![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: drogeryjne, apteczne, azjatyckie, mineralne, biochemia kosmetyczna :)
powiedz mi jeszcze tylko czy samepelek z Lucy to ten malutki 1ml? i cyz te perfumki maj psikacze? :P
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
oj to faktycznie chyba jakieś uczulenie, ja używałam korektora i bb kremu serii oriental gold plus i one faktycznie świetnie się dopasowują do każdej skóry i fajnie kryją, stąd pomarańczka byłam ciekawa
![]() to co, jak w końcu wymiana wygląda? ;p bo kurcze tak mi się tego filtra zachciało z innisfree, ale obiecałam sobie, że najpierw próbkę dorwę zanim kupię ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
To jak z naszą wymianką?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
to tak:
1. Lavera Natural Liquid Foundation – podkład Ivory 02 1ml 2. Innisfree eco safety perfect sunblock 50+ próbka od producenta 3. Dr Jart Silver label próbka w słoiczku 4. Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta 5. Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania 6. Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania 7. Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania 8. Mazidła hydrolat aloesowy 50 ml nowy 11 2013 9.Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml 10. Mazidła mocznik - jaka ważność? jak masz możliwość odsypki w jakiś szczelny woreczek to chętnie, bo mój chyba zwietrzał trochę. mogę też capnąć Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy Meow Pumpered Puss – 1- Sleek Ocicat sample chętnie też wezmę na próbę kawałek mydła z olejkiem laurowym i savon noir ginverę nową mogę spokojnie dać (nie wiem jakim, bo ciężko ocenić w tych opakowaniach. Mam też korektor ze Skinfood, już chyba mówiłam, ale nie wiem czy chcesz. Kubeczek chętnie dam, ale troszkę mi mało, bo większość rzeczy od Ciebie to sample, a trochę wybuliłam na te kubki stąd trochę wybrzydzam ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Hej, prosiłabym o decyzję jakąś odnośnie naszej wymianki, bo mam inne propozycje, ale najbardziej zależy mi na tej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
coś za puder bambusowy BU?
![]() |
#98 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() Po przepatrzeniu wszystkich zakamarków moich szafeczek mogę jeszcze dorzucić: naturalny balsam Copaiba z mazideł - poł opakowania (do końca 11 2012), hydrolat migdałowy (połowa opakowania 50ml ważny do końca 10/2013), olejek myjący pachnotka-słonecznik ZSK (03/2013), odlewkę oleju z amarantusa, mogę zrobić nawet większe odlewki oleju z lnu, wiesiołka. Mam też świeżo kupiony i jeszcze niezrobiony zestaw serum Renew z 1% retinolem z BU (skład: skwalan, olej z zielonej kawy, olej arganowy, olej z owoców róży, retinol) Może coś wpadnie Ci jeszcze w oko, jeśli nie, to trudno ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- niestety nic nie znalazłam. pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Ale myślę, że to i tak całkiem niezła propozycja - to jak wymieniamy się? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() ![]() Nuxe Exfoliant Doux Aromiatique aux 3 Roses – delikatny peeling do twarzy i dekoltu 4ml (x2) Nuxe Masque Doux Aromatique aux 3 Roses – maseczka oczyszczająca 5ml Nuxe Creme Fraiche Concentree de Baute – krem nawilżająco energetyzujący do skóry suchej I bardzo suchej 2ml i krem Clinique superdefence ![]() Rozbudowałabyś troszkę wishlistę? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciężko będzie mi rozbudować wishową listę ![]() Z ciuchowymi rzeczami niestety u Ciebie nie poszaleję - mamy zupełnie inny rozmiar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
hej, znalazłabym coś - tylko dokładnie muszę przejrzeć Twoje zbiory i muszę zobaczyć co mi zostało z róży, podkładów - wydawałam niektóre jako dodatek ekstra do wymian i mogłam nie zauważyć, że już nie mam.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
kilka minerałków dogaduję na innym portalu więc nie wiem ile dokładnie i czego mi zostanie.
