![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie perfumy MAJ
Oj, to szkoda, powodzenia zyczę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Jaki efekt daje rozświetlacz EA?
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
chyba nic nie znajde za pedze nie znajde, podobaja mi sie co prawda perfumy zarowno dior jak i bombka ale pewnie nie chcesz wymieniac ich na pedzle
![]() Mozesz napisac co to za roz lancoma i pedzel MAC bo nie widze ich na zdjeciu, dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
chyba mnie przeoczyłaś
![]() Cytat: Napisane przez Seraffina ![]() Dusiu czy znalazłabys coś u mnie za odlewki j'adore i saab ? Chętnie przygarnę Flowerbombkę, ale chyba nie byłoby to korzystne dla Ciebie, choć różnie to bywa ![]() oczywiście chętnie dołożę coś z wątku czy zapasów (Bottega, Madamoiselle,Nilang,Zen,G rosellina,AoD tendre,Si Lolita) odlewki do uzgodnienia mam też krem tonujący przemyśl sprawę ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A to zmienia postać rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Witaj, proponuję zatem Dolce Vitę na Bombkę i jeśli się zgadzasz na taką wymiankę to proszę o PW z adresem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie perfumy
mam je ze 3 tyg z wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Ok, mi również odpowiada. Mam te perfumy w drugim domu w Warszawie, a będę tam w czwartek jechać przy okazji obrony mgr, także dopiero w piątek będę w stanie wysłać paczkę. Jeśli Ci odpowiada to proszę o priv.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hej kochana
baaardzo podoba mi się u Cb 6. La Perla Dark Extasy - 10 ml ze wspólnych zakupów, testowy psik znajdziesz coś? Mogłabym za to dać np. 10 ml Imperatrice, albo 5 Imperatrice i 5 Prady Candy... albo co tam jeszcze :P
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie perfumy
Ojj szkoda, że już nie masz bombki
![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Jeśli w oryginalnym flakonie to chętnie się wymienie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Fotka Mani
![]() Zalezy co byś chciała za Perły oprócz Mani. JOOP to nówka i chciałabym za niego coś .... sama nie wiem co ![]() ![]() EDIT chciałam tylko dodać. ze Mania to moja miłośc ![]() ![]() Edytowane przez Lolka_L Czas edycji: 2012-06-20 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
jeeeejaaaaaa
![]() oczywiście, że wziełam po uwagę, zanotowałam, zakodowałam i w ogóle .... ![]() cieszę się, że będę miec Perły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
hej, spodobały mi się u Ciebie perfumy Lancome Hypnose? Zerkniesz do mojego wątku
![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
u Ciebie ewentualnie J'adore, ale jest go więcej..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.