|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymianka :-)
Kochana pytałaś o puder Pupy ale jego nie oddam za puder Oriflame bo mój puder kosztował mnie okolo 90zl.
Co powiesz na wymianę Mirage za Little Black Dress???
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Hej, jak tam?
![]() Czy może być tak? - rozświetlacz Essence (10 zł) - 3-4 kulki meteorytów (nie wiem, 20 zł?)- malutka odleweczka Kallosa (tak na 1-2 razy... jakieś grosze chyba )Lub zaproponuj jakąś inną kombinację Naprawdę mi zależy Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-04-20 o 14:41 |
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za wszystko lub którąś z tych rzeczy:
- Essence - paletka do brwi - pędzelek Manhattan do linera żelowego - nowy - Eveline Volumix Fiberlast- maskara pogrubiajaca- rozdzielająca- unosząca rzęsy - czarna - nowa? |
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
pytałaś u mnie o:
Rimmel, Airy Fairy - popularna pomadka, używana pędzlem, na zdjęciu widać ile zostało lakiery golden rose zauważyłam teraz u Ciebie miniaturkę tuszu Clinique. jestes zainteresowana?
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana w takim razie jeśli to Red Dress to wolałabym Outspoken by Fergie co ty na to???Bo Red Dress już mam
A Puderek już leci do kogoś innego
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana ok, tylko przepraszam cię, ale przez pomyłkę oddałam Wake Me Up innej Wizażance w wymiance, znajdziesz coś jeszcze innego w zamian lub może z czegoś zrezygnuje ?
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Neutrogena też będzie oddana.
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko co wypisałaś jest, oprócz Wake Me Up, oprócz podkładu Neutrogeny i kuleczek Mollon. Mogę dołożyć chyba co zechcesz.
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Nie chciałabyś dwóch, ew. 3 próbek za Essence - Crystalliced?
A jak nie masz już tego rozświetlacza, to może odlewka Kallosa za jedną próbkę? Albo za 5 próbek Essence i odlewka Kallosa? O meteorytach zapomnijmy
Edytowane przez nhung Czas edycji: 2012-04-23 o 12:54 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie
o to Guerlain, Meteorites (Puder w kulkach) - 03 Beige Chic - zrobię odsypkę ze swoichi o to Kallos Crema al Latte - zrobię odlewkę ![]() niestety noa noa juz prawie oddana a co do clinique i vatiki to jeszcze kilka osob sie nimi interesuje czy w zwiazku z powyzszym nadal jestes zainteresowana? pozdrawiam a co do odsypki, to czekam ile proponujesz ![]() Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-04-23 o 22:08 |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianką ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic.
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Nic niestety nie widzę dla siebie. Pozdrawiam.
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
- Oriflame, Precise Brow Definer- ołówek do brwi - raz użyty - wersja light
- Essence Crystallized, Liquid Highlighter - rozświetlacz - Delia, Onyx, Eyebrows Gel Corrector 3in1 (korektor do brwi) - AVON, Little Red Dress EDP 50 ml - nieużywane - próbki z oriflame - cały zestaw - Bielenda, maska błotna do włosów - użyta dwa razy - Oriflame krem pod prysznic Milk & Honey, nowy - Orifalme mydełko Milk & Honey, nowe - Oriflame, Milk & Honey Gold, Shampoo for Shinny & Nourished Hair (Szampon do włosów z miodem i mlekiem) - nowy - Oriflame, Milk & Honey Gold, Conditioner for Shinny & Nourished Hair (Odżywka do włosów z mlekiem i miodem) - użyta dwa razy Poza wątkiem mam tylko do wymiany krem pod oczy z Rossmana i będę miała do wymiany dwie nowe szminki z wiosennej kolekcji Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate Moss.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Eternal??
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze do wymiany mam lakier z Virtuala, kolor Milky Shine.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
coś za perfumy sygnowane imieniem Ewa Farna ?
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi się to :- EVELINE - Volume Celebrities mascara - Guerlain, Meteorites (Puder w kulkach) - 03 Beige Chic - zrobię odsypkę ze swoich - Avon kredka diamentowa do oczu - czarna, brązowa Tylko pytanie- ile kuleczek z Meteorytów byś była w stanie odsypać?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
up
Edytowane przez Alik1977 Czas edycji: 2012-04-26 o 15:17 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Za Ricci najchętniej inne perfumy z mojej wish... Teraz z Twojej listy podoba mi się tylko Essence Crystalliced
Bo meteoryty już zdobyłam, Kallosa sobie kupię.Masz jeszcze Chloe EDP? |
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
mogę oddać za :
Avon, Outspoken by Fergie diamentowe kredki szara i niebieska ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- ps. jak możesz to poproszę jeszcze małą odlewkę vanilla fields dosłownie 2-3 ml mogę zaproponować w zamian taką samą ilość Salvador Dali Lagun albo Eternity Moment CK
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba 220 na 160, ale jeszcze sprawdzę.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

(nie wiem, 20 zł?)

a co do clinique i vatiki to jeszcze kilka osob sie nimi interesuje