Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-27, 11:22   #91
zekori
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Hej
jestem właśnie na etapie zbierania sił do nauki, ale jak widać kiepsko mi to idzie, skoro siedzę na wizażu
Tak sobie przeglądałam różne blogi i strony i zaczął podobać mi się styl militarny początkowo byłam bardzo na nie, ale znalazłam kilka fajnych zestawów, w których "army style" jest umiarkowany. Wrzucam kilka zdjęć, gdzie moro łączy się z klasyką i jestem ciekawa Waszego zdania
Moro kompletnie mi się nie podoba, nie wiem dlaczego, po prostu. Ale chcę na wisonę kupić sobie takie spodnie: http://img.szafa.pl/ubrania/0/012926...ki-damskie.jpg , ale zastanawiam się czy to nie moja chęć na nie nie wynika z tego trendu 'militarnego' i boję się, że to będzie zakup jednosezonowy.

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Ciąg dalszy zestawów, do których pasują czerwone buty
Teraz na pewno muszę kupić sobie coś czerwonego, bo mam same szarości i pastele w szafie. No i czerń, która nie jest praktyczna.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
A na jaki kierunek chcesz iść? To piękny czas, kiedy można wybrać kierunek
Zastanawiam się nad weterynarią, ewentualnie kosmetologia, albo dietetyka.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:37   #92
alove
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
odnośnie instagramu anies- nie mam tam konta i wyskakuje mi tylko notka, że to im prywatny, dlatego nie mogę nic oglądać:/
faktycznie, to chyba kwestia tego, że Anies zablokowała insta dla niezalogowanych, jeszcze tydzień temu spokojnie mogłam oglądnąć przez http://statigr.am/almaanies, teraz pokazuje się "Oops... this account is private" szkoda, uwielbiam jej bloga, teraz kiedy już przestała dodawać notki, insta był naprawdę super wyjściem

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Co do tego kremu Anida do rąk to nie spodziwajcie się, że bedzie w Naturach, bo u mnie zazwyczaj zostaje tylko nalepką z ceną
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest wyprzedany niż dostępny...

Dziewczyny jaką perfumerię internetową polecacie? Blekitne_niebo mówiła niedawno o ipefumy. Coś jeszcze? Głownie pytam pod kątem zapachów Chloe.

Właśnie tak się zasanawiałam gdzie jest Mirell i LadyI a tu po prostu rewolucje życiowe
u mnie wczoraj w drogerii Aster stało 10-15 sztuk kremu, oczywiście się zaopatrzyłam, już po jednym dniu mogę stwierdzić, że jest IDEALNY i ta cena..

ja polecam perfumesco.pl mają oryginały i całkiem przyjemne ceny

Edytowane przez alove
Czas edycji: 2013-01-27 o 11:40
alove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 11:45   #93
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alove Pokaż wiadomość
faktycznie, to chyba kwestia tego, że Anies zablokowała insta dla niezalogowanych, jeszcze tydzień temu spokojnie mogłam oglądnąć przez http://statigr.am/almaanies, teraz pokazuje się "Oops... this account is private" szkoda, uwielbiam jej bloga, teraz kiedy już przestała dodawać notki, insta był naprawdę super wyjściem

u mnie wczoraj w drogerii Aster stało 10-15 sztuk kremu, oczywiście się zaopatrzyłam, już po jednym dniu mogę stwierdzić, że jest IDEALNY i ta cena..

ja polecam perfumesco.pl mają oryginały i całkiem przyjemne ceny
można się zarejestrować w jakiś inny sposób niż instalacja aplikacji?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:09   #94
alove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
można się zarejestrować w jakiś inny sposób niż instalacja aplikacji?
chyba nie, przez statigram można było oglądać, nawet gdy instagram był zablokowany, teraz ani tu ani tu nie można oglądać trzeba ściągnąć aplikację na telefon, innego sposobu nie znam
alove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:21   #95
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Z innej beczki co myśicie o tej kurtce/żakiecie? Brać? Jeśli tak, to jaki kolor?
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TKA%20PIKOWANA
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...TKA%20PIKOWANA
zdecydowanie jestem za czarnym kolorem
Stary 2013-01-27, 12:26   #96
anies5
Zakorzenienie

Dziewczyny, nic nie blokowałam. Jak zakładałam konto na Instagramie, to wydawało mi się, że oznaczałam konto jako "prywatne". Dopiero niedawno się zorientowałam, że to nie funkcjonuje i zmieniłam ponownie ustawienia. Nie wiedziałam, że zamyka to możliwość oglądania zdjęć przez stronę www. Wyłączyłam ochronę prywatności, także teraz znowu powinnyście mieć dostęp.

