![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Intymne zdjęcia bez mojej zgody
Facet zawsze sobie wymówkę znajdzie i niecne zamiary usprawiedliwi czymś szlachetnym.
Partner autorki też pod podwiniętą koszulką nie szukał tego o co go posądzono. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Aha, a ta mądrość z demotywatorów ma udowodnić, że nie ma czegoś takiego jak popęd seksualny (w związku) i nie warto porozmawiać bo mężczyzna i tak jest tym złym zboczeńcem? Współczuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe,czy mąż zna twoją opinie o nim ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
.
|
Cytat:
Ja mam akurat szczescie, ze z partnerem jestesmy zgrani i takie przerwy nie trwaja zbyt dlugo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
skazana_na_bluesa -
Cytat:
Edit - dobra, głupoty napisałam, bo sierota źle przeczytałam (nie wiem jakim cudem-.- za dużo internetów) - tak czy siak, jak dla mnie dopóki oboje partnerzy nie siądą i nie obgadają sprawy, sprawa jest po prostu rozgrzebana i nierozwiązana. Partner popełnił błąd, ale my nie wiemy nic o tym jak wyglądało ich ostatnie miesiące i do jakiego czasu odnosi się seksualny post - może można go choć częściowo zrozumieć, może faktycznie jest nienormalny. Nie ma co się przepychać kto zrobił źle i kto ma teraz sobie porozwiązywać sprawę tylko obgadać całość i znaleźć wspólne wnioski. Sprawa jest tylko w rękach autorki i jej partnera ![]() Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2013-10-14 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
autorka pytała o rady,więc je dostała. dla każdej z nas granice intymności leżą w różnych miejscach i możemy się spierać o rację w nieskończoność. autorka czuła się źle,jednak problem dotyczy ich oboje. powinni siąść i porozmawiać,ale przede wszystkim zastanowić się jak rozwiązać problem abstynencji seksualnej.autorka musi zrozumieć,że związek to potrzeby dwojga ludzi,a nie tylko jednego.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jeśli jednak partnerka nie czuje się przekonana i się wstydzi to trudno pochwalać koncept przymuszania jej do czegoś czy robienia fotek na siłę. Jeśli partner chce mieć nagie zdjęcia wybranki, to chyba łatwiej i rozsądniej jest przekonać, namówić do sesji kobietę, gdy czuje się atrakcyjnie, a nie brzydko. 2. Nie wiem, czy to o zboczeniach czy zwyrodnieniach bylo do mnie - przecież nie krytykuję tego, że ktoś chciałby mieć czy lubi zdjęcia intymne swojej wybranki. Takie rzeczy powinni ustalać ludzie w związku pomiędzy sobą; no ale właśnie, ustalać, a nie zmuszać czy działać za plecami. 3. Jeśli chodzi o wrzucanie do sieci, miałam na mysli to, że telefon może stracić albo może mu się ktoś do niego włamać; i mieć tym samym dostęp do nagich fotek. Po co były te zdjęcia chłopakowi autorki, nie wnikam, nie jestem wróżką. ![]() ![]() ![]() Ale, oczywiście, nie wykluczam, że chłopak miał jak najlepsze intencje. ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2013-10-14 o 21:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
O matko, czysto hipotetycznie, miałam na myśli to, że jak panna śpi to i tak nie widzi pana, że na nią popatrzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jednak smutne to podobnie gdybym ja miała kompleks no nie wiem brzucha czy tylka, ale taki poważny. I mój tz zamiast rozmawiać o tym, pomagać w odzyskiwaniu wiary itd robi fotki w tajemnicy. Poczulabym wtedy jeszcze większy wstyd i tyle. Niedojrzałe, dziwne i chamskie. Miałabym się cieszyć, ze super bo jemu się podoba?ok ale co ze mna
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
.
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.