Piękne ciało do wakacji - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 22:39   #91
nikisa
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało do wakacji

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ja mam to z wypustkami. i dzis zamowilam zwykle sportowe bo kulkowe robi mi krzywde. zobacz zdjecie.
ponoc mozna przywyknac ale ja nie wyrabiam. siniaki mam wokol calego ciala
chyba jednak zaryzykuje... koleżanka ma i siniaka miała tylko na początku, a teraz kręci i nic się nie dzieje

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 22:41   #92
Stace
Zakorzenienie

laski, co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne? Żeby zrzucić kilka cm w talii i brzuszku i może przy okazji kilka kg? . Zastanawiam się nad sportowym hula hop, muszę pojechać do decathlonu się rozejrzeć. Tylko zapewne jeśli w ogóle się nauczę kręcić, to w jedną stronę . Robię ćwiczenia Jillian Michaels, ale jednak mnie nie przekonują, wydaje mi się, że po tym tylko się rozrosnę .
A jaki sprzęt jest w miarę tani? Te stepery, orbitreki itp . Bo mi kasy szkoda . Ale wybrzydzam, wiem

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 22:53   #93
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
laski, co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne? Żeby zrzucić kilka cm w talii i brzuszku i może przy okazji kilka kg? . Zastanawiam się nad sportowym hula hop, muszę pojechać do decathlonu się rozejrzeć. Tylko zapewne jeśli w ogóle się nauczę kręcić, to w jedną stronę . Robię ćwiczenia Jillian Michaels, ale jednak mnie nie przekonują, wydaje mi się, że po tym tylko się rozrosnę .
A jaki sprzęt jest w miarę tani? Te stepery, orbitreki itp . Bo mi kasy szkoda . Ale wybrzydzam, wiem
będąc na diecie i ćwicząc na pewno się nie rozrośniesz mięśnie potrzebują energii, a z ujemnego bilansu na pewno jej nie zaczerpną. poza tym kobiecie wcale nie jest tak łatwo się rozrosnąć, nie wiem czemu wszystkie dziewczyny się obawiają od razu, że się zamienią w schwarzenegera od ćwiczeń ;p
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-10, 22:56   #94
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 69love69 Pokaż wiadomość
będąc na diecie i ćwicząc na pewno się nie rozrośniesz mięśnie potrzebują energii, a z ujemnego bilansu na pewno jej nie zaczerpną. poza tym kobiecie wcale nie jest tak łatwo się rozrosnąć, nie wiem czemu wszystkie dziewczyny się obawiają od razu, że się zamienią w schwarzenegera od ćwiczeń ;p
haha do schwarzenegera to nam daleko, wiem , ale głównie chodzi mi o to, żeby mi się uda nie umięśniły, tylko zeszczuplały ewentualnie . Ale największą zmorą jest brzuch

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 12:50   #95
CryBebe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
haha do schwarzenegera to nam daleko, wiem , ale głównie chodzi mi o to, żeby mi się uda nie umięśniły, tylko zeszczuplały ewentualnie . Ale największą zmorą jest brzuch
Lepsze umięśnione niż chude patyki
Dla mnie nie ma bardziej zdrowego wyglądu, niż ładnie wyrzeźbione mięśnie, wiadomo wtedy, że ktoś jest w formie a nie jest szczupły bo się powiedzmy głodzi.
Uwierz mi, nie rozrośniesz się więc ćwicz i tym się nie przejmuj
CryBebe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 14:20   #96
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
ja mam to z wypustkami. i dzis zamowilam zwykle sportowe bo kulkowe robi mi krzywde. zobacz zdjecie.
ponoc mozna przywyknac ale ja nie wyrabiam. siniaki mam wokol calego ciala
nie wierzę, straszne te siniaki, też miałam te z wypustkami, ale miałam jednego małego siniaka i nic więcej.

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Ja kręciłam hula hop 5 razy w tygodniu po 40 -45 min, miałam takie zwykłe ale ciężkie i duże (nie takie dziecięce). I szczerze mówiąc oprócz ładnej talii nie widziałam zbytnich efektów, a kręciłam 6 miesięcy, za to nabawiłam się strasznych bóli pleców... i odstawiłam hula hop. Przerzuciłam się na bieganie i po 3 miesiąc było widać efekty. Zaczynam teraz od marca 3-4 razy w tyogdniu po 50 min a po tym brzuszki lub twister, no i mój basen ukochany 3 razy w tygodniu po 30 min. Zobaczymy jak będę wyglądała w lipcu. A diety jako takiej nie prowadzę, ograniczam słodycze, nie pije nic słodkiego, żadnych słonych przekąsek a tak to wszystko jem

I 27.11.2010 --> II 07.07.2012
29.03.2015
17.11.2016
aroli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-11, 16:34   #97
Miss Saeki
Zakorzenienie

Ja zaczelam sie zastanawiać kiedy moge zaczac spodziewac sie zmian...