Co do innych komentarzy, to naprawdę mnie nie interesują, nie czytam nic, nie zaglądam na wątki, nie mam na to czasu. Ludzie zawsze dorobią ideologię. Ciągle dostaję maile, czy jestem w ciąży lub czy się rozwodzę. Nie wiem, skąd ludzie to wymyślają, zawsze węszą spisek rodem z brazylijskiej telenoweli. Nie wpadną na prozaiczny brak czasu. Bloga zawsze prowadziłam jako dodatek do codzienności, nie koncentrowałam się na nim, dla mnie to coś w rodzaju zabawy. Nigdy nie była to profesjonalnie prowadzona strona i mam tego świadomość. Wiem, że zdjęcia do lustra są mało atrakcyjne, ale to była jedyna możliwość jakiejkolwiek obecności z mojej strony. Inaczej nie będzie, prowadzę intensywne życie zawodowe, a wolne chwilę poświęcam rodzinie, przyjaciołom i sobie. Podejrzewam, że raczej nie wrócę do sieci, a jeśli tak, to w podobnej formie. Szkoda, ale nie jest to moim priorytetem. Blogowaniu trzeba się poświęcić.
Stary 2013-01-27, 12:36   #97
201606210931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nic nie blokowałam. Jak zakładałam konto na Instagramie, to wydawało mi się, że oznaczałam konto jako "prywatne". Dopiero niedawno się zorientowałam, że to nie funkcjonuje i zmieniłam ponownie ustawienia. Nie wiedziałam, że zamyka to możliwość oglądania zdjęć przez stronę www. Wyłączyłam ochronę prywatności, także teraz znowu powinnyście mieć dostęp.

Co do innych komentarzy, to naprawdę mnie nie interesują, nie czytam nic, nie zaglądam na wątki, nie mam na to czasu. Ludzie zawsze dorobią ideologię. Ciągle dostaję maile, czy jestem w ciąży lub czy się rozwodzę. Nie wiem, skąd ludzie to wymyślają, zawsze węszą spisek rodem z brazylijskiej telenoweli. Nie wpadną na prozaiczny brak czasu. Bloga zawsze prowadziłam jako dodatek do codzienności, nie koncentrowałam się na nim, dla mnie to coś w rodzaju zabawy. Nigdy nie była to profesjonalnie prowadzona strona i mam tego świadomość. Wiem, że zdjęcia do lustra są mało atrakcyjne, ale to była jedyna możliwość jakiejkolwiek obecności z mojej strony. Inaczej nie będzie, prowadzę intensywne życie zawodowe, a wolne chwilę poświęcam rodzinie, przyjaciołom i sobie. Podejrzewam, że raczej nie wrócę do sieci, a jeśli tak, to w podobnej formie. Szkoda, ale nie jest to moim priorytetem. Blogowaniu trzeba się poświęcić.
znów działa, dziękuję
Anies, wrzucisz zdjęcia kuchni? Kiedyś Cię o nie pytałam, ale byłaś na wakacjach, a później to już nie chciałam Cię meczyć
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 12:52   #98
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
znów działa, dziękuję
Anies, wrzucisz zdjęcia kuchni? Kiedyś Cię o nie pytałam, ale byłaś na wakacjach, a później to już nie chciałam Cię meczyć
Widzisz, zapomniałam , przepraszam. Nie mam żadnych zdjęć, a teraz mam remont łazienki, więc cała kuchnia jest zarzucona "gratami". Po remoncie postaram się zrobić zdjęcia.
Stary 2013-01-27, 13:01   #99
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Co do tego kremu Anida do rąk to nie spodziwajcie się, że bedzie w Naturach, bo u mnie zazwyczaj zostaje tylko nalepką z ceną
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest
No właśnie nie udało mi się kupić kremu w Naturze
Cytat:
Dziękuję Ważyłam sporo za dużo, bo aż 86 kg i stwierdziłam, że muszę wziąć się za siebie. Zrezygnowałam ze słodyczy, fast-foodów, słodkich napojów. Piję jedynie wodę niegazowaną i herbatę - zwykle czerwoną i zieloną. Jem do 16 (choć teraz zdarza mi się zjeść później, np. wczoraj zjadłam ostatni posiłek o 20, ale kładłam się o 2:30). Zamiast ziemniaków stawiam na brązowy ryż. Wcześniej jadłam tylko chlebek wasa, teraz zamieniłam go na razowy, bo jest zdrowszy. Schudłam 22 kg, chciałabym jeszcze trochę, bo teraz ważę 64, ale i tak jestem bardzo zadowolona. Myślę, że powinnam zacząć ćwiczyć, a z tym u mnie gorzej Chcę taki tryb jedzeniowy utrzymać, bo nie sztuką jest schudnąć i wrócić do starych nawyków, wtedy waga od razu jedzie do góry. Jednak raz na jakiś czas pozwalam sobie na więcej Alkoholu też nie piłam, teraz niestety mi się zdarzy, ale staram się jak najrzadziej.

