![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty ♥ Stradivarius, H&M, Bershka, Vero Moda, F&F XS/S buty 37
i jak kochana?
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2012-02-19 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ok kochana czyli jakbym np odlała 2ml kenzo to ile byś chciała baby doll za te dwie rzeczy?
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- te oto ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1328970941 nie nie mam, mam takie pojemniczki dziewczyny były z nich zadowolone jak robiłam im odlewki, atomizerków niestety nie mam
![]() |
#95 |
BAN stały
|
hej.
![]() przepraszam ze tyle nie odpisywałam ale wyjechałam i dopiero przed chwilką wróciłam z Wawy. ![]() jutro ze względu na lepsze światło ok 14.00 będą zdjęcia torebki i tak torebka mieści A4 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
hej kochana to ile byś chciała tych odlewek za tunikę i haremki?
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- kochana a jeśli byś chciała mniej baby doll mogłabym jeszcze odlać dull dla mężczyzny ok 2 ml przecudowny zapach i dać guarlain w atomku oryginalnym nawet duży tylko nie wiem ile tam zostało, pewnie na kilka/kilkanaście psiknięć też mega męskie zabójcze:P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
coś takiego to jest
http://www.google.pl/imgres?q=plasti...Q&tx=120&ty=64 no ok mogłabym chociaż na bluzeczce mi bardzo zależało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- wczoraj sprawdzałam i ta jedna fiolka to 2ml czyli jedna fiolka baby doll i jedna fiolka kenzo tak? kochana a podasz wymiary jeszcze żebym zobaczyła że wejdę w nie? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie kurteczka h&m i szmaragdowa bluzeczka Bershka
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- buciki nie mają suwaka, nie sa ocieplane. hmm, a mogłabyś dołożyć mi do tego chustę w panterkę? prosiłabym tylko o wstrzymanie się do jutra, bo chciałabym poczekać na ewentualne inne propozycje, ok? ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- taak, o zebre mi chodziło, nie wiem czemu napisałam panterkę ![]() w takim razie jutro dam znać ![]() Edytowane przez bedeliciuos Czas edycji: 2012-02-20 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
kochana a jakbym chciała jeszcze od Ciebie wysępić poza haremkami ten blezer biały to ile bym musiała odlać?
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
ok kochana to możemy na prw się zgadywać
![]() ![]() ![]()
![]() |
#102 |
BAN stały
|
więc...napisze jeszcze raz bo mi jedno sie skasowało
![]() haczyki- problem ten sam co przy każdej mojej haczykowej torebce -luzują się,dlatego skuteczną metodą są kółeczka od kluczy, dla własnej wygody, aby ciągle nie zakładać torby na haczyki,kółka porządne,żadne mi się nie przerwało (przy tymczasowej torebce),ale haczyki możesz też dokupic w pasmanterii jak chce Ci się kombinować,ale byś musiała ciągle je wymieniac i niepotrzebnie inwestować zapinka urwany był jeden ząbek przez uderzenie,koszt w pasmanterii w centrum handlowej,a więc tam drożej 7,50zł ale zapinki nawet nie widac i w funkcjonowaniu nie ma różnicy według mnie,ja jej zazwyczaj nie zapinałam ![]() oczywiście jeśli się zdecydujesz ja wysle pierwsza,możliwy zwrot oczywiście lecz na Twój koszt ze zwrotem za wysyłke niestety ;( a i zdjęcia były stare jedynie dziś robiłam to na sobie,a więc nie ma kółek,jeśli zdjęcia potrzebne z kółkami to pisz ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- tak,na stałe ![]() zapinka w pasmanterii nowa oczywiście ![]() zdjecie już dodałam ![]() przy noszeniu nie widać ze są kółka zamiast haczyków ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
niestety <nie> , szukam w zamian również shopperka ,tyle,że w innym kolorze .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
nawet nie najgorsze to zdjęcie
![]() ![]() może Ty tez dałabyś rade zrobić zdjęcie w bluzeczce bershki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Biała dresowa marynarka blazer rozmiar S, bez podszewki, nowa z metką ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za biały blazer?? zapraszam do obydwu wątków
![]() z tego co kojarze podobał Ci się zapaszek Miss dior cherie ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- czerwonego inglota już nie ma, chyba zapomniałam odznaczyć ale może coś innego dobierzesz do cherie?? ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- mi pasuje cherie lakier astor bronzer sephora za zakiet bialy pasuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Niestety wszystko poszło co mi się kiedyś podobało...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Hej może znajdziesz jeszcze cos u mnie za rurki skinny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.