Silownia 3 razy w tygodniu + cardio 3-4 razy w tygodniu, moze od marca dodam raz basen i raz jakiś fitness. I zastanawiam się nad dietą... Kiedyś schudłam sporo na Dukanie ale jakos nie mam juz motywacji aby na tę dietę wrócić... za leniwa jestem...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-12, 09:37   #98
fishu95
Przyczajenie

Jak na razie 3 razy robiłam 8 min legs i powiem że nieźle daje po nogach
I wczoraj podpatrzyłam metodę kratkowania czy jakoś tak.
Biorę zwykłą kartkę w kratkę i za zrobienie 10 brzuszków zamalowuję 1 kratkę Zobaczymy w jakim czasie zamaluję całą kartkę
Do tego kupiłam hula-hop takie najzwyklejsze i obciążyłam ryżem teraz zostaje tylko nauczyć się kręcić i czekać na efekty
Stary 2012-02-14, 15:28   #99
Merl
Przyczajenie

Hej dziewczyny ! Mogę się dołączyć ??
Mam ok 160 wzrostu i waże na pewno z 65 jak nie więcej :-( do wakacji chce zrzucić 15 kg chociaż i tak bardziej zależy mi na centymetrach. W sumie nie wiem ile co gdzie mam :P ważne, żeby były efekty!

Od 10 Lutego chodzę na siłownie i zajęcia fitnes
w piątek byłam na siłce głównie bieżnia rowerek, wiosła

sobota tak samo plus brzuszki

niedziela wolne

i w poniedziałek byłam na zajęciach ATB a dzisiaj na płaskim brzuchu
Ogólnie mam straszne zakwasy,ale bardzo się cieszę z tego powodu! Od 10 maraca będę mieć karte Multi sport więc na pewno będę dodatkowo chodzić na basen i zastanawiam sie nad aqua areobikiem. Mieszkam w Gdańsku i jeszcze nie wiem gdzie się zapisać. Może są tu jakieś dziewczyny, które są także z Gda i mogą coś poradzić ! ?
Merl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 11:36   #100
aroli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Merl Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ! Mogę się dołączyć ??
Mam ok 160 wzrostu i waże na pewno z 65 jak nie więcej :-( do wakacji chce zrzucić 15 kg chociaż i tak bardziej zależy mi na centymetrach. W sumie nie wiem ile co gdzie mam :P ważne, żeby były efekty!

Od 10 Lutego chodzę na siłownie i zajęcia fitnes
w piątek byłam na siłce głównie bieżnia rowerek, wiosła

sobota tak samo plus brzuszki

niedziela wolne

i w poniedziałek byłam na zajęciach ATB a dzisiaj na płaskim brzuchu
Ogólnie mam straszne zakwasy,ale bardzo się cieszę z tego powodu! Od 10 maraca będę mieć karte Multi sport więc na pewno będę dodatkowo chodzić na basen i zastanawiam sie nad aqua areobikiem. Mieszkam w Gdańsku i jeszcze nie wiem gdzie się zapisać. Może są tu jakieś dziewczyny, które są także z Gda i mogą coś poradzić ! ?
Witaj

Dużo zajęć, obyś się nie zniechęciła.
Ja na razie zaprzestałam ćwicze... miałam dzisiaj biegać, ale śniegu nasypało więc chyba poczekam do tego marca. Pływanie wznawiam od poniedziałku, bo muszę się trochę przyłożyć do pisania magisterki... ehhh

29.03.2015
17.11.2016
Stary 2012-02-18, 10:55   #101
CheekyMonkey
Przyczajenie

Jak tam? Macie już jakieś efekty? Potrzebuję motywacji, bo ja jeszcze nic nie widzę;/ Obawiam się, że na mój cellulit nic nie zadziała

Miałam malutką przerwę w ćwiczeniach w związku z wyjazdami, ale działam dalej dzielnie!

A wracając do cellulitu, czy któraś z Was zmniejszyła go kiedyś? A jeżeli tak, to się szybko spowiadać jak!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-18, 11:46   #102
fittyshe
Przyczajenie

i ja chcę walczyć z Wami , można??
fittyshe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-18, 21:43   #103
Flora_
Przyczajenie

Cześć wszystkim, można się do Was dołączyć ??
Od jutra rozpoczynam odchudzanie. Zabieram się do tego b.poważnie. Mam dość bycia tą grubszą, z pucułowatą twarzą. Teksty mamy czy siostry, że nie wejdę w jakieś ciuchy... Mam ochotę ich czasami wystrzelać jak kaczki.

