![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało do wakacji
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
laski, co waszym zdaniem jest najbardziej efektywne? Żeby zrzucić kilka cm w talii i brzuszku i może przy okazji kilka kg?
![]() ![]() ![]() A jaki sprzęt jest w miarę tani? Te stepery, orbitreki itp ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dla mnie nie ma bardziej zdrowego wyglądu, niż ładnie wyrzeźbione mięśnie, wiadomo wtedy, że ktoś jest w formie a nie jest szczupły bo się powiedzmy głodzi. Uwierz mi, nie rozrośniesz się więc ćwicz i tym się nie przejmuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Ja kręciłam hula hop 5 razy w tygodniu po 40 -45 min, miałam takie zwykłe ale ciężkie i duże (nie takie dziecięce). I szczerze mówiąc oprócz ładnej talii nie widziałam zbytnich efektów, a kręciłam 6 miesięcy, za to nabawiłam się strasznych bóli pleców... i odstawiłam hula hop. Przerzuciłam się na bieganie i po 3 miesiąc było widać efekty. Zaczynam teraz od marca 3-4 razy w tyogdniu po 50 min a po tym brzuszki lub twister, no i mój basen ukochany 3 razy w tygodniu po 30 min. Zobaczymy jak będę wyglądała w lipcu. A diety jako takiej nie prowadzę, ograniczam słodycze, nie pije nic słodkiego, żadnych słonych przekąsek a tak to wszystko jem ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja zaczelam sie zastanawiać kiedy moge zaczac spodziewac sie zmian...
Silownia 3 razy w tygodniu + cardio 3-4 razy w tygodniu, moze od marca dodam raz basen i raz jakiś fitness. I zastanawiam się nad dietą... Kiedyś schudłam sporo na Dukanie ale jakos nie mam juz motywacji aby na tę dietę wrócić... za leniwa jestem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Jak na razie 3 razy robiłam 8 min legs i powiem że nieźle daje po nogach
![]() I wczoraj podpatrzyłam metodę kratkowania czy jakoś tak. Biorę zwykłą kartkę w kratkę i za zrobienie 10 brzuszków zamalowuję 1 kratkę ![]() ![]() Do tego kupiłam hula-hop takie najzwyklejsze i obciążyłam ryżem teraz zostaje tylko nauczyć się kręcić i czekać na efekty ![]()
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny ! Mogę się dołączyć ??
Mam ok 160 wzrostu i waże na pewno z 65 jak nie więcej :-( do wakacji chce zrzucić 15 kg chociaż i tak bardziej zależy mi na centymetrach. W sumie nie wiem ile co gdzie mam :P ważne, żeby były efekty! Od 10 Lutego chodzę na siłownie i zajęcia fitnes w piątek byłam na siłce głównie bieżnia rowerek, wiosła sobota tak samo plus brzuszki niedziela wolne i w poniedziałek byłam na zajęciach ATB a dzisiaj na płaskim brzuchu Ogólnie mam straszne zakwasy,ale bardzo się cieszę z tego powodu! Od 10 maraca będę mieć karte Multi sport więc na pewno będę dodatkowo chodzić na basen i zastanawiam sie nad aqua areobikiem. Mieszkam w Gdańsku i jeszcze nie wiem gdzie się zapisać. Może są tu jakieś dziewczyny, które są także z Gda i mogą coś poradzić ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dużo zajęć, obyś się nie zniechęciła. Ja na razie zaprzestałam ćwicze... miałam dzisiaj biegać, ale śniegu nasypało więc chyba poczekam do tego marca. Pływanie wznawiam od poniedziałku, bo muszę się trochę przyłożyć do pisania magisterki... ehhh
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Jak tam? Macie już jakieś efekty? Potrzebuję motywacji, bo ja jeszcze nic nie widzę;/ Obawiam się, że na mój cellulit nic nie zadziała
![]() Miałam malutką przerwę w ćwiczeniach w związku z wyjazdami, ale działam dalej dzielnie! A wracając do cellulitu, czy któraś z Was zmniejszyła go kiedyś? A jeżeli tak, to się szybko spowiadać jak! ![]()
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
i ja chcę walczyć z Wami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim, można się do Was dołączyć ??
