![]() |
#91 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Niekończące się rozstanie, ładne włosy, wódki chlanie
Cytat:
Cytat:
![]() PS: A mi już chyba coś tam odrosło ![]() ---EDIT--- Wyszedł mi trupi wiek a nie trumienny ![]() ![]() Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2012-04-17 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Łał, dziewczyny jaka produkcja postów!
![]() Z tym stalkingiem, to nie jest takie proste. Po pierwsze, nie wyobrażam sobie ciągania tego człowieka po sądach, pójścia na policję i tym podobne. Nie chcę robić mu dymu w życiu, nie chcę wzbudzać wielkich plotek i skazywać się na wyganianie z miasta. Bo tak to właśnie będzie wyglądać. Była (porzucona!) dziewczyna oskarża złotego, kochanego przez wszystkich chłopca o stalking. Już to widzę. ![]() Po drugie, jeszcze niedawno (luty) odbierałam od niego ten nieszczęsny telefon, pozwalałam się odwozić do domu etc. Dopiero, gdy zobaczyłam, jak źle to na mnie działa, a facet dalej bawi się w wysysanie ze mnie energii - zablokowałam. Fakt, źle się czuję, ale sądzę, że niedługo to się skończy. Mam taką nadzieję. ![]() Mam pytanie, czy jak zablokuję jego numer u operatora, a nie w telefonie, to przestaną do mnie w końcu przychodzić te ☠☠☠a*ne powiadomienia, że próbował się dodzwonić? Nuska - przestań go śledzić, a w mig się uspokoisz. Nie wiesz, jak jest między nimi, co przeżywa, jakie ma problemy. Widzisz tylko, to co udostępnia innym ludziom, a przecież wiadomo, że porażkami nikt normalny się nie chwali. ![]() Skup się na swoim życiu, 100% satysfakcji gwarantowane. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Nie depcze krokusów
|
Bejb - przyznaj, że robisz to specjalnie, żeby potem co najwyżej miło się rozczarować
![]() Teraz możesz niepowodzenie zrzucić na faceta, że chciał tylko jednego, na siebie, że działałaś pochopnie - i w ten sposób przykrywasz realny lęk przed zostaniem odrzuconą mimo perfekcyjnego postępowania.
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Gdzie pod Londynem chyba
![]() Dziękuję za trzymanie kciuków - najlepsi w powiecie ![]()
#95 | |||||||
Zakorzenienie
|
O matko a to już część nowa
![]() To Wam wkleję mojego posta ![]() Cytat:
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Nie depcze krokusów
|
O, znajda
![]() Siadłby mi taki otwieracz ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Mam ten sam problem i mnie to nieziemsko wkur... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Remedios_Buendia - naprawdę, nie śledzę go.. Dzisiaj pisałam do kumpla, a że wyświetlił się ON, w którejś tam kolejności, bo podobne nazwisko, to wiesz... Zerkłam z ciekawości i oto co mam...
Fubi.. Otwieracz - pierwsza klasa ![]() Odnośnie eksów? eh... to jest jedyny komentarz na który mnie teraz stać... |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Nie depcze krokusów
|
Nie przemawia do mnie ta wymówka.
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nuska - wiesz co, ja jakiś miesiąc-dwa temu tu ryczałam, że ja z nim tyle lat i w ogóle łojezusie a ten zaraz z nową szczęśliwy jest i szanuje ją i bla bla bla, to dziewczyny mi mówiły, że nie wiesz czy tak jest, że może być różnie ale ja wiedziałam swoje i widziałam ich dwoje przy ołtarzu a siebie zaraz później na cmentarzu. I co się okazało? Że traktował tą laskę, jako zapominacz, pochwę i otwór gębowy, chociaż wynosił ją pod niebiosa i mówił jej, że ją kocha. Potem ją dłuższy czas zdradzał, aż w końcu zostawił dla tej, dla której ją zdradzał. I wtedy ja znowu w ryk, że teraz to już ma stałą partnerkę, bo tak powiedział, że poważnie ją traktuje i w ogóle to już jest ta. Ale tak na dobrą sprawę - skąd wiadomo? ![]() U Ciebie jest tak samo. Może i teraz ją traktuje dobrze, może jej kupi nawet i 3 mieszkania i co z tego? Co będzie za rok, dwa, pięć? Myślisz, że nie wylezie z niego jego prawdziwa natura? Bo ja myślę, że w chwili kryzysu, jakiegoś problemu - wyjdzie. Mi ostatnio ktoś zadał pytanie - czy on byłby dobrym mężem? Na co ja odpowiedziałam, że koszmarnym. Ale nie chodzi o to, że teraz jutro albo w kwietniu, tylko w ogóle, bo mężem się jest na całe życie i przez to życie w końcu wychodzi PRAWDZIWA natura ludzka. I teraz za każdym razem, jak bierze mnie jakiś żal, to coś w mojej głowie pyta - czy on byłby dobrym mężem??? Pomyśl. A co do tego, że ktoś narobił w życiu wiele zła i potem uchodzi mu to jak najbardziej na sucho to... OBRAZEK. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak naprawdę to wiem tylko ja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A to nie, bo ten mój znajomy to na północy, ale kiedyś mieszkał w Londynie ![]() A ja rozumiem, bo ostatnio tak samo szukałam kogoś i trafiłam na profil dziewczyny eksa, no i weszłam ale tylko żeby zobaczyć zdjęcie, bo nic innego nie mogę, zresztą nawet mnie to nie interesuje. Ale po tym zablokowałam jej profil, tak samo jak profile jego przyjaciół, żeby już więcej przypadkiem na nich nie wpadać. To już etap zakończony w moim życiu, ale czasami ciekawość jest silniejsza i pewnie by się zaglądnęło, dlatego pomyślałam, ze lepiej jak zablokuję ![]() Cytat:
A w ogóle to cześć Fubi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Dobryyyyyyyyyyyyyy wszystkim!
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No cześć, cześć, stęskniłam się za Wami
![]() Co do profili, to ja profil byłej dziuni eksa mam zablokowany właśnie po to, żeby tam nie wchodzić, nie trafiać przypadkiem itd. Ona chyba tego nawet nie widzi, zresztą guzik mnie to obchodzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Przyszło... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Dobry, dobry
![]() Cytat:
![]() Ufffffff, wyjaśniłam w końcu wszystko, dostanę pieniądze spowrotem po 4 dniach roboczych, po prostu się zablokowały przez nieudaną transakcję. Czyli już w piątek mogę się zapisywać jeszcze raz ![]() Już pomijam to, że dzwoniąc na polską infolinię mojego banku dowiedziałam się wszystkiego w dwie minuty, a wczoraj dzwoniąc na angielską gadałam z Anglikiem przez pół godziny, i nie wiedział co ma zrobić i jak się w ogóle za to zabrać. Chyba nawet w ogóle nie wiedział, że bank nie może nic zrobić w tym przypadku, po prostu muszę poczekać aż same mi pieniądze wrócą (o czym się dowiedziałam właśnie dzisiaj). Masakra ![]()
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2012-04-17 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Raczkowanie
|
No i oczywiście masz do tego prawo. Aczkolwiek, nie wiem, czemu mialabym kłamać. Ostatnim razem na jego profilu byłam (i tutaj zaskoczę bo znam datę - bo to był mega kac
![]() Fubi - masz rację.. Teraz myślę już w miarę logicznie i klarownie, ale nie zmienia to faktu, że w momencie złego samopoczucia i dowiedzenia się paru rewelacji, wyobraźnia mi szaleje jak i Tobie i wolę się wyżalić tutaj, aniżeli zrobić sobie jakieś kuku... Ale fakt, nie uważam, aby on był dobrym materiałem na chłopaka, a co dopiero na męża.. I nie wiem czy chciałabym z nim być, ot tak, człowiekowi serce czasem pęka... Cytat:
![]() Fubi - a na czym polega to blokowanie całe?? Enjoy - dobrze że nie zaginęły w próżni gdzieś... Kolega miał problem z 500zł jak mu z bankomatu pobrało, nie wziął wyciągu, a pieniążki nie wyciekły... Musiał czekać ileś tam czasu, aż bankomat się opróżni i policzą czy faktycznie nie zgadza im się stan pieniążków w bankomacie z ilością operacji wykonanych... Edytowane przez Nuska87 Czas edycji: 2012-04-17 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-04-17 o 19:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No dokładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Przylazła ja i nie moge Was nadrobić
![]()
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
witaj wypalona
![]() ![]() anonim: gratulacje! ![]() ![]() Edytowane przez grzechuwartka Czas edycji: 2012-04-17 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Cześć wypalona
![]() Anonimmmm, gratuluję ![]() grzechuwartka - jakiś temat przewodni, tematyka? zawsze byłam ciekawa jak się współpracuje z dziećmi.. Malla.. ale mi zrobiłaś psychoanalizę. Coś jest w tym racji. Nic tak nie boli jak odrzucenie, którego się cholernie boję. Zazdrośnik jest dzisiaj strasznie dziwny. Prawie w ogóle się nie odzywa, a jak już to odpowiada półsłówkami, jakby obrażony (zły? smutny?), sam o nic nie pyta, jedynie umówiliśmy się na jutro. Boże, on miewa gorsze zmiany nastroju niż ja. Ciężko go pocieszyć, ni po złości, ni po dobroci.. Jak siedzi taki przybity i się nie odzywa to aż mnie ściska w środku. On jest inny przy ludziach, więc czemu przy mnie (może 70% czasu) jest niezadowolony? Zobaczymy jaki Jaśnie Pan będzie jutro.. aż mi się odechciewa jak znowu mam oglądać jego buźkę bez humoru. A może na to jaki jest wpłynęło wczorajsze wydarzenie? nie wiem.. Czy ja jestem na jutro nauczona? Ku.wa, nie. Cały dzień rozkminy, jak nie zaliczę to się zastrzelę. ![]()
plecaczkiem: 7250 km ![]() Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2012-04-17 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Nuska - ale nikt nie mówi, że nie masz prawa mieć akcji pt "ryczę, smarkam, gadam głupoty"
![]() A co do blokowania to już enjoy mnie uprzedziła. Jak zablokujesz, to ta osoba w ogóle Cie nie widzi ani Ty jej. Nie istniejecie dla siebie ![]() W ogóle postawiłam sobie taki challenge, że spędzę np 2 dni bez myślenia o nim ani razu. Każdą myśl od razu spacyfikuję. Tylko to muszą być intensywne 2 dni, bo tak jak człowiek siedzi i nic nie robi, to ciężko. |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Nie depcze krokusów
|
Bejb - żadna tam psychoanaliza. Dziewczyna popełniająca notorycznie te same błędy albo jest bezdennie głupia, albo odwraca w ten sposób uwagę od sedna problemu. Założyłam, że należysz do tej drugiej grupy
![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Miałam się nie wypowiadać na temat eksowych spraw, które cały czas są tu wałkowane, ale już mnie czasem strzela jak to wszystko czytam
![]() ![]() Powiedziałam ja, pół roku temu jeszcze uporczywie użalająca się nad sobą, rozchwiana emocjonalnie maruda. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
......................... ......................... .........................
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2012-09-14 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Nie depcze krokusów
|
LMBYF - do tej pory spotkałam się tylko z opcją "poznałem inną, ale nie wiem, co z tego będzie, więc póki co jestem z tobą"
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY, dobra jestem świrem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Ja się jeszcze spotkałam z opcją "moi koledzy tak fajnie hasają sobie za laskami a ja jestem ten gorszy" oraz (nie z autopsji, ale u koleżanki) "Wydaje mi się, że jestem gejem. Chociaż nie wiem, bo ponoć raz w pupę to nie gej.".
Niestety bywają też opcje "eks mi wybaczyła" oraz "nie wiem o co mi chodzi, ale chodzi mi o to bardzo mocno i tym czymś nie jesteś Ty". plu - wiesz, jakby to było tak na zasadzie "teraz zamknę rozdział", to psychiatrzy i psychoterapeuci nie mieliby zatrudnienia, wątek rozstaniowy byłby wątkiem dyskusji o wyścigach hartów i dziełach Kanta i L'oreal nie zarabiałby na farbach pokrywających siwe włosy w 100%. Ja też pozbierałam się po pierwszym, 2,5 rocznym, więc dość długim związku w dosłownie 2 tygodnie, potem jeszcze kilka razy zapłakałam, ale bez przesady. A tydzień później miałam już nowego faceta, z którym stworzyłam 5,5 roczny związek. I zapewniam Cię, że jest różnica pomiędzy różnymi ludźmi, różnymi związkami tych samych ludzi oraz ich nastawieniu i oczekiwaniach od tychże związków, a co za tym idzie tego, jak bardzo te nadzieje zostały zawiedzione. Jest też duża różnica pomiędzy zwykłym rozstaniem a takim, gdzie ktoś został potraktowany jak szmata przez człowieka, który miał z nim niańczyć wspólne wnuki. Naprawdę jest różnie w życiu i to, że Ty już masz wszystko za sobą jest tylko powodem do radości i dziękowania Bogu, bo nie każdy ma tak fajnie. Prawdą jest to, co napisałaś, tylko ludzka psychika, to nie jest kostka Rubika, że jak się rozpierniczy, to wprawdzie ciężko ułożyć, ale jest na to matematyczny wzór. A szkoda, bo bym pewnie już dawno ułożyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
......................... ......................... ........
Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2012-09-14 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() myślałam, że coś ze mną nie tak. Ale jak nagromadzą sie u mnie emocje, to wystarczy jedna iskra i następuje wybuch., następuje totalna histeria. Ja sie potem zamykam, chowam w skorupie, bo nie wiem, co sie stało. Nie potrafie sobie z tym poradzić, że dało mnie tak ponieść i blokuję się bardziej. I tak koło sie zamyka. ![]() Cytat:
dobrze, że jutro czwartek.
Co nas nie zabije to nas wzmocni. Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. więc przestań tu siedzieć jak ten ostatni osioł z telefonem w ręce tylko idź i zapomnij o nim i przestań się łudzić . |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.