|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Do 30-tki się zbliżamy, w głowie milion myśli mamy...
hej
dziękuję za gratki ![]() pierścionek mam a jakże jak tylko cyknę fotki to się pochwalę opowiedzieć o zaręczynach hm... nic nadzwyczajnego... przede wszystkim nie spodziewałam się nic a nic... nie zdradził się ani słowem... zaprosił mnie do siebie, wypiliśmy kawkę a potem wyszedł do drugiego pokoju, jak wrócił z ogromnym bukietem czerwonych róż to już mi się śmiać chciało witam też nowe 30-tki co do porządków to mój (już)narzeczony to straszny pedant jest, wiecie tu równiutko tam równiutko, nic nie może odstawać, wystawać... ja do tego podchodzę bardziej na luzie ![]() a perfekcyjnej pani domu nie oglądam, a jak zerknę to przypadkiem... do tej pory śmiejemy się tż'tem jak któregoś razu oglądaliśmy program na polsacie chyba, coś pozamiataj czy pozamiatane, też o porządkach... i w tym programie podzielili się z widzami taką tajemną mądrością życiową mianowicie, że brudną patelnię najlepiej umyć płynem do mycia naczyń od tamtej pory z przymrużeniem oka traktuję tego typu programy
Edytowane przez thelilah Czas edycji: 2012-09-26 o 15:33 |
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Do 30-stki brakuje mi jeszcze 2 lat, ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie
![]() thelilah - gratuluję
|
|
#93 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli co, wcielasz już plany w życie? ![]() Cytat:
Nie rozumiem, komu tak zależy na promocji tej kobiety, czyżby mężuś miał aż takie wpływy? ![]() Cytat:
![]() No proszę, to kiedyś trzeba będzie zrobić jakiś minizlocik, skoro już nam się tworzy mała grupka poznanianek. Co Wy na to, dziewczyny? Cytat:
Chyba że dzieci z in vitro tak szybko dojrzewają ![]() Też mi się kiedyś obiło o uszy, że ona jest po 40-stce i mi tak własnie wygląda na jakieś 43 lata. Cytat:
![]() A napiszesz coś więcej o sobie? Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-26 o 18:16 |
|||||
|
|
|
|
#94 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlatego właśnie nie lubię jesieni i zimy zdrówka! ![]() Cytat:
to nie mieszkacie jeszcze razem z Tż? a jak reszta Dziewczyn tutaj?a wracając do perfekcyjnej to właśnie też mnie śmieszą te rady, nie wiem czy faktycznie istnieją takie hmm "nieświadome" kobiety że trzeba je edukować w kwestii takich podstaw prowadzenia domu czy oni naprawdę mają oglądające za kretynki? a że ja nie lubię jak się robi ze mnie idiotkę więc nie oglądam ![]() Cytat:
więc mam jeszcze trochę czasu zanim zaczniemy się starać a tak serio to chcemy się jeszcze nacieszyć mieszkaniem we dwoje a ostatnio swoje uczucia "rodzicielskie" przelewamy na naszego małego brytyjczyka obie tylne łapy umoczone więc była minikąpiel i suszenie suszarką tych szkitek a co do spotkania to ja jestem jak najbardziej za
|
|||
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Pocieszam
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Ja wam powiem że moje kol. ma taki syf w domu, ze sie zastanawiałam czy jej nie zgłosić Więc naprawde są takie laski
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(mnie też do 30-tki brakuje ale tytuł wątku do 30-tki się zbliżamy, więc wszystkie 25 wzwyż są pewnie mile widziane kashmirka, mieszkamy razem, ale teraz jesteśmy na urlopie, a w Pl a tutaj nie mamy jeszcze wspólnego mieszkanka (takowe jest w planach) a kotek szybki hehe zdąrzył zażyć sedesowej kąpieli ![]() Starlett, współczuję kataru
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
thelilah o , wlasnie doczytalam i tez gratuluje zareczyn
, nieco dluzej, ale calkiem fajny![]() starlett pocieszam i radze mleko z miodem , dziala na mnie od dziecka![]() kasmirka super kot , ja tam opieke glownie ceduje na mojego psiaka i dobrze mi z tym .na dzieci mialam cisnienie kilka lat temu, ale to tylko biologia i przeszlo ![]() selene no ifo co perfekcyjnej tak, bo w wywiadzie sama sie przyznala do in vitro i , ze miala po 30 ![]() co do spotkanie czemu nie , a co do wieku to mam zasade rodzinna- nigdy o nim nie mowic, co sie sprawdza bo cala rodzina wyglada na dwie dekady mniej ![]() sigilohej
