Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-07, 09:01   #91
anuszka21
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Dzień doberek.
Pogoda fiksuje, słoneczko się często chowa za chmury, brrr...
Na śniadanko grahamka i activia, a na drugie śniadanko będzie owoc i małe monte.
Coś humor mi się dziś psuje, jakoś wewnętrznie siedzi we mnie niepokój...I chyba chodzi o te tajemnicze wpływy pieniężne...Ech. Niezbyt dobrze się z tym czuję, a nie lubię jak mi coś na wątrobie leży.
Gardło lepiej, migdałki nadal znacznie powiększone, ale zniknął biały nalot z nich, chociaż coś.
Dziewczyny, nie można iść na morfologię i badanie moczu jak się bierze antybiotyk, nie?
Biednemu od ust odjęlas czy co? ze tak Cię to meczy? Jak nie to luz ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:01   #92
Kinia_Sw
Zadomowienie

ogolnie musisz być na czczo chyba
ja juz po śniadanku owsianka z mlekiem... pogoda do dupy..... moja mała przeziębiona została dziś w domu bo kaszle jak gruźlik
Mam do Was pytanie co myślicie o np 2-3 letnim małżeństwie na odległość, bardzo nie chce żeby Wiktoria chodziła tutaj w Anglii do szkoły, tu jest bardzo nicki poziom teraz jest w przedszkolu i nic kompletnie nic nie robią, dopiero około drugiej klasy uczą się liter i liczyć . Rozważamy z mężem mój powrót do PL we wrześniu a on by jeszcze tutaj w Uk został na 2-3 lata żebyśmy mogli skończyć dom, z tym że by przyjeżdżał do nas co 1,5 mc. ehh nie wiem co mam robić.... boje się żeby sie nam małżeństwo nie rozwaliło bo tyle słyszę na ten temat... z drugiej strony mamy wspólne plany dom itd...
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:05   #93
ogolnie
Zakorzenienie

Na czczo to ja wiem, bo nieraz robiłam badania, ale chodzi o to czy mogę iść zrobić kiedy biorę antybiotyk i jestem chora?
Anuszka nie nie
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:06   #94
Kinia_Sw
Zadomowienie

raczej nie sadze ...
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:17   #95
Joanna XL
Zakorzenienie

Kinia mogę sie tylko ze swojej strony wypowiedzieć - ja sobie takiego rozstania nie wyobrażam Jeszcze przed ślubem przeżyliśmy pół roku na odległość ibyło bardzo ciężko ...

Znam dwa przykłady - w jednym para sie rozleciała, w drugim sa razem mimo że ona pracuje w uk , on z dwojka dzieci (podstawowka) mieszka w Pl... I trwaja razem wiec chyba się da To zależy od ludzi...

Nie demonizowałabym natomiast niskiego poziomu za granicą - w Pl też nie jest najlepiej z tym. Patrząc po doswiadczeniu znajomych którzy sami to przeżyli - jeśli dopilnujesz nauki polskiego to mała da sobie rade jeśli przeskoczy do podstawówki ... Przynajmniej moi znajomi dali rade wracajac ok. 10-12 lat do polskich szkół ...

Ha czyli widać za czym sie opowiadam Ja jeszcze nie mam dzieci - ale też mam wizje żeby je w Polsce wychowywać ... Ale z drugiej strony - najlepszy kapitał jaki można dziecku dać to dwa kraje/dwa jezyki w których czuje się jak u siebie

Edytowane przez Joanna XL
Czas edycji: 2013-03-07 o 09:19
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:43   #96
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
Mam do Was pytanie co myślicie o np 2-3 letnim małżeństwie na odległość
Wg mnie związek na odległość to ostateczna ostateczność, nóż na gardle, te sprawy. Jeśli da radę to obejść i poradzić sobie inaczej - RAZEM - to tak powinno się próbować. Pieniądze są bardzo ważne, ale nie najważniejsze.
Przerabiałam to już kiedyś, stąd dość klarowne stanowisko w tej sprawie.