Od jutra rozpoczynam odchudzanie. Zabieram się do tego b.poważnie. Mam dość bycia tą grubszą, z pucułowatą twarzą. Teksty mamy czy siostry, że nie wejdę w jakieś ciuchy... ![]() Od jutra dieta, od poniedziałku siłownia codziennie + pielęgnacja ciała. Daję sobie 4 tygodnie, po których chcę zobaczyć mea efekty. Wiem, że jak się zaprę to mogę wszystko. Mam nadzieję, że uda mi się osiągnąć mój wymarzony cel ![]() Zmienić się z tego ![]() ![]()
'Czemu kobieta nie może zachowywać się jak facet? Zobaczyłam kawałek extra ciała i powiedziałam sobie: RAZ SIĘ ŻYJE! BĄDŹ MĘŻCZYZNĄ!' -Ally McBeal ![]() Nie palę - tydzień ![]() Wegetarianka - 7my miesiąc ![]() Waga- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Czemu kobieta nie może zachowywać się jak facet? Zobaczyłam kawałek extra ciała i powiedziałam sobie: RAZ SIĘ ŻYJE! BĄDŹ MĘŻCZYZNĄ!' -Ally McBeal ![]() Nie palę - tydzień ![]() Wegetarianka - 7my miesiąc ![]() Waga- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Jak Wam idzie dziewczęta walka o piękne ciało ?
![]() Ja wczoraj ładnie zaszalałam : wino,czekolada z orzechami,ciasto ![]() Może będziemy pisać np wieczorkiem w wątku co zrobiłyśmy,jakie zabiegi,ćwiczenia,jadłosp is , jakoś będzie dodatkowa motywacja ![]() Ja dzisiaj dzień zaczęłam od porządnego rozciągania ( chciałabym znowu potrafić wykonać szpagat ) , wypiłam pokrzywę , drożdże ( zauważyłam,że nie mam po nich apetytu,a potem wyczytałam,że pomagają w odchudzaniu ![]() Mam w planach trening Mel B na całe ciało + nogi i po 8 min na pośladki , ramiona , brzuch . + 2 litry wody do wypicia ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja gdzieś tak od połowy stycznia zaczęłam jakoś bardziej uważać na to, co jem, ale dopiero od jakichś dwóch tygodni jestem na świadomej redukcji. (Tutaj wielkie pokłony dla dziewczyn z forum dietetyka). Mam już 3 kg mniej ![]() Zaczęłam ćwiczyć aerobik co drugi dzień, na zmianę z siłowymi. Jak się aura poprawi, to pójdę biegać, bo na razie nie chce mi się nosa wyściubiać z domu. Cel: Piękny brzunio, śliczna pupa. Będę dumna z własnego ciała. Dzisiaj zrobiłam trening z hantelkami z internetów i 8min buns. Próbowałam 8min abs, ale to jakaś totalna porażka była. Jutro aerobik. Damy radę! Zwłaszcza, że już czuję się świetnie! Zawsze byłam strasznie ospała i kapryśna, a ostatnio jestem pełna energii i nie mogę się doczekać kolejnego treningu.
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
A ja nic...
![]() Czekam aż śnieg stopnieje i biorę się za bieganie. Co do diety to od poniedziałku nie jem nic słodkiego ![]() Tylko jakieś orzechy, suszone owoce, no budyń :P No i wczoraj wieczorem mąż zamówił pizze, ale o 20 jadłam, a poszłam spać ok północy więc mam nadzieję, że zdążyło się troszkę strawić.
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja mam psa, więc pogoda niepogoda idę
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie wróciłam z aerobiku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Najważniejsza jest motywacja. Jak się dużo przebywa w towarzystwie facetów, którzy non stop gadają o dziewczynach i zmuszają do oglądania "sexy hot" teledysków, to można dostać niezłego kopa.
Dzisiaj wieczorem jakieś siłowe ćwiczenia, jeszcze nie wiem, pogrzebie w necie, ale na pewno 8min buns i jak dam radę 8min abs.
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Macie jakieś zdjęcia , które motywują was do ćwiczeń i mówicie sobie "będę tak wyglądać " ?
