![]() |
#91 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: Kwiecień z groooszkiem ;) - pielęgnacja i kolorówka.
http://www.veet.de/bikinizone-und-ac...ne-achseln.php
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- hmmm... moze krem veet i pomadka za essence,normaderm i lancuszek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ziaja med - kuracja nawilżająca, krem redukujący podrażnienia na dzień SPF 6j lub produkty do wlosów i lakiery za jakieś ciekawe ksiązki u mnie?
![]() |
#97 |
Lux Mundi
|
Mam sporo chętnych, ale pamiętam,
że Tobie bardzo zależało ![]() U Ciebie podoba mi się olejek Oriflame, 5 ampułek do twarzy i masażer z Garniera ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Co byś konkretnie chciała za:
4. Oriflame Love Potion - olejek do masażu - nowy, 150 ml Bioderma, Matricium (Biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia) 6. Under Twenty, kremowy żel do mycia twarzy 7. Essence, Sun Club - puder nabłyszczający nr 02 miami heat 7. DOVE visible care - kremowy żel pod prysznic - nowy 55 ml 5. Oriflame nature secrets - olejek na gorąco z pszenicą i kokosem - nowy, 15 ml 9. Katherine - naszyjnik złoty białe oczko ?
![]() |
![]() |
#100 |
Lux Mundi
|
Hm... ostatnio wspominałaś, że masz
serum drenujące z Ziaji, które poszukuję- to dalej dostępna opcja ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
hej, przepraszam, że dopiero teraz, muszę niestety na razie podziękować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Coś za: 8. Eveline, Classic Colours - lakier do paznokci nr 370 - zostało 4 z 4,5 ml
Wibo, Extreme Nails - lakier do paznokci nr 74 - ubytek testowy Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Zgodziłabyś się na wodę w zamian za Essence, Vampire's Love - puder rozświetlający - niewielki ubytek NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Niestety, nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Niestety nic nie znalazłam.
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Ten płyn jest już raczej w rezerwacji niestety. Mogę Ci dać do wody LRP taką próbkę płymu micelarnego LRP, ona ma chyba 10ml
![]() NYX Lip Smacking Fun Colors - pomadka nr 588 Orange Soda - 1 testowe użycie ?
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
coś za:
Nivea Dry Comfort - antyperspirant z minerałami 2. Profarm - olej ze słodkich migdałów - używany, zostało 50 ze 100 ml Mollon, Party Line - lakier do paznokci nr 156 Catrice, Ultimate Nail Lacquer Limited Edition- lakier do paznokci nr C02 Wibo, Extreme Nails - lakier do paznokci nr 74 ?? Obejrzyj mój wątek, jeśli chodzi o wish to znajde próbkę do opalania z filtrem 50+ Edytowane przez MystifyGirl Czas edycji: 2012-04-23 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Lux Mundi
|
Dopsh
![]() Czekam na wiadomość w czw ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
podkład Rimmela? musiałabym jeszcze upewnić się co do koloru, ale wstępnie by mnie interesował
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
przykro mi, ale to nie jest kolor dla mnie
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Zerknij do mnie, bo bardzo podoba mi się u Ciebie : Katherine - naszyjnik złoty czarne oczko !
oraz : Exclusive Cosmetics - krem do stóp antyperspirant, lakier z catrice no i pilniczek. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
3. Renew You - antycellulitowa maska do ciała - nowa (30 ml)
14. Ziaja termo wyszczuplanie - żel chłodzący (7 ml) i rozgrzewający (7 ml) - nowy coś u mnie?
![]() |
#119 |
🦄
|
Hej, ten Rimmek Wake me up to najjaśniejszy z gamy?
---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- W takim razie chętnie go przygarnę oddając jedną z mgiełek, szukać jeszcze czegoś za drugą? Chętnie przygarnęłabym też te próbki bb cremów, dermacolu i mini żel dove. Mogę się za to odwdzięczyć końcówką Amli Gold (jakieś 15% zostało, muszę sprawdzić dokładnie). ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Super, ja chętnie. Teraz dopiero zauważyłam, że masz też posta z dokładką- przygarnęłabym jeszcze te dwa specyfiki z Oriflame, o ile of corz coś za nie ode mnie chcesz ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Wiesz, te meteorki to na coś special bym chciała wymienić. Ale może pomyślę do jutra czym bym Cię mogła jeszcze skusić ok?
![]() |
#120 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
moja droga,
może znalazłabyś coś u mnie za: 1. Rimmel, Wake Me Up - podkład SPF 15 kolor 100 Ivory - użyty 5 razy (za ciemny) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.