Od jutra dieta, od poniedziałku siłownia codziennie + pielęgnacja ciała.
Daję sobie 4 tygodnie, po których chcę zobaczyć mea efekty. Wiem, że jak się zaprę to mogę wszystko. Mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć mój wymarzony cel
Zmienić się z tegow pewną siebie kobietę

Nie palę - tydzień
Wegetarianka - 7my miesiąc
Waga- - ILE?! Dupsko rusz!
Flora_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 10:39   #104
nia.r
Raczkowanie

GG do nia.r

Cytat:
Napisane przez Flora_ Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim, można się do Was dołączyć ??
Od jutra rozpoczynam odchudzanie. Zabieram się do tego b.poważnie. Mam dość bycia tą grubszą, z pucułowatą twarzą. Teksty mamy czy siostry, że nie wejdę w jakieś ciuchy... Mam ochotę ich czasami wystrzelać jak kaczki.

Od jutra dieta, od poniedziałku siłownia codziennie + pielęgnacja ciała.
Daję sobie 4 tygodnie, po których chcę zobaczyć mea efekty. Wiem, że jak się zaprę to mogę wszystko. Mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć mój wymarzony cel
Zmienić się z tegow pewną siebie kobietę
Witaj Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą Tylko mam obawy co do tych codziennych treningów na siłowni No aerobowy to owszem ale siłowy to co drugi dzień bo się zajedziesz i zniechęcisz, a organizm też potrzebuje regeneracji bo łatwo o kontuzjęz powodu zmęczenia materiału W każdym razie bądź dzielna i pamiętaj małe kroczki a nie stumilowe bo łatwiej zauważyć drobiazgi. Nie od razu wygląda jak fit niestety A teraz do roboty
nia.r jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-19, 23:05   #105
Flora_
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez nia.r Pokaż wiadomość
Witaj Trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą Tylko mam obawy co do tych codziennych treningów na siłowni No aerobowy to owszem ale siłowy to co drugi dzień bo się zajedziesz i zniechęcisz, a organizm też potrzebuje regeneracji bo łatwo o kontuzjęz powodu zmęczenia materiału W każdym razie bądź dzielna i pamiętaj małe kroczki a nie stumilowe bo łatwiej zauważyć drobiazgi. Nie od razu wygląda jak fit niestety A teraz do roboty
Miło mi do Was dołączyć Jeżeli chodzi o siłownię, to stawiam właśnie na aeroby Nie chcę się napakować :P Chociaż uważam, że trochę umięśnione ciało jest hot. Jutro idę zapisać się na siłownię, i mogę zaczynać

Nie palę - tydzień
Wegetarianka - 7my miesiąc
Waga- - ILE?! Dupsko rusz!
Flora_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 10:23   #106
OstraMieta
Rozeznanie

Jak Wam idzie dziewczęta walka o piękne ciało ?
Ja wczoraj ładnie zaszalałam : wino,czekolada z orzechami,ciasto
Może będziemy pisać np wieczorkiem w wątku co zrobiłyśmy,jakie zabiegi,ćwiczenia,jadłosp is , jakoś będzie dodatkowa motywacja

Ja dzisiaj dzień zaczęłam od porządnego rozciągania ( chciałabym znowu potrafić wykonać szpagat ) , wypiłam pokrzywę , drożdże ( zauważyłam,że nie mam po nich apetytu,a potem wyczytałam,że pomagają w odchudzaniu )
Mam w planach trening Mel B na całe ciało + nogi i po 8 min na pośladki , ramiona , brzuch .
+ 2 litry wody do wypicia !
OstraMieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 15:24   #107
dreamfield
Raczkowanie

Hej dziewczyny

Ja gdzieś tak od połowy stycznia zaczęłam jakoś bardziej uważać na to, co jem, ale dopiero od jakichś dwóch tygodni jestem na świadomej redukcji. (Tutaj wielkie pokłony dla dziewczyn z forum dietetyka). Mam już 3 kg mniej Na erce będę dopóki nie pozbędę się opony z brzucha.

Zaczęłam ćwiczyć aerobik co drugi dzień, na zmianę z siłowymi. Jak się aura poprawi, to pójdę biegać, bo na razie nie chce mi się nosa wyściubiać z domu.

Cel: Piękny brzunio, śliczna pupa. Będę dumna z własnego ciała.

