|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serduszkowa wymianka walentynkowa :)
Jolu czyli co dopisalas mnie tak?? A adresik masz czy przesłać
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Podaj adres, bo nie mam
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
OK juz wysylam na PW a tu preferencje moje
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=133
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Niniejszym ogłaszam iż losowanie się odbyło, zaraz rozsyłam adresy i do roboty, bo mało czasu
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
ja tam mam wszytko gotowe...
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Adres otrzymałam i przyznam, że jestem bardzo zadowolona z mojej wylosowanki
Teraz czas się zabierać powoli do roboty. Miłej zabawy przy tworzeniu życzę
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, chciałabym, żeby to była niespodziewankowa wymianka, czyli nie podpisujemy się od kogo jest prezent, wstawiamy fotki i zgadujemy kto wykonał podarek, będzie większa frajda
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
A się tak wtrącę... Swoje 3 grosze może niepotrzebnie
Ale co mi tam![]() Ale moim zdaniem, kogoś kto to wszystko obserwuje z boku i nie bierze już w tym udziału-dzięki Bogu bo już się z wymianek wyleczyłam-to po prostu EwciaKicia organizuje wymianki tylko po to,żeby wylosować sobie osobę od której chce coś konkretnego dostać. A preferencje... Kurczę list do świętego Mikołaja-ba nawet lepiej! Fakt-tutaj organizatorem jest ktoś inny i bardzo dobrze! Ale szczerze? Współczuję osobie która dostanie prezent od wspomnianej wyżej osoby... Z całym szacunkiem-origami jest praco i czasochłonne. Wiem! I podziwiam. No ale jak można robić ciągle jedno i to samo-origami, a chcieć od kogoś innych bardziej przydatnych rzeczy? No bo Ewcia co innego możesz zaproponować?Swoją drogą Ewcia ja do tej pory nie otrzymałam od Ciebie NIC w zamian za to co się nawycinałam i jeszcze na swój koszt musiałam wysłać,bo ponoć te pieniążki w kopercie "wyparowały". Ja też jestem osobą bezrobotną. Nie przelewa mi się... Mówisz,że masz problemy finansowe-ciekawe skąd pieniążki na dziurkacze i inne przydasie. A dziewczynom nie potrafisz w terminie wysłać prezentów. Zapisujesz się na wymiankę-to się z tego wywiązujesz. A jak ktoś zawali to nie bierze w innej udziału. Proste. Wiem,że jest różnie w życiu. Ale to co Ty robisz to dla mnie jest nielogiczne i... dziecinne. Basiu-mam nadzieję,że będziesz mieć godną wymiankowiczkę W każdym razie życzę Wam udanej wymianki |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Joasivniv ale 6ez vrazy. Nie 6ierzesz w tej wymiance vdzialv wiec nie zasmiecaj jej
A swoje zdanie "wysmiewajace" technike Ewci pisz do niej a nie tvtaj. Wiadomo ze jak ktos sklada papierki to moze tylko to zro6ic, malvjacy tez tylko namalowac. Nie kazdy mvsi 6yc o6latany w kazdej technice. No i sorki to ze ktos jest zawiedziony ze dostal tylko np mala serwetke a wykonal o6rvs to jvz jego sprawa 6o przeciez nie jest powiedziane do jakiej kwoty to ma sie zmiescic Po co tv piszesz o dzivrkaczach ??? Adres dostalam
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 Edytowane przez MagdaBM1 Czas edycji: 2012-01-18 o 21:27 |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zaśmiecam-bronię innych
Ale skoro chcecie mieć taką wymiankowiczkę-proszę bardzo A ja zawsze chciałam to napisać Ewci więc piszę-a co nie wolno mi? W końcu po to jest forum
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
proponuje rozwiazac konflikt w ringu...moze byc z kislem :P
co do wymianki, chyba dobrze trafilem xD
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro chcialas jej napisac to pisz jej na PW. 8ronisz innych tylko czemv te inne nie napisaly ze jej nie chca????? tylko Mirosek ktora 6yla zniechecona po swojej wymiance ale tv sie nie dziwie. Jednak zadna nie napisala ze nie chce origami a kazda z nas wie ze Ewcia wlasnie to ro6i. Skoro to ro6i to co mozna innego od niej wymagac? Wiesz to ma 6yc za6awa a nie krytykowanie co kto dostal i ile to jest warte!!!