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#98 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale skoro dajesz sobie jeszcze ponad 2 lata to luz, jeszcze trochę czasu masz ![]() co do kota - no nieźle, na początku przeczytałam, że wskoczył do sedesu zanim zdążyłaś spuścić wodę Cytat:
. Ja się na studiach namieszkałam z różnymi ludźmi, więc mnie już chyba nic nie zdziwi. Moja koleżanka też zawsze miała straszny syf w pokoju - na podłodze skrawka wolnego miejsca, różne rzeczy się tam walały, ubrania, puszki, trociny z terrarium (miała królika) itp. Aż dziwię się, że jej facet to tolerował.Ale muszę się przyznać, że jak mam takie tygodnie, kiedy nie wiem, w co ręce włożyć, to sama mam niezly bajzel w pokoju. Ogarniam go dopiero, jak mija ten gorący czas.Tak że tego, są różni ludzie i różne sytuacje ![]() Cytat:
Na wszystkich portalach niezmiennie twierdzą, że Perfekcyjna Pani Domu liczy sobie wiosen 34, a i na stronie tvn-u stoi jak byk ta sama liczba.Nie wiem, może po tej serii operacji plastycznych, jaką sobie zafundowała, uznała, że nie tylko ciało, ale i metrykę można zmienić .Ale to takie trochę robienie z ludzi idiotów, bo kto się na to nabierze .
|
|||
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
selene powaznie, ja o niej troche czytalam w czasie pierwszego sezonu i wtedy bylo, ze ona po 40
. nie wiem, ale przeciez jesli ona by miala 34 lata to powinna prowadzic program jak starzec sie szybciej niz rowiesnicy o 20 lat![]() no i kiedys na pudlu widzialam jej zdjecia sprzed nie wiem 8 lat, tzn mialaby 26 , a wygladala wtedy na 39
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Czyli z sezonu na sezon młodnieje, istny cud
![]() Kwestia wieku pani Rozenek to jak widać tajemnica poliszynela, tylko nie wiem, po co ta szopka, bo tak naprawdę tym odmladzaniem metryki tylko sobie szkodzi. I robi przy okazji czarny PR chirurgom plastycznym, utrzymując, że ma 34 lata
Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-26 o 23:06 |
|
|
|
|
#101 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w jakim kraju mieszkacie jeśli mogę spytać? ja ostatnio byłam na mini wycieczce w Szwecji i tak mi się tam spodobało, że teraz namawiam Tż żebyśmy tam wyemigrowali ![]() Cytat:
też miałam psa ale musiałam się z nim pożegnać na początku roku[*] był ze mną 13lat i był to naprawdę cudowny czas a co do "ciśnienia" w kwestii posiadania dzieci to zawsze może wrócić ![]() Cytat:
ale naprawdę trzeba na niego uważać bo jest tak szybki i zwinny że można mu niechcący krzywdę zrobić np zamykając szafę czy lodówkę hmm no ja szczerze powiedziawszy nie znam takich osób a może znam ale nie byłam np. u nich w domu i nie wiem jaki bajzel tam mają też mi się zdarza mieć nieporządek ale co innego rozrzucone rzeczy czy książki a co innego tygodniami nie wycierany kurz i brud ![]() aż z ciekawości zajrzałam do wujka google i tam jest też napisane, że Rozenkowa ma 34lata Dziewczyny a Wy jesteście z tych gotujących? bo ja uwielbiam gotować i właśnie szukam inspiracji na a) jakąś sałatkę w ramach przegryzki do babskiego wieczoru (jutro przychodzą do mnie przyjaciółki, będziemy pić wino i ślinić się oglądając "Magic Mike b) kolacje dla rodziców Tż i Jego brata z żoną bo zaprosiliśmy ich na sobotę wieczór ![]() za wszelkie pomysły z góry dziękuję! Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-09-27 o 08:16 |
|||
|
|
|
|
#102 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam pod opieką psinkę i nie wyobrażam sobie już życia bez psa Jak długo jesteś zaręczona? Mi w sierpniu minął rok, ale na razie nic nie planujemy jeszcze, a jak u Ciebie? Data już jest? Cytat:
![]() Zazdroszczę mieszkania z TŻtem, my póki co oddzielnie jeszcze :/ Pochwal się kociakiem A z gotowaniem u mnie średnio, tzn gotuję tylko to co lubię