![]()
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Uf, przeczytałam wszystko
![]() Calvin Klein Beauty 1,2ml - damskie? Kenzo L’eau per Kenzo - damskie? Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) - niekoniecznie wszystkie ![]() Estee Lauder Perfectionist CP+ 1,5ml Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) - niekoniecznie 2, czy to dla cery mieszanej czy suchej? Nuxe Exfoliant Doux Aromiatique aux 3 Roses – delikatny peeling do twarzy i dekoltu 4ml (x2) - wham się Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz - wham się.. co to ma dokładnie w składzie? Missha Night Revolution próbka od producenta - co to dokładnie? dla jakiej cery? Innisfree the green tea seed serum próbka od producenta - co to dokładnie? dla jakiej cery? Dr Jart Silver label próbka w słoiczku Lioele Triple the solution próbka w słoiczku Cell Fusion C Skin Blemish Balm Lumiere podkład Flawless Face Fair Warm sample Joko podkład Soft Touch – luxurious silky foundation – J160 30ml – użyty 3 razy - wham się - czy to kryje? Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory - co to dokładnie? dla jakiej cery? Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy - mamy gdzieś jaki to dokładnie odcień? ma drobinki? może foto? Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty - wham się. Jaka data przydatności? Ile to gram? Mazidła kwas alfa-liponowy 5g użyty 1 raz 04 2013 Mazidła mother of pearl 10g nowy 05 2012 - z Naturalnego piękna? odlewki: Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła algi bioferment Mazidła vitasource Mazidła ekstrakt z arbuza Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z owsa Mazidła ekstrakt z centella asiatica lub Soma ekstrakt Gotu-kola Naturalne Piękno proszek jedwabny - jaki ma termin ważności? Soma Mother of Pearl - jaki ma termin ważności? Soma puder perłowy - jaki ma termin ważności? z Naturalnego piękna? Fitomed mikronizowane ziele skrzypu olej lniany 25 % allepo odcięte. Spisałam, żeby nie zapomnieć co mnie interesuje. Oczywiście nie wszystko bym wzięła. Proszę teraz o komentarze tam gdzie zadałam pytania. Pozdrowienia!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
o, serum może bym mogła jeszcze capnąć
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Mogę Ci jeszcze zrobić małe odsypki podkładu Pixie cover de luxe bloossom 0 i breena 0 (zmieszana z breena 1) + mam w wątku odsypkę cienia edm, chętnie dorzucę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Calvin Klein Beauty 1,2ml - damskie? - tak, damskie Kenzo L’eau per Kenzo - damskie? - tak, damskie Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) - niekoniecznie 2, czy to dla cery mieszanej czy suchej? - dla skóry suchej Missha Night Revolution próbka od producenta, innisfree the green tea seed serum próbka od producenta - co to dokładnie? dla jakiej cery? - nie wiem, dziewczyny znające się na "azjatykach" może wiedzą, ja dostałam jako dodatek do zamówionego bb kremu Joko podkład Soft Touch – luxurious silky foundation – J160 30ml – użyty 3 razy - wham się - czy to kryje? - dla mnie całkiem niezły odpowiednik Bourjois Healthy Mix 51 - kryje bardzo podobnie (jak dla mnie całkiem dobrze) - oddaję tylko dlatego, że dla mnie kolor za ciemny Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory - co to dokładnie? dla jakiej cery? - podkład mineralny dla skóry suchej - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-powder.html Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy - mamy gdzieś jaki to dokładnie odcień? ma drobinki? może foto? bez drobinek - dzisiaj pstryknę fotkę Mazidła mother of pearl 10g nowy 05 2012 - z Naturalnego piękna? - tak Naturalne Piękno proszek jedwabny - jaki ma termin ważności?, - 2013 Soma Mother of Pearl - jaki ma termin ważności? - 2013 Soma puder perłowy - jaki ma termin ważności? z Naturalnego piękna? - tak, z NP, termin 2013 ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Co do red beana - ogólnie fajny ale kolor zupełnie nietrafiony - ciemny i bardzo dużo różowego - kompletnie nie dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Tak, to serum jest bardzo fajne! - tyle tylko, że zrobiłam za duży zapas - niechcący kliknęłam dwa razy i teraz mam na zbycie ![]() Decyzuj więc Moja Droga! ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-04 o 09:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
KREMY: Lioele Triple the solution próbka w słoiczku SkinFood Red Bean 1 próbka w słoiczku Dr Jart Silver label próbka w słoiczku Skin79 Oriental Gold próbka w słoiczku Innisfree Eco natural cover 1 próbka od producenta Innisfree Eco natural cover odlewka z pełnowymiarowego opakowania Cell Fusion C Skin Blemish Balm odlewka z pełnowymiarowego opakowania Skin 79 Vital plus (pomarańczowy) odlewka z pełnowymiarowego opakowania + kilka sampli mineralnych? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, chciałaś ode mnie odlewkę Neroli, figi z Rossmanna i sproszkowaną różę (posypka witaminowa - Polska róża) - nowe, nieotwierane Oczywiście możesz jeszcze coś podobierać Mi u Ciebie podobają się cienie i róże mineralne (muszę konkretnie powybierać które) oraz podkłady EDM Linen, golden Fair (semi-matte) ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
Clinique Anti-blemish spot treatment – żel punktowy 15ml – zużycie 1/10 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Ty chciałaś
Flavo C, próbki róży z Meow i EDM oraz próbki z kolorówki EDM będę miała chyba tylko 1 bo reszta idzie do kogoś. MEowa nie mam róży już. Mam ładny róż snuggle EDM - mogę odsypać. Spójrz - może coś jeszcze znajdziesz albo może coś z ubrań / dodatków? Mnie najbardziej interesuje mnie: Calvin Klein Beauty 1,2ml Kenzo L’eau per Kenzo Estee Lauder Idealist 1,5ml (x6) - 2x Naturalne Piękno proszek jedwabny Silver label próbka w słoiczku Lioele Triple the solution próbka w słoiczku Mazidła mother of pearl 10g nowy 05 2012 Mazidła ekstrakt z centella asiatica lub Soma ekstrakt Gotu-kola Mazidła kwas alfa-liponowy 5g użyty 1 raz 04 2013 odlewki: Mazidła maseczka trójalgowa Mazidła algi bioferment Mazidła vitasource Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy (jeśli nie ma drobinek i nie świeci / błyszczy się bóg wie jak na ustach) Ewentualnie: 25 % allepo odcięte olej lniany (mało, na spróbowanie do pielęgnacji włosów) Cell Fusion C Skin Blemish Balm Lumiere podkład Flawless Face Fair Warm sample Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Mazidła ekstrakt z arbuza Mazidła ekstrakt z truskawki Mazidła ekstrakt z owsa Soma puder perłowy - Fitomed mikronizowane ziele skrzypu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
czekaj, bo ja wciąż nie wiem co Ty ode mnie chciałaś
![]() wartościowo nie wiem jak to się przedstawia, ginverę mogę oddać napewno bo to mój zapas, więc mnie tam nie boli, mam nawet drugie otwarte opakowanie przypadkiem z jakimś tam zużyciem, też mogę dorzucić, a co do reszty rzeczy, to nie wiem bo są troszkę wartościowe, a ja od Ciebie chcę tyle rzeczy, że już nie wiem jaka to "kwota" się nazbierała ![]() ![]() ![]() p.s. a powiedz coś o tym serum? konsystencja to typowy olej? faktycznie coś pomaga? nabawiłam się blizn na twarzy i "myślącej" zmarszczki na czole to coś by się przydało ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie?
![]() Clinique Anti-blemish spot treatment – żel punktowy 15ml – zużycie 1/10 Clinique Moisture surge extended thirst skin relief 50ml – zużycie 1/5 Clinique Superdefense krem 50ml – zużycie 1/5 Clinique Turnaround – maseczka 15 minutowa słoiczek 28ml – użyty raz L’Occitane Crème ultra riche visage (z masłem Shea) połowa z 50l Organique odżywczo-nawilżająca kula do kąpieli LEN nowa 12 2013 Yves Rocher Les Gestes D’Institut – podwójna maseczka oczyszczająca La Roche Posay Cicaplast – preparat przyspieszający regenerację naskórka 40ml – użyty 3 razy 02 2013 La Roche Posay Effaclar – żel do mycia twarzy 125ml – nowy 06 2013 Nuxe Exfoliant Doux Aromiatique aux 3 Roses – delikatny peeling do twarzy i dekoltu 4ml (x2) Nuxe Masque Doux Aromatique aux 3 Roses – maseczka oczyszczająca 5ml Nuxe Contour des Yeux Prodigieux – krem przeciwzmarszczkowy pod oczy 2ml Nuxe Creme Fraiche Concentree de Baute – krem nawilżająco energetyzujący do skóry suchej I bardzo suchej 2ml Nuxe Crème Nirvanesque Enrichie 2ml Nuxe Crème Merveillance – przeciwzmarszczkowy krem do twarzy 2ml (x2) Nuxe Nuxuriance – krem przeciwzmarszczkowy 2ml (x2) Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 Bi02You Organic eye contour seabuckthorn cream 5ml Dudu Osun - mydło afrykańskie - duża kostka użyta dwa razy Hesh Neem Tone – maseczka do twarzy 100g – użyta 1 raz Biochemia Urody peeling enzymatyczny 1 czy 2 razy użyty Biochemia Urody puder bambusowy Biochemia Urody hydrolat oczarowy 150ml – zużycie niewielkie 07
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
a) zaktualizuję swój wątek usuwając to, co posłałam ostatnio w świat b) wgryzę się w Twoją listę dokładnie i wszyściutko wypiszę co mnie nęci ![]() i dam znać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
A no to dla mnie też kompletnie odpada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Jeśli chodzi o serum renew - jest to typowa mieszanka olejków, wzbogacona o witaminę A w postaci czystego retinolu roślinnego w stabilnej postaci. Jeśli chodzi o stosowanie - ja u siebie dużych zmian nie zauważyłam - ale też stosowałam go jak miałam na prawdę ładną buźkę i nie było za bardzo do czego się doczepić (żadnych zmarszczek, przebarwień, czy innych dziwactw) ![]() podaję link do opisu: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-renew.html Cena olejku na BU: 48,50 I to chyba tyle jeśli chodzi o prostą wycenę ![]() Jeśli o mnie chodzi, mnie najbardziej interesuje Lady cup, Ginvera (napisz może coś o tym żelu), i Mac Fix+. Myślę, że najlepiej będzie jeśli przestudiujesz jeszcze raz co Cię u mnie interesuje i uznasz na co wystarczy, a na co nie ![]() Napisz mi co byś chciała i przejdziemy do "utargowania kompromisu" ![]() co Ty na to? pozdrawiam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Ok, to niech zostanie tak jak jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Biochemia Urody olej kokosowy lub Alepia Huile Admirable (olej wspaniały) 110ml – zużycie malutkie 01 2013 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
finalizujemy?
![]() ![]() Ty chciałaś Flavo C, próbki róży z Meow i EDM oraz próbki z kolorówki EDM będę miała chyba tylko 1 bo reszta idzie do kogoś. MEowa nie mam róży już. Mam ładny róż snuggle EDM - mogę odsypać. Spójrz - może coś jeszcze znajdziesz albo może coś z ubrań / dodatków?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.