![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: czerwiec LRP,Yves Rocher,Mexx,Eylure,DUO,Cl inique,Bourjois,Sephora,H akuro....
Sporo rzeczy mi się spodobało u Ciebie, znajdziesz coś w moich wątkach?
-AVON płyn do kąpieli Almond Blossom 500 ml (nowy,dam tylko do większej wymianki,bo jest ciężki i nie opłaca sie go wysylac) -AVON płyn do kąpieli "bombka" zielone jabłuszko (250 ml) -EVELINE aktywne serum modelujące brzuch i pośladki 250 ml(nowe) -fm group by FEDERICO MAHORA perfum do domu -zestaw olejków eterycznych (do sauny,ale mozna je tez uzywac w innych celach):brzoza,jaśmin,uro ki lata,szałwia,mandarynka
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: głownie kolorówka i zapachy
Cos za: VIPERA just lips pomadka 16 (nudziak oranzowy) pare razy maźnięta?
![]() I duzy pedzel, chyba z Kobo(?) Mam nadole strony kosmetyki...chyba, ze juz zobaczylas i nic z nich nie wpadlo Ci w oko ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Tak jest ona typowo ochladzajaca i przeznaczona do blondow. A mam pytanko czy ta szminka jest chociaz polkryjaca? I czy nie wysusza? Chyba jednak zrezygnuje z pedzla na rzecz : -PAESE diamentowy cień do powiek kolor 21 (piekne stare złoto,zuzycie bardzo niewielkie) -ORIFLAME wonder liner 01 black( nowy) -tej szmineczki Co Ty na to ![]() Moge jeszcze wziac ten lakier co Tobie zostal z Rimmela chyba. Podklad byl kupowany tej zimy wiec jest swiezy, z tym ze kompletnie nie widac ile go ubylo, aczkolwiek bardzo malo go uzywalam wiec obstawiam, ze jest polowa. Moge dorzucic Ci 4 plastry z woskiem do depilacji gdyby sie okazalo, ze jest mniej po otrzymaniu ![]() Aha! Jaka koncowka jest zakonczony liner? Pedzelkiem czy czyms takim twardym;p? Mam nadzieje, ze tym 2 ![]() Okejos to poprosze ten z Avonu. W takim razie wymianka ![]() ![]()
"Ironia życia leży w tym, że żyje się je do przodu, a rozumie do tyłu..." Edytowane przez Muffka_ Czas edycji: 2012-06-09 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
Dot.: czerwiec LRP,Yves Rocher,Mexx,Eylure,DUO,Cl inique,Bourjois,Sephora,H akuro....
ok wiec proponuję, taka wymianę
![]() - dla Ciebie: - woda toaletowa adidas - paletka korektorów elf dla mnie - perfumy do pomieszczen fm - tonik - lakier eveline - zel p.prysznic oriflame Jezeli wszystko pasuje, zapraszam na prv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-EVELINE aktywne serum modelujące brzuch i pośladki 250 ml(nowe)
-AVON nail experts zmiękczający krem do skórek i paznokci (zuzycie niewielkie,byl wazny do 15.06.11,ale zupełnie nic sie z nim nie dzieje) -AA energizująco-ujedrniajacy zel antycellulitowy 250 ml (nowy,nieuzywany) -ORIFLAME ultra shape up intensywnie antycellulitowe serum na noc (14 ampułek * 10 ml) nowe,nieuzywane (troche kosztowalo),podobno bardzo skuteczne -ksiązka "Akademia makijażu" Katarzyna Kozłowska -rękawiczki i skarpetki do terapii nawilżającej na dłonie i stopy(bawełniane) nowe,nieuzywane cos u mnie? +-biała torebka skórzana H&M,jest lekko podniszczona (popękany rączki i pare zadrapań) nie bede wybredna i kosmetyczka z hello kitty
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2012-06-10 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
u mnie coś za te produkty?? bardzo mi zależy
![]() -nowa polerka do paznokci -zestaw tipsów (mleczne) -zestaw tipsów przezroczystych -gilotyna do tipsów -baza odtłuszczajaca pod zele,primer ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- zapraszam na priv ![]() tak pokićkało się ![]() ![]() Wysyłka zależy od wagi, tutaj możesz sprawdzić ![]() http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm zapomniałam zapytać, masz jeszcze ten pędzel Hakuro?? i nie ma problemu dorzucę minerały ![]()
![]() Edytowane przez hichotka Czas edycji: 2012-06-10 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Zapraszam na kolejna dokladke..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
co z nasza wymianką?
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
narazie nie mam bronzera
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za roz wypiekany Kobo?
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- W tej chwili mam tylko te rzeczy. Za pare dni bede robic dokladke to dam znac, moze cos wpadnie Ci wtedy w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
a nie chcesz mgiełki za yr?
