|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W MARCU - kosmetyki glownie nowe.
odpisalam
---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
niestety nic nie znalazlam, ewentualnie moglabym sie zastonowic (poczytac) o duraline. Zajrzyj na moja wish, moze bedziesz miala cos do zaproponowania. |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Marynarka jest z wiskozy. Nie rozciąga się, ale materiał jest porządny. Co do wymiarów, to naprawdę bardzo ciężko jest je zmierzyć. Marynarka ma taki krój, że jest to niemal niewykonalne. Nie zapina się i ma dużo materiału (waterfall). Jeśli bardzo Ci zależy, mogę jakoś zmierzyć tak +/-, ale wtedy nie odpowiadam, jeśli będzie za ciasna, lub za duża ;-)
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie poczekam,
bede wdzieczna za zdjecia |
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za miniaturkę Niny i/albo mleczko Avene?
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6d74a1f1832b8fb205aac81 24833f6679e038eac_604c009 36076f;39790938]Coś za Tusz Joko Queen Size mascara. Maximum Volume & Curl Up ?[/QUOTE]
Przykro mi, niczego nie wyszukalam ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Niestety rowniez nic |
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Szerokość w ramionach wynosi +- 40cm, szerokość od pachy do pachy: +- 45cm.
Długość z tyłu wynosi 53cm (od ramienia), a z przodu w najdłuższym miejscu (od ramienia) 67 cm. |
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
coś bym u Ciebie wybrała, ale niestety nie chcę się pozbywać opakowania z pompką po olejku alterra
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Delikatnie sie przypominam, bo juz jest po weekendzie, a mnie czas goni
![]() |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
No nieszkodzi - na razie jeszcze malutki zapas czasu mam
![]() Mellow Verino 30ml - jestem jak najbardziej zainteresowana, Isseya ju mam |
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Rozmiar, który noszę to M/L, ale nie szukam niczego konkretnego, musi mi coś wpaść w oko, teraz zwracam uwagę bardziej na letnie rzeczy
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Nie cierpie podawania cen
![]() ale sprawdzilam z ciekawosci na allegro (bo nie wiem gdzie w PL takie pisaki sprzedaja) i wartosc tych trzech zestawow to pi razy drzwi 70zl Jesli chcialoby Ci sie gdzies stacjonarnie ich poszukac i sprawdzic ceny - bede wdzieczna. A olejek juz oddany. ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Nie, juz nie mam na to czasu Na moje krzywe oko wartosciowo sie zgadza, wiec jesli jestes takim dealem zainteresowana zapraszam na PW. |
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
mam dove ale ciemna karnacja zajrzyj
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Nivea pure effect clean deeper - zel-peeling do codziennego mycia twarzy -nowy.
moze cos u mnie?
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
1. The Body Shop Moringa Milk Body Lotion. Lekki balsam dla skóry normalnej/suchej w wygodnym sprayu. Pieknie pachnie bialymi kwiatami. Pojemnosc 250ml, prawie pelne opakowanie. 26. Mleczko do demakijazu Avene -nowe, niuzywane ?? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post39966647 |
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ja mam na zbyciu olejek do włosów YR, kawałek mydła Aleppo.
|
#111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, nic dla siebie nie wyszukalam
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- nie podałaś adresu ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Dziękuję, ale za korektor niczego nie wyszukałam ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- podaj proszę pełną nazwę olejku, mydłem jestem zainteresowana, a co Ciebie interesuje u mnie? |
|||
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Przykro mi, nic dla mnie na ten moment.
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
9. Make Up Store Ice Eye Creme. Krem pod oczy, bardzo fajnie chlodzi i pielegnuje skore pod oczami. Pojemnosc 18g, nowy produkt. Zapakowane w rózowy pokrowiec - raczej tylko za podklad Lily Lolo lub inny pilny niezbednik 16. Pomadka Rimmel Lasting Finish by Kate. Nr 16. Pomadka o dlugim dzialaniu, ladnie trzyma sie na ustach. Kolor rózowo-brzoskwiniowy. Jeden z topowych kolorów pomadkek Kate Moss. Pomadka prawie jak nowa. 17. Pomadka Inglot nr. 808. Pomadka kremowa, ladnie nawilza usta. Kolor pomaranczowy. Ladnie podkresla opalenizne. Pomadka jak nowa. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Tak, jeden kolor Cherry, wartość jednej sztuki to ok. 10zł |
|
|
|
#114 |
|
Konto usunięte
|
Wymienię 3 tinty za te dwie szminki (16,17), może być?
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Idealnie, proszę podaj szczegóły wysyłki - termin i czy będzie polecona ekonomiczna czy priorytetowa. ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Wolałabym wysyłkę w tym samym dniu... ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Wydaje mi się, że jest to sprawiedliwy i uczciwy układ, ale trudno. Niech będzie, bo wyjdzie na to, że to ja jestem nieuczciwa i wymieniający będą mnie unikać. Proszę o podanie adresu - przesyłka ze względu na przerwę świąteczną zostanie wysłana za tydzień. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Przecież już napisałam ![]() Rozumiem, że mogę być mało wiarygodna bez żadnej przekupki, więc wyślę pierwsza. |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Olejkow juz nie ma w sumie, ewentualnie niewielka odlewka.Wazne sa do 2015 roku.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

5269