|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SIERPIEŃ NIE ZNAM REGULAMINU Wymienię: próbki perfum,biochemia
niestety raczej nic
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
niestety dla mnie nic;-(
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za propozycje, ale raczej szukam perfum we flakonach
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
to co byś chciała za to baby doll swoje? może skuszę się na chloe jeszcze, cobyś sobie baby zostawiła trochę ;D
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
no dobra, to ile swoich mi za te moje oddasz?
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- łasam na chloe jeszcze, chciałam spróbować czym to pachnie, to zdecyduj ostatecznie jakby to miało wyglądać i oddam Ci to co chcesz
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Może spodobałoby Ci się coś u mnie za
- Kofeina farmaceutyczna-20 g. ?? ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Jako wielka fanka wszelkiego rodzaju kąpieli mam mnóstwo żeli,płynów itp nawet kul musujących ale ... nie na wymiankę :P uwielbiam testować nowe zapachy ale zawsze prędzej czy później zużywam te kosmetyki więc nie mogę niczego zaoferować. Dziękuje jednak za odpowiedź, pozdrawiam cieplutko
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Byłaś u mnie zainteresowana
Znajdziesz coś u mnie za Eden i kilka sztuk cudeniek do kąpieli? Właściwie nic nie widziałam,ale testowałam Fantasy B.S. i się zakochałam ![]() Czy masz flakonik czy to odlewka?Bo za flakon byłabym chętna oddać co tylko chcesz Tzn.niepełny![]() A co do Eden to mam 2 sample po 2 ml
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze,a nie dałoby rady,żebym wzięła flaszkę, wypsikała na sobie (szybko by to poszło znając mnie
),a potem odesłała Ci flachę,bo ja nie zbieram?![]() A midnight fantasy nie testowałam Jeszcze courious testowałam to się zakochałam,miałaś może? Bo co do courious dogaduję z inną wizażanka i być może będę miała końcówkę 20ml,więc mogłabym Ci potem wysłąć flaszkę skoro zbierasz,bo ja flachy zawsze wyrzucam![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Hahahaha nie ma sprawy właściwie zastanowiłam się,że jakbym miała czuć presję spożycia flaszki to lepiej odlewkę dostać![]() No więc powiedz czym byłabyś zainteresowana i co jesteś skłonna oddać? ![]() Tylko co do eden mam 2 sample po 2 ml (ze wspólnych zakupow wizażowych )- niestety zupełnie nie mój zapach![]() Aaaaa i jeszcze co do odlewek u mnie brak wolnych atomizerków Niestety.W każdym razie czekam ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Hehe pewnie,że rozumiem.Ja co prawda flaszek nie zbieram i żałuję,że nie wiedziałam,bo zawsze jak zużywałam to wywalałam ![]() Ja jestem zawsze łasa na zapachy i wszystko mi się podoba,ale najbardziej by mi zależało na tych: Sensuous EL Tresor Britney Spears Fantasy BS Midnight Fantasy Versace Crystal Noir Z tym,że najwięcej fantasy ![]() Oj nie mam z Twoich poszukiwaczy ,jedynie mam odlewkę smoka 5 ml - nie wiem czy jego też poszukujesz![]() Ja mam atomizery/sample,ale niestety wszystkie zapełnione - tylko jeden wolny (2,5 ml ).---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Oooo wspólczuję - ja już kończę chorobę - jedynie katar i kaszlę,ale jutor minie równo tydzień odkąd choruję i w sobotę już na pewno wychodzę na dwór,bo oszaleję wizaż znam z góry do dołu![]() ![]() Więc tak: Atomki mi niepotrzebne,ponieważ smoka mam w atomku 5 ml ![]() Teraz Ty powiedz co dokładnie chcesz,ponieważ może niektóre wizażanki coś chciały i jestem w trakcie wymieniania,choc z grubsza widziałam,że nie niestety jednak żelik z sephory powędrował bodajże przedwczoraj do innej wizażanki.Szampon mam,ale z avonu - nowy(szampon zapobiegający łamaniu włosów) albo z oriflame'u użyty kilka razy - okazało się,że ponad połowe go tylko już mam,bo ktoś mi podbierał ![]() ![]() o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...on.html&next=1 (jeśli interesuje Ciebie on oczywiście dodam zdjęcie co by pokazać ubytek ) - tylko oczywiście mówię o szamponie,ale z tej serii co ta odżywka
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-06 o 21:11 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Więc tak:
Co do szamponów,avon nie ma problemu szampon z oriflame'u jest trochę ponad połowę,zaraz postaram sie pstryknąc fotkę![]() Avon dezodorant męski - wolne Avon śliwka i wanilia - mogę oddać jedynie żelik,ponieważ balsam prosi rypka85 i z nią dogaduję Oriflame mydło w płynie - wolne Któreś chusteczki do higieny - AA prosiła Awunia,ale reszta wolna,więc mogą być z ori lub carefree ![]() Eden - mam 2 x 2 ml w samplach chcesz 1 czy 2? Torrente - wolne ![]() Aaaaa i co ze smokiem? ![]() Ja bym chciała: Sensuous EL Tresor Britney Spears Fantasy BS Midnight Fantasy Versace Crystal Noir Chyba że masz jakieś flaszki do oddania (z końcówką perfum ) i nie potrzebna Ci flacha ?---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Nawet nie strasz z chorobą,bo ja wczoraj głupia umyłam włosy i od nowa całkiem chora
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz mnie całkiem ogołocić
