|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień|Palety cieni, perfumy Lady Gaga, pędzle
hej,przeczytałam że szukasz za light blue tylko konkretnego zapachu, ale mimo wszystko za ten zapach mogę zabić ostatnio, więc jakby coś mój wątek jest do Twojej dyspozycji
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=715982 |
|
|
|
|
#92 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej
sorki, że tak słabo się komunikuję, ale wrzesień to szalony miesiąc, niestety. Ciągle mam Cię w subskrypcjach z czego wnoszę, że pewnie nie odpowiedziałam Ci ostatecznie. Jeśli jeszcze nie straciłaś do mnie cierpliwości to powiedz proszę co byś ostatecznie chciała za ten telefon. Musiałam porobić remanenty w moim wątku także nie wiem, czy coś jeszcze wybierzesz...
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś za smashbox?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=716386 |
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Serum gerovital za pędzelek do brwii? (Jaki to pędzel dokładniej? Był używany?) albo za paletkę smashbox?
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
![]() nie mam już też medium neutral także niestety, nie tym razem pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
koci świat
|
hej
|
|
|
|
|
#97 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
niestety na telefon zapotrzebowania już nie mam, zrobiliśmy małą rotacę i coś tam się znalazło dla córki (bo dla córki go chciałam)sorry,że zwlekałam z odpowiedzią, myślałam że może coś innego wybiorę, ale jednak niestety Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej podoba mi się Guerlain Idylle EDP, ale nie wiem czy się wymienisz. Masz jakieś foto perfum?
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a ta limitowanka ile ma ml?
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ok, jeśli się też zgadzasz to zapraszam na pw
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Nad twoją propozycją muszę się troszkę zastanowić,
mam tez moją: chętnie przygarnęłabym Idylle, mogłabym dorzucić trochę próbek fabrycznych, mam sporo poza wątkiem. Napisz co myślisz
|
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Kochana , ja bardzo chętnie wezmę i Idylle i klasyczną Lolkę
za moją Lolkę L, ale nie wiem, czy doczytałaś, że moja Lolka L jest bez psikadełka, więc ma obniżoną wartość. Jeśli mimo to ci pasuje, to ja i tak musiałabym ci jeszcze coś dorzucić, żebyś nie była stratna ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Z twoich wishów (bo interesują cie podkłady mineralne) mam: Annabelle Minerals podkład mineralny kryjący GOLDEN FAIREST mały tester (niewielkie zużycie, testowany) Annabelle Minerals podkład mineralny matujący BEIGE FAIREST mały tester (niewielkie zużycie, testowany) oddam obydwa ![]() do tego dołożyłabym trzy próbki zapachów, ale nie wiem, co byś chciała. Niefabryczne fiolki- Womanity, Flora Gucci, YR Voile d ' ambre Fabryczne fiolki- Angel poeony, Lily, Violet, Rose, Celine Pour Femme, saszetka - Ange ou Demon le Secret Eklixir to mam w pracy, więc pamiętam, am tez jeszcze coś w domu, ale nie pamiętam co, coś Hermesa, Dali, jakieś inne jeszcze ![]() Dopiero po 16 bym sprawdziła, chyba, że pasuje ci coś z tego co napisałam.
|
|
|
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
Niefabryczne - Lalique Encre Noire, Aleksander McQueen My Queen,
Fabryczne- Hermes Voyage, Dali Laguna Maravilla, Katy Perry Killer Queen (koncóweczka), La petite robe noire - Guerlain, Masaki - Tokyo Smile |
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Hej, rozmyśliłaś się jednak?
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Tak, zamotana jestem ![]() To w takim razie jeszcze fotkami się wymieńmy i możemy ruszać na pw. Ja fotkę zrobię około 17. Jutro z rana mogę wysyłać, jeśli będzie ci pasowało.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Robioną próbkę Flory niestety zostawiłam w pracy, ale jest prawie pełna
![]() Jeśli wszystko Ci pasuje, to proszę o adres, ja mogę jutro wysłać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

sorki, że tak słabo się komunikuję, ale wrzesień to szalony miesiąc, niestety. Ciągle mam Cię w subskrypcjach z czego wnoszę, że pewnie nie odpowiedziałam Ci ostatecznie. Jeśli jeszcze nie straciłaś do mnie cierpliwości to powiedz proszę co byś ostatecznie chciała za ten telefon. Musiałam porobić remanenty w moim wątku także nie wiem, czy coś jeszcze wybierzesz...

także niestety, nie tym razem