Wow, przekonałaś mnie do białych spodni Wcześniej odczuwałam do nich awersję, ale widzę, że naprawdę pięknie się prezentują.

Co do matury - w pełni się zgadzam. Uważam, że maturę zdać można bez problemu na podstawie tego, czego uczyło się w szkole, aczkolwiek jeśli komuś zależy na bardzo dobrych wynikach to warto pouczyć się wcześniej.
Dokładnie! Latem i wiosną łatwiej się ograniczyć. Zima jest najgorsza, bo jest zimno na dworze i chce się bardziej jeść A w czasie sesji to już w ogóle chce się słodkiego

Wiesz co, ja się przygotowuję codziennie do zajęć i do sesji, w tym sensie, że czytam, bo mamy mnóstwo literatury, ale i tak przed sesją wariuję, bo tego materiału jest tyle, że boję się, że się nie wyrobię i zamiast się uczyć to nad tym rozmyślam

Dziewczyny, dzisiaj wyjeżdżam do dziadków, ponieważ tam będę miała najlepsze warunki do nauki - brak internetu Także odezwę się w środę po egzaminie. Trzymajcie mocno kciuki, ja również kibicuję studentkom
Jesz do 16, ale jak o której kładziesz się spać? Ja jak trzymałam się zdrowszego odżywiania, to 2-3h przed snem nie jadłam, inaczej bym nie wytrzymała chociaż wszystko kwestia przyzwyczajenia, ale czy to na pewno zdrowe?
Gratuluję takiej utraty ja chciałabym zrzucić jeszcze z 5kg, ale to zabiorę się za to na wiosnę, jak mobilizacja będzie większa

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Hej
jestem właśnie na etapie zbierania sił do nauki, ale jak widać kiepsko mi to idzie, skoro siedzę na wizażu
Tak sobie przeglądałam różne blogi i strony i zaczął podobać mi się styl militarny początkowo byłam bardzo na nie, ale znalazłam kilka fajnych zestawów, w których "army style" jest umiarkowany. Wrzucam kilka zdjęć, gdzie moro łączy się z klasyką i jestem ciekawa Waszego zdania
Fajne chociaż ja z tego stylu mam tylko te spodnie woskowane khaki, a je można połączyć z bardzo prostymi rzeczami. Na większe szaleństwo bym się chyba nie zdecydowała
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:04   #100
zielona2
Rozeznanie

Cytat:

O Boże, padłam
Grunt, że się nie przejmujesz i nie czytasz głupot.