![]() ![]() ![]() Oj to za mało we flaszkach,bo ja lubię tak mieć co najmniej 10 ml ![]() Hehe zapachy ,które lubię mogę wymienić,ale miejsca w Twoim wątku by nie starczyło ![]() Dlatego pytam,bo może masz jakieś flaszki,których byś się chciała pozbyć?A okaże się,że ja z chęcią bym wzięła Wiadomo nie mówię o Twoich perełkach![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Heheh ![]() Miałam secret fantasy,ale nie spodobało mi się,więc odpadam ![]() Hmmm w takim razie chciałabym: Sensuous EL Tresor Britney Spears Fantasy BS Midnight Fantasy Versace Crystal Noir Z tymże pogrubionego bym chciała duuuuuuuuuuuuuuuzo Nie chcę narzucać też ile czego,bo nie wiem ile skłonna jesteś dać![]() Poza tym poszukuję (tak jak na teraz sobie przypomnę ): Kokosa i/lub wanilii z Yves Rocher, z sephory karmel i wanilia(niby mam 10ml,ale zawsze coś ),DKNY woman(każde ilości),może Euphoria blossom i mam zanik pamięci .---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Ooo to jeszcze bym była zainteresowana Pure Poison i Maliną z YR. Tylko tak: Nie mogę zrobić foty szamponu z oriflame'u,bo zaginął mi kabelek ,więc uznajmy,że jest go po prostu połowa - swoim okiem określam więcej,ale uznajmy pół z racji,że nie mogę pstryknąć i pokazać Ci foty![]() No i myślę,jak to zrobić,bo strasznie ciężkie jet to mydło i jak dodam do niego 2 szampony,żel to strasznie drogo za wagę zapłacę,bo tam sample i atomizerek to nie jest cięzki.Na wszystkim bardzo Ci zależy? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Ooo super ![]() ![]() ![]() Tzn.jak wzięłam do ręki to najgorsze jest to mydło,które jest strasznie cięzkie,reszta ujdzie a ile ml dasz rade zapaszkow dac?Bo ja już się pogubiłam co za co ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Kurcze tylko nie wiem czy to dobrze mi tak wymieniać wszystko na zapaszki,bo ostatnio mi się półka ugina,a zwłaszcza,że w tym tygodniu całkiem spłukałam się,jeśli chodzi o te wysyłki....Może jednak zmniejszymy naszą wymiankę Przepraszam za mącenie,ale moje finanse coraz słabiej,a za zapachy się nie utrzymam![]() ![]() ![]() Może ja 2x 2 ml Eden,5 ml smoka, 2ml Torrente i jakiś tam produkt wszystko jedno jaki (byle nie mydło )a Ty za to np.? Britney Spears Fantasy-10 Versace Crystal Noir-4 ml Przepraszam za takie mącenie,ale w portfelu już mam 18groszy ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Hahaha jesteś niesamowita ![]() Hmmm tylko,że Versace to tak z 5ml bym wolała bo 2 ml nawet nie poczuję i wtedy:Sensuous EL - 2,5 ml Tresor- 2,5 ml Britney Spears Fantasy-10 ml + dodatkowe 4 we fiolce 4 ml. BS Midnight Fantasy-5 Versace Crystal Noir-2 ml Malina YR-8-10 Pure Poison- 2,5 ml za? oba szampony Avon dezodorant męski Avon śliwka i wanilia żel Oriflame mydło w płynie Oriflame chusteczki do higieny Eden 2x2ml Torrente 2ml Smok 5ml Aaaaaaaa doczytałam,że masz J.Lopez MiamiGlow ale do oddania czy odlania? ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- A myślałam,że flachę ![]() ![]() To pasuje wymianka i lecim na PW?
Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-07 o 14:37 |
|
|
|
|
#102 |
|
Lux Mundi
|
Chętnie przygarnę zapachy w następujących proporcjach:
Loverdose- 7 ml [ to miniaturka?] Ghost - 5ml Spears - 5 ml [ Fantasy?] Słoń- 3 ml Perły - 3ml Coudray - 10 ml Cocon - 10 ml Theorema - 2ml Jeśli wszystko odpowiada, to zapraszam na priv ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#103 |
|
Lux Mundi
|
Paczuszka poszła dziś przed południem
![]()
|
|
|
#104 |
|
Lux Mundi
|
Zapachy dotarły całe i zdrowe
![]() Dziękuję
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Glównie lakiery i kosmetyki do włosów: odżywki, maski, oleje, albo suplementy diety typu Dromin, Calcium Panthotenicum, lub coś co wspomaga odchudzanie.
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Mozesz mi napisac jaka to konkretnie ta odzywka Gliss Kura?
A lakiery do oddania mam ORLY dwa po 5.4 ml, kolor AMP`D i Last Dance. I trochę tansze tez się znajda ale to bym musiała się im przyjżeć dokładniej
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Essie nie mam nic.
A ile mogłabys oddac masła shea i oleju lnianego?
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
To może masło shea, olej lniany i troszkę na spróbowanie jaśminowego?
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie będzie mi się opłacała taka wymiana.
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Kwas chętnie bym przyjęła A powiedz mi jaki kokosowy masz? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- To moze dorzuć ten kwas i kokosowego ile uważasz i drugi lakier ci dodam ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- ok czyli moje dwa lakiery Orly za masło, olej lniany, jasminowy, kokosowy i kwas hialuronowy? ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- To pisze już PW.
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Wymianka:
Chanel n. 5-1,5 ml. Dior Poison-1 ml. Dior Midnight Poison-1 ml Calvin Klein Obsession-2,5 ml. YSL Cinema-2,5 ml. Hypnotic-2,5 ml. za Hippy-10 ml Słoń-2,5 Euphoria-2,5 ml. ode mnie
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

Tzn.niepełny