![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Marzec u Marylindy - YSL, Mac, Sephora, Fragonard, La Prairie i inne **
zapraszam do siebie, podoba mi sie u ciebie kilka pozycji, w tym podkłąd astor
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Marzec u Marylindy - YSL, Mac, Sephora, Fragonard, La Prairie i inne **
Podobają mi się u Ciebie:
4. Oriflame Giordani Gold - mineralny puder pyłkowy - jasny beż - 3 razy użyty; świetne opinie KWC Bourjois pędzel do różu i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1299232860 Mam poza wątkiem do zaoferowania białą Freya'e 30DD oraz L'oreal Professionnel paris - tec hot stule, iron finish (zostało jakieś 20/30%), bronzer Tera del sol (nr 1) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
te puder mineralny oriflame
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- oki mi pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
A jakich perfum Twoja mama szuka? Mam kilka flaszek w wątku, może przypasują?
Z pielęgnacji dla cery dojrzałej mam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ja sobie pooglądałam foty i chętnie bym przygarnęła róż Maca z tym, że puder jest w negocjacji a reszta wolna
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za kosmetyczkę La Roche Posay i emulsję Emolium ?
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
To może niech Twoja mama zobaczy te zapachy, które mam w wątku,
czyli :
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
W wątkach nic nie wypatrzyłam ale zainteresowała mnie biała Freya. Mogłabyś załączyć real photo? ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Niestety nie. ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
a jaki ma ubytek róz?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ja narazie podziękuję za wymiankę, ponieważ przybyło mi perfum, potrzebne mi w tej chwili inne kosmetyki
![]() może innym razem uda nam się wymienić ![]()
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
ewentualnie Moya Amethyst,ale musze sobie przypomnieć zapach
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Inglot pro-3 - pusta paletka
NYX biała kredka niestety tylko to mi się spodobało, a to za mało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Niestety nic nie widzę dla siebie, pozdrawiam
![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
tylko wlasnie ugadalam sie za effaclar
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Za kabuki mogę przygarnąć psiaka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1299236053 i może jeszcze te rajtki jeśli nie masz nic przeciwko
![]()
![]() |
#111 | ||
BAN stały
|
Staniczek może by się nadał
![]() Teraz powiedz mi czy był używany, w jakim jest stanie i co byś za niego chciała ;-) ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Odpisałam. ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Hej,
nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Zanim odpowiem w sprawie tuszu, to zapytam o naszą wymiankę. Jak wygląda sytuacja, nic nie piszesz i w sumie nie wiem, czy chciałabyś tusz dodać do rzeczy, które ustaliłyśmy wcześniej, czy ma to być nowa wymiana, czy może zrezygnowałaś już z tamtej? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
A więc i tym razem będę monotematyczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dostałam ją w prezencie - miałam ją na sobie dwa razy, niestety na mnie za mała miseczka. Stan oceniam na idealny.
Podobają mi się u Ciebie: beżowy sweterek i sweter z siwą oraz emolium. zastanów się co chciałabyś/możesz oddać i jeśli mogę prosić to odpisz u mnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 | |||
BAN stały
|
Cytat:
perfumy wolałabym jednak oddać za perfumy, więc jeśli nic innego nie wyszukasz za tusz to pewnie nic z tego ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Owszem ;-) Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-03-08 o 21:06 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.