![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
Wyobraźcie sobie,że przejrzalam jeden wątek landrynki (tak, nie mam co robić
![]() Wiem,że to nieładnie ![]() : Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
1. około 5
2. z 1 3. 0 4. 0 5. 0 chyba nie ma sie zbytnio czym chwalić.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
3
3 2 1 1
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() No taki mi się obraz wyłania z tych postów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
1. 16
2. 4 3. 2 4. 3 5. 2
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
No tak, złe, puszczalskie, jak uśmiechnie się do chłopaka, to w ogóle szmata
![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam nic do ludzi , którzy czekają do ślubu, ale przydałoby się landrynce więcej kultury osobistej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Prawda jest taka, że nie powinno osądzać się człowieka po liczbach w tym wątku.. jedna może mieć 0 partnerów seksualnych i będzie dobrze... inna może mieć ich 10 i też źle nie będzie.. kwestia kto jak podchodzi do tych spraw.. ta co ma 0 to powściągliwa...ta co miała 10 bardziej śmiała.. jedno i drugie nie grzeszy przecież...
a co do landrynki to ona najwidoczniej nie rozumie, że bycie razem nie jest uzależnione w 100% od jednej osoby.. tylko od dwóch...widać mocno idealizuje "bycie z kimś" rodem z romansów..albo czerpie inspirację z Romea i Julii.. nie wiem.. w każdym bądź razie mamy XXI wiek. Czasy się zmieniły.. ludzie kręcą na potęgę i nie ma co przejmować się, że ktoś okazał się dupkiem/zimna suką..trzeba iść dalej... i układać życie z kimś innym ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-08-16 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ty już mówisz o skrajnych patologiach a nie zwyklym puszczalstwie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W ogóle to ona prawdopodobnie jest w moim wieku, czyli jest młoda i naiwna ![]() Cytat:
![]() - Wiesz, ile zła by nie było, gdyby nie seks przedmałżeński? - Mnie by nie było ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
O jezusicku... Pozostaje tylko cieszyć się, że żyjemy w Polsce, bo np. w Arabii to od razu kamieniem w łeb...
![]() ja tam nie zamierzam jak na razie brać ślubu, a niedługo będziemy mieli dziecko. I do tego mój mężczyzna mnie kocha, szanuje i nawet zamierzamy razem wychować dzidzię. O kurcze. Dobrze, że minęły czasy palenia na stosie, bo pewnie oboje byśmy tam wylądowali. Tak sypiać i żyć ze sobą bez ślubu, fuj fuj Edytowane przez vandes Czas edycji: 2011-08-16 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gratuluję ciąży i szczęścia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
mi też. Myslałam,że dziewczyna czeka na tego jedynego
![]() zreszta przejrzałam posty i sobie ją przypomnialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
1.4 2.3 3.2 4.2 5.2
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Moolla Czas edycji: 2013-11-01 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ps. Szkoda, że landrynka przestała pisać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Nie przestałam pisać, tylko mam mało czasu bo pracuję. Może od razu skomentuję ten wątek który pisałam kiedyś- dokładnie to nie ja pisałam a moja współlokatorka- mieszkałyśmy razem i czasami korzystała z mojego kompa, tak więc kilka wątków pochodzi od niej.
Moje poglądy są takie jak zaprezentowałam powyżej. I nadal myślę to co myślałam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Z każdym postem pogrążasz się jeszcze bardziej ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Kobiety...ani się nie pogrążam ani nie muszę się tłumaczyć- w sumie takie uroki tego forum że każdy może pisać nawet największe bzdury- aczkolwiek nad tym wątkiem proszę się zastanowić bo to akurat nie bzdury a szczera prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie ma co oceniać czyje są lepsze, a czyje gorsze. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Z zaciekawieniem czytałam wątek od początku - istny poprawiacz humoru.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I Twoje poglądy też - jedyną i najszczerszą prawdą. Gratuluję klapek na oczach. Obawiam się, że życie zweryfikuje Twoje poglądy w tym temacie - i to niestety będzie bolało. Żeby jednak dołożyć kolejną "puszczalską" - statystyka: 1. chyba 7 (nie pamiętam ![]() 2. 4 3. 3 4. 2 5. 3 ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-17 o 13:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Landrynko, Twoje wyjaśnienia co do wspólnego konta są conajmniej wątpliwe. A to jak oceniasz dziewczyny wypowiadające się w tym wątku jest dość niegrzeczne.
