![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
mam szanse na minaturkę Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
mam po 8 sztuk atomków 10 i 5 ml oraz 6 sztuk tych większych, wydaje mi się że to 22 ml były (zamawiane na wizażu jakieś 2 lata temu, teraz nie znalazłam tego wątku gdzie były zdjęcia i opisy tych atomizerów)
Edytowane przez gosia1207 Czas edycji: 2012-01-29 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
to może wezmę jeszcze do tych 3 rzeczy (Magnolia, Ziaja płyn do demakijażu i Perfumy do pomieszczeń) Lirene dermoprogram balsam antycellulitowy i odlewkę Boss Femme i Avon Bond Girl, a dla Ciebie: atomki, pasta sensodyne pro szkliwo - to jest pełnowymiarowa, Belissa hydro, zestaw do paznokci, i samoopalacz do nóg z YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
A cobra on my left...
|
wiesz, ten zestaw z maszynką jest nowy i zafoliowany, a jego wartość to ok. 40 zl, stąd moje oczekiwania.
![]() Twój żel Garnier 80% to jakieś 10 zł, a balsam YR nie wiecej niż 15 zł. Więc gdybym się zgodziła na taką wymiankę, to byloby to na moją niekorzyśc. Ew. mogę zrezygnować z kremu pod oczy. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
ale mi chodziło o: Lirene Dermoprogram body anticellulite program, balsam antycellulitowy została ponad połowa, pojemność wyjściowa 250ml, boski pomarańczowy zapach, a nie Garniera i bardziej bym chciała odlewkę Boss Femme niż Bonda
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- ok to czekam aż się zdecydujesz ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- ja właśnie tak wstępnie przymierzyłam i te atomki zabezpieczone akurat pasują idealnie do kartonu który mam, więc może wymianka atomki za te 3 rzeczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
w watku nic, a 15ml -Christian Dior, Miss Dior Cherie to troszke za malo. pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy oddala bys testerek Chanel za Moschino ? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Wrzuciłam do watku zdjecie Moschino ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Wydaje mi sie ze jest 60 ml. Zadne perfumy nie sa nalewane pod sam korek ![]() Teraz tylko pytanie czy cienie beda sie trzymac ponieważ z kalkulatora wychodzi że są z 12. 2009r http://checkcosmetic.net/ Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-01-29 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
niestety ale nic za Parisienne nie znalazłam
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się tomorrow avon perfumy,ale masz dużo kosmetyków także jeśli masz ochotę to pisz jakie mamy możliwości
![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Własnie dowiedzialam sie, ze cienie Chanel od otwarcia sa wazne 18 mies, ten czasu juz minal
![]() Z mila chęcią wymienie perfumy jedne albo drugie na jakies cienie, co do Aquy to mi sie nie spieszy, zeby ja oddac. Wiec jak bedziesz miec cos fajnego na wydaniu, abo znajdziesz jakies inne cienie to pisz ![]() A mozesz mi powiedziec kiedy otworzylas błyszczyk o nr 25 ? ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Hej moge oddac Moschino za blyszczyk (mam nadzieje ze nie za późno napisalam) Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-01-30 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
przykro mi ale nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Paczucha wysłana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej dostałam paczke. Gdzie kupiłaś ten błyszczyk ? Zawsze na spodzie naklejki jest napisane Chanel, nazwa, nr, kod a tam tylko jest napisane LÈVRES SCINTILLANTES 25 Volage
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
BAN stały
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
hmm.. może halloween,
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- hmm.. mogę oddać Edwarda za 10ml Chance. ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic. Pozdrawiam.
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za
* Chanel Chance Eau Fraiche EDP 100ml-> max do 10ml
* Chanel Allure EDP 100ml-> max do 10ml * Dior, Jadore 5ml miniatura plus balsam 20ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy : ) Z twojej wish mam poza wątkiem ponad 1/3 słoiczka kremu Estee Lauder DayWear.
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Szkoda, że Allure tylko odlewka, bo nawet za mniejszą ilość we flakonie bym oddała bez gadania ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Najchęętniej wymieniłabym koturny na perfumy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1326287733 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1328448603 lub jeszcze jakieś inne, a sukienkę za kosmetyk, ale nie wiem, czy taka opcja wchodzi w grę, gdyż napisałaś, że nie wymieniasz ciuchow za kosmetyki.. ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
comme une evidence, bo uwielbiam, a właśnie mi się kończy Tunika mogłaby być za ten sweterek https://wizaz.pl/forum/attachment.php...8&d=1328454010 lub kurteczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1328463351
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic na teraz nie widze, chyba ze masz jakies nowe cienie lub podklady poza watkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie halloween
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.