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Jeśli chodzi o szkolnictwo w UK, to też zasięgałam języka jeszcze niedawno, podczas kolejnej fazy pro-emigracyjnej koleżanka pracuje jako nauczyciel w Manchester i podpowiedziała mi to i owo.

Szkoła jest wypadkową miejsca w którym się lokalizuje - jej poziom kształtowany jest przez jej populację - uczniów, rodziców, pedagogów, których zatrudnia - tego, czy im się chce, czy nie. Poziom poziomem, nie będzie to wiedza ogólna na takim poziomie jak u nas (ale przyznać się szczerze, która czuje się wyedukowana przez podstawówkę? Ja właśnie czytam "Historię 3" z L.O. bo mam podstawowe braki..), ale z drugiej strony otwiera drogi dla pasji - u nas żeby się wybić, żeby zostać zauważoną i móc się realizować, musisz być wybitna.
Pedagodzy mają ponoć dość niski poziom wiedzy branżowej, ale ona z kolei porównywała to z nauczycielami małej szkoły w której pracowała w PL, gdzie każdy się sam dokształcał, robił co mógł i kadra dzięki temu była mocna, "z powołania".

Najważniejsza jest lokalizacja i jeśli zdecydujesz się puścić małą do szkoły w UK, to tym się kieruj - zorientuj się "jakie" dzieciaki, z "jakich" rodzin chodzą do szkoły, dzielnica jest ważna.

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 09:45   #97
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
ogolnie musisz być na czczo chyba
ja juz po śniadanku owsianka z mlekiem... pogoda do dupy..... moja mała przeziębiona została dziś w domu bo kaszle jak gruźlik
Mam do Was pytanie co myślicie o np 2-3 letnim małżeństwie na odległość, bardzo nie chce żeby Wiktoria chodziła tutaj w Anglii do szkoły, tu jest bardzo nicki poziom teraz jest w przedszkolu i nic kompletnie nic nie robią, dopiero około drugiej klasy uczą się liter i liczyć . Rozważamy z mężem mój powrót do PL we wrześniu a on by jeszcze tutaj w Uk został na 2-3 lata żebyśmy mogli skończyć dom, z tym że by przyjeżdżał do nas co 1,5 mc. ehh nie wiem co mam robić.... boje się żeby sie nam małżeństwo nie rozwaliło bo tyle słyszę na ten temat... z drugiej strony mamy wspólne plany dom itd...
Jak się mocno kochacie i checie ze sobą byc na zawsze, to jestem na nie.

Jakby moj mogł gdzies pojehac, to jeeeedz chłopie i najlepiej znajdz sobie kogos ;p

a on bez dzieci tyle by wytrzymal? ;/

Joanna, nie wyobrazam sobie jako kobieta i matka by bez dzieci chocby 2tyg oO nie wiem jakie Twoja znajoma ma do tego podejscie. Mi jest ciezko bez malej, ze cos przeocze bedac w pracy czy szkole, a gdzie tu cale miesiace oO
Stary 2013-03-07, 09:58   #98
Joanna XL
Zakorzenienie

anuszka ja też tego nie rozumiem Ona niby ma dyżur 2,5 tyg i potem 1,5 tyg w pl .. Czy jakoś tak ... Dzieci już maja 10-12 wiec nie takie maluszki ...

Choc ja tego absolutnie nie akceptuje - zreszta nie wiem czy babka ma wybór bo mam wrazenie że jej facet to głównie gada zamiast zarabiać .. Wiec utrzymanie domu na nia spada ...