![]() ja dzisiaj lekkie śniadanko,pokrzywa,już litr wody wpiłam prawie :szok: zaraz zabieram się za sprzątanie,potem włączam trening z Mel B na onecie i godzina ćwiczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ja ćwiczę do tego:
Dziewczyny z tyłu mają przepiękne ciała, nie za bardzo umięśnione, ale tak akurat. Dla mnie ideał, główny cel i największa motywacja ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Mogę dołączyć?
![]()
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja dzisiaj zaczelam.. mam nadzieje, że tym razem się uda.. bo już mnie to frustruje ;/ do wakacji chciałabym zrzucić chociaż z 9 kg.. jeśli chodzi o ćwiczenia to zaczynam od skakanki i brzuszkow, przysiadow, skretow tlowia i pompek.. trzymajcie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Trzymamy
![]() Jeszcze co do rzeczy, które mnie motywują to oglądanie zdjęć przed i po i ciała niektórych instruktorek w workoutach na youtubcu, jak również myśl o trzytygodniowych wakacjach z chłopakiem i naszymi znajomymi (niech im szczęki opadną). Ale w kwestii podtrzymania tej motywacji i entuzjazmu istotną rolę odgrywa wizaż, grupy wsparcia na forum, to, że dziewczęta oceniają, czy jadłospis jest prawidłowy, że jest mnóstwo informacji, jak chudnąć zdrowo i z głową, oraz to, że wieczorem muszę zdać relację z uczynionych postępów. Dzisiejszy trening (po 12h godzinach w pracy i spacerze na piechotę do domu): 40min (z rozgrzewką i rozciąganiem) ćwiczeń siłowych na górne partie ciała - nogi i pupa mają dzisiaj wolne 10min tzw. booty shakin, które jest mega śmieszne, ale ponoć na talie dobrze robi 8min abs żadnych grzeszków dietowych.
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
To ja też się przyłączę. Z mojego doświadczenia wynika, że na żadnym wątku nie zagrzałam długo, ale zawsze zaglądam i się motywuje, tak wiec zaznaczam, że jestem i będę podczytywać.
Trochę mnie to wkurza (trochę przerasta) że nie mogę schudnąć. Potrafię się zdeterminować do tylu rzeczy i z sukcesem zakończyć a schudnąć nie mogę ![]() ![]() Ćwiczę i chyba już polubiłam Turbo fire, którego też nie mogę skończyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Ja już zapomniałam jak smakują napoje gazowane,alkohol,soki owocowe , sama woda i herbatki ![]() ![]() Czasami zdarzy mi się coś z czekoladą przekąsić , ale max raz w tygodniu ![]() Wciągnęłam z szafy strój kąpielowy i muszę przyznać , że leży lepiej niż rok temu ![]() Mam tylko obsesję,że jak schudnę,będę dużo ćwiczyć to stracę biust ![]() ![]() Dzisiaj o 8 poszłam biegać ( 30 min , ale zawsze coś ) , trochę jeszcze za zimno na bieganie i rower , ale już niedługo ![]() Jak wygląda Wasz przykładowy jadłospis ? ![]() ![]() Ja chcę tak wyglądać ![]() Uwielbiam tańczyć,więc wginać się też bym tak chciała ![]() Edytowane przez OstraMieta Czas edycji: 2012-02-26 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Ja zauważyłam, że wszystko zaczęło mi się trząść!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
booty shakin' to taki całkiem zabawny workout z youtubca, który polega na kręceniu pupką i machaniu łapkami w celu wyrobienia ładnej talii.
Jeśli lubisz tańczyć, to w sam raz ![]() Ja ćwiczę tylko do youtubcowych zestawów z kilku powodów. 1. mogę to zrobić wtedy, kiedy mam czas, a mam go niewiele (praca na ponad etat i studia dzienne i chłopak, uf) i nie tracę czasu na dojazdy do klubu, bo ćwiczę w swoim pokoju. 2. tanio, nic mnie to nie kosztuje 3. dobra zabawa bez kompromitacji;/
http://ninthwitch-urodowo.blogspot.com/ Zapraszam na raczkującego bloga o urodzie. Kosmetyki, recenzje, domowe spa ![]() M. Edytowane przez dreamfield Czas edycji: 2012-02-26 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.