Dzisiaj zrobiłam trening z hantelkami z internetów i 8min buns. Próbowałam 8min abs, ale to jakaś totalna porażka była. Jutro aerobik.

Damy radę! Zwłaszcza, że już czuję się świetnie! Zawsze byłam strasznie ospała i kapryśna, a ostatnio jestem pełna energii i nie mogę się doczekać kolejnego treningu.

Zapraszam na raczkującego bloga o urodzie. Kosmetyki, recenzje, domowe spa
M.
dreamfield jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-24, 12:51   #108
aroli
Zadomowienie

A ja nic...

Czekam aż śnieg stopnieje i biorę się za bieganie.

Co do diety to od poniedziałku nie jem nic słodkiego
Tylko jakieś orzechy, suszone owoce, no budyń :P

No i wczoraj wieczorem mąż zamówił pizze, ale o 20 jadłam, a poszłam spać ok północy więc mam nadzieję, że zdążyło się troszkę strawić.

29.03.2015
17.11.2016
Stary 2012-02-25, 05:09   #109
pendraiw
Zakorzenienie

Ja mam psa, więc pogoda niepogoda idę biegam
Stary 2012-02-25, 10:22   #110
asvr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dreamfield Pokaż wiadomość

Damy radę! Zwłaszcza, że już czuję się świetnie! Zawsze byłam strasznie ospała i kapryśna, a ostatnio jestem pełna energii i nie mogę się doczekać kolejnego treningu.
o tak trening daje energii
ja wlasnie wróciłam z aerobiku i mam teraz tyyyle energii )

"Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy:
z nich zaś największa jest miłość."

asvr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 10:28   #111
dreamfield
Raczkowanie

Najważniejsza jest motywacja. Jak się dużo przebywa w towarzystwie facetów, którzy non stop gadają o dziewczynach i zmuszają do oglądania "sexy hot" teledysków, to można dostać niezłego kopa.
Dzisiaj wieczorem jakieś siłowe ćwiczenia, jeszcze nie wiem, pogrzebie w necie, ale na pewno 8min buns i jak dam radę 8min abs.

M.
Stary 2012-02-25, 11:33   #112
OstraMieta
Rozeznanie

Macie jakieś zdjęcia , które motywują was do ćwiczeń i mówicie sobie "będę tak wyglądać " ?
ja dzisiaj lekkie śniadanko,pokrzywa,już litr wody wpiłam prawie :szok:
zaraz zabieram się za sprzątanie,potem włączam trening z Mel B na onecie i godzina ćwiczeń
Stary 2012-02-25, 12:08   #113
dreamfield
Raczkowanie

Ja ćwiczę do tego:

Dziewczyny z tyłu mają przepiękne ciała, nie za bardzo umięśnione, ale tak akurat. Dla mnie ideał, główny cel i największa motywacja Zwłaszcza jak już wymiękałam pod koniec treningu, to patrzyłam na nie i znajdowałam nową moc.

M.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 12:51   #114
bolczita
Zadomowienie

Mogę dołączyć? Wiem, że już końcówka lutego, ale ważne są chęci! ;p
Stary 2012-02-25, 22:04   #115
WytrwalaGwiazdka
Przyczajenie

Talking Dot.: Piękne ciało do wakacji

Ja dzisiaj zaczelam.. mam nadzieje, że tym razem się uda.. bo już mnie to frustruje ;/ do wakacji chciałabym zrzucić chociaż z 9 kg.. jeśli chodzi o ćwiczenia to zaczynam od skakanki i brzuszkow, przysiadow, skretow tlowia i pompek.. trzymajcie kciuki
WytrwalaGwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-25, 23:00   #116
dreamfield
Raczkowanie

Trzymamy
Jeszcze co do rzeczy, które mnie motywują to oglądanie zdjęć przed i po i ciała niektórych instruktorek w workoutach na youtubcu, jak również myśl o trzytygodniowych wakacjach z chłopakiem i naszymi znajomymi (niech im szczęki opadną). Ale w kwestii podtrzymania tej motywacji i entuzjazmu istotną rolę odgrywa wizaż, grupy wsparcia na forum, to, że dziewczęta oceniają, czy jadłospis jest prawidłowy, że jest mnóstwo informacji, jak chudnąć zdrowo i z głową, oraz to, że wieczorem muszę zdać relację z uczynionych postępów.

Dzisiejszy trening (po 12h godzinach w pracy i spacerze na piechotę do domu):
40min (z rozgrzewką i rozciąganiem) ćwiczeń siłowych na górne partie ciała - nogi i pupa mają dzisiaj wolne
10min tzw. booty shakin, które jest mega śmieszne, ale ponoć na talie dobrze robi
8min abs
żadnych grzeszków dietowych.