![]() |
![]() |
#106 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : -ORIFLAME balsam do ciała o zapachu perfum ELVIE (nowy) 250 ml -EVELINE aktywne serum modelujące brzuch i pośladki 250 ml(nowe) -AA energizująco-ujedrniajacy zel antycellulitowy 250 ml (nowy,nieuzywany) -ORIFLAME ultra shape up intensywnie antycellulitowe serum na noc (14 ampułek * 10 ml) nowe,nieuzywane (troche kosztowalo),podobno bardzo skuteczne -AVON pęseta w niebieskim metalowym etui (nowa,nieużywana) -masażer do ciala antycellulitowy (nieuzywany) ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ok, jak chcesz... nie bede przekonywac, a co do cen bywa inaczej
![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
-AVON nail experts zmiękczający krem do skórek i paznokci (zuzycie niewielkie,byl wazny do 15.06.11,ale zupełnie nic sie z nim nie dzieje) -AA energizująco-ujedrniajacy zel antycellulitowy 250 ml (nowy,nieuzywany) -rękawiczki i skarpetki do terapii nawilżającej na dłonie i stopy(bawełniane) nowe,nieuzywane -AA maseczka błyskawicznie nawilzajaca"ultra nawilzanie" 2*5 ml (kazda wystarcza na raz) -ksiązka "Akademia makijażu" Katarzyna Kozłowska -YVES ROCHER Jardins des Isles (wersja limitowane) olejek pod prysznic "gardenia z Polinezji" 150 ml,nieuzywany,fajnie pachnie i podobno super nawilza.. -ORIFLAME ultra shape up intensywnie antycellulitowe serum na noc (14 ampułek * 10 ml) nowe,nieuzywane (troche kosztowalo),podobno bardzo skuteczne -YVES ROCHER mydełko o zapachu wanilii 25 g,nowe nieuzywane,zafoliowane -kosmetyczka hello kitty moge za to oddac -paletke sleek -d-pantenol -pedzel inglot do podkladu -cien z maca young punk jesli ci pasuje zapraszam pw
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
super
![]() jak widzialabys wymianke? "Witam... ![]() Elizabeth Arden sunflowers- kwiatowy- 22/30ml Tcm żel brązujący z drobinkami twarzy i ciała, 18 g Kings and Queens, Emperor Akbar, z Douglasa, maslo mango troszke mniej niż polowa z 200 (trudno określić bo opakowanie nieprzezroczyste) z Twojej wishlisty mam:świeży kwiatowy zapach(comme une evidence Yves rocher,nowe w folii,75 ml),balsam perfumowany o zapachu elvie,demakijaz z ziaji,ewentualnie połowa płynu dwufazowego z yves rocher."
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-nowa polerka do paznokci -zestaw ozdób do paznokci w slicznym,srebrnym kuferku z brokatem(widoczne na zdjęciu) -zestaw tipsów (mleczne) -zestaw tipsów przezroczystych -gilotyna do tipsów -baza odtłuszczajaca pod zele,primer -frezarka do paznokci CLATRONIC MPS 2681 (raz uzyta,w dobrym stanie!) jak nie, to co ew. byś chciała za to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
A chciałabyś za to coś konkretnego? Bo mogę poszukać poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
czy to ten zapach? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-leau-edt.html
zdj clarinsa moge przeslac jutro , zrobie w swietle dziennym. to jak bys widziala wymianke?
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Mam na pewno torebke czarną xxl; kopertówkę pokrytą cekinami też mam, mogę zrobić ew. odlewkę elizabeth arden 5th avenue,; portfele mam chyba tylko te co w wątku; jeszcze szampon do wlosów Gliss kur też mam; dodatki też jakieś mam, ale o jakie konkretnie chodzi?
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Jeszcze zapomniałam, że będę miała odlewki lepszych, droższych perfum, a dokładnie: L Lolita Lempicka Thierry Mugler, Garden of Stars, Rose Angel EDP oraz CK Eternity Moment . Powinny do mnie dotrzeć za ok. 2/3 dni. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
I jak widzisz coś z tego co Ci napisałam dla siebie?
Najbardziej bym była zainteresowana frezarką jednak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
a cos innego do tego bys znalazla?
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
A mogłoby być za te cienie (MF i Inglot) + ew. odlewka bruno banani pure woman [jak znajdę coś na tę odlewkę xD]. Bo tamte perfumy mam mieć z wymianki i powinny już dojść wczoraj, a jeszcze ich nie mam, więc nie wiem jak z nimi będzie, a nie chcę nic obiecywać
![]() A chciałabym zapytać jeszcze czy ta frezarka ma jakieś wady albo coś? Bo napisałaś, że stan dobry, a nie bardzo dobry i trochę mnie to zmyliło. Szczególnie, że była uzyta 1 raz xD. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.