Po pierwsze - większość KOBIET, które się tu wypowiadają wcale nie ma 15 lat, dlatego ich doświadczenia z 5-6 partnerami nie są czymś nienormalnym, niezdrowym czy niemoralnym jak smiesz twierdzić. Po drugie - to, że ktoś miał więcej partnerów seksualnych bardzo często oznacza, że był w kilku poważnych związkach. Jeżeli ludzie kochają się, są ze sobą blisko, planują wspólną przyszłość to chcą również dzielić ze sobą doznania fizyczne (ot, takanasza zwierząca natura), które też są wyrazem milości i oddania. A że mimo wszystko coś nie wyjdzie, nie są ze sobą całe życie to już inna sprawa - czasami po prostu coś się psuje (i nie znaczy to, że między takimi ludźmi nie było miłości). Pa trzecie - ślub nie jest gwarancją wierności partnera. Bo za 5, 10 czy 15 lat może okazać się, że człowiek się zmienił, że coś wygasło, coś się zmieniło. Jeżeli w takim wypadku małżonkowie rozstają się i próbują na nowo ułożyć sobie życie to co w tym złego? Lepiej żeby dalej byli malżeństwam na pokaz, tylko dlatego że tak wypada, a w rzeczywistości będą się zdradzali i krzywdzili na każdym kroku? Po czwarte - nie zawsze seks przed ślubem jest "dla wypróbowania" partnera. Między zakochanymi ludźmi jest mnóstwo namiętności, fascynują się sobą nawzajem nie tylko pod wzgędem osobowości, ale również swojego ciała, fizyczności. I w takim wypadku ponoszą nas emocje, instynkt, silne pragnienia, którym nie potrafimy się oprzeć. Po piąte - chyba nikt nie neguje tego, że jest mnóstwo małżeństw, które nie sypiały ze sobą przed ślubem a teraz żyją ze sobą i są napradę szczęśliwe. Ale tak samo szczęśliwie i zgodnie mogą żyć osoby, które wcześniej zdecydowały się na dzielnie ze sobą łóżka. Po szóste - nawet jeżeli komuś zdarzy się jakaś "seksualna wpadka" (impreza, alkohol, przypadkowy facet) to jeszcze nie oznacza, że taka osoba się puszcza. Każdy ma prawo do błędów - i nie jest to powód do potępiania go. Po siódme - zgodzę się z Tobą, że obecnie panuje przyzwolenie na dużą rozwiązłość seksualną wsród nastolatków i wg mnie nie powinno tak być. Ale potępianie, szykana i nagonka na młodych, często zagubionych ludzi, nie niosą nic dobrego - dużo lepsze efekty daje edukacja, dobry przykład idący z góry, oparcie w rodzicach, starszym rodzeństwie czy nawet nauczycielu. Po ósme - tak naprawdę nie wiemy jak było kiedyś. To, że dziewczyny powinny być dziewicami aż do ślubu wcale nie oznacza, że nimy były (pomijając to, że ślub brało się w wieku 14-16 lat - wtedy dopiero odzywa się w człowieku jego seksualność, a bycie dziewicą w wieku 10 lat to chyba żadne wyzwanie). Warto też wziąć pod uwagę poziom rozwoju medycyny - nie było tak łatwo zbadać czy ktoś już ma pierwszy raz za sobą czy nie (zakrwawione prześcieralo jakoś do mnie nie przemawia). Każdy ma prawo do swoich podglądów, ale powinniśmy je wyrażać w taki sposób, żeby nie obrażać innych. A wydaje mi się, że Ty obraziła wiele dziewczyn nazywając je puszczalskimi, dziwkami i co tam jeszcze tylko dlatego, że zaznaczyły, że miały 3, 5 czy 7 partnerów seksualnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Wow, mieszkałaś z szatanicą we własnej osobie!!! Mieszkałaś pod jednym dachem z puszczalską bezbożnicą, która spała ze swoim chłopakiem ku zgorszeniu całego miasta - jak mogłaś na to pozwolić?!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.