![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Fajna wymianka marzec!!!
HEJ!! Jest to moja pierwsza wymianka tak więc na pierwszy rzut co mogę zaoferować od siebie z lepszych firm to:
-Podkład Benefit hello flawless oxygen wow (odcień -I'm pure for sure)- użyty 2 razy -róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -rozświetlacz Dior po naprawie ale moge wysłać zdjęcie swatcha mimo naprawy nadal daje śliczny efekt (001 diament rose) -cienie YSL (paris-zużycie 5% new york-zużycie ok.40%) -primer pod tusz Estee Lauder (nie jestem w stanie sprawdzić dokladnego zużycia ale z tego co pamiętam to użyłam go 2 max.3 razy ponieważ dokańczam jeszcze moja poprzednią wersje) -trio SEPHORA. zużycie bronzer 3% ,puder 3%, rozświetlacz 7% -róż mineralny MAC warm soul (w dolnej części skruszony na 3 nieduże kawałki, mogę wysłać zdjęcie) ogólnie zużycie ok 5-7% -podkład CHANEL teint innocence odcień 50-naturel (zużycie nie jestem w stanie powiedzieć, nie mniej niż połowa) -cienie CLINIQUE (pure cream-zużycie 35-40%, brown light-zużycie 5%) - paletka AVON pink sands piękne odcienie (2/4 cienie użyte raz, reszta niedotknięta) -róż BOURJOIS odcień 34 rose d'or (zużycie 5-7%) paletka Estee Lauder (odcienie Brown1,Orange1,Taupe2,Tau pe5) zużycie ok 7%) reszta: -róż BOURJOIS 85 Sienne (zużycie 5-7%) -rozświetlacz Essence w pudrze ( o1 summer glow) zuzycie 5% -róz Essence (10-adorable) zuzycie 5-7% -podkład Lirene intensive Cover (704-Naturalny) zuzycie ok 35% -Avon spectra Lash użyty 2 razy -Avon Magix baza/podkład bezbarwny użyty 3 razy -cienie DEBORAH (04 each and every rose) zużycie 3% - tonik Matujący AVENE użyty raz!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() POLECAM!! Nie mam listy wish ale chętnie przygarnę różne błyszczyki , róże, bronzery i pędzle do oczu, pomadki nude,ciemny róż, helena rubinstein korektor Light,podkład Healthy Mix! odsypki meteorytów.. CZEKAM NA CIEKAWE PROPOZYCJE .POZDRAWIAM ![]() ![]() ![]() MAAAAM JUŻ MOJĄ WISH! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=604727 Edytowane przez truskawkamalina Czas edycji: 2012-04-01 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fajna wymianka marzec!!!
cos u mnie za :
-róż mineralny MAC warm soul (w dolnej części skruszony na 3 nieduże kawałki, mogę wysłać zdjęcie) ogólnie zużycie ok 5-7%
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -rozświetlacz Dior po naprawie ale moge wysłać zdjęcie swatcha mimo naprawy nadal daje śliczny efekt (001 diament rose) Chanel tan de solei to jest baza w słoiczku czy zwykły prasowaniec?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie kochana? szczególnie za:
-trio SEPHORA. zużycie bronzer 3% ,puder 3%, rozświetlacz 7% - tonik Matujący AVENE użyty raz!!
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za róż BOURJOIS odcień 34 rose d'or ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599809 ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
bronzer CHANEL soleil tan de chanel -róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% -róż mineralny MAC warm soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() -róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5% lub -róż BOURJOIS odcień 34 rose d'or ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za MAC warm soul
rozświetlacz Dior po naprawie ale moge wysłać zdjęcie swatcha mimo naprawy nadal daje śliczny efekt (001 diament rose)??
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
-róż mineralny MAC warm soul (w dolnej części skruszony na 3 nieduże kawałki, mogę wysłać zdjęcie) ogólnie zużycie ok 5-7% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Hey, wiesz ja jednak zrezygnuje z Brazera Chanel,ale chetnie wzielabym rozwietlacz Diora i rozswietlacz Essence-mozesz wstawic fotki??
Za to co wymianilas plus co jeszcze chcesz dobrac chetnie oddam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-róż Dior (919 rose tahiti)- zużycie ok.5%
tonik Matujący AVENE użyty raz!! podkład CHANEL teint innocence odcień 50-naturel (zużycie nie jestem w stanie powiedzieć, nie mniej niż połowa)
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jakich kulek poszukujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Guerlain 02, 03.. nie masz
![]() ![]() Jak duża ta odsypka tych 01 ? ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez truskawkamalina Czas edycji: 2012-03-29 o 22:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
01 powymieniałam i została mi 1/3 kartonika
![]() mam za to Beige Chic 03 i limitki Perles de Velours i Perles Imperiales ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ] https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1325434129 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całości nie oddam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.