Świąteczna wymianka pudełkowa - zapisy do 15.11. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=37513922 #post37513922 Zajączek, jajeczko, baranek - wymianka Wielkanocna zapisy do 31.01.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38467042 #post38467042 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę o spokój
Adresy rozesłane, jak ktoś nie dostał pisać, linki do preferencji w pierwszym poście i do roboty kochani, bo mamy rodzynka ![]() Zadnych uwag, ani zgrzytów nie chcę, więc ciiiii |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Joasiunia wielki szacun i niskie ukłony w Twoją stronę
Ponieważ Jola moją rezygnację miała w Dzięki Joluś
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ha a to mam zawsze niezły powrót na wizaż
A co jak wracać to z impetemW kisielu jeszcze nie walczyłam-i dzięki ale nie spróbuję ![]() Jolu życzę owocnej wymianki Mirosek hihi chyba jako jedyna mnie rozumiesz No ale tak to jest niestety![]() Będę Was tu podglądać a co
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=jaku;31705920]proponuje rozwiazac konflikt w ringu...moze byc z kislem :P
od razu widać, ze rodzynek ale rację ma ![]() a z wymiankami - jak z życiem - jest ryzyko, jest zabawa
|
|
#107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie ze bedzie tajemnica co i kto od kogo dostał...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3396 Edytowane przez lawendax Czas edycji: 2012-01-18 o 21:52 |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Adresik dostałam i bardzo mnie on cieszy
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
hihi też Was będę podczytywac, bom strasznie ciekawa rozwoju syt
![]() a Rodzynek fajna rzecz, jak swego czasu był takowy na dietowym, to jakos potrafil towarzystwo szybko po kątach poustawiać. Czasami męski punkt widzenia jest nieodzowny i nieoceniony.
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jaku podoła, bo w końcu on jeden, a nas 18 bab
|
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
o to sie nie martw jolu :P
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś mnie wylosował to poproszę o podpisanie - zagadki lubię ale te CSI - ja swoje podpiszę - jakby ktoś pytał - zaznaczam z góry .
Adres do wymianki otrzymałam - dzięki Joasiunia witaj - buziaki
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ja też melduje otrzymanie adresu- i mam poważne bobu
miałam coś umyślone, a teraz dziura bo nie bardzo pasuje |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Adres mam,
mi tez nie pasuje to co wymysliłam, ale bedzie z serduszkami ;-) No to jaku bedziesz robił za Św. Walentego jak nic ;-) 18+1 =19 to wychodzi,ze jest nie do pary? A mam pytanko czy to jest losowanie typu X robi dla Y , a Y robi dla X ? Czy X dla Y, a Y dla Z? tak jak było w świąteccznej?
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
adresik mam
w weekend przystępuję do robienia ciekawe kto ma mnie? ach te emocje
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam totalny misz-masz, wyjdzie podobnie jak w świątecznej
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie mogę się doczekać prezentu
Yaku ale masz wyzwanie, trudniejsze niż XX-lecie Ogarnąć taki kurnik
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie chciałam powiedzieć Magdo, że mylisz się co do tego że w tych wymiankach, w których Ewcia brała udział rok temu nie nawaliła, bo właśnie że nawaliła. Chodzi mi o wymiankę karteczkową , a dokładnie wielkanocną. Otóż właśnie Ewcia miała wysłać do mnie kartkę i ta kartka nie dotarła. Żadna z wylosowanych przez nią dziewczyn ich nie dostała, po czym Ewcia powiadomiła nas o tym ze sporym opóźnieniem (co widać okazuję się już normą), że jej coś wypadło i że kartki dośle później już nie koniecznie wielkanocne bo było już grubo po Wielkanocy. Kartki i tak do żadnej z dziewczyn nie dotarły, ale Ewci nie przeszkodziło to niewywiązanie się z regulaminu zabawy by brać udział w następnych i to zaraz blisko czasowo tamtej feralnej. Początkowo myślałam, że przecież każdemu może się coś przydarzyć, wypaść i raz zawalić i nie należy go od razu skreślać. Ale widzę, że tak się dzieje nadal i kolejne osoby zostają zawiedzione... I piszę dlatego bo chciałabym ostrzec inne dziewczyny, w końcu każda chciałaby dostać wymiankowy prezent w terminie o ile w ogóle go dostać... Przecież jak ktoś zapisuje się do zabawy to musi brać pod uwagę wszystkie sprawy, tak żeby się wyrobić i by mieć jakiś tam zapas czasowy jeśli by wypadło coś niespodziewanego, co przecież w życiu jest możliwe. A skoro na dodatek zapisuje się do kilku zabaw jednocześnie to tym bardziej, a nie podchodzić do tego na zasadzie - a "może" mi się uda i zdążę..
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
No prawda, prawda. Coraz więcej osób zgłasza się by opowiedzieć, jak to Ewcia nie wywiązuje się z wymianek. I prawdę mówiąc to już robi się trochę strasznie, bo to rzeczywiście przykro nic nie dostać.
Ewcia mam nadzieję, że bierzesz sobie do serca to co tu piszą dziewczyny i nie nawalisz tym razem. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
pozostaje tylko liczyć, ze dziewczyna weźmie się w garść i dotrzyma umowy...
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

No bo Ewcia co innego możesz zaproponować?

ach te emocje