![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Fajna wymianka marzec!!!
Znajdziesz cos u mnie za coż z tego i czy mozna prosic o foto
tonik Matujący AVENE użyty raz!! -róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -cienie YSL (paris-zużycie 5% new york-zużycie ok.40%) -róż mineralny MAC warm soul (w dolnej części skruszony na 3 nieduże kawałki, mogę wysłać zdjęcie) ogólnie zużycie ok 5-7% podkład CHANEL teint innocence odcień 50-naturel (zużycie nie jestem w stanie powiedzieć, nie mniej niż połowa)
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-03-31 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
hej to ja bym poprosiła ten rozświetlacz z diora i odlewka olejku bo reszta to nie wiem co to jest
![]() i zaraz podeślę Ci zdjęcia ntheliosa i różu z clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
coś za : podkład Lirene intensive Cover (704-Naturalny) zuzycie ok 35% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
to co mam poza wątkiem jeszcze na wymianę
LRP anthelios+ clinique bronzer essence eyeliner avon tusz avon korektor vichy próbki: min. 19 próbek sanoflore- orzeźwiający krem przeciw niedoskonałością cień z diora napisz mi w takim razie co byś chciała do tego antheliosa, czy zostajesz przy clinique czy coś innego ![]() z góry przepraszam za jakość ale robiłam komórką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
No to przesyłam fotki pędzelków
![]() Pierwsze dwa od góry to pędzelki do korektorów - Bobbi Brown i jakiś górnopółkowy (bardzo fajny ![]() Poza tym w swoim wątku dołożyłam jeszcze podkład Lancome Teint Idole Ultra w kol. 1, gdybyś była zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż Dior i primer EL?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
jeśli dorzucisz mi jeszcze 15 ml tego olejku to chętnie oddam Ci korektor albo cień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Te 2 pędzelki są tego samego typu, mogę oddać 1, który chcesz, ale jeden muszę zostawić sobie ;P
Podkład nie jest nowy, jest go ciutkę mniej niż połowa, kupiony na jesieni zeszłego roku. Pisałaś u mnie jeszcze o MAC High-Light Powder - odc. Honey Light 9 g. Zużycie znikome. Guerlain Blush Eclat - odc. 07 Cherry Blossom limitowanka 9 g. Zużycie około 20%. Mi się u Ciebie podoba :
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
hej jeśli nie będziesz mogła dolać tych 15 ml więcej to nic nie szkodzi- dolej tyle ile dasz radę i dorzuć mi balsam do rąk P&R- próbkę albo coś innego i będzie gitara
![]() czyli podsumowując anthelios + korektor z vichy czy cień z diora? za rozświetlacz z diora + tyle ile uda się odlać olejku do włosów (ewentualnie próbki jeśli nie będzie 30 ml) jeśli wszystko się zgadza daj znać a napiszę Ci adres na priv ![]() wyślesz pierwsza bo nie masz przekupek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
to jak byś widziała ewentualnie wymianę?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
I co, chciałabys te kuleczki Avon?
Bo nie wiem czy mam pędzel kupować ![]() A szukasz moze olejku ze słodkich migdałów?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
chciałabym Benefita
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
już raz pisałam, że interesuje mnie podkład Benefit
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej, czekam wciąż na odpowiedź, czy bronzer Chanel to ten :
http://p.alejka.pl/i2/p_new/08/19/ch...0g-1oz_0_b.jpg Pianka Estee Lauder jednak mnie nie interesuje, bo chciałam produkt do demakijażu, a ten tylko myje. I jakbyś mogła szybciej odpowiadać, bo zarezerwowałam rzeczy dla Ciebie, a inne wizażanki się o nie dopytują, a te nasze negocjacje już ciągną się i ciągną. Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2012-04-09 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Oszust internetowy
|
HEJ, wiec za szminke diora chetnie przygrane podklad benefit odpowiada Ci?
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- interesują mnie także: primer pod tusz EL tonik AVENE róż mAC trio sephora i co bys u mnie jeszcze chciała za powyższe?? zrobilam dokladki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie? Zwłaszcza YR Evidence, prawie 50 ml?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605999 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Oszust internetowy
|
ok, moze byc...ale nic nie napisalas odnosnie samej wymianki, prosze o jakies konkrety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Cienie w wątku mam Avon Grey Matters (nie wszystko co na zdjęciach jest dostępne, tylko to co w opisie). Ale może jeszcze coś u mnie znajdziesz
![]() Interesuje mnie: -cienie DEBORAH (04 each and every rose) zużycie 3% -róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -rozświetlacz Dior po naprawie ale moge wysłać zdjęcie swatcha mimo naprawy nadal daje śliczny efekt (001 diament rose) - co to znaczy, że po naprawie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Oszust internetowy
|
hej, a mógłby być tusz diora zamiast benefit? bo benefita mam na wylocie:/
to moze za tonik avene, primer EL i trio sephora - tusz diora i szminka nouba (koszt ok. 70zł)?? no i za szminke diora podklad benefit oczywiscie, pasowaloby ci tak?? ja caly czas robie dokladki i wszystko jest w watku raczej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Hej! Byłabym zainteresowana:
-róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -cienie YSL (paris-zużycie 5% new york-zużycie ok.40%)- tylko chciałabym zobaczyć zdjęcia -cienie CLINIQUE (pure cream-zużycie 35-40%, brown light-zużycie 5%) zdjęcia ![]() paletka Estee Lauder (odcienie Brown1,Orange1,Taupe2,Tau pe5) zużycie ok 7%) zdjęcia ![]() - tonik Matujący AVENE użyty raz!!
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
coś za
-podkład CHANEL teint innocence odcień 50-naturel (zużycie nie jestem w stanie powiedzieć, nie mniej niż połowa)
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Warm Soul
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=696176 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.