Z drugiej strony moja teściowa na rok wyjechała do pracy jak M. miał 9-10 lat (przez rok widzieli się 2 razy chyba na święta a to nie były czasy skype i internetu) ... I jak to usłyszałąm to byłam zbulwersowana - a on na to że mieszkał u dziadków i nie czuł sie wcale skrzywdzony ... Wspomnienia ma pozytywne ...
Stary 2013-03-07, 13:20   #99
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Melduje się ze szpitala. Wczoraj wycięli mi wyrostek.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:29   #100
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
o kurcze......
wracaj szybko do zdrowia

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 13:32   #101
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Moniu i Asiu jestem, jestem miło, że zauważyłyście, że zniknęłam

Asiu zalał mnie sok z jabłek poważnie pierwszy dzień poszedł łatwo pomijając to, że te okropne kefiry musiałam pić... W drugi po 2 szklance naprawdę pysznego soku zaczęło robić mi się niedobrze, suchara nie jadłam, bo nie mogłam go w siebie wdusić naprawdę miałam wstręt i ie byłam głodna no ale co ja nie dam rady i zrezygnuje? - nie ma mowy więc wlałam w siebie 3 szklankę i na siłę zaczęłam wciskać suchara, którego nie dałam rady zjeść i całość nie zbyt dobrze się skończyła - to był koniec oczyszczania i do samego wieczora czułam się okropnie i nie mogłam nic zjeść - chyba jeszcze nigdy takiego wstrętu do jedzenia nie miałam.

Kasiuniu ja się zabieram za te książki i ciągle mi czasu brakuje piszesz, że mało rzeczywistości to dobra na doła będzie taka z happy endem

Monia pierwszy format za Tobą? Ja już ich na kącie mam sporo nawet takie z czasów Win 97

Monia musisz być na czczo i przede wszystkim zdrowa do morfologi itd. najlepiej kilka dni po lekach żeby nie przekłamały wyniku.

Kinia ilu ludzi tyle historii na pewno jest to ciężkie. Tęsknota, różne myśli i humory robią swoje - ja z K. to już testowaliśmy jest to dość duża próba dla związku u nas chyba troszkę cięższa, bo nie łączą nas dzieci ani puki co małżeństwo więc głupie myśli się roiły. Rozważcie czy taka rozłąka będzie dla was do zniesienia z tą poprawką, że rozum płata figle i częstuje głupimi myślami i zazdrością nawet gdy nie ma ku temu powodów.

Scio o kurde jak się czujesz?

Ja po przerwie melduję, że cieszę się bo wróciłam do wagi podpisowej

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-07, 13:41   #102
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Wracaj do zdrowia szybko i współczuję, ja też mam już wycięty więc wiem jak to jest.

Jestem już po obiedzie. I znowu do nauki trzeba siadać.

Kinia szczerze to nie wiem co doradzić, znam parę która jest ze sobą już 3 lata, a widzą się dosłownie kilka razy w roku. I nadal są razem. Ona będzie się w tym roku do niego przeprowadzać. Ale nie u każdego tak jest. Wiem, że ja bym chyba nie wytrzymała tak długiej rozłąki .
Stary 2013-03-07, 13:49   #103
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Aa ogólnie to hey moje kochane duszyczki tak doczytuję z cz. I i ja też się z Wami zżyłam - łatwo się mnie nie pozbędziecie
I witam wszystkie nowe koleżanki

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 14:12   #104
anulciak85
Zakorzenienie

Scio wiem co czujesz mi wycieli w sierpniu
Stary 2013-03-07, 14:21   #105
anuszka21
Zakorzenienie

A mi na szczęście nic nie wycieli xDD nudy w pracy jak cholera xD niech juz 18ta bedzie ;p ciagle o zarciu mysle, zrec mi sie chce xD ale w tym wietrze okropnym to nawet nie chce mi sie isc nic kupic ;/

heh, widzialyscie nowy watek? z 53 na 49 sie odchudzaja grubasy jedne xDD czemu nie mam chociazby 169cm ;(( nigdy nie bede miala "malej" wagi bo przy 173cm 59kg to juz jest mega chudzina ;/
moja szwagierka wazy jakies 45kg xD oni wszyscy takie chudziny są ;/