M.
Stary 2012-02-25, 23:20   #117
lenor
Zadomowienie

To ja też się przyłączę. Z mojego doświadczenia wynika, że na żadnym wątku nie zagrzałam długo, ale zawsze zaglądam i się motywuje, tak wiec zaznaczam, że jestem i będę podczytywać.
Trochę mnie to wkurza (trochę przerasta) że nie mogę schudnąć. Potrafię się zdeterminować do tylu rzeczy i z sukcesem zakończyć a schudnąć nie mogę
Ćwiczę i chyba już polubiłam Turbo fire, którego też nie mogę skończyć a o diecie to mogę pomarzyć. Uwielbiam gotować i kocham jeść. Oj ale spróbuje... Powodzenia
lenor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 08:22   #118
OstraMieta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dreamfield Pokaż wiadomość
Trzymamy
Jeszcze co do rzeczy, które mnie motywują to oglądanie zdjęć przed i po i ciała niektórych instruktorek w workoutach na youtubcu, jak również myśl o trzytygodniowych wakacjach z chłopakiem i naszymi znajomymi (niech im szczęki opadną). Ale w kwestii podtrzymania tej motywacji i entuzjazmu istotną rolę odgrywa wizaż, grupy wsparcia na forum, to, że dziewczęta oceniają, czy jadłospis jest prawidłowy, że jest mnóstwo informacji, jak chudnąć zdrowo i z głową, oraz to, że wieczorem muszę zdać relację z uczynionych postępów.

Dzisiejszy trening (po 12h godzinach w pracy i spacerze na piechotę do domu):
40min (z rozgrzewką i rozciąganiem) ćwiczeń siłowych na górne partie ciała - nogi i pupa mają dzisiaj wolne
10min tzw. booty shakin, które jest mega śmieszne, ale ponoć na talie dobrze robi
8min abs
żadnych grzeszków dietowych.
co to ?

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Ja już zapomniałam jak smakują napoje gazowane,alkohol,soki owocowe , sama woda i herbatki kawy nie piję , herbat nie słodzę , z napojami idzie mi dobrze od ładnych paru miesięcy , już się przyzwyczaiłam
Czasami zdarzy mi się coś z czekoladą przekąsić , ale max raz w tygodniu
Wciągnęłam z szafy strój kąpielowy i muszę przyznać , że leży lepiej niż rok temu
Mam tylko obsesję,że jak schudnę,będę dużo ćwiczyć to stracę biust mam małe D , ale i tak mam dziwne wiksy na tym punkcie
Dzisiaj o 8 poszłam biegać ( 30 min , ale zawsze coś ) , trochę jeszcze za zimno na bieganie i rower , ale już niedługo

Jak wygląda Wasz przykładowy jadłospis ? jestem ciekawa

Ja chcę tak wyglądać
Uwielbiam tańczyć,więc wginać się też bym tak chciała

Edytowane przez OstraMieta
Czas edycji: 2012-02-26 o 08:24
Stary 2012-02-26, 08:45   #119
bolczita
Zadomowienie

Ja zauważyłam, że wszystko zaczęło mi się trząść! ogólnie nie mam problemu z wagą, mam 175 cm i ważę 64-65 kg, nie wiem dokładnie, ale chciałabym po prostu ujędrnić ciałko. Skaczę i nie jem słodyczy, piję dużo wody no i nie jem też po 18.
Stary 2012-02-26, 11:48   #120
dreamfield
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez OstraMieta Pokaż wiadomość
co to ?
booty shakin' to taki całkiem zabawny workout z youtubca, który polega na kręceniu pupką i machaniu łapkami w celu wyrobienia ładnej talii.

Jeśli lubisz tańczyć, to w sam raz Tłuszczu to to nie spali może, ale zawsze dobrze się pogimnastykować, traktuję to raczej jako dodatek, czy też wydłużenie ćwiczeń, a nie samodzielną i skuteczną metodę.

Ja ćwiczę tylko do youtubcowych zestawów z kilku powodów.
1. mogę to zrobić wtedy, kiedy mam czas, a mam go niewiele (praca na ponad etat i studia dzienne i chłopak, uf) i nie tracę czasu na dojazdy do klubu, bo ćwiczę w swoim pokoju.
2. tanio, nic mnie to nie kosztuje
3. dobra zabawa bez kompromitacji;/

M.

Edytowane przez dreamfield
Czas edycji: 2012-02-26 o 11:49
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości