|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wrzesień minerały MEOW, LUCY, filtry, kolorówka DIOR,włosy CHI, Yves Rocher SO
Ja tez wole większe wymianki, ale niestety, nadal tylko balsam sephory mi sie podoba
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrzesień minerały MEOW, LUCY, filtry, kolorówka DIOR,włosy CHI, Yves Rocher SO
Hej przepraszam, ze tak długo ale nie moglam sie zebrac zeby to spisac :
A więc tak: *sweterek w rozowo granatowe paseczki,- 22. Sweter w paski H&M, r.128stan bdb- róż/granat / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? *polar w paski - 12 Polar Active, r. 140, stan bdb z kapturem róż/zieleń *czerwona spudniczka - 33. Spódnica Terranova, r. 146, NOWA, też taka grubsza, sweterkowa - prosze o szerokosc w pasie *ze sweterkiem- 32. Sweterek Cubus r.9lat, NOWY, rozm 134cm / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? *granatowy golf-37.Golf Cool Club, r.134 stan idealny / mozesz podac długosc renkawów i szerokość pleców ? *ostatnia tunoiczka w paski- 36. Tunika KappAhl, r.140 stan bdb,ona jest taka grubsza, sweterkowa Podoba mi sie jeszcze ten biały sweterek z kapturem i dwie spódniczki: dzinsóweczka i sztruksowa w kol brązowym i te dwie koszulki co są na zdjeciu z spódniczkami jakie to rozmiary? Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2012-09-11 o 11:22 |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ja chetna jestem
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochana, wiesz co, ja w sumie rezygnuję na chwilę obecną z Armaniego (chwilowo nie miałabym go komu podarować
)ale podoba mi się u Ciebie lakier i błyszczyk Diora.
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, te wszystkie rzeczy ode mnie chcesz za Twoje propozycje, czy wypisałaś wstepnie wszystko co Ci się u mnie podoba??
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Te końcówki do szczoteczki chcesz wymienić wszystkie razem, czy pojedyńczo??
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
???
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
Hej spodobał mi się jedynie :
Vipera Satin Look fluid o przedłużonym działaniu 032 naturalny 35ml nowy a kształt naklejek jest mniej więcej taki jak na zdjęciu tutaj: http://torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=6081 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Sephora, Lait Corps, Chocolat Praline Balsam do ciała czekoladowy 150ml nowy
ZESTAW Giorgio Armani Black Code balsam po goleniu 75ml nowy + żel pod prysznic 75ml Coś u mnie? |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
coś u mnie za plastry do depilacji, naftę kosmetyczną i tusz masterpiece czarny na kilka użyć?
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o Inspire, to kupiłam te perfumy 4-5 lat temu. Pachną nadal tak jak powinny, ale mam lekką schizę, że mogły się przeterminować i planuję zdjęcie ich z wątku. Niby zapach się nie zmienił, ale nie chcę nikogo oszukać, dlatego uczciwie o tym mówię. Mogę się za nie wymienić, ale możesz też wybrać coś innego.
Ja rezygnuję z plastrów do depilacji, nafta i tusz zostaje ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- poza wątkiem mam jeszcze: lakier i piankę do włosów Loreto salon superpołysk, raz wypróbowane przez moją mamę lakier do paznokci Wibo your fantasy nr 108, również raz użyty przez mamę. Jeżeli lubisz lakiery to mogę pogrzebać w domowej kolekcji, królują tam perłowe róże, znajdzie się też coś w czerwieni krem wygładzający do włosów L'oreal Studio Hot Liss, używany przeze mnie, zostało trochę mniej niż połowa
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, być może jestem zmęczona i dlatego nie widze pędzelka do ust. Pomóż mi go zlokalizować
. Za końcówki w takim razie podziękuję. ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:39 ---------- Hej, to w takim razie interesowałby mnie futerał (jesli jestutwardzony) oraz ten pędzelek, ale niestety własnie dobiłam targu i ucieka ode mnie krem do rąk TBS, a za oliwkę YR się nie wymienię, więc kiepsko widzę naszą wymianę.......
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Tusz Max Factor Masterpiece złoty nieuzywany?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam o kosmetyczce. Też mi się podoba
. Ale skoro jesteśmy obie z Wrocławia to może jednak jakoś się dogadamy?? Może jeszcze coś w moich wątkach znajdziesz . Z Twojej listy życzeń mogłaby Ci jedynie odlać jeszcze trochę oleju jojoba.
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Przypominam się
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
A za te dwie rzeczy: Ekologiczny olej z róży piżmowej (mazidla)- zostało 14 gram w dwóch fiolkach - 12.2012
ISEREE - żel do mycia twarzy - NOWY, nieużywany - 04.2014 co możesz oddać??
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Za błyszczyk Dior Addict mogę oddać 3 poniższe rzeczy + coś dołożyć:
Podkład mineralny rozświetlający Annabelle Minerals John Frieda odżywka Sheer Blonde Platinum to Champagne, Eris Cleanology (seria profesjonalna), maseczka Poza wątkiem mam olej arganowy Alepia (klik) - mogę odlać. Co do tuszu to źle zrozumiałam i to nie ten którego szukam. |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
To może innym razem, pozdrawiam
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Znajdziesz coś za bańki chińskie? Pozdrawiam, Magda.
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Barry M 305 pink flamingo użyty 2x
Lucy Minerals Podkład Fair nowy to mi sie podoba |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podoba mi się balsam czekoladowy, ale roletki za niego nie oddam oraz błyszczyk diora, ale to Ty go nie oddasz za roletkę, chyba że widzisz coś jeszcze?
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Oprócz baniek nic niestety dla siebie nie wypatrzyłam
Przemyślę sprawę i odezwę się w poniedziałek albo wtorek, bo za chwilę wyjeżdżam na cały weekend. Pozdrawiam!
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Przejrzałam szybko Twój wątek i niestety oprócz baniek nic dla siebie nie widzę
Ale może zróbmy tak: odsypię Ci 10 łyżeczek maseczki algowej (na jedno użycie wystarcza 1 łyżeczka + 3 łyżeczki wody) + do tego filtr Eva. Będzie Ci tak pasowało?
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pod wieczor dam Ci znac co z ciuchami musze je pomierzyć
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

)

.