome - podkład Teint Miracle, kolor ivoire 1N (niedostępny w PL, kolor najjaśniejszy, odcień neutralny), testowany kilka razy, otwarty mc temu, 18G904 Givenchy - Prisme Foundation ( Shaping Powder Makeup ) - # 1 Shaping Ivory, nowy nieużywany (z zapasów), 9Z02 ??
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie za
Givenchy - Prisme Foundation ( Shaping Powder Makeup ) - # 1 Shaping Ivory, nowy nieużywany (z zapasów), 9Z02 Eisenberg, Exfoliant Lissant Express - peeling do twarzy, nowy, nieużywany, z rozpędu otworzyłam pudełko, ale samego produktu nie Clarins - Olejek do twarzy do skóry mieszanej - Face Treatment Oil-Lotus, otwarty w lutym, odlałam sobie część do pojemnika z pompką, jest kartonik, 912006 ? ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
hej
![]() -Avene, Cleanance, tonik matujący, exp01/13 -Toni&Guy, Finishing Shine Spray, for sparkling shine - użyty dwa razy, -Catwalk, Curls Rock 5, Curl Amplifier, użyty raz ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapraszam na wymiankę :) (Benefit, Clarins, Lancome itp)
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
a może za pryzmy chciałabyś rozświetlacz Estee Lauder w kolorze Rose Quartz zużycie testowe
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() widzę, że szukasz zielonej bazy, mam w wątku minerały do twarzy edm, może miałabyś ochotę?
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
podoba mi się : -Clinique - Podkład w kompakcie Superpowder - No. 01 Matte Ivory - tylko testowanie koloru A59 -Clarins Instant Eye Make-Up Remover - dwufaza do demakijażu oczu 125ml, otwarty w styczniu, jest kartonik, 007921 -Avene, Cleanance, tonik matujący, exp01/13
ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=749017 kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=649646 Edytowane przez tysiulka18 Czas edycji: 2011-03-19 o 17:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() znajdziesz cos u mnie za podkład lancome.?
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Ok, mi pasuje i to bardzo
![]() ![]() ![]() mam poza wątkiem wiele kosmetyków na pory, może coś konkretnego Cię interesuje ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
Givenchy - Prisme Foundation ( Shaping Powder Makeup ) - # 1 Shaping Ivory, nowy nieużywany (z zapasów, siedział w szafie dokładnie 1,5 roku), 9Z02 Clinique -Korektor w sztyfcie - Airbrush Concealer - No. 01 Fair, nowy nieużywany (z zapasów, siedział w szafie niecały rok), A20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za Benefit - Rozświetlający puder prasowany - Dallas Face Luminizing Powder albo korektor clinique?
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
Clinique -Korektor w sztyfcie - Airbrush Concealer - No. 01 Fair, nowy nieużywany (z zapasów, siedział w szafie niecały rok), A20 ? Mam cienie BB ![]() PS To jest to samo co tutaj, tylko w sztyfcie? I odcień fair jest faktycznie bardziej w kierunku różowego niż beżu? Jeśli jesteś zainteresowana czymś u mnie, prosiłabym o fotki w realu tego korektora. http://www.clinique.com/product/CATE...ers/index.tmpl
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2011-03-20 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
Benefit - Rozświetlający puder prasowany - Dallas Face Luminizing Powder - raz testowany, 7E01 Avene, Cleanance, tonik matujący, exp01/13 Toni&Guy, Finishing Shine Spray, for sparkling shine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
mam maskę dr brandt vacuum cleaner 30 ml używaną ale zuzycie male, jest świetna i bardzo wydajna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- No ok, w takim razie czekam na odpowiedź ![]()
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-03-20 o 19:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Czy cos za podklad lancome TM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś u mnie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
oddam z miłą chęcią smashboxa jesli byłabys chetna na taką wymiankę
![]()
![]() |
#118 |
BAN stały
|
hej cos z listy ponizej moze?
Probki perfum: Ouarzazate cdg Coze Heeley fine leather Clinique shimmering tones powder nr 02 blushing bronze (różo-rozświetlacz) HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Benefit bo-ing nr 01 nowy w kartoniku Mac glaze pervette szminka MAKE UP FOR EVER smoky lash- nowy czarny tusz MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose barry m - shimmering eye lip crayon - kredka do oczu w kolorze jasnego deliktanego różu CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 Max Factor lasting performance 102 pastelle SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Sally Hansen- rajstopy w sprayu nowe Creative nail kolor: asphalt jest to ciemny popiel mat Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline GRASHKA tusz do rzęs czarny Nouba rainbow eye liner COVERMARK- mocno kryjący podklad https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28592-opis-Farmeco-Covermark-Foundation-Podklad-kamuflujacy-w-sloiczku.htm Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude nivea spray unoszacy włosy u nasady volume sensation Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pytam tylko tak dla przypomnienia, jak potrzebujesz więcej czasu to mogę poczekać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.