Sweterek z tego zdjęcia jest z nowej kolekcji? To Zara?
http://statigr.am/p/331912943774858019_35665893
I jeszcze jedno (wiem, wścibska jestem ale strasznie mi się podoba) skąd ta bluzka?
http://statigr.am/p/367811471977872162_35665893

Edytowane przez zielona2
Czas edycji: 2013-01-27 o 13:11 Powód: dopisek:)
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:05   #101
wankaw
Zakorzenienie

chciałam zrobić większe zakupy kosmetyków rosyjskich i niestety mydła (między innymi to, które polecała błękitne_niebo) są niedostępne, tak szybko wykupiłyście?

strasznie dużo kosmetyków mnie skusiło na tej stronie
wankaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 13:16   #102
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
O Boże, padłam
Grunt, że się nie przejmujesz i nie czytasz głupot.

Sweterek z tego zdjęcia jest z nowej kolekcji? To Zara?
http://statigr.am/p/331912943774858019_35665893
I jeszcze jedno (wiem, wścibska jestem ale strasznie mi się podoba) skąd ta bluzka?
http://statigr.am/p/367811471977872162_35665893
Szkoda czasu i zdrowia .
Sweterek to Zara, kupowałam go końcem grudnia, ale jeszcze przed wyprzedażami, wydaje mi się, że nowa kolekcja. Bluzka też Zara:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%C5%81%C3%93W
Stary 2013-01-27, 13:19   #103
zielona2
Rozeznanie

Cytat:
Szkoda czasu i zdrowia .
Sweterek to Zara, kupowałam go końcem grudnia, ale jeszcze przed wyprzedażami, wydaje mi się, że nowa kolekcja. Bluzka też Zara:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...A%C5%81%C3%93W
Dzięki serdeczne
zielona2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:26   #104
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Mariah, tak to ten Jantar
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html

Strasznie podoba mi się jego zapach (trochę męski) i jak dziś spojrzałam na głowę, to chyba faktycznie mi podrosły ładnie, bo odrost taki dłuższy jakby

Swoją drogą wiecie gdzie kupię cieliste szpilki- bez platform, absolutnie klasyczne, z ładnym obcasem- nie wysuniętym do tyłu? No i nie za 500zł...
Też poszukuje czegoś podobnego - najlepiej w stylu Louboutinów.

Cytat:
Napisane przez wankaw Pokaż wiadomość
wczoraj użyłam pierwszy raz podkładu facefinity i bardzo mi odpowiada, ma mocne krycie, trafiłam z kolorem, ładnie wygładza twarz, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, jest na pewno lepszy od żelowego rimmela, którego właśnie kończę. niestety jak to u mnie bywa widać mi skórki a mam ich sporo bo używam kwasów
jeszcze nie wiem tylko jak z trwałością bo cały dzień nie miałam go na sobie
Kupiłam ostatnio ten podkład i jak na razie nie jestem zadowolona. Podobnie jak ty używam kwasów i podkłada podkreśla suche miejsca. Do tego nie wytrzymuje całego dnia w pracy - dość szybko zaczyna się świecić (posiłkuje się bibułkami matującymi) i trochę mi ciemnieje na twarzy. Mam kolor 47 - najjaśniejszy z dostępnych w Polsce.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:30   #105
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elizka1987 Pokaż wiadomość
Też poszukuje czegoś podobnego - najlepiej w stylu Louboutinów.

Kupiłam ostatnio ten podkład i jak na razie nie jestem zadowolona. Podobnie jak ty używam kwasów i podkłada podkreśla suche miejsca. Do tego nie wytrzymuje całego dnia w pracy - dość szybko zaczyna się świecić (posiłkuje się bibułkami matującymi) i trochę mi ciemnieje na twarzy. Mam kolor 47 - najjaśniejszy z dostępnych w Polsce.
użyję jutro do pracy tego podkładu, zobaczymy czy się polubimy, co do koloru to mam golden 75 i lekko ciemniejszy może być nawet ok, ale błyszczenie i ścieranie go zdyskwalifikuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 13:31   #106
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Ciągle dostaję maile, czy jestem w ciąży lub czy się rozwodzę.
Umarłam. Niektórym naprawdę życie się miesza z "M jak miłość".
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:33   #107
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Witam serdecznie w nowym wątku

Cytat:
chciałam zrobić większe zakupy kosmetyków rosyjskich i niestety mydła (między innymi to, które polecała błękitne_niebo) są niedostępne, tak szybko wykupiłyście?

