|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - podkłady, sukienka ASOS, prostownica, buty i inne. Zapraszam!
Wstępnie jestem zainteresowana , dam znac jeszcze wieczorem ;-)
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dziękuję Ci za wymiary, ale niestety sweterek będzie na mnie za duży
muszę więc podziękować, pozdrawiam
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
coś za torebke?
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- a mogę zobaczyć zdjęcie tego zadrapania? |
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za podklad gosh? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
a bardzo rzuca się to w oczy? jeśli nie ma więcej wad to mogę sie wymienić
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- to może fioletowy lakier i torebeczka za moje? jesli Ci to pasuje zapraszam na pw ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- powiedź mi jezscze ona jest taka bardziej podłużna czy nie? |
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
cos u mnei za dermacol ??
|
|
#98 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() A znajdziesz coś jeszcze coś mnie? Wpadły mi w oko buty atmosphere i sweterek
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Hey, zdecydowalam sie na wymiane podklad bell i dermacol za moje artdeco i podklad rimmel, a tego rimmela tak duzo nie ma, moze cos jeszce drobnego bys dobrala? Spodobal mi sie jeszcze
Sweterek firmy SELECT, rozmiar UK 8, czyli EUR 36, założony raz czy dwa, stan BDB Znalazlabys cos za niego? I moze za lakier do paznokci eveline?? ;-)
|
|
#100 |
|
404 Not Found
|
Spódniczka ma ok. 37 -38 cm w pasie (obniżony). Z metki 34, jednak na moje 36 jak nic
Wszystko chętnie Ci oddam, a nawet dołożę bo jeszcze koszulka reprezentacji i piłeczki dunlop krzyczą do mnie: "weź mnie! weź mnie!"
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki kolor jest tgo sweterka?
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2012-04-17 o 11:36 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
404 Not Found
|
Ok, rozumiem
Nic na siłę Masz jakąś wizję naszej wymiany? ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Ja jestem zainteresowana szpilami atmo, bluzką reprezentacji i piłeczkami ![]() Pytanie co chciałabyś mi oddać za pudrowy oversize h&m, podkład vichy i sampelki? ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Nie mam nic przeciwko ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Hehe Podkład użyłam 2-3 x, więc jest praktycznie cały
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za 12. ZIAJA, Krem 1 kozie mleko, nawilżający do cery suchej, nieotwierany.
13. Lakiery EVELINE Colour Instant nr 570 (intensywny róż/czerwień) oraz 421 (fiolet) |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Elf jak na razie w negocjacji no a skoro jeden lakier został to na razie się wstrzymam, odezwę się ewentualnie jak się sytuacja rozwiąże
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
hey, tu znowu ja ;-)
Ze sweterka zrezygnuje, bo znajac zycie nie bede nosic z krotszym rekawem, mimo, że jest bardzo ladny. podklad GOSH X-Ceptional Wear kolor 12 mnie zainteresowal, ale nie wiem jak ten odcien bedzie sie sprawdzal, czy jest mocno ciemny? Ode mnie bylby artdeco, podklad rimmel lasting..., rimmel zel, Od ciebie podklad bell, dermacol, GOSH X-Ceptional , moglabym dorzucic sweterk a od ciebie jeden lakier eveline Nie wiem czy by ci tak odpowiadalo? ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Ja tez jestem bladziochem, ale nie wiem czy tak samo bladym jak ty A uzywalas moze revlona? Bo ja aktualnie uzywam i moze bys umiala porownac kolorystycznie go do tego gosha? Zaraz sobie jeszcze poszukam swatchy w necie ;-) ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ok, to zdecydowalam sie. Jesli nie masz zadnych watpliwosci zapraszam na priv w celu podania adresow ![]() Jeszcze raz podsumuje: Ode mnie - artdeco, oba podklady rimmel, sweterek h&m szary ten krotki Od ciebie podklad gosh, podklad bell, dermacol, lakier do paznokci eveline (widze ze zostal ten rozowy, wiec niech bedzie ten ) Jak cos ominelam popraw mnie ![]()
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Wymienione:
- Buty ATMOSPHERE rozmiar 38, długość wkładki około 24,5 cm. Tylko przymierzone, na mnie są za duże. -Małą torebeczke Atmosphere, z metką, nieużywana. Chociaż widzę, że zapięcie jest troszke porysowane, ale mało widoczne. - 6. Podkład Bell Multi Mineral kolor 1 Light Beige, kupiony w Naturze jakieś 2 miesiące temu, a użyty raz - nie mój kolor. - 7. Podkład GOSH X-Ceptional Wear kolor 12 Natural, nie używany, kupiony w Superdrug w Anglii. - 8. Podkład Revlon ColorStay Mineral Mousse kolor 030, użyty raz - również nie mój kolor, a kupiony na Allegro. - 9. Dermacol MAKE-UP COVER kolor nr 222, użyty ze dwa razy jako korektor. - 13. Lakiery EVELINE Colour Instant nr 570 (intensywny róż/czerwień) oraz 421 (fiolet) - Oraz piłki tenisowe, nie uzywane DUNLOP - Skakanka z licznikiem obrotów, nowa nie otwierana. - Lokówka TONI&GUY 38 mm Digital Ceramic Tong. Wyświetlacz LCD, regulacja temperatury, włącznik/wyłącznik, obrotowy przewód zasilający, automatyczne wyłączenie po 45 minutach, 3 metrowy kabel, nagrzewa się w 30 sekund. Użyta tylko kilka razy, dłużej leżała w szafce niestety ma angielską wtyczkę, ale przejściówka załatwi sprawę - Kurtka SELECT rozmiar 8 UK, EUR 36, założona kilka razy, dłużej wisiała w szafie. Dla zainteresowanych podam wymiary - 10. Paletka cieni L`oreal nr 319 GOLDEN GREEN, użyta nie więcej jak 3 razy, niestety zgubiłam aplikator. - 12. ZIAJA, Krem 1 kozie mleko, nawilżający do cery suchej, nieotwierany. - Termoloki firmy BaByliss, użyte pare razy. 20 wałków (6 dużych, 8 średnich i 6 małych) i spinki. Niestety, posiadają angielską wtyczkę. Edytowane przez Ysiaila Czas edycji: 2012-04-24 o 19:39 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
10. Paletka cieni L`oreal nr 319 GOLDEN GREEN, użyta nie więcej jak 3 razy, niestety zgubiłam aplikator.
- Skakanka z licznikiem obrotów, nowa nie otwierana. I jak ? |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
chętnie przygarnę lokówkę
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz mi na ile wyceniasz lokówkę?
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
mogę dac:
szampon + mini i Organix lub LRP + mini i Organix Chyba, że masz inne propozycje.. Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2012-04-21 o 00:51 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za którąś z tych rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1334596710 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1334428869 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1334917909 |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
acha
A powiedz mi jeszcze co ewent. byś chciała za podstawke pod laptopa? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Jest napisane w wątku, ze koturny oddam tylko za inne buty na obcasie.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz skrobne PW
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Kurtkę chętnie wezmę
tylko co byś ode mnie chciała za kurteczke i krem Ziaji??
Edytowane przez hichotka Czas edycji: 2012-04-21 o 13:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.