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-07 o 14:27
Stary 2013-03-07, 14:55   #106
sunshine16
Zakorzenienie

Mam jakąs faze na jedzenie cały czas mi się chce jeść już drugi dzień. Całe szczęscie nie mam w domu juz zadnych smakołyków niesprzyjajacych diecie Chociaż i tak wciągam jak odkurzacz. Wczoraj sobie galaretke nawet zrobilam bo siedzialam caly dzien w domu i jedzenie mnie tylko wołało
Żeby choć waga mi spadła do poniedziałku bo chciałabym w świeta 75 wazyc

ogolnie, tak jak pisze Niunia, poczekaj po skonczeniu antybiotyku kilka dni bo wynik moze wyjsc niemiarodajny

Scio, współczuję mi też swego czasu wycieli
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 15:06   #107
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Mam jakąs faze na jedzenie cały czas mi się chce jeść już drugi dzień.
ja tez mam fazę na żarcie......
siedzę w domu bo córka chora i cały czas coś bym podjadała.... hamuje sie jak sie da.....
poza tym @ się zbliża to tez robi swoje.....

Stary 2013-03-07, 15:40   #108
jolunia10
Raczkowanie

gratuluje spadków tak to cieszy, ja nie mogę się doczekać na 73

A ja wcinam popołudniami czyli mniej więcej o tej godzinie błonnik żeby nie mieć takiego apetytu wieczorami
Czekam na @ ,juz mam 39 dzień cyklu . Coś mi się porąbało po ciąży ostatnio 42 dni i było by ok gdyby nie te symptony durne "przed "które trwają już 2 tydzień. Wczoraj miałam dzień beczenia , porażka
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.

Edytowane przez jolunia10
Czas edycji: 2013-03-07 o 15:46
jolunia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 16:12   #109
Joanna XL
Zakorzenienie

Scio zdrowiej szybko

Zrobiłam sobie potrawke inspirowana by kwiatuszek - kurzy cyc, seler naciowy, cukinia i papryka czerwona ... doprawione sosem teryaki (tylko taki miałam z kaszą jeczmienna ... i powiem wam że pycha Nie spodziewałam sie

jem jak natchniona - dietetycznie i w dodatku najadam sie małymi porcjami (bo dla mnie pół woreczka kaszy i poł piersi to mała porcja ale mam dosyć

Coś zle sie czułam(oczy mi sie zamykały) więc pospałam troche (niech będzie jakiś pozytek z bezrobocia Poza tym ząb mnie boli ... wiec jutro randka ze stomatologiem Boli mnie ten co go zrobiłam w święta ... jak to świadczy o dentyście? chyba nie za bardzo
Stary 2013-03-07, 16:39   #110
jolunia10
Raczkowanie

A ja dzisiaj zgrzeszyłam 2 kawałeczkami babki piaskowej moja mama przywiozła
Poćwiczyłam trochę ,ale ide jeszcze, po za tym coś czuję że dzisiaj będzie ciężka noc bo mały z siebie wychodzi pakuje do buzi wszystko jak leci bola go dziąsełka.
Nie pamiętam kiedy przespałam całą noc ostatnio ,chyba jakoś tak do 6 miesiąca ciąży było ok. Potem juz nie fajnie potem mały miał kolkę a teraz zęby - ech życie mamuśki ale bym się nie zamieniła
moją mamę też ząb rozbolał i też ma jutro randke z dentystą
To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia.
jolunia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 17:17   #111
miiilenka
Zadomowienie

Ja juz po traningu na orbim, dodatkowo zaczełam dzisiaj jeszcze A6W Asiu lece z Toba razem co do cukini... wszystko z niej mozna wyczarowac. Podsmazona cebulka+pieczarki+surowa biala kielbaska wycisnieta + cukinia w cwiartki + czosnek+ makaron. niezbyt dietetycznie ale jest dooobre. cukinia + podsmazona cebulka + pieczarki + troszke rosolku + makaron tez jest super. Cukinia w zupie jest genialna! Uwielbiam cukinie w tym roku wiecej zasadze w ogrodku

Scio szybkiego powrotu do zdrowka!

anuszka no to rzecziwscie sa takie grube, że ciuchow kupic nie moga na siebie, pomijam fakt, ze na pewno tluszcz im zwisa... Boze widzisz a nie grzmisz!

spadam sie wykapac i robic kolacyjke

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 17:30   #112
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość

anuszka no to rzecziwscie sa takie grube, że ciuchow kupic nie moga na siebie, pomijam fakt, ze na pewno tluszcz im zwisa... Boze widzisz a nie grzmisz!
pewnie ze nie mogą kupic ciuchów bo są takie wielkie......
i rozmiarów na nie nie ma.....
boshe, jak ja bym chciała mieć takie problemy jak te dziewczyny......

Stary 2013-03-07, 17:32   #113
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
omg.. współczuję

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 17:47   #114
ogolnie
Zakorzenienie

Ja widziałam ten nowy wątek, co tam same grube babska siedzą Chwilę się nad tym zastanawiałam co taka dziewczyna ważąca 52 kg, chcąca schudnąć do 49 kg myśli o mnie? Potem uznałam, że nie warto się nad tym zastanawiać...
Zaczęłam dziś prace maturalne pisać dla tych tłumoków, ale ciężko mi to szło. Poza tym przypomniałam sobie, że przecież sama powinnam siedzieć teraz nad matmą, a nie zajmować się pierdołami...No ale może jakoś się w końcu zbiorę w sobie...Gorzej jak nie
Pofarbowałam sobie włosy na czerwień...Powiem Wam, że gdyby je trochę rozjaśnić to spokojnie mogłabym w Ich Troje śpiewać
Jeszcze mam takie pytanie (wiem, że gadaliście o tym w I części wątku, ale ja nie byłam wtedy jeszcze zaangażowana w owsiankowe sprawy ) odnośnie owsianki. Jak ją robicie? Ja zrobiłam tak jak w przepisie na opakowaniu płatków owsianych górskich, 350 ml mleka i 50 g płatków, gotować 3 minuty I coś mi się nie podoba, jak powinna wyglądać owsianka? Gęsta czy raczej leista?
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:11   #115
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

cześć kobietki. padam na pysk. dzisiaj przeorałam wszystkie możliwe sklepy.....Obi, castorame, lerła, i coś tam jeszcze .....mam dość , ledwo patrzę na oczy....
chyba zaraz pójdę spać

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez jolunia10 Pokaż wiadomość
gratuluje spadków tak to cieszy, ja nie mogę się doczekać na 73

A ja wcinam popołudniami czyli mniej więcej o tej godzinie błonnik żeby nie mieć takiego apetytu wieczorami
Czekam na @ ,juz mam 39 dzień cyklu . Coś mi się porąbało po ciąży ostatnio 42 dni i było by ok gdyby nie te symptony durne "przed "które trwają już 2 tydzień. Wczoraj miałam dzień beczenia , porażka
ja też mam 39 dzień jutro 40 i też od 2 tygodni mam psm porażka
zaczynam się już martwić , chyba muszę iść do gina i coś z tym zrobić, mój najdłuższy cykl to 52 dni.....coś nie halo , co nie

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

dziewczyny też wam tak @ fiksuje? bo szczerze powiedziawszy mam już dosyć

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
) odnośnie owsianki. Jak ją robicie? Ja zrobiłam tak jak w przepisie na opakowaniu płatków owsianych górskich, 350 ml mleka i 50 g płatków, gotować 3 minuty I coś mi się nie podoba, jak powinna wyglądać owsianka? Gęsta czy raczej leista?
monia ja owsiankę robię tak : 3 łyżki owsianki + otreby żytnie i przenne- po łyżce zalewam wrzątkiem tak aby je lekko przykryć. jak napęcznieją dodaję na co mam ochotę, jogurt nat. jabko, banan, cynamon, żórawinę , ewntualnie łychę dzemu
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:17   #116
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
monia ja owsiankę robię tak : 3 łyżki owsianki + otreby żytnie i przenne- po łyżce zalewam wrzątkiem tak aby je lekko przykryć. jak napęcznieją dodaję na co mam ochotę, jogurt nat. jabko, banan, cynamon, żórawinę , ewntualnie łychę dzemu
hmmm...ciekawy sposób...
może się w końcu skuszę na owsianke