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chętnie zobaczę też Twojego psiaka uwielbiam mieszkać z Tż, jak w maju przenosiliśmy się do nowego mieszkania i musiałam pomieszkać 2 tyg u rodziców to myślałam, że zwariuję no ale u nas to w ogóle szybko poszło bo jak się poznaliśmy to ja wynajmowałam pokój ale po 3 miesiącach przeniosłam się do kawalerki i tak Tż zaczął zostawać na noc, dwie aż w końcu nocował w domu raptem raz w tygodniu tak sobie dumam, przeglądam przepisy i chyba zrobię na jutro sałatkę gyros bo jest konkretna i sycąca, a dla rodziny Tż on sam miał coś wymyślić i wolałabym żeby to on gotował bo jego brat jest jednym z najlepszych szefów kuchni w PL więc ja się nie podejmuje zaspokojenia jego podniebienia
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
ja tam nie przywiązuję wago do wieku Rozenkowej
![]() julianna pokaż pieska kashmirko w Irl mieszkamy ale ten twój tiger boski ![]() a gotować nie lubię zdarza mi się, ale nie są to jakieś wyszukane dania, tylko takie zwyczajne hehe ostatnio częściej gotuję zupki dla mojego dziecięcia i tyle mojego gotowania, a o obiady martwi się tż
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubiłam oglądać zagraniczną wersję perfekcyjnej pani domu, ale ta nasza trochę mnie drażni. Tamta prowadząca była sympatyczna, a ta jest chyba....zbyt "perfekcyjna"
Nadal nie mogę się uporać z przeziębieniem, a tu niedługo kończy mi się urlop i do pracy trzeba wracać ![]() Ja nawet lubię gotować, robię to codziennie - nasze obiady plus teraz zupki dla Malutkiej Wymaga to sporo inwencji
Książkowo: 97+26 Edytowane przez Starlett Czas edycji: 2012-09-27 o 16:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie poważnie zastanawiam czy jakiegoś psiaka nie przygarnąć ze schroniska
Serce mam wielkie jak drzwi do stodoły do kochania, więc czy to koniecznie musi być facet? ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Stralett - też lubiłam Torbicką mi przypominała
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przemyśl, przemyśl. I jeśli tylko warunki Ci pozwalają to z całego serca Ci kibicuję i daj dom jakiemuś zwierzakowi, odwdzięczy Ci się tak, że nawet sobie tego nie wyobrażasz Wiem co mówię ![]() kashmirka ale słodziak, piękny kociak
Edytowane przez theanna Czas edycji: 2012-10-02 o 11:31 |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ale jeśli chodzi o sałatki, ja ostatnio jestem fanką makaronowych - np. z kurczakiem, papryką, selerem, kukurydzą (plus ewentualnie inne warzywa). Jeśli chodzi o brata twojego tż, skoro jest tak dobry w kuchni, to faktycznie masz wysoko postawioną poprzeczkę, lepiej niech się twój chłop martwi, co mu przygotować A w jakiej restauracji można ocenić jego umiejętności kulinarne? ![]() Zazdroszczę Wam futrzaków, ja "od zawsze" chciałam mieć psa albo kota (notabene kociara ze mnie straszna, w dzieciństwie, jak jeździłam do babci na wieś, "molestowalam" wszystkie koty w okolicy Niestety nie mam ku temu odpowiednich warunków ale może kiedyś...Dziewczyny, jutro mam megastresujący dzień w pracy, w dodatku pewnie czeka mnie opieprz za niedopilnowanie pewnych spraw papierkowych (wyleciało mi to z głowy...), a pani dyrektor chyba tylko czeka, żeby mi coś wytknąć. Ehhh... I'm scared Edytowane przez Selene _ Czas edycji: 2012-09-27 o 18:04 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Selene - Takiego ch**a jak mój dyro to nie ma nigdzie indziej, więc się nie bój
|
|
#110 | |||
|
Wtajemniczenie
|
kurcze probowalam pisac i wciaz nie moge zamiescic odpowiedzi
ostatnia proba ![]() kasmirka psiaka pokaze bo jest cudny, ale musze wieczorkiem wgrac foty bo nie mam na komputerze , to najcudowniejszy silk chociaz wszyscy nazywaja go Yorkiem -wlacznie ze mna![]() Cytat:
i przygotowania na ostatnia chwile bo teraz ani mi sie sni![]() wspolczuje, ze nie mieszkacie razem bo to utrudnia zbudowanie wiezi, ale podziwiam jesli dajecie rade byc tak szczesliwi Cytat:
ja bym podala moja tarte z wedzonym lososiem i rozowym winem a na deser cos z gruszek albo szarlotke![]() jesli cos wiecej z konkretow to moze plus mieso ![]() Cytat:
