![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)Nie wymieniam kosmetyków na ciuchy
![]() Kilka zasad ![]() * nie odmieniam się, staram się jak najdokładniej przedstawić stan rzeczy, odpowiem na Wasze wszystkie pytania, * nie wymieniam się za przedmioty których wartość będzie mniejsza niż wartość przesyłki np za żel pod prysznic, preferuję większe wymiany, *jeśli zapomnę wystawić komentarza proszę mi przypomnieć, Ciebie również proszę o wystawienie komentarza jesli przesyłka dotrze * nie robię zdjęć na sobie, * nie zawsze mam możliwość zmierzenia odzieży, niektórych ciuszków nie mam przy sobie lecz w drugim mieszkaniu, *wysyłam poleconym ekonomicznym-chyba że zależy Ci na bardzo szybkiej wysyłce wtedy możemy dyskutować, *zdarza mi się opóźnienie z wysyłką-góra 2 dni, staram się od razu o tym informować, *osoby które maja powyżej 10 przekupek-jestem za jednoczesną wysyłką, raczej nie wysyłam pierwsza(nie lubię czekać miesiąc na paczkę ![]() *staram się dorzucać gratisy ![]() * zadawajcie jak najwięcej pytań, unikniemy wtedy niezadowolenia stron z wymiany ![]() Różowydostępne fiolet dokładka Szarynie ma WISH * na różowo to czego najpilniej poszukuję ![]() * na szaro to co już zdobyłam, ale mogę poszukiwać na zapas w zamian oddam to co w wątkach, za coś mega poszukam poza wątkiem(za jakieś perfumy) w zanadrzu mam jeszcze kilka odlewek perfum-jeśli macie moje wishowe perfumki to dajcie znać, będę starała się Was skusić. Poza wątkiem mam jeszcze kilka błyszczyków Chanel oraz kilka cieni(nowych) z którymi jest mi się ciężko rozstać mimo że nie miałam ich okazji użyć... ale za coś mega się zastanowię ![]() Kosmetyki: * perfumy(tylko flakony, odlewki mam): Disquared she wood oraz she wood crystal Versace Vanitas edp Babydoll Giorgio Armani acqua di gioia Chanel Allure Euphoria bloosom Moshino I love love, funny GAP Blue dior jadore d&g One d&G light blue * podkłady w naturalnych odcieniach np. Lirene Toffie/beż, lub górnopółkowe * krem pod oczy najlepiej Kanebo, lub inny wyższa półka który dobrze się wchłania i można stosować pod korektor pod oczy, * brązowa kredka do brwi-dla blondynek, najlepiej CK * suchy szampon- może być nawet Isana, jakikolwiek ![]() * antyperspirant w sztyfcie, najlepiej z serii rexona crystal * żele pod prysznic, * pasty do zębów i szczoteczki- za nową elektryczną oddam wiele * fiolki z atmomizerami od 8m do 20ml oddam wiele!!!! * Kallos odżywka mleczna do włosów(każda ilość) * Isana Babasu Oil odżywka * płyny do higieny intymnej oraz chusteczki!! * płyny miceralne lub dobre mleczka do demakijażu które nie podrażniają oczu * oczyszczające maseczki do twarzy, * żel punktowy na wypryski * maseczki pod oczy oraz na usta(najchętniej Mary Kay) * balsam do ust-bezbarwny dla faceta * kosmetyki z serii time wise mary kay * mikrodermabrazja (najchętniej Mary Kay) * termoloki * gruba lokówka * gruba okrągła szczotka z włosia naturalnego * pedzel Kabuka * farby do włosów : b. jasny popielaty blond garnier * żel czerwony eveline na cellulit inne: * odkurzacz samochodowy * zasłony i firanki (k. biały, srebrny, brązowy) * obrusy: srebro, złoto * pasta do butów bezbarwna-jakiś preparat ochronny chętnie też do zamszu * transmiter fm do samochodu * nośnik pamięci (2,4 g) * telefon komórkowy * mała torba podróżna(najlepiej nike, puma ale niekoniecznie) * mała walizka * metalowy lub przeźroczysty kuferek na kosmetyki * suplementy diety(potas, magnez, coś na zrzucenie kg ![]() odzież: * nowa bielizna 75C, dół s/m * kapcie domowe, damskie 39 męskie 42 * szlafrok damski nowy ![]() * dres nike, adidas, puma (najlepiej czarny, czerwony lub szary) 38 * kozaki 39 * szpilki 39(nude, czerwone, czarne, beżowe, różowe ) obcas powyżej 10cm * jeansowa koszula 36/38 * rurki czarne 36/38 GAP, Lee * płaszczyk czerwony lub ecru * biały blazer, dresowy też z chęcią * gładkie topy pod żakiet