ogolnie no wiesz...jakby tak któraś z nas napisała na tamtym watku ile waży to nas nazwały fokami, wielorybami, mastodontami..... no, starczy tych komplementów

Stary 2013-03-07, 18:23   #117
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość

ogolnie no wiesz...jakby tak któraś z nas napisała na tamtym watku ile waży to nas nazwały fokami, wielorybami, mastodontami..... no, starczy tych komplementów
i pewnie padł by komętarz " o boże jak tak można się tak utuczyć"
kiedyś pocisnełam pewnej lasce która ważyła bodajże 55 kg . uważała że ma tyłek tłusty jak stara babcia. napisałam jej że co ma powiedzieć dziewczyna(a takiej udzielała rad) i przede wszystkim co czuć która warzy 80-90-100 kg. odpisała mi że ma prawo uważać swój tyłek za tłusty bo tak owy ma !!!!!!!!!! koniec tematu
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-07, 18:29   #118
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Jeszcze mam takie pytanie (wiem, że gadaliście o tym w I części wątku, ale ja nie byłam wtedy jeszcze zaangażowana w owsiankowe sprawy ) odnośnie owsianki. Jak ją robicie? Ja zrobiłam tak jak w przepisie na opakowaniu płatków owsianych górskich, 350 ml mleka i 50 g płatków, gotować 3 minuty I coś mi się nie podoba, jak powinna wyglądać owsianka? Gęsta czy raczej leista?
Ja owsiane gorskie zalewam woda daje na gaz i czekam, az woda odparuje i zrobi sie taki kleik. wody daje tyle co by platki zakrylo, czyli malutko. Do tego szczypta cukru i soli. To jakie platki powinny byc zalezy tylko od ciebie! ja lubie sredniogeste, a K. geste.
Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
ja też mam 39 dzień jutro 40 i też od 2 tygodni mam psm porażka
zaczynam się już martwić , chyba muszę iść do gina i coś z tym zrobić, mój najdłuższy cykl to 52 dni.....coś nie halo , co nie

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

dziewczyny też wam tak @ fiksuje? bo szczerze powiedziawszy mam już dosyć
ja nie mam problemu, bo jade na tabsach i mam krwawienie z odstawienia, ale na poczatku mimo tabletek mi szalalo... dostalam 2 dni wczesniej @, a teraz mialam 3 dni wczesniej plamienie juz, podejrzewam, tez, ze to przez badanie ginekologiczne. zrob test.

Ja juz po kolacyjce - wlansie jadlam owsianke mam jadlowstret... normalnie chce mi sie wymiotowac jedzenie jem, bo musze, zadnej przyjemnosci...

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-07, 18:33   #119
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
J

ja nie mam problemu, bo jade na tabsach i mam krwawienie z odstawienia, ale na poczatku mimo tabletek mi szalalo... dostalam 2 dni wczesniej @, a teraz mialam 3 dni wczesniej plamienie juz, podejrzewam, tez, ze to przez badanie ginekologiczne. zrob test.
milenka ciążę wykluczam w 99 % , pewnie że mogę zrobić dla pewnośći ale to razczej nie możliwe. już kiedyś tak mi okres szalał , potem się unormowało ...no aż do teraz
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-03-07, 19:22   #120
anuszka21
Zakorzenienie

ogolnie, ile za prace kasujesz? xD ja ze swojego ustnego polaka miałam 100% xDD
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości