|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czerwiec - skinfood the face shop dior revlon bourjois chanel
przepraszam za zamieszanie ale nie jestem zainteresowana wymianą na maseczke, dostałam kilka dni temu glinke ktora rewelacyjnie oczyściła moja twarz.
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
może powiedz jakie masz wymagania, to Ci postaram się dopasować
![]() jeśli masz jakieś macowe cienie/róże/bronzery ewentualnie lotion z clinique do skóry bardzo suchej bo teraz głównie tego szukam ;]
|
|
#95 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Niestey ale nie opłacałaby mi się taka wymianka (mowa głownie o Lushu). Maseczkę kupie na eyabu za 15zł juz z wysyłką.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwiec - AZJA I NIE TYLKO skinfood thefaceshop skin79 TELEFON LG GW300 amor v
coś u mnie?
za: The Face Shop Blackhead EX Nose Clay Mask - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! genialna maseczka Nesura plastry do oczyszczania wągrów z węglem |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czerwiec - AZJA I NIE TYLKO skinfood thefaceshop skin79 TELEFON LG GW300 amor v
Nie hydrolat nie jest w spray ale mam do nich buteleczkę z atomizerem też z BU, a pędzle to Maestro nr 420 rozmiar 6 i Maestro nr 380 rozmiar 8
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się :
mushroom BB jaśniejszy korektor skinfood jaśniejszy puder skinfood Do zaoferowania mam (nie mam aktualnie żadnego wątku, więc odpisz mi u siebie): -krem ziaja med fizjoderm na dzień/na noc -nowy -humektan 100 ml nowy (to też krem) -podkład Lucy Minerals 6g (odsypka w strunie) formuła OCS odcień Light -podkłady mineralne Lucy Minerals (bigi, niektóre zafoliowane, niektóre raz testowane) -wszystkie formuła original: *Fair *Bisque50%/Light25%/Snow white25% *Bisque 50%/Snow White50% *Light50%/Pale Olive50% *Light75%/Snow White25% niektóre odcienie są mieszankami, mogę opisać każdą z nich porównując do gotowych odcieni (musiałam zamawiać mieszanki, bo gotowego odcienia dla mnie nie ma, Lucy ma mały wybór). (wyjeżdżam jutro i wracam w pon. więc odpowiedź na to, co napiszesz może się opóźnić) Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2011-06-23 o 09:03 |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
kmb1 niestety nie interesuje mnie formuła original
szukam czegoś do suchej skóryhot_summer wydaje mi się, że vitamin albo potato będzie ok
Nie będę wspierać finansowo firm, które godzą się na bestialskie traktowanie zwierząt. NIKT NIE JEST TEGO WARTY. Dowiedz się więcej! wymiana Edytowane przez villete Czas edycji: 2011-06-23 o 02:05 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
W weekend powrzucam sporo swatchy do wątku, przejrzyj moze jeszcze jakiś cień wpadnie Ci w oko
![]() Bo u Ciebie wypatrzyłam fajne lakiery. Jeśli masz suchą skórę, to polecam do testów podkłady Sweetscents. Przejrzyj swatche w moim wątku. ---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- Cytat:
![]() Sama mam mieszaną skórę, ale siostra ma sucha i wrażliwą i bardzo sobie Sweetscent chwali, szczególnie herbatkę na noc do cery suchej. Chwaliła też sobie podkład z Lauress (seria Radiant), EDM (bez ll, bo też ją podrażnia) orginal i Lucy Minerals orginal. Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-06-23 o 02:19 |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ale original jest do suchej. OCS I OCC są do tłustej.
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie byłabym zainteresowana podkładem z luśki, któryś kolor bym sobie dobrała (teraz mam próbki fair - trochę za jasny i light - wydaje się być nawet ok szczególnie, że póki co mam tylko baby kabuki z ecotools i dla bezpieczniejszej aplikacji nakładam luśkę na bb cream więc się stapia wszystko jakoś, obie próbki to formuła light), tylko, że musiałabyś trochę na to poczekać, gdyż luśka ostatnio zważyła mi się na twarzy i trochę mnie to wkurzyło, bo właśnie wychodziłam z domu, więc chciałam wypróbować lily lolo, mam nadzieję, że szybko dorwę gdzieś sample
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, jasne, mogę czekać. Ja mam 18 bigów Lucy i muszę część wydać, bo nie zużyję tego wszystkiego.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
o kurcze, to faktycznie potężny zbiór! ;] dopasowałabyś coś do bourjois healthy mix 51 (to mój ostatni "zwykły" podkład, teraz używam #1 mushroom ze skinfood, ale wiadomo, on się wtapia w skórę i ciężko na nim bazować ;]) coś pomiędzy light a bisque z lm?
ewentualnie co byś chciała za jednego biga?
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
*Bisque50%/Light25%/Snow white25%
*Light50%/Pale Olive50% *Light75%/Snow White25% Te 3 będą najbardziej zbliżone do bourjois 51 i mushroom (mam je w domu więc mam porówanie). Są trochę mniej żółte niż burżuj a bardziej po prostu ciepłe, bez różowości. Luśka też się bardzo dopasowuje, ja mogę używać 4 odcieni i wszystkie wyglądają ok. Za 1 biga chciałabym puder SF,bo na nim najbardziej mi zależy. Ale może skusisz się na więcej niż 1 . Ja bym najchętniej przygarnęła mushroom, korektor i puder SF...
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, dajmy sobie więc spokój 150 ml Lipikaru jednak tak sobie mi pasuje
|
|
|
|
|
#108 |
|
BAN stały
|
to ja poprosze ta z pomidorka, i jeszcze chociaz na 1 uzycie tego pudru JADWIGA?? daloby rade?? poprosze o Twoj adres na pw jesli sie zgadzasz na wymianke
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
obiecane fotki
|
|
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Beauty Friends maseczki typu sheet mask - wiele rodzai, jeśli masz sprecyzowaną - możesz pisać (m.in. royal jelly, vitamin, pomidor, ogórek, aroma)
Ile warta jest taka jedna maseczka?
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
komu komu?
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder SkinFood Mushroom Multi Care BB Cream SkinFood Salmon Dark Circles Concealer Cacharel Amor Amor Absoulu EDP |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() podoba mi się u Ciebie SkinFood Peach Sake Silky Finnish Powder i również SkinFood korektor pod oczy
|
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
coś za
SkinFood Salmon Dark Circles Concealer - NOWY, CAŁY, ZAFOLIOWANY! kultowy korektor, nie trzeba przedstawiać, kolor jaśniejszy korektor Iwostin w płynie - leczy nałożony na wypryski, niestety mam za dużo korektorów?
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Rywka zrezygnuje z tych rzeczy, odezwę się. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

szukam czegoś do suchej skóry

. Ja bym najchętniej przygarnęła mushroom, korektor i puder SF...