Wiesz, ten wątek przeglądają nie tylko stałe użytkowniczki, ale też tysiące anonimów (żeby nie było - nie uważam że to źle). Przyznam, że polecam dany kosmetyk wtedy, gdy sama mam go spory zapas - po prostu boję się, że z powodu jego reklamy stracę do niego dostęp. Sklep Kalina jednak bardzo szybko uzupełnia braki, wiec myślę że kosmetyki szybko się pojawią
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:40   #108
ohmonique
Rozeznanie

O, ja też witam w nowym wątku

Co do białych spodni to nie posiadam, jakoś sceptycznie do nich podchodzę. Raz, że pewnie szybko bym je wybrudziła, a dwa, że nie do końca jestem przekonana czy by do mnie pasowały. Ale fakt, stylizacje z białymi spodniami wyglądają bardzo świeżo

Też się męczę z sesją i też zostawiam wszystko na ostatnią chwilę, a potem panikuję, że nie zdążę. Zostały mi jeszcze 2 egzaminy

Cytat:

Właśnie, chyba wszystkie się rzucił na te kosmetyki, bo ja już mydła też nie dorwałam
Dlatego póki co zamówiłam Glinkę z Morza Martwego i Krem na dzień - zatrzymanie młodości. Ale w planach mam jeszcze kliknięcie kilku innych rzeczy

Myśli się materializują!
ohmonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 13:42   #109
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Wiesz, ten wątek przeglądają nie tylko stałe użytkowniczki, ale też tysiące anonimów (żeby nie było - nie uważam że to źle). Przyznam, że polecam dany kosmetyk wtedy, gdy sama mam go spory zapas - po prostu boję się, że z powodu jego reklamy stracę do niego dostęp. Sklep Kalina jednak bardzo szybko uzupełnia braki, wiec myślę że kosmetyki szybko się pojawią
Cytat:
Napisane przez ohmonique Pokaż wiadomość

Właśnie, chyba wszystkie się rzucił na te kosmetyki, bo ja już mydła też nie dorwałam
Dlatego póki co zamówiłam Glinkę z Morza Martwego i Krem na dzień - zatrzymanie młodości. Ale w planach mam jeszcze kliknięcie kilku innych rzeczy
poczekam, aż uzupełnią zapasy, bo nie spieszy mi się jakoś bardzo, a wybrałam 7 produktów i mogłoby to wszystko pójść razem
Stary 2013-01-27, 13:58   #110
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Przyznam, że polecam dany kosmetyk wtedy, gdy sama mam go spory zapas
Oby Anida nie zniknęła z półek
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 14:11   #111
mile to you
Przyczajenie

Jestem początkująca na tym forum i mam parę ciekawych rzeczy. Kolorowo
_DSC0521.jpg mile to you.jpg spodnie.jpg.jpg
mile to you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:42   #112
Agnessa*
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj użyłam pierwszy raz podkładu facefinity i bardzo mi odpowiada, ma mocne krycie, trafiłam z kolorem, ładnie wygładza twarz, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, jest na pewno lepszy od żelowego rimmela, którego właśnie kończę. niestety jak to u mnie bywa widać mi skórki a mam ich sporo bo używam kwasów
jeszcze nie wiem tylko jak z trwałością bo cały dzień nie miałam go na sobie
Ja też ostatnio skusiłam się na ten podkład i jestem z niego bardzo zadowolona
Wybrałam odcień nr 75. Jest trwały - u mnie wytrzymuje cały dzień, ładnie kryje i nie robi efektu maski. Na zimę jest całkiem całkiem
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:45   #113
tray
Raczkowanie