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-19 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
![]() ODLEWKI(mogę zrobić, mogę podać kody): * Davidoff Echo EDP 100ml -> max do 5ml * Hugo Boss femme EDT 75ml-> do 5ml * Britney Curious EDP 20/30ml-> zrobię odlewke 2ml, w całości tylko za wish na chwilę obecną posiadam pusty atomizer 2ml, 5ml,8ml FLAKONY * CK Escape EDP 12-13/15ml mam z wymianki ale to nie mój zapach ![]() * Elizabet Arden Sunflower 30ml nowe w folii * Elizabet Arden Green Tea 30ml nowe w folii * Yver Rocher comme une evidence 40/50ml * Jesus del Pozo Hallowen EDT40/100ml za coś extra! * Today TOMORROW Always EDP 50ml nowe w folii * Avon Summer white ok 25/ 50ml * Avon Brazil Beach ok 10-15/50m * AVON Bond Girl ok 30/50ml * Yver Rocher- 5/50ml Ode au Reve *CURRARA Taboo40/50ml EDT mam z wymianki, nie mój zapach *Laura Bogatti 45/50ml edt , *Bi Es Love Forever for Woman ok 10/100ml PRÓBKI, odlewki w fiolkach: INNE:* La Paririe Midnight Rain EDP 7,4/7,5ml brak jednego psika(buteleczka nie była napełniona do końca ) * Hugo Boss Femme 5ml z własnego flakonu * Miss Dior Cherie EDT 22ml w atomku ze wspólnych zakupów * Miss Dior Cherie L'eau EDT 21ml w atomku, jeszcze się zastanawiam nad wymianą... ![]() * DIOR FAHRENHEIT AQUA EDT 22ml ZDJĘCIA ZAPACHÓW W PIERWSZYM DRUGIM POŚCIE, nie wszystko jest na fotkach, pytać
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-03-01 o 18:39 Powód: Złamanie Regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Pachnidła, pielęgnacja, kosmetyki kolorowe oraz akcesoria. Zapraszam :)
reszta fotek
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-05 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyki pielęgnacyjne
Twarz: * Biotherm Aguasource nuit -możliwa odlewka do 5ml(otwarte 1.02.2012) * Beauty Cycle Amway żel oczyszczający zużycie ok 30%(otwarty 3 tygodnie temu) *Oriflame Embrace balsam po goleniu, dla mężczyzn, 40/50mldodam gratis do wymiany Oczy: * L'biotica regenerujący krem do rzęs nowy * Delia henna do brwi brąz nowa * Dior Capture R60/80 First wrinkles Smothing eye creme- możliwa odlewka do 5ml(otwarte pod koniec stycznia) * YR Delikatny płyn do demakijażu wrażliwych oczu 50ml nowy * SORAYA Aktywny Wypełniacz Zmarszczek biostymulacja odbudowa kolagenu, 15ml użyty kilka razy dodam gratis do wymiany Włosy: * Biosilk, silk therapy, 2 sztuki zostało: 5/15ml oraz 13/15 ml * Olej kokosowy ok 150/200ml, ja używałam do włosów i po opalaniu, bardzo nawilża i jest mega wydajny; Kupowałam jako olej spożywczy i termin ważności wynosił miesiąc-do końca lipca 2011, niedawno użyłam go do włosów i nie zmienił swoich właściwości. * Radical mgiełka wzmacniająca do włosów, 3/4 opakowania zostało Ciało: * AA Ciało Spragnione Jedwabisty żel do mycia ciala nowy, 200ml * NEXT Diamonds Bath Foam 60/75ml, użyty dosłownie 2 razy, zakupiony w wakacje * Technic Bath Salts 100gr, nowy * Technic Shower gel, 150ml nowy zabezpieczony sreberkiem * Garnier bodytonic antycellulitowy użyty 2 razy * Lirene Dermoprogram body anticellulite program, balsam antycellulitowy została ponad połowa, pojemność wyjściowa 250ml, boski pomarańczowy zapach * Soraya Chłodzący żel po opalaniuzostało 3/4 * próbki jak na zdjęciu dodam gratis do wymiany kilku już nie ma inne: Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-23 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki pielęgnacyjne pozostałe zdjęcia
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-05 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
kolorówka
Twarz * Chanel radiant Glow Highting Powder 14g, użyty kilka razy, ważny jeszcze ok 7mcy. nauczyłam się do używać więc zostaje u mnie ![]() * Oriflame, Giordani Gold, Age-Defying Foundation SPF 8, odcień cinnamon, mam z wymianki, był nowy ja tylko przetestowałam na dłoni dla mnei za ciemny ![]() * The Body Shop Brilance Powder 01, mam z wymianki, dla mnie ciut za ciemny, poprzednia właścicielka użyła kilka razy, ja tylko wypróbowałam, opakowanie pościerane od noszenia w kosmetyczce * Sephora bronzer, zużycie jak na fotce zostało 30% dodam gratis do wymiany * AVON color trend puder w kamieniu, zostało 70% dodam gratis do wymiany * artistry amway podkład kolor golden, kremowy podkład w kamieniu-zostało 90% * Soraya make-up matujący, 02 ciepły bez, tylko testowany * kulki brązujące- odsypka, mam z wymianki, ale nie pamiętam co to za firma * BOBBI BROWN Moisture Rich Fundation SPF 15, Found de tent ultrahydrant, odcień SAND 2 pojemność 10/30ml * IsaDora Hydralight water-based natural make-up odcień 60 Blond Beige, zostało minimum 10-15/35ml * E. FUNKHOUSER NEW YORK Shimmering Body Glitter, odcień BRILLIANCE, 1,4g zużycie ok 5-10% Oczy * Chanel le Crayon Yeux 67 denim nowa * Chanel Stylo Yeux Waterproof 50 Jade nowa * Chanel Les 4 Ombres Quadra Eye Shadow kol 81 Beiges Velours nieużywany, ważny jeszcze 11 mcy. * CK intense duo shadow tempting glance, 4g zużycie max 5%, bez pędzelka * CK eye definition intense brown, użyta kilka razy, ale jeszcze nie temperowana * Smashbox eye shadow trio, pretty eyes 2,6g, uzyte kilka razy. * Avon kredki do oczu 2 szt. zużycie max 30% każda dodam jako gratis do wymianki * Artistry Amway cienie do oczu, srebrny i złoty. srebrny nowy, złoty przetestowany; mogą zniknąć ![]() * E. Funkhouser paletka NOWA, cena katalogowa ponad 200zł * IsaDora Lights&Shade Eye Shadow odcień 10 Blue Moon zużycie ok 10% z 2,6g, brak pędzelka Usta: * Chanel Glossimer 105 SIDERAL nowy błyszczyk * Iver Rocher pomadka odcień Orange, oddam za drobiazg * Szminka Astor Soft Sensation Vitamin&Collagen, odcień 240(dość ciemny brąz), przetestowana * ARTISTRY Lip Colour CremeSubtle 101, zużycie widoczne na zdjęciu * ARTISTRY Lip Colour CremeFlatter 417, zużycie widoczne na zdjęciu Lakiery * ASTOR LACQUE DeLuxe odcień 420 Carmel Cashmere, zużycie max 10-15% (uzyłam może ok 2 razy) ,pojemność wyjściowa 12ml * Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer odcień 168(fluorescencyjny róż!) ,zużycie minimalne-tyle co pomalowanie jednej dłoni ![]() * Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Color odcień 53 Must Have Iris jasny róż z brokatem, zużycie-raz użyłam, pojemność wyjściowa 13ml
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-03-01 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
kolorówka reszta zdjęć
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-05 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
akcesoria kosmetyczne
1. lusterko kompaktowe 2. zestaw do naklejania do ciała(diamenciki w różnych rozmiarach) 3. Kwiat do ozdoby na agrafce 4. 5. la prairie lusterko do makijażu Nie oddam za drobiazg bo to nowe nieużywane lusterko renomowanej firmy ![]()
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-15 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-airstyle.html
babyliss urządzenie do stylizacji włosów, najchętniej na termoloki użyte 2-3 razy w pełni sprawne zdjęcia na zyczenie
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2012-02-12 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za *COCO Chanel Mademoiselle co do oryginalności-ręki sobie nie dam uciąć bo nie widzę piaskowanego kodu, ale wygląda i pachnie jak oryginał, mam z wymianki ale na jakiś mój wish wymienie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
cos za bossa lub davidoffa?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za odlewkę mademoiselle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie Ci się spodoba?
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
NIESTETY KOSMETYKÓW NIE SZUKAM, MAM ICH TROSZKĘ W ZAPASIE- JEDYNIE TE Z WISH.
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może chcialabys oddac cala flaszeczke chance eau fraiche
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niebieska flaszeczka z YR to Ode au Reve
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ja widzę
![]() * Puma Flowing 17-20/30ml * CHANEL N5 EDP 2ml atomizer x2 * Mary Kay odcień beige 3, matujący ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Hej ![]() ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za pomyłkę
![]() Curious wyjściowo jest 30 ml,zużyte niewiele daję 5-7 ml.Ponad połowa spokojnie jest,więc powiedzmy,że zostało 20 ml. Za Ch.L.Nuit szukam jakiś perfum z wish,bo mało za nie nie dałam. Za Curious i cienie Smashboxa u Ciebie widzę ![]() * Puma Flowing 17-20/30ml * CHANEL N5 EDP 2ml atomizer x2 * Glister Amway concetrated anti-plaque mounthwash płyn do płukania jamy ustnej spray 20/50ml * YR Expert Reparation, Mleczko odbudowujące do skóry bardzo suchej, 30ml. NOWE * Mary Kay odcień beige 3, matujący ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Proszę link do cieni ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1323598453
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Nic nie wypatrzyłam za błyszczyk, chyba że masz coś z mojej wishlisty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
24 miesiące od otwarcia,a ja użyłam ich dopiero w listopadzie lub w grudniu
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hallo,
pewnie ze cos bym znalazla ![]() Np. to: * Avon Brazil Beach ok 10-15/50m *CURRARA Taboo40/50ml EDT mam z wymianki, nie mój zapach * LALIQUE , Encre Noire EDP 4,5ml miniaturaA moze i Ty cos wiecej ode mnie bys chciala? Bo wysylka droga i tak z jednym flakonikiem to szkoda.... ![]() Edit. To mnie jeszcze kusi: Avon Summer white ok 25/ 50ml, to: YR Tradition De Hammam, Balsam odżywczy z olejkiem arganowym i kwiatem pomarańczy 30ml.NOWY, i to: YR Nutrition Nourishing Moisture odżywka do włosów suchych z wyciągiem z owsa 150ml NOWA! ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-01-15 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
coś za olej amla?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31144015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cześć.
![]() coś u mnie za : * Olejek do włosów Amla Gold80/200ml, świetny do regeneracji przesuszonych włosów https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-hair-oil.html * Radical mgiełka wzmacniająca do włosów, 3/4 opakowania zostało ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-01-16 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Za atomizer nic bym u Ciebie nie znalazla, a czy za Flowerparty wymiana mi sie uda - to nie wiem....
Moze wiec na razie dajmy sobie spokoj - jakby sie Flowerparty zwolinilo, a Ty dalej mialabys rzeczy, ktore mnie interesuja - to sie dogadamy. A jak sie nie uda, to trudno.... ![]() Edit. Najbardziej te 3 LALIQUE , Encre Noire EDP 4,5ml miniatura Avon Brazil Beach ok 10-15/50m CURRARA Taboo40/50ml EDT
![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2012-01-16 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Pachnąca szafa- Soczysty melon, perfumy do pomieszczeń 100ml NOWE!
Cos u mnie? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za odzew ale to nie moje kolorki..
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.