|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowo! YR, Biotherm, Guerlain, Sephora, EDM, Lily Lolo
Kufer na kosmetyki - poprosze o wymiary
![]() Giordani i wziełabym ze 2 spinki do włosów. Widzę na Twojej wish że szukasz perfum i biżuteri. Mam So Elixir Nowy i duuużo biżu więc zapraszam. Ah najważniejsza rzecz. Na cito potrzebuję bardzo dużej miękkiej kosmetyczki. Widziałam że mialś kiedyś taką różowa torebkę chyba zYR. Którą może dało by się zastosować jako kosmetyczkę. Poszukaj prosze może masz coś takiego pod ladą bo widze że masz dużo kosmetyczek ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
1.Pierwsze zdanie jak ma rozumieć? Że nic nie znalazłaś czy że mimo że masz wszystkie So Elixir to tylko na nie wymienisz? 2.Gordani- tak balsam po goleniu. A masz coś jeszcze z tej serii? Bo na wątku nie widze. 3. Zestaw Tendre Jasmin jest wpisany od dawna na końcu wątku jako wymieniony. (na szaro) 4 . Nie mam i nigdy nie miałam kolczyków z turkusami. To sa klipsy. Jest napisane w opisie że to klipsy. Nie wymienię się za Giordani. Interesuje mnie najbardziej kufer. Jestem gotowa oddac za niego sporo. Przejrzyj jeszcze raz wszystkie moje wątki na spokojnie. Może cos Ci wpadnie w oko. Ewentualnie napisz czego za niego szukasz. ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- OK. poszperam pomyślę... jestem umówiona na wymiany perfumowe i na bank nie wszystko co przyjdzie będzie mi pasowć albo po protu będe mieć już za dużo perfum i coś dla Ciebie znajdę. Prosze daj mi znac gdyby na powaznie kroiła sie Ci wymianka tego kufra.
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
A ile próbek Biotherm byłabyś skłonna za to oddać?
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- To może po 3 próbki każdego zapachu Biotherm + 1 próbka Oriflame Giordani Gold? jeśli tak, to zapraszam od razu na PW
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Lily Lolo, In the buff to proka czy big ? Moze znajdziesz cos w zamian ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.