Cytat:
Bloga zawsze prowadziłam jako dodatek do codzienności, nie koncentrowałam się na nim, dla mnie to coś w rodzaju zabawy. Nigdy nie była to profesjonalnie prowadzona strona i mam tego świadomość. Wiem, że zdjęcia do lustra są mało atrakcyjne, ale to była jedyna możliwość jakiejkolwiek obecności z mojej strony. Inaczej nie będzie, prowadzę intensywne życie zawodowe, a wolne chwilę poświęcam rodzinie, przyjaciołom i sobie. Podejrzewam, że raczej nie wrócę do sieci, a jeśli tak, to w podobnej formie. Szkoda, ale nie jest to moim priorytetem. Blogowaniu trzeba się poświęcić.
Anies, te Twoje "sesje nieprofesjonalne" i "robione do lustra" mają już ponad 2,5 miliona wyświetleń więc nie mów o braku atrakcyjności Tutaj nie chodzi o jakość zdjęć, ale również o Twój konsekwentny styl, niecodzienną urodę i po prostu o lekkość i delikatność Twojego miejsca w sieci. Nie ma wiele takich blogów... Jeśli tylko znajdziesz czas to wszystkie będziemy wdzięczne za możliwość oglądania tych mało atrakcyjnych, nieprofesjonalnych i nudnych fotografii
tray jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:47   #114
Adele Marie
Raczkowanie

Cytat:

Nie wiem o którym mydle mowa, ale poza Kaliną kosmetyki rosyjskie oferuje także sklep internetowy Bioarp i na allegro "DamaBio".
Ja mam ochotę na spray z żywymi witaminami. Recenzje ma przeciętne, ale nazwa zdrowo i ładnie brzmi .
Tylko co to znaczy "żywe witaminy"
Adele Marie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:48   #115
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Tak za mną chodzą te białe spodnie, że aż sobie zdjęć poszukałam (czyli co baba wymyśli, żeby się nie uczyć ) No i w ogóle lato wiosna, ja już chcę upały!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1221394278.jpg (32,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Blokken49-850x615.jpg (97,0 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0017.jpg (70,7 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hilary_duff2_500x375.jpg (53,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_6524.jpg (122,2 KB, 70 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg miranda-kerr-white-pants-01.jpg (107,5 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg On the Street in Milan.jpg (40,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg summer-fall-2-10042012.jpg (58,2 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg q52.jpg (45,1 KB, 50 załadowań)

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"

Edytowane przez Kociaak
Czas edycji: 2013-01-27 o 16:49
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 16:52   #116
wankaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adele Marie Pokaż wiadomość
Nie wiem o którym mydle mowa, ale poza Kaliną kosmetyki rosyjskie oferuje także sklep internetowy Bioarp i na allegro "DamaBio".
Ja mam ochotę na spray z żywymi witaminami. Recenzje ma przeciętne, ale nazwa zdrowo i ładnie brzmi .
Tylko co to znaczy "żywe witaminy"
chciałabym te mydła (niedostępne w tym momencie):
http://kalina-sklep.pl/ziolowe-czarn...iol-p-378.html
http://kalina-sklep.pl/polnocne-mydl...ory-p-155.html
oprócz tego 2 żele pod prysznic, 2 kremy i glinkę
Stary 2013-01-27, 17:04   #117
ParashuteEffect
Rozeznanie

kliknelam dzis bluzke Sylwii Majdan
ktos ma? jak sie nosi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_3167.jpg (21,6 KB, 137 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-27, 17:22   #118
Dominicana
Zadomowienie

Dziewczyny chciałam Wam podziękować za rady odnośnie koszuli
Byłam w sklepie, zmierzyłam i stwierdziłam, że nie warto - jakoś dziwnie się w niej czułam
No i troche droga jest jak na ciucha, którego miałabym ubrać okazyjnie.

Dla pocieszenia za to co innego kupiłam

Jeżeli któraś z Was jest zainteresowana wyglądem tej koszuli to wklejam zdjęcie z przymierzalni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01305a.jpg (36,9 KB, 104 załadowań)

Edytowane przez Dominicana
Czas edycji: 2013-01-27 o 17:24
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 17:25   #119
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ParashuteEffect Pokaż wiadomość
kliknelam dzis bluzke Sylwii Majdan
ktos ma? jak sie nosi?

Ja też dziś kliknęłam Jaki kolor wybrałaś?

I chcę jeszcze zamówić Milenę karmelową.

