![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko Clarins, Givenchy, LRP i inne- SIERPIEN
hej
![]() i co tym effaclarem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a co chciałabyś w zamian za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1344290326 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
a coś z tego co niedawno dołożyłam: kąpiel do stóp Avon ? Bo z tych rzeczy co wimieniłąs niestety nic nie mam. Mogę podzielić się natomiast Trichomanią Lush taki plaster ok. 2- 3 cm?
---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- z zapachów przez Ciebie poszukiwanych to nic nie mam.... hmm mam sampler Perles De Lalique w atomizerze ok. 2, 5 ml, fabryczną próbke Idole d"Armani edt 1,5 ml , Aliena Sunessence ponad 2 ml w atomizerze .... Moze coś z tego plus oczywiście to co w wątku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Hej, ja znowu po kredke UD, telefon, krem i matowy czarny lakier
![]() Mam nowy watek. ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A co by za te rzeczy Cie interesowalo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie za Effeclar?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
wysylam zdjecie, jutro postaram sie doslac lepszej jakosci. ogolnie ten zawias widoczny na zdjęciu jest wylamany -ogólnie nie widzę fragmentu tego zawiasu, więc nie wiem czy to poczta - czy po prostu tak było wcześniej, to samo z cieniem.
ogólnie to po prostu to nie wygląda na nową paletkę, szczególnie, że z tego co wiem, paletki te były limitowanką, więc nie wiem gdzie je dostałaś teraz przed wylotem, no ale może się mylę. ogólnie chciałabym to jakoś wyjaśnić, bo ta paletka była główną rzeczą, dla której zgodziłam się na tą wymianę, reszty rzeczy nie poszukiwałam i były one raczej dopełnieniem do ceny bricka, więc chciałabym to jakoś wyjaśnić.
![]() |
#100 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
Aaaaaaa! Jest cudna!!!! Szkoda ze wczesniej nie wiedzilam o nich... kupiilam tester 100ml za 260zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.