![]() widze, ze tez jestes ruda
|||
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i to była moja najlepsza decyzja w życiu
|
|
#112 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale powiem Ci, że ja mimo wszystko wolę za szefów facetów, jakoś łatwiej się z nimi można dogadać, baby są strasznie wredne... a moja pani dyr. sam wyraz twarzy ma taki, że ja się jej boję ![]() Cytat:
Tak że zdecydowanie tak dla wspólnego mieszkania przed ślubem, byle nie podejmować tej decyzji za wcześnie. Choć oczywiście każdy przypadek jest inny. Za to pies obowiązkowo płci męskiej, będzie można w razie czego powiedzieć, że jakiś chuop jest na stanie ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- a jaki jest twoj naturalny kolor? |
||
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Mój dyro ogólnie to tyran i układa własne jakieś chore przepisy; nie ma dnia żeby komuś za cokolwiek się nie oberwało - mało tego - czasem za powody wręcz z kosmosu
Podobno też proponuje laskom seks, szczególnie sekretarkom - ale do mnie bezpośrednio nic nie mówił - więc nie wiem czy to prawda W każdym razie jest śprośny, lubi gadać obleśne kawały i wszystko mu sie kojarzy. I tak ogólnie - śmiejmy się bo wypada - bo jak się nie uśmiechniesz z jego żarcikow to już ci po pensji pojedzie lub nie da jakiejś tam premii czy coś. Mój naturalny - brąz średni, chociaż kiedyś przypadkiem mi czarne wyszły i z czarnych rozjaśniałam na rudy - wręcz pomarańczowy
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
selene wpsolczuje
, wez dzisiaj porzadne spa, przeczytaj cos albo obejrzyj film, w dobrymnastroju latwiej isc na taka rozmowe![]() a co do bledu to nie myli sie ten co nic nie robi no u mnie pies , ale kastrat szprycha no tak rudosc to jest to, chociaz czasem mam ochote na romans z inna opcja
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
ja romansu nie zamierzam mieć
No way :P
|
|
#116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trochę pomieszkiwaliśmy razem, raz na 2 miesiące, teraz ostatnio na ponad 3, poza tym spędzamy weekendy razem, raz u niego, raz u mnie... A więzi budujemy i bez mieszkania, w tym i z tym akurat problemów nie widzę... na szczęście (odpukać puk puk )Cytat:
Szprycha174 współczuję dyra nie trawię takich ludziMogę się pochwalić, że moje próby wyciągnięcia od TŻta co dostanę na urodziny zakończyły się powodzeniem no chyba, że skubaniec mi naściemniał żebym mu spokój dała, to wtedy pochwalę się czymś innym
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Witam, chyba dołączy do was kolejna panna,
rocznik orwellowski, za 3 tyg stuknie 28 ale nie wyglądam![]() no i fajnie że jest taki wątek, bo jako nie posiadająca tż i nie cierpiąca na żadne choroby przewlekłe nigdzie nie mogłam się wpasować ![]() ps. mam 5! kotów
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
#119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wow 5 kociaków, ładna gromadka...
|
|
|
#120 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, 5 to niezle, ale u mnie w domu bylo 8 na stale, a po przygarnieciu bezdomnych kotek 18 mlodych po miesiacu , wet nie zauwazyl ciazy , nie musze mowic , ze zostal zastapiony innym ekspertem![]() natomiast tak gromadka to niezla zabawa na co dzien
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

jak tylko cyknę fotki to się pochwalę 

także nigdy nic nie wiadomo, ja już się nauczyłam żeby nie mówić nigdy 
a co do uczestniczek to też mi się wydaje trochę wyreżyserowane, wierzyć mi się nie chce że można mieć taki syf a nawet jeśli to że ktoś pokaże to w tv nawet za pieniądze
dlatego właśnie nie lubię jesieni i zimy
zdrówka! 
a jak reszta Dziewczyn tutaj?

ale naprawdę trzeba na niego uważać bo jest tak szybki i zwinny że można mu niechcący krzywdę zrobić np zamykając szafę czy lodówkę 

Podobno też proponuje laskom seks, szczególnie sekretarkom - ale do mnie bezpośrednio nic nie mówił - więc nie wiem czy to prawda
nie trawię takich ludzi