Edytowane przez catarina11
Czas edycji: 2013-01-27 o 17:27
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 17:30   #120
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość

Oj, jak zdrowo ja zaczynam dzień tylko kubkiem kawy

Wlasnie sobie ostatnio myślałam, Anies nie ma, Ciebie nie ma, Lady tez mało zagląda bo szaleje na wątku Zary ciekawa jestem tych rewolucji, mam nadzieje ze szybko sobie z nimi poradzisz [COLOR="Silver"]
Ten wątek zarowy to zakała, nie powinnam tam wchodzić, ale przez te głupie wyprzedaże odbiera mi rozum. Niedługo wracam do życia mam nadzieję

P.S. Mąż wrócił z delegacji? Mam nadzieję, że mocno nie krzyczałaś

Cytat:
Raz udało mi się go upolować w SP, na DOZie tez częsciej jest wyprzedany niż dostępny...

Właśnie tak się zasanawiałam gdzie jest Mirell i LadyI a tu po prostu rewolucje życiowe
Ja właśnie zamówiłam na DOZie, i skoro to towar deficytowy za chwilę zamówię jeszcze kilka. Oj żebyś wiedziała, że rewolucje

Cytat:
Dziękuję Ważyłam sporo za dużo, bo aż 86 kg i stwierdziłam, że muszę wziąć się za siebie. Zrezygnowałam ze słodyczy, fast-foodów, słodkich napojów. Piję jedynie wodę niegazowaną i herbatę - zwykle czerwoną i zieloną. Jem do 16 (choć teraz zdarza mi się zjeść później, np. wczoraj zjadłam ostatni posiłek o 20, ale kładłam się o 2:30). Zamiast ziemniaków stawiam na brązowy ryż. Wcześniej jadłam tylko chlebek wasa, teraz zamieniłam go na razowy, bo jest zdrowszy. Schudłam 22 kg, chciałabym jeszcze trochę, bo teraz ważę 64, ale i tak jestem bardzo zadowolona. Myślę, że powinnam zacząć ćwiczyć, a z tym u mnie gorzej Chcę taki tryb jedzeniowy utrzymać, bo nie sztuką jest schudnąć i wrócić do starych nawyków, wtedy waga od razu jedzie do góry. Jednak raz na jakiś czas pozwalam sobie na więcej Alkoholu też nie piłam, teraz niestety mi się zdarzy, ale staram się jak najrzadziej.

Wow, przekonałaś mnie do białych spodni Wcześniej odczuwałam do nich awersję, ale widzę, że naprawdę pięknie się prezentują.

Co do matury - w pełni się zgadzam. Uważam, że maturę zdać można bez problemu na podstawie tego, czego uczyło się w szkole, aczkolwiek jeśli komuś zależy na bardzo dobrych wynikach to warto pouczyć się wcześniej.
Dokładnie! Latem i wiosną łatwiej się ograniczyć. Zima jest najgorsza, bo jest zimno na dworze i chce się bardziej jeść A w czasie sesji to już w ogóle chce się słodkiego

Wiesz co, ja się przygotowuję codziennie do zajęć i do sesji, w tym sensie, że czytam, bo mamy mnóstwo literatury, ale i tak przed sesją wariuję, bo tego materiału jest tyle, że boję się, że się nie wyrobię i zamiast się uczyć to nad tym rozmyślam

Dziewczyny, dzisiaj wyjeżdżam do dziadków, ponieważ tam będę miała najlepsze warunki do nauki - brak internetu Także odezwę się w środę po egzaminie. Trzymajcie mocno kciuki, ja również kibicuję studentkom

Miłego wyjazdu i owocnej nauki ! I jeszcze raz gratuluję tylu zgubionych kilogramów. Ja również nie jem po 16.00 (kładę się po północy), ale wieczorem zwyczajnie nie mam apetytu i zdecydowanie nie chudnę. Mnie ostatnio gubi alkohol i nowa znajomość.

Cytat:

Fajnie, że można już oglądać Twój insta . A komentarzami się nie warto przejmować i trzeba mieć w życiu inne priorytety . W pełni się z Tobą zgadzam .

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Tak za mną chodzą te białe spodnie, że aż sobie zdjęć poszukałam (czyli co baba wymyśli, żeby się nie uczyć ) No i w ogóle lato wiosna, ja już chcę upały!
Skąd ja to znam! .

A teraz pokornie wracam do nici i cięć chirurgicznych

Edytowane przez LadyI
Czas edycji: 2013-01-27 o 17:34
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości