|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: w listopadzie sukienki, płaszcze i inne.
a oddałabys za niego zakiet?
mam poza watkiem jeszcze cien elizabeth arden |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
I jak? wymieniamy?
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
cos za ugg?
|
|
#98 |
|
:)
|
cos za ugg?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Buu spóźniłam się na wszystkie rzeczy, które mi się podobały
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
moze cos teraz za marynarke river ? mam poza watkiem odlewke olejku kerastase
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- takie 2 fiolki nie wiem ile ml, mam z wymiany musze sprawdzic ile poprzednia uzytkowniczka napisala |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
wiec tego kerastase jest okolo 10-13 ml, w dwoch rureczka z BU poprzednia uzytkowniczka dala mi 15 ml ja uzylam kilka razy z jednej rureczki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
podobała mi się U ciebie torebka, teraz nic nie widze. moze masz coś z mojej wish?
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam do Ciebie ostatnio ale mi nie odp... w dalszym ciagu podoba mi się marynarka river
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- a Ty co byś chciała ? ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ja sie chcialam jeszcze spytac o te czarne szpilki czy to typowy rozmiar 38 i czy ladnie sie prezentuja na stopach i czy sa wygodne. Mam jedne szpilki z nine west i sa wlasnie bardzo wygodne, dlatego tez chcialam sie o te spytac ale najpierw powiedz co Ty byś chciała ode mnie za marynarkę. |
|
|
|
|
#104 |
|
Konto usunięte
|
rurki Vero Moda roz. z metki to 34, lecz pasują na M, w jakim są stanie ?
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- [/COLOR]i koronkowa granatowa sukienka warehouse roz. 10 stan db podasz wymiary? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hej czekam, na odp (zalezy mi bardzo na czasie)
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- a co byś chciała za zakiet ? i ile cm ma obcas w butach oraz czy to typowe 38 ? ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- wlasnie tak sie zastanawiam nad tymi butami bo w sumie potrzebuje czarnych na studniowke hmm... a te 3 rzeczy za zakiet i buty ? czy nie bardzo ? |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, czy chcialabys sie wymienic zakiet za balerinki i róz elizabeth arden? bo zastanawiałm sie nad tymi butami i chyba beda troche niskie, wole jednak wyzsze.
Ale fotke jesli masz to bym w sumie zobaczyla bo moze sie przekonam a no i prosze o ta zdjecie zakietu |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
rezygnujesz z wymiany?? mam chetna na baleriny i nie wiem czy mam czekac az mi odpowiesz czy nie.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a co Ci sie jeszcze podoba ? bo ja na marynarke jestem zdecydowana, ale co do butów to nie wiem bo wole 10 cm obcasy ale jak masz fotki to przeslij, tylko prosilabym Cie bys postarala sie szybko mi wyslac te zdjecie, bo jesli sie na nie zdecyduje to bylyby mi potrzebne na przyszła sobote
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ladne sa te buty ale jesli maja 7 cm to beda za niskie dla mnie. wiec chyba zostane tylko przy zakiecie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
to co juz tak ostatecznie chcesz za marynarke? ktoe balerinki niebieskie czy pudrowe ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.