![]() |
#91 | ||
BAN stały
|
Dot.: Styczeń - r.ó.ż.n.o.ś.c.i -- d.o.k.ł.a.d.k.i
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
...no raczej sobie zostawię ten lrp bo już vichy wymieniłam i zostałabym bez micela
![]() To się zastanawiaj .poczekam ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
akurat wybralaś te rzeczy na których mi najmniej zależalo O.0
to ja podzioękuje
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
No więc podoba mi się jeszcze:
Lancome- Teint Idole Silky Mat , podkład kolor 01 czy to jasny kolor? i Rimmel Match Perfection,podkład, kolor 100, nowy tester 15ml Astor Mineral Match,podkład, kolor 001, nowy tester 15ml i ewentualnie jeszcze jakies jaśniutkie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Ja posprawdzam jeszcze daty ważności moich kosmetyków i dam znać po południu,w każdym razie zarezerwuj mi euphorię ![]() Dermika ampułki na cellulit data 09/2013 -Clarena płyn do demakijażu data 01/2013 resztę muszę odszukac.
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
** CALVIN KLEIN - Euphoria EDT , coś pomiędzy 20-25ml z 50ml , w razie potrzeby zrobię fotkę buteleczki zapraszam do mojego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej, nie odzywalam sie bo nie moglam sie zdecydowac jaki podklad chce. Interesuje Cie nadal u mnie jakies rzeczy? Bo u Ciebie podoba mi sie bardzo Vichy dermablend.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za wklady Air Wick?
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- super ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- jeśli jeden wkład ma 10ml to to nie jest taki sam wkład jak pojedynczy wart 15zł bo pojedynczy wkład ma 19ml wychodzi na to że twój jeden zestaw to równowartość jednego podstawowego wkładu z tym że w dwóch zapachach tak wygląda wycena moich kosmetyków: Ziaja, Rebuild, Peeling myjący gruboziarnisty 200ml - nowy 15zł Iwostin, OFTALIN Łagodzący roll-on pod oczy 29zł Iwostin, Oftalin, Łagodzący płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu 06.2013 34zł Iwostin, Woda termalna 150ml 11.2013 20zł ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- no ja właśnie też mam w domu i kojażyłam że kiedys kupiłam podwójne wkłady i okazało sie w domu że są mniejsze niż podstawowy jeden ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- napisz mi prosze które testery podkładów są ciemne?
Edytowane przez cashmeree Czas edycji: 2012-01-15 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
podobaja mi sie testery zaznaczone na foto , i na pewno EA 5th Avenue oraz Cool Water poza wkładami jeszcze
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
kochana przełóżmy to na jutro bo musz e dziecko uspać, zarezerwuj dla mnie te testery i 4 wkłady o reszcie pogadamy jutro ok?
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
a o ktora sukienke Ci chodzi ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
mam
plastry veet do 04/2013 nivea nie ma daty ważności ale jest ważny 6 miesięcy od otwarcia(ja otwarłam go w październiku) na pudrzegot2be też nie mogę znaleźć daty ważności. ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- tak ale co do plastrów veet to oddam 1 paczkę ![]()
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
korektor Biotherm
a on ma zielony kolor? jak tak to poprosze
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
BAN stały
|
sspodobał mi sie Teint Idole Silky Mat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie przygarnę wszystko ![]() serum pod oczy koszt ok 120zł a gel ok 85zł.... Jak widzisz wymianę? Bo ja nie wiem jak u ciebie cenowo wyjdzie.
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
a co możesz mi dorzucić?
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
oj sporo mi się podoba
![]() Max Factor Age Renew, podkład kolor 60 Sand, nowy tester, pojemność chyba 15ml ** Astor Age Vitality podkład , kolor 302, nowe testery po 15ml Maybelline Affinitone, kolor 14 creamy beige, użyty ze 3 razy ** Lirene complet Coverage foundation, puder kryjący, kolor 03 naturalny, nowy tester 20ml La Rive Impression Night , tester 90ml, bardzo ładny zapach, recenzje: napisz co mogłabyś oddać i za ile aparacików ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- a Allegro chodzą w granicach 15 zł ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Aparaty mają w sobie klisze na 27 zdjęć. Polaroidy mają wbudowany flash dla lepszej jakości zdjęć oraz możliwości robienia zdjęć w złym świetle ![]() Na klisze czy trzeba potem pójść i wywołać ![]() Są proste w obsłudze dlatego są polecane na wyjazdy dzieciaków np. na wakacje lub dla nas do robienia zdjęć na imprezach masowych (zawsze mniejsze zło jak ukradną taki aparat niż cyfrówkę. Sama sprawdzałam 1 sztukę i zdjęcia wychodzą ostre i wyraźne ![]() Aktualny koszt wywołania 1 zdjęcia to ok 15gr ![]() ![]() Aparaty jednorazowe czyli nie wymieniamy kliszy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- rimmel oczywiście jest ![]() ![]()
http://https://wizaz.pl/forum/showth...3#post42229163 Edytowane przez Immo Czas edycji: 2012-01-18 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
** Loreal True Match podkład N2 Vanilla, została ponad połowa
chusteczki oczyszczające Loreal Triple Action, brakuje około 5 chusteczek to mi się jeszcze spodobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
może za
La Rive Impression Night Maybelline Super Stay 24h, koloe 021 nude, użyty 2 razy ? Rimmela użyłam chyba 2 razy a Astora mam z wymiany przy czym był cały ja użyłam 1 raz ![]() zły kolor po prostu ![]()
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() Może masz jakieś książki lub zapachy na wymianę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.